Flera år, och fortfarande lika obegripligt

Jag sitter vid datorn då plötsligt låten spelas upp. Din låt

Tanken av att jag aldrig kommer att få se dig igen gör ont nå oerhört.
Vad fick dig att vara så envis att du åkte till jobbet just den kvällen?
Varför just du av alla? Frågorna förblir obesvarade. Tiden läker inga sår.

Louis Armstrong - What a wonderful world


Stress, en del av mitt liv

Nu är det färdigpluggat för min del. Packningen gick inge vidare, men det tar jag imorgon. Även duschen sköt jag upp till imorgon på morgon, och då ställer jag frågan till mig själv. Hur smart var det på en skala egentligen? Kinkig och trött som jag är, så får jag banne mig ta mig upp ändå. En ledig dag hade ju dock inte suttit helt fel med tanke på hur mycket som ska hinnas med imorgon. Smart som jag varit har jag inte tänkt på att fixa mina piller i tid, så även dem måste man åka in till stan och fixa. All denna jävla stress!

Annars då? Jag har pluggat till både idrottsprovet och svenskaprovet. Konstigt nog satsade jag mer på idrottsprovet, vilket jag har fyra veckor på mig att göra. Medans jag bara haft en kväll på mig att plugga svenska. Ja, hur fan är det med mina prioriteringar egentligen? Nåväl, det sitter det som sitter och duger det inte så kan Ira ta sig. Vet ni vad hon föresten gjorde här om dagen? Jo det mest otänkbaraste! Min iphone låg på mitt engelskahäfte (som hon mycket väl såg), sedan greppar kärringen tag i mitt häfte och sliter upp det så min stackars mobil flyger och landar på skärmen. Blev jag sur? Jo det kan ni ta mig fan skriva upp! Sedan dess har jag tappat all min respekt för henne. Nåväl, jag ska inte vara hård mot henne. Hon är ju trots allt gammal, pratar som om hon just kommit in i målbrottet och sminkad som en clown. Ja inte är det lätt att heta Ira.

En dag ifrån

Nu är en glad Ida hemma efter ännu en skoldag och inte vilken skoldag som helst, utan nämligen den näst sista! Jag hade en del ärenden på stan när jag slutade, påskäggsköpande, Um, en sväng förbi Happy People där jag beställde min väska, och sen hann jag även träffa Philip en liten stund. Så där traskade man runt i bra många timmar. När jag traskade hem från bussen märker jag att även solen vågat titta fram, och jag blev direkt på bättre humör!

Nu ikväll hade jag tänkt umgås med Josefine eftersom ingen av oss har någon som helst tid nu under lovet, men det visade sig att jag har ett ogjort Svenskaprov som ska göras imorgon och jag måste därför istället sitta och plugga litteratur ikväll. Sedan blir det även att börja packa resväskan, slänga i allt det behvöliga och sedan slänga ner en stor klädhög också. Och eftersom klädval är något utav mina största problem måste jag nästan ta med mig hela min garderob varje gång jag ska resa, för att sen kunna bli nöjd. Ja, har ni hört något så tragiskt? Jag hade även tänkt hinna med gymmet ikväll men får nog skippa den. Kort sagt, tiden räcker inte till helt enkelt.


När det inte blir som man vill

Min dator är minst sagt tom just nu, och den tanken gör mig tokig!
Varken musik eller bilder finns kvar. Och då är ju frågan, vad gör
man då när man väl sitter här helt sysslolös en tisdagkväll och vill
redigera bilder? Ja, man får nöja sig med det man har såklart!

Förbannade sommar. Kom hit!


