Det är allt ifrån lätt

Trots att jag varit ledig idag har bloggsuget varit allt ifrån topp. Jag ber om ursäkt.

Det nationella provet i matte (Del 2) gick faktiskt ganska bra. När klockan blev halv fem började jag knalla in mot stan. Jag gick igenom varje butik utan att veta vad jag sökte efter, och det resulterade till att jag faktiskt lät bli att köpa något idag. Ett silverschampo fick jag med mig, och jag var även nära på att köpa några välbehövda produkter från Clinque, men bestämde mig för att avvakta med det. Avslutningskläder är det som står högst upp på listan just nu, men om man ändå visste vad man ville ha på sig? Jag tog en närmare titt på nätet och där hittade jag inte heller något speciellt, förutom dessa eftertraktade shorts som jag näst intill föll för. Att ta på sig såna på avslutningskvällen skulle jag nog inte tippa på att jag gör, men dem är säkert snygga att ha till vardags. Sommarlovet närmar sig och jag behöver nytt i garderoben. Och det är bums!



Milen

Det har varit en minst sagt stressig morgon för min del. Tydligen fick man börja springa redan klockan halv tio, vilket jag inte hade någon koll på alls men jag kom dit en kvart sen och sen var det inte mer med det. Vi körde igång direkt! Och för er som undrar sprang jag inte milen lördagen två veckor tillbaka och fick därför möjligheten att göra det idag, fast på ormberget istället, vilket jag själv tyckte var mycket skönare! Men eftersom jag lätt får benhinneinflamation av mina skor valde jag istället att gå med Sanna. Vi gick i rask takt och det kändes riktigt bra. Vad vi fick för tid har jag ingen aning om men jag har en känsla av att det gick rätt snabbt för oss båda eftersom vi hela tiden höll tempot. När jag kom hem åt jag en riktigt god frukost bestående av två stekta ägg, mörkt bröd med keso och en banan. Det satt mer än bara bra kan jag lova!

 

Annars då? Jag sitter och tar det lugnt med bra musik i öronen i väntan på att min buss in till stan går. Jag ska vara på skolan prick klockan 15.00 där ett nationellt prov väntar, sen ska jag knalla in till stan och kika på kläder och annat behövligt, studiebidraget har ju nämligen rullat in på mitt konto, sen var även far min snäll och gav mig en tusenlapp extra, gullig som han är!

 

Senare idag väntar eventuellt ett häng med Sanna, beroende på om hon ska iväg och vara med pojkvännen sin eller om hon blir hemma. Tills dess kommer dagen bestå av plugg och sen kommer även min fina förbi och hämtar min moped som vi ska sälja iväg i veckan, vilket för mig betyder ännu mera cash plånkan! Livet är underbart så länge man har pengar ;)


Cruising och bio

Jag sitter och äter jordgubbar och lyssnar på skön musik efter en kväll inne i stan, där det även var cruising. Jag och några andra individer bestämde oss för att gå på bio och se på den filmen alla tjatar om, Sex and the city 2. Jag har lärt mig att inte ha alltför höga förväntningar och bra är ju det, men denhär filmen var verkligen så mycket bättre än vad jag förväntat mig, och jag väntar redan på en trea kan jag lova, även fast jag tyvärr inte tror att det någonsin kommer hända i denna världshistorien. Att vi satt på första raden gjorde inte mig något. Folk hade myror i brallan och fick klättra över varandra på raderna bakom. Jag satt bekvämt!

Eftersom sömnen är det som lockar mig minst just nu hade jag tänkt sitta här ett tag till. Sedan tar jag nog tag i städningen och går och lägger mig, förhoppningsvis med ett leende på läpparna. Jag känner nämligen hur det dåliga samvetet börjar ta över. Fan. Fan. Fan

Nu är hon ännu en gång hemma.

