Ryggont

Nu är ryggen sträckt, och jag har lagomt ont. Jag borde igentligen inte träna så mycket som jag gör, just därför. Men nu är det som det är, och jag får väl bara försöka besegra min lathet till veckan och ringa till sjukgymnasten. Efter flera år så känns det väl kanske nu som att jag måste ta det på allvar, det vore ju synd om det vart ännu sämre. Önskar att jag hade min egna lilla massör här vid mig, men han ligger troligtvis och sover.

Det är väl dags att sova för mig också. God natt

Min egna prins <3

Im back

Nu har jag varit och gymmat, varit en sväng till pappsen och hämtat lite saker och varit förbi affären och köpt massa frukt. Jag kom hem runt åtta tiden, jag tog en varm dusch och stod där i säkert en timme. Oh så skönt! Nu har jag bara suttit här och läst igenom alla möjliga bloggar. Man märker verkligen hur olika alla bloggar är, och hur vissa verkligen anstränger sig och andra inte. I mitt fall så vet jag att jag aldrig kommer att bli någon känd bloggerska, men det är inte det jag är ute efter. Jag tycker det bara är skönt att få dela med sig av sina känslor, dela med sig av sig själv. Och det roligaste är ju när folk faktiskt läser det jag skriver, då blir man ju extra taggad på att skriva mer. Det är ingenting jag brinner för, och jag kommer förmodligen aldrig att göra det heller.

Resten av kvällen kommer väl att vara lika lugn som den varit hitills. Jag ska strax gå och platta mitt hår, därefter ska jag göra mig the och lite kvällsfika. Det vart en rätt så tidig middag idag så jag är något hungrig! Blir en tidig kväll för mig, mest troligt. Jag känner mig förövrigt ganska pigg, men kommer nog att få tvinga mig till sängs ikväll.

Ibland har jag tur trots allt

Jag vaknade imorse med ångest. Hela morgonen gick jag runt i lägenheten, stressade och bökade. När klockan vart halv åtta fick jag springa allt vad jag hade till bussen, det kändes som att miljontals tankar bara snurrade runt i mitt huvud. Jag tog fram mobilen och ringde till Jan-Erik. Äntligen måndag tänkte jag! Han svarade inte, och jag vart snabbt lika orolig igen. Klockan tio över åtta fick jag äntligen tag i han, och han sa att han skulle ringa upp. När han sen gjorde det kom han med roligare nyheter. Fröken Stark ska få börja på Mediaprogrammet, och jag vart hur glad som helst! Det är väl inte världens grej dedär med linjer osv, men lyckan spred sig snabbt i kroppen när jag insåg att jag skulle slippa dendär lilla skolan som man nästan får cellskräck i. Självklart är det inte bara därför jag byter, utan för att Mediaprogrammet faktiskt var mitt förstahandsval. Och när min lärare en dag kom in och sa: Ni som har valt detta för att bara välja, ni borde inte vara här. Då slog det mig, och jag var nog säkert inte den enda som kände så. Skit kul iallafall att jag får börja den linjen jag velat gå sedan första början. Det kommer nog bli bra!

Dagen kändes ganska dryg eftersom jag nästan bara satt av alla lektioner medans alla andra satt och skrev företagsekonomi. Morgondagen kommer börja med att jag går till Örnen, pratar med min studievägledare Anna-märta, som därefter säger vilken klass jag hamnar i. För mig spelar det inte någon större roll, men A:orna vore ju ett önskemål!



Vi slutade tidigare idag så jag passade på att gå en vända på stan. Jag var till gina tricot en sväng, och därefter gick jag raka vägen till Make up store. Jag köpte mig en "Cover all" kräm som ska täcka allt det röda, inte billigt men säkert bra. Jag kollade även på concealer men färgen var slut och kommer inte in förens om en månad. Jag kutade därefter till bussen och hann precis. Nu har jag just kommit hem och ska väl snart gå och se vad jag kan hitta i kylen. Jag är hungrig som en varg.


Everybody's changing

Hej igen, på riktigt! Inte hunnit uppdatera så mycket sen fredagen så jag tänkte skriva lite vad som hänt sen dess. Dagen började med att jag åkte in till stan och träffade Sanna, vi bestämde oss för att umgås eftersom båda var lediga. Vi träffade Thomas, och sen även Nathalie och Henny. Därefter vart vi bara fler och fler, trevligt! Jag var inte så shoppingsugen, men det var bara för sällskapets skull jag åkte in dit. Runt fem-tiden började jag knalla till Philip, där vi sen lagade tacos. Sen fick vi springa till bion och möta upp Markus. Vi missade tio minuter av filmen, men världen gick inte under. Efter bion gick vi alla till Philips garage och hängde, och dunkade massa musik. Tills vi sen kom på att vi skulle gå ut en sväng. Vi kollade läget i stan, och satte oss vid norra hamn och tog det lugnt. Därefter vart det inte så mycket mer än de, vi for till Philip där sen han somnade. Jag och Markus var vakna och satt och småskrattade åt Philip snarkningar. Kort därefter skjutsade Philip snabbt hem Markus, och när han sen kom hem så gick vi och la oss.

Igår var det regningt och jäkligt, och det fanns inte mycket att göra alls. Vi umgicks med Markus även då, vi gick på stan och kollade på mobiler och letade efter skinnjacka åt Markus. Därefter åkte Markus iväg, och jag och Philip gick upp till han och tog det lugnt. Båda var trötta så vi gick och la oss i sängen och bara tog det lugnt. Jag fick mig ryggmassage som kändes riktikgt behövlig. Runt halv-åtta tiden så åt vi middag, och kort därefter for vi och köpte masssa gott, som bestod av chirre och dipp. Två påsar av båda, helt sjukt. Men gott var det! Kvällens planer ändrades för mig, men det var skönt ändå. Massa film-mys tackar man ju inte nej till.