Tungt, tyngre, tyngst

Ännu en dag avklarad. Dock en lite jobbigare dag än vad jag hade förväntat mig. Ryggsmärtor kors och tvärs, ett tungt so-prov, en pappa som tjatar och en så enorm huvud värk. Nåväl, allt har ju löst sig så småningom. Jag hann även med en hel del plugg idag. Jag fick lov att satsa på idrottsprovet nu som är om 4 veckor. Klockan åtta var det träning igen, själv tog jag det lugnt eftersom jag kände mig krasslig men var med en stund på slutet. Jag fick även en skön massage av Henrik, specialisten själv. Min rygg är alldelens för överbelastad, så imorgon ringer jag sjukis så får vi ordna upp detdär! Annars då? Livet rullar på bra, jag saknar förövrigt min pojkvän men när gör man inte det egentligen?
Om knappt två dagar är det lov, det kan ju inte bli så mycket bättre?

Back at mom's place

Nu har jag just landat här på Professorsvägen igen, vilket kommer betyda inga bilder på bloggen (eftersom min dator är så gott som tom). Digitalkameran blev kvarlämnad hemma hos far min eftersom det trots allt är hans. Jag tänkte vara en snäll dotter för en gångsskull.

Nu är jag iallafall hemma från ännu en träning. Tyvärr kunde jag inte vara delaktig idag eftersom jag fick en så enorm huvudvärk helt plötsligt, men jag satt och stretchade massor medans jag kollade på. När jag kom hem åt jag två mackor och wetabix och där gick huvudvärken även över. Om jag det hade vetat! Nu återstår lite So-plugg sedan väntar sängen. Jag är enormt trött redan nu :(

Good night!

Bilder säger mer än tusen ord

Jag kom av mig och satte mig istället här och redigerade bilder. Jag klarar inte av att plugga
timme efter timme, eftersom ingenting fastnar då så jag tog mig en trettiominuters paus.
Ja, det förtjänar jag faktiskt!

Det kommer nu framöver dyka upp fler bilder i mina inlägg, eftersom min pappa har köpt sig en ny digitalkamera som jag fått lov att låna när jag känner för det. Det senaste halvåret har det sett rätt
så tomt ut, och på så sätt fått även bloggen att se tråkig ut. Bilder gör så mycket! 
Vad som hänt min egna kamera ska vi inte ens prata om.

Nu taggar jag för för träningen som börjar klockan åtta. Även där försvinner två timmars pluggtid för mig, men jag vägrar att skippa denhär träningen eftersom jag kommer vara borta från alla träningar som är under påsken. Nu ska jag fortsätta lyssna på go-musik och tralla iväg och byta om. Sedan hoppas jag på att få både skjuts och hämtning av min snälla far, både till och från Hälsans. Peys!


 


Tre timmar senare

Jag har pluggat på som en jäkla jude och tanken av att det inte räcker gör mig tokig! Jag ha fortfarande några obesvarade frågor på pappret, men allt annat är fixat och sitter någorlunda.
Nu är bara frågan, vart fan håller farsgubben hus när man väl behöver han?


En skoldag mindre

Igår fick jag ett sms av min vän där det stod att vi skulle få jobba hemifrån idag, underbart tänkte jag! Med tanke på hur mycket vi har i skolan just nu. Sen fick jag även veta att vi skulle skjuta upp mediahistoria till efter påsk och bara det kändes ju tusen gånger bättre. Så vad har jag gjort idag? Tanken var att jag skulle vakna tidigt idag och sätta igång med pluggandet. Men när jag väl vaknade kändes det inte värt det så jag sov någon timma till. Klockan tolv satte jag igång med so-pluggandet och har just tagit mig en paus. Jag ska strax hämta mig en the-kopp och sen sätter jag igång igen! Jag kommer förmodligen att hålla på ända tills träningen. Man vet nämligen aldrig med Mona..

Tre dagar kvar. Allt känns förjävla bra just nu!


Nu kör vi!

Nu är det söndag vilket innebär att det är skola imorgon. Nu återstår endast fyra dagar till att kriga sig igenom sen har vi lov (igen). Hey, that's awesome!? Söndagar brukar för mig vara pluggdagar, men eftersom jag pluggade hela dagen igår passade jag på att umgås med Philip idag. Ett plus är att jag även hunnit med lite plugg trotts att jag varit här. Så nu är det bara det tunga so-provet som väntar på tisdag. Annars då? Jag och Philip möttes inne i stan där vi skulle luncha på Subban, men menyerna var alldelens för komplicerade för lilla Ida så vi knallade iväg till Sub o c.o istället, där vi åt en varsinn macka. Vi knallade runt på stan en stund och hann även se killen från Scaburbian, status där? Sen vart vi less på vädret och tog bussen hem. När vi väl kom hem laddade vi ner en Bert film och slog igång den. Vi bestämde oss för att dethär skulle bli en deg-dag! Lite godis och lite chips blev det ju också, men gymmet väntar!