Nu är jag hemkommen från Philip och en vända till storheden med min kära mor! Jag sitter och planerar fullt inför kvällen och vad det kommer bli utav det är det ingen som vet. Samtidigt som jag känner för att gå på bio är jag så sjukt fest sugen. Vädret ser dock inte så lovande ut, men suget finns där kan jag lova! Förövrigt sitter jag och lyssnar på musik och ska strax hoppa in i en dusch. Sen hoppas vi på att kvällsplanerna löst sig till slut, för att sitta inne tänker jag minsann inte!

Skolan

Efter att ha överlevt fredagens lektioner sitter jag här och väntar på att den sista återstående ska sätta igång som är idrotten, där vi mest troligt kommer ha någon typ av bollsport eller liknande. Helt ok ändå! Sedan sätter jag mig på bussen mot Lulsundet där min älskling väntar på mig. Det blir först att sätta sig ner och prata, kolla igenom recept och sen ska vi nog rulla till mig för att lämna av lite saker. Eftersom denna dagen hade bra väder att bjuda på förmodar jag att vi ska vara ute, men först blir det somsagt att laga middag. Det blir nog en helt okej fredag trots allt!

Det var allt för mig. Fler uppdateringar än såhär
blir det nog inte för idag. Men imorgon är jag tillbaka!

Helgen närmar sig..

Tänka sig vad mycket man kan hinna med på en timma. Nu kanske jag för en gångsskull får mig den sömn jag behöver? Plugget återstår men det får jag ta tag i på Lördag eftersom jag då under dagen inte ska göra någonting speciellt. Under kvällen däremot blir det antingen Bio med flickorna eller också Lule Cruising, vilket för mig låter helt ok! Även morgondagen ser väldigt bra ut. Först ska jag kriga mig genom den långa men inte alltför jobbiga skoldagen, sedan ska jag möta upp min älskling då jag först ska tvinga med honom på en tur på stan och efter det hade vi tänkt laga oss en god middag hos någon utav oss två. Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning, men är det bra väder kommer vi förmodligen att vistas ute på någon strand eller liknande. Förhoppningsvis har blåsten gett sig då.

Nu ska jag vara en duktig flicka och städa mitt rum. Jag har ännu en gång en stor hög med
kläder på golvet som bara väntar på att få bli upplockade. Därefter hoppas jag på att få lite sömn,
de om nått skulle behövas!



Hem ljuva hem

Nu kan man säga att jag är hemma för första gången på två dagar. Jag tror faktiskt att far min känt sig lite ensam. Ännu en dag fick han sitta ensam vid middagsbordet, men eftersom jag bestämt en dejt med Sanna fick det lov att bli så. Det var det värt! Gårdagen spenderades med min fina. Efter många om och men beslöt jag mig för att göra provet vid ett annat tillfälle. Jag hade ju trots allt gjort mitt svenskaprov. Vi träffades inne i stan där vi tog en fika eftersom vi båda var himlarns sötsugna. Efter en chokladboll och en kladdkaka kände jag mig någorlunda full och vi begav oss hemåt. Vi hade planerat bowling senare mot kvällen men eftersom jag inte hade några pengar och inte kände för att låta Philip betala så struntade vi i det och for istället till Hemmakväll för att hyra en film och köpa lite gotta. Jag tror det slog allt! Vi bestämde oss för att hyra en rolig film så därför fick det bli Humor från tv4. Mot kvällen mös vi på och sen somnade jag i min älsklings armar till Two and a half men. Helt underbart om ni frågar mig! Även denna dag har spenderats på Lulsundet. Philip och jag försov oss "en smula" och vaknade klockan halv tolv. Lusten att fara till skolan var inte alltför stor och eftersom Philip också beslöt sig för att stanna hemma så fick det bli så. Kring 4-tiden tog jag bussen hem. Jag tog ett snack med pappsen angående sommarjobbet, blev på dåligt humör och drog iväg och mötte Sanna. Vi åt, vi snackade, vi skrattade. Det gamla vanliga med andra ord!

Nu står plugg högst upp på listan!

En snabb update

Nu är jag hemkommen från min fina. Nu ska snabbt göra mig i
ordning och sen dra ut på nya äventyr. Mer får ni veta senare!