Idag vaknade vi runt tolv. Vi duschade, åt frukost och tog det lugnt. Jag kände mig trött även idag, hade kunnat sova några timmar till kände jag. Vi satt och sökte converse skor åt mig från nätet, men det såg inte ut att finnas storlek 3 någonstans, SUCK. Runt tre åkte jag hem, jag fick skjuts av hans snälla mor. Därefter har jag somsagt umgåtts, och dragit en helt vanlig "söndags-chill". Känns bra, hoppas på att jag blir tröttare sen så jag kan somna ikväll. Vore ju bra

Hallådär

Jo nu är jag tillbaks efter en underbar helg. Jag sitter just nu på björkskatan hos en vän. Fick låna datorn här en snabbis så jag har passat på att checka läget. Mer om helgen kommer jag skriva senare, nu hade jag bara tänkt skriva en rad eller två så ni vet att jag lever.

Ska kanske se Män som hatar kvinnor om en stund, sägs tydligen att filmen är rätt bra. Vad gör man annars en söndagkväll? Lär inte bli någon tidig läggdags för min del. Svårt att säga vilken tid jag ska hem härifrån, men håll utkik! Jag uppdaterar om någon timma.

Puss


Update

Jag är just nu hos Philip. Jag sitter för tillfället och väntar på att Nathalie ska höra av sig. Kvällens planer är få, får väl helt enkelt se vad som händer och fötter.

Vad nu då?

Jag är helt galet trött! Jag funderar starkt på att gå och lägga mig i sängen och sova tills Paradise hotel börjar. Jag tror det ska vara final ikväll så det kan man ju såklart inte missa! Sen kommer jag väl förmodligen bli piggare än nånsin när programmet slutar så jag kommer nog inte komma i säng tidigt hur det än blir. Det ska grymt skönt med en ledig dag imorgon, men dendär tandläkartiden hade gärna fått vara framflyttad nån dag extra.

Tjockis-Ida


Home sweet home

Jag for somsagt till gymmet. Och jag sprang som aldrig förr, svettet rann. Riktigt charmigt när man sen skulle gå in i styrkerummet. Det var rätt mycket folk på gymmet, men jag hade ändå tillgång till de maskiner jag ville ha. Jag gymmade fram till kvart över fem, sen frågade Sanna mig om jag ville följa med henne till Mc donalds, så jag slängde på mig kläderna och knallade hem och tog en snabbdusch och slängde på mig kläderna igen. Det var inte kul att sitta och kolla på när Sanna åt, när man själv blev så sjukligt frestad. Efter det cyklade vi den vanliga vägen hem, och skilldes åt på björkskatan. Nu är jag hemma igen och känner mig trött, fast samtidigt pigg. Jag tar ledigt från skolan imorgon eftersom jag har tandläkare på morgon, och efter lunch har vi endast en lektion så jag skippar skolan helt. Kanske dåligt gjort av mig, men jag känner att jag måste få vara hemma imorgon. Blir ingen sovmorgon för min del eftersom jag har tid klockan 8.10, men efter det ska jag nog hem och sova någon timma. Senare på dagen blir det stan, först gå runt med Sanna och därefter umgås med Philip och Markus. Mer om det imorgon!

Nu ska jag koka the. Puss

Gymmet

Ja, nu drar jag till gymmet och bränner fläsk. Kommer nog kännas otroligt bra efter träningen, som alltid! Jag ska springa som en dåre eftersom jag knappt kunnat springa nånting nu när jag varit sjuk i närmare fyra veckor. Men nu skiter jag i det minsann, här ska springas!

Tror jag fan springer till gymmet också. Hehe

Känslan kommer tillbaks

Det har varit en superskön dag. Vi hade endast två lektioner och därefter var klockan elva och vi slutade. Det var lite drygt med två engelskalektioner efter varandra, men de 3 timmarna gick förvånansvärt snabbt ändå. Philip var snäll och kom med massa stiftpennor åt mig också, det kändes behövligt eftersom jag nog var den enda som satt där med en vanlig blyertspenna i handen.

Efter skolan mötte jag upp Henrik, Nathalie, Hennan och Sanna. Vi drog till matstället och delade på en pizza. Det var nästan så man satte pizzan i halsen ett antal gånger, trevligt var det. Efter det gick vi runt på staden. Jag hittade absolut ingenting, förstår inte vad som har hänt med mig. Jag och Sanna gick runt själva en stund när alla andra hade dragit till sina lektioner. Till slut tröttnade vi båda och tog bussen hem.

Nu har jag just kommit hem. Första tanken när jag klev in genom dörren var att jag skulle sova, men jag kunde helt enkelt inte låta bli att sätta mig här. Eftersom klockan bara är tre så ska jag gå och sova en stund nu, och sen ska jag dra och gymma. Och idag har jag bestämt mig för att bara springa, eventuellt dra till styrke rummet sen. Men först ska jag springa tills jag svimmar. Tur att dem har tv framför spring-bandet, då blir man ju någorlunda distraherad iallafall.


Todilo

Skoldagen gick bra och snabbt, och tur var väl det! Vi fick sluta redan vid två, så efter det for jag en sväng på stan och sen till Philip. Äntligen fick man umgås med sin pojke! Fast man hade önskat att hans mobil inte hade ringt varannan halvtimme. Man blir rätt beroende av en läckerbit som han. När vi till slut fick vara ifred så tog vi det bara lugnt, vi låg och pratade i sängen osv. Sen vart det kvällsfika och tv, ett mysigt litet avslut. Dock synd att jag var tvungen att fara hem redan nu, när jag hade velat stanna hur länge som helst.