Jag befinner mig just nu hemma hos Philip. Vi åt middag för en stund sedan och nu drog han ut för att skotta bort all snö. Är han inte bara för söt? Nåja gott folk, dethär är nog det första och det sista inlägg ni får från mig idag. Så, låt oss kriga igenom det sista!

Hem ljuva hem

Yes, nu är jag hemma igen! Kort och gott, så möttes alla på sf. Vi grejade billerna och alla gick och köpte sig karra. Klockan nio satte filmen igång, och efter att bara ha suttit där i endast fem minuter hade min bak fått nog. Filmen började bra men mot slutet började den bli smått creepy faktiskt, och jag tror inte en endaste mäniska förstod något när vi sedan lämnade biosalongen. Eftersom filmen var riktigt lång och ändå ganska bra kändes den värd pengarna. Sällskapet var ju såklart ett plus!

Jag klev just ut ur en kokhet dusch, och ska nu gå och se på en film med min far.
Jag slocknar förmodligen framför den sen. Så, god natt allesammans!

Bio, next!

Hoppas på att filmen är värd varenda krona.
Nu sticker jag på bio med några individer. Ciao!


Spola fram tiden, tack!

Inte nog med att jag får komma bort från hålan för några dagar,
utan jag får även komma bort med den bästa! Jag räknar dagar..


Hey, awesome start!

Jag måste bara få säga det, fan vilken awesome start på helgen!

Jag firade helgen med att ta tag i pluggandet! Kring sju var det dags för träning i voltarenan, så far min var snäll och skjutsade mig dit. Något jag kanske glömt berätta är att jag ska vara topp i laget, och jag fick därför börja träna på det igår. En aning spännande, men ruskigt kul! Därefter vart det en hel del axelträning och ryggträning för min del, eftersom mina armar bör bli starkare till hösten. Klockan nio slutade träningen, och jag och tjejorna hoppade in i bilen och jag vart skjutsad hem till Philip. Jag kände mig en aning rastlös så vi bestämde oss för att ta en promenad till Kvantum, där vi självklart inhandlade en dricka, dipp och grönsaker. Philips snälla mamma erbjöd oss därefter hämtning därifrån, och så fick det bli! När vi sen kom hem tll Philip igen satte vi igång med att hacka grönsakerna och blanda dippen, sedan bänkade vi oss framför tvn och tog det lugnt. Båda vart trötta redan kring tolv så vi bestämde oss för att sova.

En tidig kväll resulterar oftast till en tidig uppstigning, och så fick det bli! Vi klev upp redan kring tio och gjorde oss frukost. Vi myste på ända fram tills klockan tolv, då jag tog bussen hem. Jag har ända sedan halv ett suttit och pluggat och tog mig just en paus. Det blir förmodligen att plugga en stund till, sedan hoppar jag in i duschen och fräshar upp mig inför kvällen.
Det blir bio med guysen. Fantastiskt!


Hade kunnat vara en helt vanlig onsdag.

Nu är vecka 12 avklarad, och nu återstår endast fyra dagar att kriga sig igenom. Jag tog ett rejält snack med min idrottslärare Peter idag och slapp göra teoriprovet idag. Jag hade ingen aning om att vi hade det denna vecka, och han trodde på vartenda ord jag sa. Det gjorde min dag! Efter skolan gick jag en sväng på staden. Självklart hittade jag massor som jag hade varit beredd på att köpa, men fick lov att hålla hårt i pengarna eftersom dem ska sparas till nästa vecka, då jag och Philip åker söderut! Jag fick med mig en tröja från Gina Tricot iallafall, den fick duga!