Svar på kommentar: Nu är det så att jag råkar veta att storlek 3 är storlek 35 på
Converse eftersom de är i barnstorlek och för att dem väldigt sällan får in dem pga det.
Möjligtvis kan storlek 3 vara storlek 36 i andra skor, men i Converse är det storlek 35.

Nu vet ni!

Ännu en uppesittarkväll..

Jag kom just in efter att ha varit ute och träffat min fina som kom förbi. Det skadar aldrig såhär på kvällskvisten då man är lite extra myssugen! Vi planerade även morgon dagen då vi bestämt oss för att åka till Pitehavsbad direkt efter skolan och ta bussen som går klockan tre, men eftersom jag just kom på att jag har ett prov att göra klockan 14.40 så är sannolikheten inte alltför stor att jag hinner med den, så om jag inte kan göra provet lektionen innan så blir det väl att stanna i tråkiga Luleå och bara ta det lugnt. Men i och försig funkar ju det också!

Nu sitter jag här med smått ångest. Gruvar mig för hur det ska gå på provet imorgon eftersom jag inte riktigt hunnit med lika mycket plugg som jag önskat, men i värsta fall får detta bli ännu en uppesittarkväll även fast jag själv tycker att det blivit alldelens för många såndanna kvällar. I värsta fall skjuter jag upp det, hur lite jag än egentligen vill, men ibland måste man.

Nu hade jag inte tänkt skriva så mycket mer. Jag har bestämt mig för att stänga av datorn medans jag pluggar eftersom det 9/10 gånger resulterar till bättre plugg från min sida. Nu får jag bara hoppas på att det lönar sig att sitta uppe. Sömn är nog det jag behöver mest just nu.

Vart tog tiden vägen?

Till skillnad från igår har denhär dagen gått sjukans fort vill jag lova! Men det kan bero på att jag i stort sett varit igång hela dagen, förutom där efter middagen då jag tog mig en två timmars powernap, vilket verkligen behövdes! Jag hade tänkt fara ut och springa efter det men efter att jag tagit mig en funderare kom jag fram till att vi faktiskt fått en hel del uppgifter och därför fick plugget lov att gå före denhär gången. En dusch har jag också hunnit med och hade strax tänkt att fortsätta att plugga. Kul liv eller!? Nåja, det lönar sig i alla lägen. Annars då? Skoldagen har gått bra. Man märker att sommaren närmar sig när skoljobben börjar dras ned och man sitter istället och surrar bort hela lektionerna. So-redovisningen gick bra, dock hade våran grupp minst fakta utav alla men vem säger att det är det som är viktigast? Något som är högre än G skulle ju inte sitta helt fel iallafall. Efter skolan drog jag iväg med pappsen och handlade, och det lönar sig alltid! En efterlängtad inpackning fick jag med och en massa sminktillbehör. Detta bör dock göras oftare! Nog om allt. Plugget väntar.

När man behöver sömnen som mest

Jag har hela dagen väntat på att det ska bli kväll och nu när den efterlängtade kvällen väl är här sitter jag uppe som alla andra nattugglor. Jag hade själv tänkt mig en tidig kväll med tanke på hur trött jag varit idag men det blir som jag alltid förväntar mig. Jag är som alla andra med andra ord. Jag har just borstat tänderna mina och ska väl snart börja röra mig mot sängen, trots att den inte ser särskilt lockande ut. Det ligger en hel hög med kläder på sängen men som jag troligen (som alla andra gånger) kommer att slänga ner på golvet och så var det med den saken. Nä hörrni, nu ger jag mig!

i want to be next to you..