Blir en någorlunda tidig kväll för mig iallafall, ska snart lägga mig och läsa. Imorgon blir det att dra till skolan och ha engelska fram tills elva, och därefter slutar jag. Skönt, men samtidigt lite tråkigt. Känns igentligen ganska värdelöst att stiga upp, när man bara ska ha två lektioner. Men det gäller väl bara att orka, i guess. På fredag ska jag vara ledig iallafall. Jag har tandläkartid klockan 08.10 på morgonen, och klassen ska iväg till Ormberget och snäll som min mentor Sture är så sa han att jag kunde komma på eftermiddagen, och då är det endast en lektion kvar så det känns väl lite meningslöst, kanske. Jag drar till Philip senare den dagen, vi lagar middag där och sen drar vi på bio med Mackan. Svin mys ju!

Det var allt jag hade på hjärtat. Jag är ärligt talat svin trött, och ska därför gå och dricka ett glas vatten nu och därefter sova så jag tar mig upp imorgon. Uppdateringen har inte varit på topp idag, men det är somsagt för att jag varit i stan ända från morgon till kväll. Imorgon lär jag nog vara aktivare med tanke på att jag slutar tidigt, och därefter kommer att åka hem och göra precis ingenting.

C ya later

Ännu en skoldag

Idag kändes det lite bättre. Vi fick göra saker, och lära känna varandra snäppet bättre. Än kan jag inte alla namnen, men det är många man har att hålla reda på. Vi fick prova på lite "entreprenörskap" idag. Vi blev indelade i grupper och fick lösa en slags uppgift. Det kändes rätt slappt! Vi hade tre timmar på oss att fixa det, och vi vart klara efter en timme. Gick ganska bra för våran grupp faktiskt, även fast andra hade tänkt till lite mer. Det var en liten utmaning

Jag snackade med mina mentorer idag och jag ska ringa, eller också gå förbi Örnen imorgon på lunchen. Det enda jag vill ha nu är ett svar från dem, så jag sen kan sluta oroa mig. Jag ska under denhär veckan även bestämma om jag vill gå kvar på Enp eller byta till Samhälls. Känns som att jag kommer att komma igång lite lättare när jag sen slipper oroa mig över allt

Efter skolan kom Philip till södra hamn, till min skola. Vi satt och pratade en liten stund vid hamnen, sen for han vidare till sin kompis, och jag gick och köpte skoltillbehör. Jag köpte två kollegieblock, pennor och sudd. Philips mamma lovade att ta med några block från hennes jobb åt mig också, så nu har jag så det räcker.

Nog om skolan! Ska strax packa gym-väskan och knalla ner till gymmet. Igentligen känner jag mig alldelens för trött, men känner bara att jag inte kan sitta inne nu. Efter gymmet ska jag ta den efterlängtade duschen och bara ta det lugnt. Kan det bli bättre?


Stabilt

Nu har jag lugnat ner mig en smula, känner mig inte lika stressad och orolig längre. Knallade ner till gymmet vid sex-tiden. Tog det ganska lugnt idag med springningen, joggade lite lätt och körde styrke. Jag träffade även Thomas och hans kompis där, nice! Jag känner att förkylningen inte är på bättringsvägar, kanske borde jag uppsöka en läkare? Kan ju inte vara helt normalt dethär.

Ska strax koka the, mysiga stunder. Det måste nog vara bland de godaste sorterna som finns! Ska nog göra mig en kvällsmacka också, eftersom jag inte kan äta frukt nu under dem senaste timmarna. Jag fick en allergichock efter gymmet igen, konstigt att man ens kan vara allergisk mot frukt. Hur allergisk jag än nånsin kommer att bli så kommer det aldrig vara någonting som hindrar mig från att äta det. Sådeså

Humöret svänger. Förlåt för tråkiga inlägg


Hur svårt kan det vara?

Jag har ringt runt till varenda jävel nu, angående att byta linje. Det verkar vara svårare än jag trodde, och inte kan dem ens låta trevliga i telefon. Imorgon ska jag prata med min mentor, och han ska få hjälpa mig med dethär för dem har nämligen själv valt att inte ha nån studievägledare på den linjen, så därför borde dem ju därför finnas till för eleverna istället. Studievägledaren på Örnen har inte svarat på hela dagen, ingen aning om vad dem gör om dagarna. Förmodar att hon suttit i fikarummet och druckit kaffe eller nått. Åh! Skolan gick väl bra annars, men jag kände direkt att det inte kändes rätt alls. Det valet som jag gjorde var inte alls bra, och jag SKA därför byta. Om jag inte får byta till ledarskaps blir det samhälls. That's life

Efter skolan träffade jag några vänner. Vi gick runt på stan, och själv hittade man ingenting. Känns nästan lika bra, man sparar ju pengar till bättre saker. Imorgon måste jag dock köpa skolgrejer, block och lite annat. Skorna finns ju inte i storlek någonstans, så det blir väl att gå runt barfota snart. Nu ska jag sitta och sura tills middagen är klar.

Men ack så less

Ja, klockan närmar sig två och jag ligger inte och sover än. Det kommer sluta med att jag somnar fem minuter innan jag ska kliva upp, precis som vanligt. Jag ska väl strax gå och lägga mig i sängen, eller också går jag och plattar håret före det om jag orkar. Min kropp sover, min mitt huvud vägrar. Ögon är uppspärrade som aldrig förr känns det som

Imorgon börjar jag klockan nio, och det blir spännande och se om jag hittar dit. Mitt lokalsinne är nämligen inte det bästa. När det är slut för dagen ska jag träffa några vänner inne i stan när man ändå är där. Ska kika på skor och allt möjligt, framförallt jeans. Vad man hittar återstår ju att se, brukar inte gå så bra för mig när jag är inställd på att köpa nånting speciellt. Nåväl, så ser dagen ut vad jag vet nu. Om jag inte gör något senare på kvällen drar jag en sväng på gymmet. Då gör man nånting bra av demdär extra timmarna!