Denna dag har verkligen inte känts som en fredag, snarare som en helt vanlig onsdag. Kanske beror det på att ingenting speciellt står planerat på schemat idag? Annat än att jag ska på träning, sen ska jag hem till Philip. Eftersom det blir så sent blir det väl förmodligen bara att ta det lugnt, möjligtvis en bastu om det är någonting herrn går med på. Åh, en helg hade verkligen inte kunnat sitta bättre!

Och mer blir det..

Som jag sa, så valde jag att stanna hemma idag. Igår fick jag även höra att jag har prov i träningslära på fredag, och själv har jag gått runt och trott att det varit till v.16, illa? Där rök mitt VG! Tanken var att jag skulle umgås med Philip ikväll men nu får jag väl offra några timmar för pluggandet istället. Idrott är någonting jag inte vill sumpa mitt betyg i, hur oviktigt det än sägs vara.

Jag sitter just nu och skriver ut ett häfte på 22 sidor, och allt ska bannemig sitta prentat i min skalle innan jag går och lägger mig! Jag ska strax därefter göra mig en lunch och sedan börja åka in mot stan där jag har några ärenden att gå. Kring tre ska jag möta upp Philip på Pontusbadet, där vi ska simma. Dock känner jag fortfarande värken i axeln sen i tisdags, men det ska väl gå an iallafall!

Jag tycker jag har låtit himla neggo i dem senaste inläggen jag skrivit.
Nu får det lov att bli ändring på det, en läxa i taget. Nu kör vi!


Hårda bud!

Dethär går inte! Jag blir kvar hemma imorgon.
Nu går en någorlunda less Ida och lägger sig.
God jävla natt!


Skol-trött, japp!

Jag har haft fullt upp idag! Konstigt nog känns det som att jag haft det hela veckan, men det måste nog bero på träningarna. Idag hade jag dock ingen träning, men däremot en jävla massa plugg. Och bättre blev det inte när jag gjorde någonting jag absolut inte borde ha gjort. Jag gick och la mig i sängen efter middagen. Vad tror ni händer? Jo, jag somnar. Även där rök några viktiga plugg-timmar bort. Nåväl, nu har jag pluggat en hel del men känner mig absolut inte nöjd. Eftersom vi hade såpass mycket i veckan har jag satsat på det i första hand, och nu hamnade detta sist. Så då är frågan, kommer jag klara provet imorgon? Fan, all denna jävla stress!

Det stavas Less

Nu ger jag banne mig upp! Matten, svenskan och engelskan avklarad.
Mediauppgiften däremot är ett enda stort frågetecken. 
Åh, varför ska jag vara så förbannat svårlärd?


Det blir ännu en sen kväll

Nu är jag hemma igen! Det blev inget inlägg idag innan Cheerleadingen eftersom jag satt och pluggade in på de sista minutrarna, och sen var det bara att byta om och kila till träningen! Jag känner mig nöjd över det jag gjort idag, och sämre blir det inte när man får en massa beröm i slutet av träningen. Nu ser man fram till nästa träning igen som blir på fredag!

Jag hade tänkt mig en tidig kväll ikväll men tror helt enkelt att jag får drömma vidare. Jag har en hel del plugg som ska göras, och får vara glad om jag iallafall får mig några timmars sömn. Matten och svenskan kvar nu. Nu kör vi!

En fantastiskt seg dag

Nu är jag hemma efter en tung skoldag. Tanken av att morgon dagen kommer bli ännu tyngre gör det inte bättre, men har jag tagit mig igenom dessa dagar förr så borde det inte bli någon större match för mig att kriga mig igenom ännu en onsdag. Imorrse lyckades jag snooza mig igenom två timmar. Jag var väldigt seg med andra ord! Klockan nio var det bara att hoppa upp, borsta tänderna och dra på sig nå kläder. Och kolla igenom engelskan hann jag knappast göra. Men det löste sig!