Så trött, så seg

Jag har inte haft så mycket att komma med i dem senaste inläggen så förvänta er inget intressantare i dethär. Dagen har till stor del bestått av plugg och gymmet. Jag kände mig en aning seg idag så det vart ingen hård träning, men lagomt med löpning och fys, sen begav jag mig hemåt i regnet. Jag fick även göra mig en egen middag och eftersom jag inte kan laga mat så fick det bli två mörka brön med tomatskivor på och en massa morötter, det kändes tragiskt med tanke på att jag skulle iväg och träna. Det förklarar väl varför jag varit en aning seg idag. En dusch skulle inte sitta helt fel heller men jag har helt enkelt inte orkat, utan sitter här fortfarande i mina svettiga kläder. Fräsht, eller? Det blir väl inte att skjuta på det längre, utan jag förflyttar mig mot badrummet och duschar som aldrig förr, sen får jag se vad resten av kvällen har att bjussa på.

Några onödiga rader

Tänka sig att jag redan är less på detta jäkla väder, men allt har ju sina fördelar trots allt. Vi pollen-alergiker borde egentligen vara allt ifrån missnöjda med att det regnar litegrann i mellanåt.
Nu lär vi ju slippa skiten för ett tag iallafall. Eller?

Jag måste erkänna att jag inte är alltför sugen på att fara till gymmet men jag får lov att tvinga mig dit iallfall. Jag hade hellre velat dra milrundan och eventuellt intervall på ormberget men jag känner samtidigt inte lusten att bli blöt som en hund och hacka tänder den sista biten. Dessutom är det på tiden att mina armar får sig några slags konturer också, även fast jag hatar att träna armar. Så himlarns tråkigt av någon konstig anledning? Nåja, finns de som har de värre.

Jag finner tyvärr inget roligare att skriva om idag. Jag ska försöka ladda upp bilderna från helgen och hinna planera lite av min sommar. Eftersom Philips pappa fixat sommarjobb åt mig på hans jobb så får jag jobba period ett precis enligt mina önskemål, vilket innebär att jag kommer hinna med precis allt jag vill i sommar! Tyskland är iallafall bokat nu, den andra Juli rullar vi. Underbart!

Nu är vi igång igen

Nu har vecka 21 rullat igång och förhoppningsvis går denna vecka lika snabbt som de andra närmsta veckorna gjort. Tänka sig att det endast är två veckor och fyra dagar kvar, när det nyss kändes som att det var en evighet? Men jag klagar inte! Idag har våran klass varit ledig och fått jobba hemifrån, vilket för mig kändes helt ok. Jag har pluggat inför so redovisningen som är imorgon och ska strax sätta igång att läsa om marknadsföring och sedan skriva en liten sammanfattning om det. Jag hade tänkt springa min mils-runda ikväll men eftersom vädret inte tillåter så får jag lov att fara till gymmet istället. Om denhär måndagen har så mycket mer att erbjuda vet jag inte riktigt, det återstår att se.

Later's!

Jag lever!

Jag hann tyvärr inte med någon uppdatering i varken torsdags eller fredags. I torsdags umgicks jag med min fina och i fredags bestod kvällen av en fest på stranden med underbart folk, bilder från det kommer mest troligt imorgon! Nu ska jag se till att ta vara på tiden och fortsätta att mysa på med Philip. Imorgon är jag tillbaka som vanligt igen, håll ut! :)

Ett svart hål

Detta har varit en ovanligt tung dag på alla möjliga sätt och vis.
Jag fick däremot ett samtal tidigare idag som gjorde min dag!
Nu går jag och lägger mig och hoppas på en lyckad torsdag.

Om du ändå vore här. Dina ögon. Dina läppar. Dina mjuka händer.