God natt för min del. Jag måste sova, försöka iallafall

Panik

Jag har suttit och läst igenom ett helt häfte som vi fick från nian. Jag fastnade för en linje, och det var inte entreprenörs utan ledarskap. Gud så jag tjorvar och stressar upp mig själv. Jag känner hur jag verkligen skulle vilja byta nu, men jag får helt enkelt lugna mig en smula. Jag ska prata med lärare osv så småningom, så fort vi kommit igång. Och jag ska själv försöka komma ihåg och inte ha för höga förhoppningar. Det händer mig verkligen för ofta

Jag är motsattsen till trött just nu. Kan inte klockan bara bli halv åtta

Sista söndagen

Ja, imorgon sätter skolan igång. Känns väl kul, på alla möjliga sätt och vis. Och det blir skönt att komma in i en slags rytm igen, jag syftar på sömnen och bara rent allmänt. Det innebär ju också att saker och ting kommer förändras en hel del när allt dethär sätter igång, mot vad det har varit i sommar. Nya kompisar förmodar jag, vilket på sitt sätt känns kul. Och förhoppningsvis kommer det också att betyda att dem gamla finns kvar. En helt ny skola, nya lärare och klasskamrater som man ska gå med i hela tre år. Det känns ändå lite spännande

Jag har inte uppdaterat sen torsdagnatt, och det är för att jag inte haft någon större tillgång till dator. Under fredagen var jag och Philip på Dagobert och åt lunch, en tacotalrik vart det! Senare på kvällen drog jag iväg och umgicks med några vänner, vi satt och umgåsades och hade det allmänt trevligt. Vi drog en vända till stan, och kvar där vart jag med Kalle och Sebastian. Vi åt godis och snackade skit, ett helt okej avslut på den fredagskvällen. På lördagen, (igår) åkte jag in till stan, och storheden med min far. Storlek 36 finns verkligen ingenstans! Det slutade med att jag gick till Philip eftersom stan ändå stängde. På kvällen åkte vi till Jonas och åt där, och snabbt där efter gick jag och Philip på bio. Sommaren med Göran vart det, och bra var den. När filmen slutade var klockan runt åtta, Philip ringde Hugo och vi drog ner till garaget, även såkallat det andra hemmet. Vi var där ett tag, och sen drog jag, Philip och Markus och köpte korv och dricka och drog till Ormberget och grillade. Ett skönt avslut på kvällen! Vi satt där i några timmar, snackade sex som vanligt. När vi sen kom hem till Philip vart det inte så mycket mer, tv-tittande och därefter sova.

Idag när vi vaknade var det regnigt och jäkligt ute, så det vart en inne-dag. Haft ett litet From G's to gents marathon under dagen, inte blivit så mycket mer än så. Jag kom hem för en dryg timma sen, och hade tänkt lägga mig i sängen och läsa en bok nu. Känner mig krasslig


Packat och klart

Nu åker jag över till farsan, där jag och Philip kommer ha hela lägenheten för oss själv. Skönt! Jag tar nog inte med mig min dator dit eftersom jag redan har nog med grejer att ta, så jag kommer att uppdatera imorgon så fort jag kommer hem till min mor. En blöt puss fram tills dess då

Take care.


Chilla sig litegrann

och du säger det var uppenbart
att det aldrig var du och jag.


Sitter och lyssnar på musik. Kanske dags att dra till pappa snart. Sitter och taggar lite inför morgondagen, inga planer på vart det blir men nånstans får det lov att bli iallafall, förhoppningsvis hos Jono. Ska försöka att inte sova bort hela morgondagen med Philip, han kan nämligen vara rätt svår att få upp ur sängen. Blir stan på dagen, och på kvällen blir det party! Lär inte bli så mycke party från mitt håll kanske, men det blir nog trevligt iallafall. Lördagen blir nog lugn iallafall, på kvällen blir det bio med Philip. Vi ska se sommaren med Göran, äntligen min tur!

Nu sitter jag och bara skriver en massa skit, som inte ens är speciellt intressant igentligen. Men sån är jag, jag måste bara få skriva av mig ibland. Sådeså

Puss då


Stan

Igår åkte jag som sagt med min mor. Vi var ända till ryska gränsen, en ganska bra bit dit. Så nu har pappa kommit hem, skönt det. Jag hann inte uppdatera imorrse eftersom jag fick vakna tidigt och åka in till stan. Jag träffade Sanna först, vi lunchade. Därefter träffade ve Henny och Nathalie, och jag fick även träffa min Philip. Jag gick runt ett tag med honom, han köpte sig två par skor. Sen drog vi och kollade på ögonbryns-smycke åt han på Solgården. Nu får vi bara hoppas på att han får ta sitt hål! Vi träffade tjejorna sen, umgicks ett tag. Och sen gick jag och han och fikade

Kom hem runt halv sex. Jag käkade middag, gick och vilade en stund och nu satte jag mig här. Ikväll är vädret kasst, som vanligt. Jag hade tänkt se American pie som går på sexan klockan 9 ikväll, och mer än så blir det väl inte. Jag väntar väl tills Philip kommer, då blir allt roligare!

Imorgon blir det stan, igen. Jag måste lämna igen mina böcker som varit försenade sen april, därefter ska jag gå runt ett tag. Jag hittade nämligen sånt jag gillade idag, en ylletröja/kofta, ett par converse, en skjorta, och ett par jeans. Men dem lär jag nog beställa! Förhoppningsvis får jag pengar av far min så det räcker, känns som att jag fått nog redan.


Ändrade planer

Mamma kom in imorrse innan hon skulle dra, och hon sa att hon inte skulle bli kvar över natten. Jag kollade ut och vädret såg inge vidare bra ut så jag följde med iallafall. En 13 timmars biltur idag, så nu är man ganska så less. Skriver mer om det imorgon, nu ska jag sova.