Kvällen har inget märkvärdigt att bjuda på. Jag ska sätta igång med pluggandet nu, sen väntar mig en träning på Hälsans Hus klockan 19.45, därefter fortsätter jag med pluggandet så länge jag orkar. Jag hatar verkligen veckan innan ett lov, då alla prov och inlämningar är insatta. Lovely!


K som i Kärlek



Inatt kommer jag inte att få somna i dina armar. Hur ska detta gå ?

Tillbaka från träningen

Nu är jag hemma igen! Jag hade tänkt mig en bättre uppdatering idag men eftersom jag somnade efter middagen och vaknade en halvtimma innan träningen så hann jag inte göra mer än att byta om och gå med raska steg till bilen. Träningen gick bra, jag fick extra hjälp och blev tagen på allvar! Inte nog med att jag känner ruskigt skön i kroppen just nu! Jag hade tänkt hinna med lite plugg idag, men jag får se hur det blir med den saken. I annat fall får jag sitta uppe inatt och plugga någon timma. Jag har ju trots allt sovmorgon imorgon!

Nu ska jag fortsätta att bara njuta, läsa bloggar och lyssna på örongodis,
i väntan på ett sms från min älskling. Det var allt, Hejdå!

Början på något nytt

Nu är det måndag och en ny vecka att kriga sig igenom! Eftersom vi slutar såpass tidigt på måndagarn brukar jag åka raka vägen hem för att sova, men idag passade jag på att ta tag i pluggandet. Det var först igår som jag kom på hur mycket vi egentligen har nu innan lovet, så nu är det bara att ge gärnet innan vi sen går på lov. Annars då? Jag ska förövrigt till min pappa idag så jag har en hel del att packa, sen ska jag iväg på träning klockan åtta. Jag hade även tänkt få in ett gympass men jag tror jag får hoppa över det idag.

Såhär ser min vecka ut:

Måndag: -
Tisdag: Eng Bokredovisning.
Onsdag: Svenska inlämning. Matte-prov Ekvationer. Läxa i mediaproduktion.
Torsdag: Svenska Prov.
Fredag: Engelska läxförhör.

Du är bara för go !


Lite av en vana

Att jag inte uppdaterar något under helgerna har börjat bli lite av en vana som ni kanske märkt. Vart tiden tagit vägen har jag inte en aning om, men min helg har varit minst lika bra som alla andra.

I fredags for jag iväg på Cheerleading träningen som var från klockan sju till klockan nio. Pappa kom och hämtade mig och vi for förbi honom en sväng och sedan vart jag hemskjutsad till min mamma. Jag och flickorna träffades där, satte igång förfesten och drog på en massa sköna låtar. Nathalie hade glömt förstärkaren hemma så vi fick nöja oss med en massa gamla skivor. Vi blev bjudna på fest och tog en taxi till Tuna kring elva. Vi hade det riktigt trevligt och vägen dit var minst sagt rolig! Kring halv två bestämde vi oss för att åka hem. Taxin kom med en gång och vi var snart hemma. Jag pratade i telefon med Philip i en timma, sen kom han hem till mig. Vi tröck i oss en pizza och gick och la oss.

Dagen efter mådde man som man förtjänade, men vi tog oss upp. Det blev en runda på stan och därefter maxkäk. Vi tog sen bussen hem till Philip och la oss och vilade. Mot kvällen vart Philip festsugen så vi tog oss en dusch och gjorde oss i ordning. Vi blev sen skjutsade till Tuna av min far. Jag hade bestämt mig för att ta det lugnt och drack därför ingenting, och bra var ju det! Eftersom grannarna sen hade ringt och klagat, och då var det bara att gå ut. Varken jag eller Philip kände taggen längre så vi bad pappa hämta oss igen. När vi sen kom hem till Philip la vi oss i soffan och såg på Ufc. Vi somnade pladdask!

Söndagen var något lugnare. Två träningar stod på mitt schema men jag struntade i dem. Jag var både trött, hängig och hade ont i magen. Kvällen fick bestå av plugg, medans Philip pluggade på sin engelska pluggade jag svenska. Kring tio vart båda klara och då bestod resten av kvällen av endast en massa mys! Ett fint veckoslut för min del.