En bra dag, trots allt

Förutom att jag gått runt och surat halva dagen så har åtminstone andra halvan av dagen varit helt okej ändå. Som sagt hade vi sovmorgon idag och började inte förens klockan halv tolv, så därför passade jag på att cykla till skolan idag. En bättre start på dagen får man fan inte! Första lektionen var matte där alla satt och surrade bort i stort satt hela lektionen, sedan hade vi lunch där det idag serverades ugnstekt falukorv med mos, helt ok för min smak! Därefter återstod en till lektion som var svenskan där vi gjorde bort rester. Jag satte mig och gjorde det nationella provet i engelska som jag missat men gick kort där efter. Jag satt mest bara och stånkade och stönade så Ira tyckte att jag skulle ta det någon annan dag då jag var mindre trött, och det är ingenting jag ångrar. Jag cyklade hemåt och när jag kom hem skulle mamma just åka till Rosvik så jag bestämde mig för att följa med. Där träffade man även några kända pojkansikten, alltid lika kul! Resten av tiden gick åt att leka med sötstumpan. Kring sju-tiden började vi rulla hem mot Luleå och så fort jag kom hem drog jag på mig springkläderna och drog mig utåt i det fina vädret. Jag kom hem för ungefär en timma sen och hoppade direkt in i duschen. Nu sitter jag här och ska snart börja röra mig mot köket där jag ska göra mig lite kvällskrubb och en smothie. Efterlängtat!


Jag vill pissa på denna dag!

Jag fick hem ett kuvert där det stod att jag fått sommarjobb den tredje perioden, jag tog brevet och var nära på att riva sönder det men nöjde mig med att kasta iväg det istället. Jag hade även tänkt att vara med min fina idag men som hade annat planerat vilket sen resulterade till att det hade blivit för sent. Vi planerade då istället inför morgondagen men nu ser det ut som att det inte blir något då heller eftersom dem tydligen ska övernatta på skolan. Behöver jag säga något mer?
Ibland är livet inte nog dugligt för min del.

Hurtful

Tänkta sig att man redan efter en timme kan sakna en sånhär liten filur,
och tanken av att vi kommer inte att ses förens på torsdag gör mig tokig!
Hur ska egentligen detta sluta? Kommer jag att överleva?



En snabb visit

Just nu sitter jag och väntar på att få ett litet sms av min fina som just for ifrån mig. Han var hit utanför en snabbis för att visa upp hans nya fordon och såklart för att sno några pussar och kramar från mig. Ögonen kliar och är uppsvullna så jag känner bara för att lägga mig ner och blunda just nu, så jag ska väl börja röra mig mot toan för att tvätta bort mitt smink och sen göra mig redo för sängen. Trots att vi har sovmorgon till 11.30 imorgon hade jag tänkt mig en någorlunda tidig uppstigning för att hinna duscha och äta frukost i lugn och ro. Underbart! Nu säger jag god natt för idag.

Make it in time

Nu är jag hemma efter en mils löprunda. Jag sprang halva och gick resten eftersom jag får så sjukt ont i benhinnorna av mina springskor. Jag och pappa har varit och kikat på nya åt mig för ett tag sen och då hittade vi ett par som eventuellt skulle kunna fungera till mina fötter, men som gick på nästan 2000 kronor, så vi fick lov att avvakta ett tag. Jag tror det blir samma runda imorgon och några veckor framöver. Gymmet lockar inte så länge vädret är såhär bra!

När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och hoppade in i en kall dusch, sen gjorde jag i ordning lite krubb som bestod av två stekta ägg, ett mörkt bröd och ännu en hallonsmothie. Att något så nyttigt kan vara så gott? Det trodde jag aldrig om smothies. Jag fick även veta att jag får mig en lång och skön sovmorgon imorgon eftersom jag tydligen inte börjar förens halv tolv pga att våran lektion är inställd. Det kan man säga gjorde min dag! :)

Dagen blir vad man gör den till

Jag sitter här och funderar ut ett namn till min blogg. Jag förstår inte riktigt vad jag tänkte på när jag gjorde denna blogg, men det är ju trots allt två år sedan. Det är synd att man inte kan byta namn utan att man måste göra en ny. Det har hänt en hel del under tiden jag haft denhär bloggen och jag har både utvecklats som person och utseendemässigt. Det är ju precis som att börja om allt på nytt? Jag får lov att ta mig en riktig funderare.