Puss


Det känns vart skorna börjar klämma

Nu har man spenderat några timmar framför sin käraste tv. Sett Paradise hotel och 2 and a half men, därefter kunde jag inte sitta still längre. Nu är allt stabilt, än så länge. Sitter förövrigt och väntar på att få ett sms av min pojkvän. Saknar han och undrar vad han gör för tillfället. Själv sitter jag bara och tänker, knappt ens det. Känns som att min hjärna inte funkar överhuvutaget. Jag är trött, och har funderat på att vända tillbaka dygnet. Vore ju bra såhär innan skolstarten och allt.

Min mamma ska åka till Finland imorgon, och frågade även mig om jag vill hänga på. Först var jag med på det, men när jag fick höra att vi skulle sova över så ångrade jag mig ganska så snabbt. Jag har inget bättre för mig här hemma igentligen, men jag får ju hemlängtan så fort jag far över gränsen. Bäst är det för alla att jag inte följer med, så dem slipper mitt hemska gnällande.

Jag gör så att jag sover ut imorgon. Vädret kommer inte vara någe vidare iallafall, vare sig det är sol eller inte. Man märker att sommaren är långt härifrån, och att det inte blir mer än 15 grader. Bäst att sluta gnälla, får väl helt enkelt bara se vad dagen har att bjuda på istälelt. Kalla Jävla norrland

Du är hela min värld.

Bara tisdag

Du är värd att dö för.

Jag är så jävla festsugen. Och vad fan händer imorgon? Inte ett piss, det är väl svaret. På dagen lär det nog vara dåligt väder, och vad har kvällen då att bjuda på? Ingenting skulle jag nog svara där också. En bio vore ju inte helt fel, men jag kan inte tänka mig att någon är på. Socialt umgänge är svaret på allt, då skulle Ida bli glad!

Åh vad jag är full av negativ energi.
Kan inte få ur mig något som är positivt nu.

Im so sorry

Jag hann inte alls uppdatera i lördags, F*ck. Jag åkte in till stan, tidigt! Jag for och var med Philip. Nu har jag kommit hem. Saknat datorn, och oroat mig över bloggen. Hoppas inte ni läsare svikit mig.

Vi har gjort allt möjligt under dagarna. Skruvat mestadels skulle jag nog vilja säga. Helt okej för min del faktiskt, så länge det har varit folk där och fulat sig. Markus har varit där, vi har nog snackat om allt från A till Ö känns det som. Jag har även fått köra Philips moped, vilket också var bland det roligaste jag gjort. Jag har kommit fram till att jag också vill ha en cross-moppe, men i min värld är det bara drömmar. Jag kommer inte ihåg dagarna sådära detaljerat, men vi har haft det kul som alltid.

Idag har jag varit och klippt mig, och nyanserat håret. Jag slänger in en bild på det så småningom. Skönt att ha utväxten borta nu iallafall. Efter att jag hade klippt mig gick jag på stan och hittade mig världens skönaste jeans. Tyget är underbart! Jeansen är svarta, inte världens snyggaste, men jag behövde ett par kändes det som. Hög-midjade jeans är snygga!

Jag ska slå på nå bra musik nu och äta frukt. Mums!

Inte värt det

Känns som att det inte spelar någon roll längre. Jag lägger ner helt

Jag har just kommit hem, efter att ha varit i Piteå hela dagen. Vilket också gjorde att jag inte hann gymma, men det kommer ju fler dagar. Dem har stängt imorgon så det är väl bara att vänta till på söndag då. Dagen har rullat på bra, ända tills nu. Känner att jag inte har någon ork till att skriva just nu, ska ut och umgåsas istället. Hörs sen, i guess

Bortåt

Jag åker bort nu över dagen så jag kommer inte uppdatera förens ikväll. Hörs då istället!

Och vad händer nudå?

Jag vet inte vad jag är, om jag är uttråkad eller bara trött. Jag känner inte för att sitta uppe längre, men jag känner verkligen inte för att sova heller. Det kommer bara samma skit på tvn, varje vardag. Det finns ingen film som lockar särskilt mycket heller. Det kan inte bli svårare än såhär alltså, vad lever vi i för värld?

Sitter förövrigt och väntar på ett sms av Philip, det är nog det enda som skulle göra mig pigg och glad just nu. Fast jag förmodar att han är ute och kör moped, eller jag med andra ord så VET jag det. Jag saknar gossen så otroligt mycket, kan knappt tänka på något annat.

Imorgon är det iallafall fredag och jag har faktiskt båda lägenheterna för mig själv, både mors och fars. Det gör väl ingen skillnad igentligen, kommer nog ändå inte ha nånting att göra. Ska gymma på morgonen, därefter åker jag in till stan en snabbis och där tar det stopp. Min kropp skriker verkligen efter socialt umgänge just nu!

Äh, går och lägger mig.


Love

Bara tanken av att jag träffat dig gör mig glad, som överhuvutaget hade turen att få träffa en så underbar kille som du. Du har hjälpt mig, du har alltid funnits där för mig när det har behövts, och jag vill bara att du ska förstå hur glad jag är för det, hur stolt jag är. Du har verkligen tagit mig från botten till toppen. Du är så mycket mer än bara min pojkvän. Det är bara ord för vissa, men för mig är det så mycket mer. Var skulle jag stått utan dig?