Planer hit, o planer dit

Jag sitter nu och väntar på att maten ska serveras. När jag slängt i mig maten ska jag in till stan en sväng och sedan vidare på träning. Eftersom det inte blev som det var planerat så kommer jag förmodligen att sitta och plugga ikväll. Jag ligger med andra ord begravd i mina läxor! Dock hade ju en liten fest inte suttit helt fel. Men vad gör man?

Idag tränar jag med laget ACC. Hur det går återstår väl att se :)


Torsdag

Jag sitter och lyssnar på The kooks och äter vindruvor, man kan säga att jag njuter till hundra procent. Biljetterna till Stockholm är bokade, och det bästa av allt är att även min fina ska med! Nu är det prick två veckor kvar tills vi åker och jag längtar redan som en tok. Annars då? Jag vaknade klockan tolv idag, och jag vart riktigt chockad när jag kollade på klockan. Jag skyndade mig upp och hoppade in i en varm dusch. Jag försökte därefter få i mig någon slags frukost men matlusten var inte på topp så jag gick och gjorde mig i ordning istället. Jag tog halv tre bussen in till staden där jag sen mötte Philip på kulturenshus. Vi kikade biljetter, bestämde datum och sen sa vi hejdå. Jag gick därefter till Telia en sväng och sen tog jag bussen hem. Jag hade tänkt hinna med gymmen en vända idag, men valde istället att ta tag i pluggandet. Jag hann klart med en hel del så nu i efterhand känns det helt awesome!

Sängen börjar sakta men säkert locka så det blir en tidig kväll för mig.
Imorgon är det fredag och det känns bara förjävla bra!

Det närmar sig sovdags

Som jag nämnde tidigare är jag ledig imorgon och jag kommer därför att bara ta dagen som den kommer. Det jag vet redan nu är att jag kommer att plugga senare på kvällen, men under dagen blir det förmodligen stan. Jag måste en sväng förbi Telia, och därefter strosar jag väl bara omkring. Jag passar väl på att bränna iväg dem sista sedlarna nu också. Det rullar ju så småningom in mer cash på kontot. Det gillar vi!

Även fast jag är ledig imorgon hade jag tänkt mig en tidig kväll ikväll och ska förmodligen stänga av datorn bara om en liten stund. Jag sitter förövrigt och väntar på ett sms av min fina!


Lies, only lies

Jag säger det med en klump i magen.
Lögner är det jag hatar mest.


Nobody said it was easy

Det blev ingen uppdatering av mig igår, men det är ingenting jag tänker be om ursäkt för. Jag slutade kring tre och gick på stan en stund med pappsen. En iphone följde med mig hem! Jag slängde i mig middagen och for direkt därefter på träning. Klockan åtta tog den slut och jag knallade hemåt. Jag pratade i telefon i timmar och beslöt mig sedan för att gå till Lulsundet och sova över hos min älskling. Och så fick det bli!

Det blev ingen skola för min del idag. Jag mådde inte tillräckligt bra för det så jag låg kvar medans Philip var duktig och for till skolan. Jag fick mig några extra timmars sömn och beslöt mig sen för att kliva upp. Jag åt frukost och städade, sedan fördrev jag resten av tiden framför tvn. Kring klockan 3 kom Philip hem och vi satte oss och pratade. Timmarna gick och klockan 5 kom mamma och moster och hämtade upp mig. Vi drog till Rosvik och hälsade på kussarna. Jag fick även en värmande kram av min söta kusin som kom fram till dörren innan jag ens hade hunnit kliva in. Det är såntdär man blir sådär extra glad av!

Nu har jag precis gjort bort lite plugg och hade snart tänkt att göra lite till. Det är bäst att göra bort Jan-Ivars uppgifter så man behåller sitt mvg! Ikväll lär det bli en tidig kväll för mig, trots att jag faktiskt är ledig imorgon. Awesome!

Datumet idag är inte vilket datum som helst. Den sjuttonde är
våran dag och idag firar vi ett år och två månader. Kärlek!