Eftersom jag inte hunnit berätta om min inte alltför fullspäckade dag hade jag tänkt göra det nu. Jag vaknade upp hemma hos familjen Robertson efter en skön sovmorgon. Jag drog på mig kläderna, borstade tänderna och cyklade iväg till skolan. Skoldagen kändes inte alltför jobbig ändå, på engelskan fick vi en busenkel läsövning, sen var det matte med Marianne som till skillnad från alla andra lektioner var en skön lektion eftersom vi slapp göra någonting vilket och andra sidan kändes ganska ovärt. På samhälls-lektionen hade vi två politker som kom och pratade, det blev en hel del diskussioner bland dem två och eleverna men jag fick ett bättre bild av både moderaterna och soccarna, och eftersom jag tycker att politik i sig är väldigt intressant var ju bara det ett plus! Efter det knallade jag in till staden och köpte mig ett par nya converse, det behövdes! Besvikelsen var stor när jag hörde att dem inte hade röda i storlek 3 (35) inne, så det fick återigen bli ett par vita. Men röd som vit, huvudsaken är att det är Converse. Efter det cyklade jag hemåt och när jag kom hem stod maten serverad på bordet, kyckling, pasta och en stor sallad. Efter det gjorde jag mig en nyttig hallon smothie och gick och satte mig i solen och pluggade. Jag kom in för bara en liten stund sen och ska snart ut och springa hade jag tänkt. Något säger mig att jag borde stanna hemma och plugga matte, men vi får se vart det tar mig! Ärligt talat är det inget utav dem så lockar särskilt mycket just nu,
men jag har ju trots allt mina anledningar..

Jag hade hellre sett en röd sko på min fot, men det får lov att vänta.

Allting, helt perfekt

Jag måste bara börja med att säga att jag älskar denhär "ryssvärmen" som folk kallar det. Man har på morgnarna varit lite skeptisk då det gällt klädvalet eftersom vi trots allt fortfarande befinner oss i norrland, och här gäller det att inte ha alltför höga förväntningar, då det ena dagen kan vara strålande sol och 25+ och andra dagen vräka ner snö. Nu har värmen för en gångsskull hållt i sig och jag börjar faktiskt tro att sommaren är på g. Underbart!

Gårdagen var inget undantag. Solen sken och självklart hade man tagit på sig för mycket kläder. När jag kom hem från skolan bytte jag kläder och fräshade upp mig en smula. Kring fyra tiden ringde Philip och bad mig komma hem till honom. Han tog ut mig på en cykeltur där vi till sist hamnade utanför Waldorf. Eftersom vi firade 1 år och 4 månader igår hade han varit gullig och bokat bord åt oss två utan att jag visste något, och det hade verkligen inte kunnat sitta bättre! Philip åt lax medans jag åt friterad kyckling i vitlöks och tomatsås, och sen en dessert på det. Verkligen supergott! När klockan närmade sig åtta bestämde vi oss för att cykla hemåt där en liten present väntade mig, nämligen en jättefin ros och en annan rolig liten pryl, haha tokunge! Vi tog det sen bara lugnt resten av kvällen. Vi satte oss ute på balkongen och åt utav våran goda hallonkaka, Ahlgrensbilar och bara njöt av varandras sällskap. Frågar ni mig så var det en helt perfekt 1,4 års dag, och fler såna blir det :)





Lever i nuet

Jag sitter i mitt rum bland tiotals tända ljus. Jag lyssnar på musik och känner att livet inte skulle kunna bli så mycket bättre just nu. När jag tittar ut ser jag bar mark, en blå himmel och hur löven på träden börjat blomma igen. Snart går jag ut mitt första år på gymnasiet, ett långt galet sommarlov väntar som utan tvekan kommer bli det bästa sommarlovet nånsin. Jag trivs med mitt liv som det är. Jag har accepterat läget och känner att den enda jag har att skylla på är mig själv, men jag klagar inte. Jag har två helt underbara föräldrar som ställer upp för mig, en pojkvän som älskar mig och vänner som accepterar mig för den jag är, men som man ibland önskar att man hade fler av dem. En sak som man lätt glömmer men som jag lärt mig är att ta vara på tiden. Glömt inte det, tack för mig!