Hemmakväll

Jag drog till gymmet runt sex-tiden. Det vart kaos när jag inte hittade mitt gym-kort så det var bara att kuta tillbaka hem och kolla, och där låg de.. Mitt på bordet! Jag tog kortet och sprang tillbaka. Jag började som vanligt med att springa, och tanken var att ta det rätt så lugnt med de med tanke på att jag hostar och är krasslig i halsen. Men jag fastnade framför dendär lilla tvn så det vart att jag sprang en ganska bra bit iallafall. Efter det körde jag "trapp-maskinen" och därefter gick jag till styrke-rummet. Plötsligt kom Thomas in där och vi båda kollade på varandra som om vi inte fattade att de var varandra vi såg, helt mysko. Han kom fram och vi snackade en stund, och brun som en pepparkaka hade han blivit! Därefter fortsatte jag med gymmandet, och halv åtta var det dags för mig att dra hem. Jag slängde väskan på golvet och skulle precis ta av mig skorna, och då kom mor och frågade om jag ville följa med till Storheden, så varför inte? Vi drog dit och gick runt där i säkert en timme. Där inhandlades b la mat, tamponger, sockar och en jätte söt blomma till mitt rum. Därefter tog vi våran vanliga raggar-runda runt stan och sen kom vi hem till slut. Jag bestämde mig för att ta ett bad, det kändes som att det behövdes. Jag rakade benen och lyxade till det med några ljus, länge sen sist.

Nu har jag just precis fixat håret, och ändå ser det ut som ett fågelbo. Ska strax gå och hämta några frukter och sätta mig framför tvn, och vänta till kvällens höjdpunkt. Paradise hotel, vad annars? Jag sätter mig förmodligen här igen efter det, eftersom jag blivit en nattuggla på senaste tid. Passande precis innan skolan ska börja! Men jag har bestämt mig att bara ta vara på tiden, när det gäller allt och absolut inte tänka på sånt som kan/kommer hända. Då mår man ju igentligen som bäst, iallafall jag.

Jag är ju sämst

Jag fick inte med mig nånting från stan idag, och gud så less jag vart. Hittade ett par saker som kanske skulle kunna funka. Igentligen är det inte världens grej men för mig känns det så. Killar borde ju inte vara så kräsna iallafall?
Fan vad kass flickvän jag är.

Jag har just ätit middag och hade tänkt dra och gymma, men kom på att maten måste smälta ner i magen innan jag far någonstans. Jag blir så sjukt irriterad på gymmet då jag får mjält-hugg (rätta mig om jag stavat fel) och det inte går att springa mer. Blir mest styrke idag för min del, känner för det. Ska springa nån km också, och köra ben, rump och magövningar. Ska snacka med gym-instruktören innan jag går idag också.

Hörs sen va'


Torsdag

Igårkväll tänkte jag stoppa på väckarklockan på mobilen, men jag kände att jag för en gångsskull inte skulle göra det. Jag sov helt enkelt ut idag, så sjukt skönt. Jag hade nog kunnat sova borta hela dagen, men clockan halv ett tyckte jag att det var dags att stiga upp. Nu har jag just precis tryckt i mig två mackor och blodjuice, perfekt frukost! Ska strax börja fixa mig smått, och därefter dra in till stan och leta present. Får se hur länge jag blir i stan, men en present ska jag då få med mig hem iallafall!


Onsdagnatt

Kvällen har varit lugn för min del, precis som jag förväntade mig. Jag har suttit framför tvn i väntan på att Paradise hotel skulle börja. Det blir bara mer spännande och dramatiskt för varje dag som går. Morgondagens avsnitt kan jag knappt vänta till känns det som, men det är väl bara att bita ihop. Nu satte jag mig just här, tänkte checka läget en sista gång innan jag stänger av för idag. Det blir en tidig uppstigning imorgon för min del, någorlunda bra tid iallafall. Ska städa mitt rum innan jag åker in till stan. Det blir att dammtorka och hela tjosan hejsan, känns som att det behöver fräshas upp en smula. Efter det blir det somsagt stan, och förhoppningsvis hittar jag en present till Philip, annars vet jag inte vart jag tar vägen. Jag har tänkt ut en grej, men jag har ingen som helst aning om den finns. Det är allt ifrån lätt att köpa presenter till killar, och det Måste ni tjejer hålla med om! Jag hade även tänkt hinna med att träna imorgon, och sen ska jag nog boka ett pass åt mig. Vad det blir får jag se, ska prata med gym-instruktören imorgon.

Nu är det dags att varva ner en smula innan sängdags.
Blir väl att glo på tvn en stund. Hej med er!

Det är sånthär man kan kalla gulligt va? ; )


S w e e t

Här får ni en lite halv-dålig bild på skorna.
Min kamera hade nämligen slut batteri
Men söta är dem. <3


För sent

Jag drog till Philip och "kalasade" igår. Jag blev kvar där över natten sen, därför vart det ingen uppdatering för min del igårkväll. Jag har fått mig cirka fyra timmars sömn inatt eftersom jag somnade klockan sju imorrse och var tvungen för att kliva upp runt elva/tolv-tiden. Jag hade lovat mamma att följa med till Haparanda en sväng, så jag svek inte för det. Vi gick på Ikea såklart, sen drog vi till Skopunkten och därefter till shopping-centret vid gränsen. Vi gick runt där ett tag och jag hittade mig världens sötaste skor, fast dock vinterskor. Nåja, dem var billiga och jag har velat ha såna redan förra vintern så. Sen köpte jag mig trosor och såntdär "smått och gott". Ikea var mycket roligare, vi gick runt där i timmar!

Nu har jag just kommit hem iallafall. Gud så trött jag är!
Slänger upp bilder sen.

Min Tisdag

Jag sitter och väntar på att min mor ska komma och hämta upp mig. Vi ska iväg till Rosvik till kusinerna och hälsa på. Känns som att det var ett bra tag sen sist! Ska hinna slänga i mig frukost också så jag hade bara tänkt dra allt i korta drag. Vi drar till moster en sväng därefter, och efter det drar jag direkt och gymmar. Kring sju drar jag in till stan och firar Philip. Förhoppningsvis hinner jag skriva där imellan.

Blöt puss

Liten pojke blir stor pojke

Idag fyller min Philip år. Grattis sweetie!