Sömnlösa nätter

Hur konstigt är inte dethär egentligen? Jag njuter av varendaste minut med min pojkvän, och försöker att ta vara på tiden fullt ut. Men att jag sen blir trött redan klockan åtta då jag är med honom, och sitter uppe hur länge som helst utan att ens sängen lockar det minsta när jag är utan honom? Det är fan inte okej. Det första ni reagerar på är väl att han förmodligen är en riktig tråkmåns eller något åt det hållet, men så är det ju naturligtvis inte. Tvärtom! 

Nu sitter jag här igen, och det ser ut att bli ännu en
sömnlös natt. Jag hatar verkligen att sova utan dig!


Ack vad skönt!

Sommarfebern är verkligen här nu! Kanske beror det på att solen vågat titta fram den senaste veckan och även mätaren har kunnat stå på plus sidan för en gångsskull! Denna dag tog dock alla förhoppningar om att sommaren var på väg slut. När jag vaknade hade jag fått ett sms där det stod att det var hela 23 mysiga minusgrader.

Annars har denhär dagen har varit härlig på alla möjliga sätt! Efter skolan gick jag och flickorna och satte oss på ett fik och planerade och snackade sommar. Därefer skildes vi åt och det blev endast jag och Sanna kvar. Vi gick runt, mest babblade vi bara och var inte alltför insatta i själva shoppingen. Jag antar att det berodde på att båda var rätt så panka. Klockan tre drog även hon hem och jag gick förbi Um en sväg, därefter åkte jag hem. Jag åt min middag, jag tog det lugnt och därefter började jag att packa. Jag fick skjuts av min snälla fader hem till min mamma och började så småningom att packa upp. Jag passade även på att riva ut hela garderoben och rensa mina kläder. Hur jobbigt det än var så kändes det sjukt värt efteråt! Först nu kan jag äntligen sätta mig ner och luta mig tillbaka. Jag ska strax göra mig en kopp the och njuta av musiken som strömmar ur högtalarna. Tanken av att pappa beställer min iphone gör inte humöret sämre! ;)

It's hard, and we wonder..


A break

Jag har haft ett litet weekend-break. Och all min lediga tid har spenderats med Philip. Vi har bland annat under lördagen gått på stan, försökt hitta mig ett par jeans men fick istället nöja mig med ett par tights, en tröja och ett värmespray. Under kvällen var båda festsugna men vi beslöt oss för att istället fara och hyra en film. Senaste Saw-filmen hade kommit ut så vi hyrde den. Filmen var mer äcklig än läskig, precis som de andra filmerna. Båda vart nog lite skrajja efter att ha sett filmen så det blev en sen kväll för oss båda. Söndagen var lugnare. Vi vaknade kring elva och fick kiga oss upp så att jag skulle hinna till min träning. För er som inte vet så går jag nu i Cheerdance och ska så småningom sätta igång med Cheerleadingen också. Det var riktigt skoj, samtidigt som det kändes helt nytt för mig. Jag var i Porsöhallens B-hall från klockan två till klockan sex, då det slutade. Jag sprang hem och slängde i mig middag och därefter gjorde jag mig klar för att hinna med sju-bussen. Min älskling kom och mötte upp mig och vi gick därefter raka vägen till honom. Söndagskvällen bestod därefter av cupcakes, en dusch och därefter bara en massa mys. Ett fint veckoslut!

Nu väntar en ny tung vecka..

Ordet stavas, Less

Jag tycker att det är riktigt synd när folk inte håller det dem lovat..


Helgen är här!

Gårdagen blev en lång dag eftersom jag blev hemma från skolan av vissa anledningar. Timmarna tickade långtsamt och jag fick känslan av att det var Söndag. Jag gick ut och promenerade på kvällen, och jag passade på att även gå förbi min mamma och vara social med henne en stund. Jag fick höra en sak jag helst hade sluppit, men tänkte inte mer på det sen. Jag tog på mig skorna och traskade hem, jag tog några omvägar och kom hem en halvtimma efter. Jag tog mina frysta jordgubbar från köket och gick in på mitt rum. Jag slog en pling till min fina och det blev att sitta och babbla en stund. Sedan la jag mig som en död fisk i sängen.