Tillbaks på ruta ett

Efter nästan två veckors paus har jag nu hittat tillbaka igen! Allt är ännu inte på topp men känns ändå någorlunda stabilt, och jag har därför valt att sätta igång igen. Varför jag valde att ta en bloggpaus är något jag väljer att inte berätta, eftersom jag anser att det är för personligt och förmodligen ingenting som jag vill att folk ska veta någonting om. Om uppdateringen kommer vara på topp är någonting som återstår att se, men jag börjar med en mjukstart så ser vi vart det leder!

Den senaste veckan har jag ägnat tid åt ogjorda läxor och vänner. Jag har fått ta tag i det ogjorda med andra ord, "ta-igen-tid" från veckan innan. Vi fick ett litet lov och var som alla andra lediga från och med onsdag, vilket för mig kändes hur bra som helst! Eftersom Philip for iväg på onsdagen passade jag på att umgås med Sanna och Thomas. Vädret var enormt bra och vi bestämde oss därför för att vara ute. Efter att vi ätit pizza på grillen tog vi en tur förbi Porsö-ip där Tuna spelade mot Piteå, och kom därefter hem med lite påfyllning till vårat förråd. Efter cykel-mek och en hel del skratt avrundade vi hos Thomas där vi såg på Tila Tequila och bara tog det lugnt. Under torsdagen hade jag och Sanna planer på att fara till Gäddvik för att vara med några grabbar. Det blev tyvärr inte som planerat för våran del så vi ringde Thomas och körde en "repris" från dagen innan, nu även med en mjukglass och ännu mera skratt! När helgen äntligen var här kom Philip hem och eftersom vädret hållt i sig spenderade vi den mesta delen av tiden utomhus. Under lördagen hade vi planer på att åka till Piteå Havsbad, men tyvärr gick det snålt med bussar och vi sköt därför upp det till någon annan gång. Gott om sköna cykelturer har det blivit, även en hel del solande och mys på det. Det är nu man börjar känna att sommaren är påväg. Allt känns bara underbart!

En bild från i onsdags tagen av Sanna. Vi fick leda cyklarna eftersom jag fick punka.



Back on track

Efter regn kommer solsken. Visst var det så?
Snart är bloggen i full gång igen. Håll utkik!



Blogguppehåll

Saker och ting har hänt och är inte riktigt som det ska, och jag har
därför valt att lägga ner denna blogg för ett tag. När jag återkommer
återstår att se, beroende på hur saker och ting löser sig. Ni vet vart jag nås!

Timmarna går

Det är synd att det alltid ska hinna bli så himla sent. Jag har iallafall hunnit steka mig två ägg, ätit två knäckebröds mackor och en tomat. Nu ska jag strax gå och borsta mina små tänder innan jag sen gör mig redo för att gå till sängs. Imorgon väntar ett nationellt prov på mig i gamla biblioteket klockan halv nio, dvs ingen sovmorgon för våran del. Snyggt där! Nåväl, det är ju inte som att livet skulle vara så mycket bättre för det. God natt på er!

I'm out!

Klockan blir snart sju vilket för mig betyder att jag måste sätta mig på cykeln och trampa iväg mot Hälsans. Idag har jag tänkt köra fullt ut, no matter what! Jag hade behövt lägga ner några timmar
på matten ikväll men träningen kommer före, och det är ingenting jag skäms för att säga.
Matten får jag ta tag i imorgon!

PDOL

Idag satt jag och Helene och pratade om sommaren och dess härligheter. Jag fick panik av bara tanken att behöva tjäna sina egna pengar genom att göra slav-göra men tyvärr är det något jag kommer att ångra ifall jag inte gör det. Förra året kom jag undan lätt genom att endast jobba två dagar åt kommunen och resten hos min pappas kompis där jag målade ett staket och fick 2000 för det. Sen hade jag tur som hade en mor som tyckte synd om mig, och gav mig två tusen extra.
Då levde man i paradiset! Men i år blir det andra bullar..

Jag satt och kikade på PDOLS hemsida. Lars Winnerbäck, Kent, The sounds. Helt ok?
 