Tre hela veckor

Hur ska jag klara mig utan min pappa i tre veckor?
Det har gått en dag och det känns kämpigt redan.
Fan, kom hem.


Känslan som aldrig försvinner

Vad kul att se att läsar-statistiken vuxit ordentligt på senaste tiden, de måste ju betyda att jag skriver någorlunda intressanta saker i min blogg. Alltid kul att se när man fått fler läsare, fortsätt!

Känns som att jag igentligen bara suttit och skrivit meningslösa saker här idag, men det har inte varit nån höjdare till dag precis. Nu ikväll har jag städat runt i lägenheten, kändes bra. Rensat lådor och massa sånt i mitt rum, så nu känns det mycke fräshare. Efter det tog jag en lång dusch, den kändes riktigt välbehövlig. Därefter satte jag mig med the-koppen och skvallertidningen och myste på. Nu satte jag mig just här, inte hänt speciellt mycket under demhär timmarna. Stänger väl av snart och lägger mig framför tvn istället. Ikväll är det Paradise hotel ju, 00.30. Drama!

L o v e


Money on my mind

Ska man verkligen orka gå dendär onödiga vändan på stan imorgon? Känner mig inte ett dugg sugen. Det var några få saker jag skulle köpa idag, och mascara och foundation var två av de saker jag behövde. Det slutar alltid med att jag kommer hem tomhänt när det gäller smink, det är behövligt men jag gillar verkligen inte att sprätta iväg mina sista slantar på det. Och nu när jag precis fått reda på att jag inte kommer att få pengar förens i September (Studiebidrag) känns det ännu surare. Pappa har åkt iväg så jag kan inte jobba för han heller, som det var planerat. Jag kommer bli tokig, tokigare, tokigast!

Måste även ringa min frisör i veckan. Jag Måste klippa mitt hår, och jag Måste färga utväxten. Livet är allt ifrån lätt när man inte har pengar, det är inte en dans på rosor.

Du är ju knepig

Ja, nu har jag kommit hem till slut. Det var ett jävla väntande på Um idag, nästan så jag hade lust att skita i det. Jag ringde till Philip eftersom jag inte fått tid fören klockan fem så jag mötte upp han, vi gick till Okq8 och därefter till Philips garage där Markus och Kalle var. Jag satt och kollade på medan grabbarna skruvade, och det var väldigt underhållande faktiskt. Roligare de än att gå själv på stan i två timmar. Jag hittade inte det jag skulle ha på stan, men det får bli imorgon eller också någon annan dag. Jag kände inte suget idag, man gör helt enkelt inte det när de är nått som "tynger".

Nu sitter jag och tar det lugnt i soffan. Jag har inga planer inför kvällen, kanske dra på gymmet. Jag känner mig deprimerad och skulle därför behöva umgås med någon, så man kan glömma bort allt för en liten stund. Fan

Säg inte att det ska börja igen.

Vaknade för tjugo dryga minuter sen. Känns som om jag bara legat och vänt mig hela natten, knappt fått någon sömn alls känns det som men ändå är jag pigg, hyffsat iallafall. Idag hade jag tänkt dra in till stan, fråga mig inte varför. Mina pengar är i stort sett slut, har väl nån hundralapp kvar på kontot som måste räcka en längre tid. Hade väl tänkt att hitta något åt Philip, de är väl tanken eftersom han fyller år. Hade inte suttit fel med nått plagg åt mig själv också, men det får bli någon annan gång.

Vart försvann det fina vädret? Känns inte som att denhär dagen kommer bli nån slags höjdare precis.


Hej Luleå

Jag kom somsagt hem igår, söndag. Helgen har varit underbar för min del, och det har varit ruskigt skönt att komma bort med Philip där inga datorer eller nånting existerade. Vi åkte på fredagmorgon runt halv-elva tiden. Det brukar vara kämpigt att stiga upp, men eftersom jag hade längtat så så var det inga problem för mig. Vi kom fram vid ett-tiden den dagen, då tog vi oss en titt på gården och det fanns mycket roligt att se. Jag hade tänkt att använda mig mest av bilder istället för text nu, eftersom ja inte kommer ihåg allt i ordning.



Deras supersöta traktor. Gammal men go!


Den supersnygga volvon! Inte så ren, men annars fräsh


En ockelbo-skoter. Perfekt size!


Vi tog en cykeltur, från Porsi in till Vuollerim. En bra bit, men det var skönt!
Där vi inhandlade godis och en dricka.


Backen var mindre skön..


Vi drog hit och badade, Spegeldammen. Och stekte på en stor sten


Har en hel mapp med bilder därifrån, men jag valde att lägga ut dessa nu. Jag slänger säkert in fler bilder sen, fanns mycket fint att se. Nästa gång blir det väl till vintern, och det ser jag nästan fram emot ännu mer!

Hemma

Yes, nu är jag hemma. Haft en underbar helg! Bilder och sånt kommer imorgon. Nu är de sent, och jag ska krypa ner i sängen.

God natt på er

Hemma på söndag

Hej, Sanna här. Ida bad mig gå in och skriva ett litet inlägg på hennes blogg eftersom hon är i borta just nu i porsi med Philip. Hon kommer hem på söndag tror jag så sakna inte ihjäl er för mycket nu va. Det var väl allt jag hade tänkt informera er om. Take care / S

Aj min mage

Jag drog till stan vid nio-tiden, for till Philip och hämtade lite kvarglömda saker. Fick mig fika och massa goda skratt med älskling. Sen började vi pallra ner mot södra hamn, där satt vi en stund. Runt elva kände jag att det var dags att åka hem och jag fick skjuts på cykel av Philip. Nu har jag just kommit hem och borde kanske igentligen gå och lägga mig snart, men jag måste både packa och duscha innan sängdags. Jag ska kliva upp halv nio imorgon så tidig uppstigning för min del, inte det roligaste. Klockan tio leavar vi Luleå, sakna inte ihjäl er nu va?

Vad väntar jag på?

Jag sitter framför datorn, uttråkad som bara den. Jag har gjort allt som går att göra nu, städat igenom hela rummet och garderoben. Och vad händer nu? Jag sitter och äter jordgubbar och väntar på att något ska hända.

Lyssnar på John ME, tror jag börjat gilla de!


Rest in peace

Min rosa, älsklings mobil har nu "somnat in".
2 och ett halvt år har den varit med mig, överallt.
Nu får de lov att bli en enkel mobil, rosa den med?


Älskar dagar som denna

Åh, blir tokig att ens tänka tanken av att sommaren börjar nå sitt slut. Jag har legat ute och solat idag, underbart! Jag blev sjukt sugen på att åka och ta mig ett dopp, men det känns trist att åka iväg själv. Blev inge strand idag, utan baksidan funkade fint för mig. Jag drog och fikade med pappa idag direkt då jag vaknade, så det har varit en bra dag ända från start. Nu får jag se vad dagen mer har att bjuda på, jag måste förbi mamma och hämta lite grejer vad jag vet.
Sen är jag öppen för förslag!

Sjätte augusti

Sanna börjar komma ikapp mig här. Kvinnan fyller 16 år idag, 6/8.
Grattis på henne!

Jag har varit hur slut som helst, varje kväll fram tills nu. Nu sitter jag här, pigg som aldrig förr. Sitter och lyssnar på en låt, spelat den om och om igen i timmar nu. Lorentz - Mayhem, ganska skön låt faktiskt. Den hade förmodligen varit ännu bättre om det hade funnits en fet baslåda i rummet.

Kommer kännas meningslöst att vakna imorgon känns det som, och regnar det så tänker jag ligga kvar i min säng hela dagen. Troligtvis skulle det bli bra väder, enligt ryktet. Jag ska sola, och träna och det är inte så mycket att se fram emot igentligen. Därefter ser det tomt ut för min del och den tanken gör mig tokig, funderar på att dra och överraska en person, men jag är osäker. Blev ännu osäkrare nu

Sugar

Jag och Philip har kommit fram till att vi åker till Porsi på fredag, till hans gammel-mormor. Kommer nog bli hur skönt som helst, att komma ifrån allt med den man tycker om. Det blir spännande! Vad jag förstod åker vi redan på morgonen på fredag och kommer hem på söndag. Denhär gången glömmer jag inte kameran hemma

Finns så mycket jag skulle kunna sitta och skriva här om dig,
och det skulle ändå inte kännas nog. Kort och gott, jag älskar dig!

Onsdagkväll

Jag fick mig frisk luft iallafall, skönt. Jag och Sanna satt och snackade om allt möjligt, till slut vart det kallt så jag gick in och hon började cykla mot Björkskatan hem till sig. Nu hade jag inte tänkt göra så mycket mer ikväll, ska strax duscha och därefter ska jag nog göra en kvälls-macka eller kolla om jag hittar något annat ätbart i kylskåpet. Ska väl sätta mig och planera morgondagen också, blir att träna i varje fall. Blir det fint väder ska jag nog sola också, men det hade varit mysigare att göra det på en strand. Längre än så har jag inte kommit, får väl se vad dagen har att bjuda på istället.

Orkar jag åka till min mor och lämna cykeln ikväll?
-Fan, jag har inget val.

Mobilbilder

Jag hittade sladden till min mobil så jag förde över mina bilder som jag tagit på senaste tiden. Det vart ytterligare några fina, och minnesvärda stunder. Inte helt illa att ha mobilkamera, då slipper man ju bära med sig digitalkameran.

Här spelar Promoe på PDOL. (Piteå dansar och ler)


Jag lägger upp denhär bara för att jag skrattade så hårt att jag grät.
Killen till vänster är en rätt rolig prick.


Från i måndags. Här är Oskar som då fyllde 2 år.


Denhär dagen fotade vi massor, dock bara oseriösa bilder.
Jag fick en någorlunda normal bild på Philip den dagen.

Oppppps!

Luleåkalaset vart bra, helt kanon faktiskt! Nu har jag inte haft tillgång till dator förens nu så jag har därför inte kunnat uppdatera nånting alls, tråkigt nog. Hoppas jag inte tappat mina trogna läsare iallafall, lär jag ju märka isåfall.

Jag har umgåtts med Philip. Det har blivit lite allt möjligt, i måndags var vi på "barnkalas" hos lilla Oscar som fyllde två. Det var riktigt trevligt, och huset hade man ju absolut inte tackat nej till. Jag trodde inte att det fanns sådär fina hus i Luleå faktiskt, det kunde man kalla lyx. Det har blivit mysiga kvällspromenader och sol och bad, och i lördags var vi på Luleåkalaset. Vi var nog bland dem få som var nyktra bland människorna där, men det var skönt de med. Vi drog hem tidigt, runt tolv-tiden och drack the och såg på Ali-G-filmen. O jo, jag somnade till den också.

Idag for jag in till stan vid ett-tiden, mötte upp Sanna. Jag hittade mig två par shorts, likadana men ett par svarta och de andra var beiga. Typiskt mig att inte kunna bestämma mig så jag tog och köpte båda två eftersom dem ändå var på rea. Jag köpte även ett par vanliga, vita skor och två par linnen som kändes väldigt behövliga. Hade tänkt köpa smink och hårfärg men det får bli någon annan dag.

Nu väntar jag på mat, jag är hungrig som en varg. Ikväll hade jag tänkt dra ut, det är riktigt härligt väder så man känner inte lusten av att sitta inne precis. Sanna skulle komma och hämta sin väska här också så hon hänger väl på antar jag.

RSS 2.0