Some pictures

Fler bilder finns men jag valde att trots allt att bara lägga upp dem från början av kvällen. Som sagt såg jag ut som ett Hej kom och hjälp mig på varendaste bild så tyvärr blev dem en smula redigerade. Fler bilder kommer möjligtvis senare. Tack alla för en kanon bra valborg, ni vet vilka ni är! :)






Underbar start!

Min dag har börjat underbart. Jag fick vakna upp bredvid min fina och idag var vi även såpass duktiga att vi till och med hann med både frukost och sedan umgås en stund innan vi sen cyklade iväg på min mors cykel. Vi fick oss några extra minuter tillsammans och sen cyklade jag vidare mot gymnasiebyn. Vi hade lektion med Jan-Ivar hela dagen där vi håller på med ett grupparbete. Jag och Helene gick till Hackspetten för att intervjua några personer men satte oss istället ner och snackade om allt möjligt. När vi sen kom tillbaka till klassrummet hade de flesta fått sluta så vi bestämde oss för att käka lunch och sen fara hem vi också. Jag hade först tänkt lämna cykeln inne i stan och ta bussen men jag tänkte att det var lika bra och började istället att hoja hemåt, och tur var ju det med tanke på hur bra väder vi har idag! Annars då? Klockan blir snart halv ett och jag hade tänkt hinna med lite plugg och sedan dra iväg till gymmet. Idag får det lov att bli styrke för min del. Mina armar måste verkligen byggas upp!


Hejdå

Jag ska strax ta och bege mig mot voltarenan där en träning väntar.
Jag hade mer än gärna tagit cykeln dit med den befinner sig för tillfället
hos Philip så det sket det sig. Bäst att börja knalla mot Benzen då!

Detta är sista uppdateringen för idag. Efter träningen åker
jag som sagt hem till Philip och blir kvar där över natten.


En kort story

I fredags när jag klev på bussen var alla sittplatser upptagna så jag fick då lov att stå upp. Bredvid mig står en hund och hans ägare. Busschauffören trycker på gasen och nästintill våldskör och sen får jag plötsligt syn på hunden som lägger sig ner och börjar andas konstigt. Snart ser jag hur det forsar ut kraftigt med spya från hundens mun. Jag kollar på ägaren som snart också fått syn på detta. Spyat åker runt i bussen och snart ser alla detta. När han sen spytt klart sitter ägaren och svär medans han försöker få upp spyat med en Clas Ohlson katalog. Tur nog klev en kvinna av så jag slapp stå i skiten. Jag höll nämligen på att spy själv.



Söndag

Jag ska börja med att gratta en viss snubbe vid
namn Philip som har namnsdag idag. Grattis!

Jag hade lovat både mig själv och människorna runt i kring att fota som en galning i fredags men vad tror ni jag ser dagen efter? Inte en endaste liten bild på kameran. Tur nog hade Sanna hunnit fota men många bilder kan jag inte påstå att det blev och bättre blir det ju inte när man ser ut som en Hej kom och hjälp mig på varena bild, men det blir ju ofast så när alkoholen är inblandad. Hur som haver hade jag en riktigt bra valborg som spenderades med riktigt härligt folk! Jag måste erkänna att jag inte kände mig särskilt fest sugen innan men med rätt folk fixade det sig! När valborgsfirandet tog slut tog jag cykeln och vinglade mot Lulsundet där jag spenderade natten hemma hos Philip. Lördagen spenderades som planerat med min fina. Vi spenderade halva dagen i sängen och klockan fem drog vi in till stan för att käka på max, det satt riktigt bra i kistan kan jag tala om! När vi kom hem slängde vi oss på soffan där vi sen blev kvar hela kvällen med vattenkannan och en neger-film.

Idag då? Det är söndag vilket för min och många andras del betyder plugg-dag, så det är vad jag kommer syssla med tills klockan halv åtta, då jag ska byta om och åka till Voltarenan för att ha cheerleading träning. Klockan tio slutar den och då åker jag raka vägen hem till min fina för att
sova med honom. Nice!

RSS 2.0