Nu är en efterlängtad helg här och min fredag kommer att se ut på följande vis. Jag ska först träffa min vän Sebastian, därefter ska jag eventuellt till Råne och kolla på en basketmatch och sedan tar jag mig hem och gör mig redo för fest. Det låter inte illa va? Men först och främst, middag! 

Olle Nyman - Don't let those bastards reel you in, kärlek!


Finally

Söndag, klockan 14.00 - 18.00
Det är nu det gäller!





Pärlor

Lugn musik strömmar just nu ur lurarna. Jag funderar på att strunta i träningen ikväll
och bara gå ut och gå istället. Rensa tankarna en smula. Träningshumöret må vara på topp,
men energin sprödar inte riktigt just nu.. Det får lov att bli såhär.

Vi ser ljuset vid tunnelns slut

Carolina Wallin Pérez - Pärlor


The funeral

Två dagar senare, och nu sitter jag här. Jag tog en ledig dag idag pågrund av gårdagens incidenter. Min morgon var i varje fall hur underbar som helst! Klockan tre kom jag hem, jag ringde några samtal som jag nu skjutit på i flera dagar. Jag renskrev min svenska-inlämning och nu har jag just ätit middag. Kvällens planer är att fara och träna och sen fara förbi min mor som jag inte träffat på ett bra tag känns det som. Ska hämta mina pengar som kommit från Farmor, och sen bara vara allmänt social. Åh, jag tackar verkligen gud för att det är fredag imorgon, jag hade aldrig orkat annars!

Band of horses - The funeral, kärlek till denhär låten!


En trött tjej

Hallå! Förvänta er inget långt inlägg. Jag halvligger just nu i min säng, magen fullproppad med en massa goda frukter och njuter av min sköna träningsvärk. Jag slänger strax ner den stora klädhögen från min säng och kryper till kojs. Men först går jag och borstar mina tänder. Hejhå!

Bäst att ni inte förväntar er någon större uppdatering imorgon,
eftersom jag då ska umgås med min pojke. Så man har längtat! :)


En runda på stan

Då var även tisdagen avklarad! Skoldagen kändes inge vidare jobbig så dagen flöt på bra. Efter skolan fick jag hämtning av far min. Vi for till Team Sportia och kollade på nya springskor åt mig och därefter for vi in till staden och kollade på iphones. Vi kom fram till en, och jag får den mest troligt nästa vecka om allt går som det ska! Efter det gick jag runt själv en stund. Hem fick jag med mig en vit sjal, en bunt med en massa armband och en puder. Resten av pengarna valde jag att spara tills imorgon, då jag och min Philip ska ska gå på stan och shoppa. Vilken underbar pojkvän jag har! :) 

Nu blir det däremot att vila en stund och sedan dra till gymmet och bränna.
Får se om jag hinner med lite plugg ikväll också, det vore ju mer än bara bra!

Hur länge ska jag orka acceptera?
Tar dina lögner någonsin slut?

Aj min mage

Vad hände med min mage? Nu lägger jag mig med
spyhinken bredvid mig och slår igång en film. Godnatt!

Ett val

Jag sitter just nu och lyssnar på musik och tar mig en funderare. Imorgon ska jag gå förbi min studievägledare en sväng och fixa ett och annat. Jag har gjort mitt val nu, kosta vad det kosta vill. Jag sitter förövrigt bara och väntar på att pappa ska komma hem med frysta frukter och mjölk. Jag ska strax sätta igång med pluggandet, som inte lockar ett skit.

Led Zepagain - Stairway to heaven
Älskling sjöng den tusen gånger bättre!

Monday

Nu är jag hemma efter några timmar på stan. Det kändes skönt att äntligen få prata ut med bästa vän! Vi åt på Dagoberts, strosade runt och sedan vart det två koppar kaffe på ett fik. Supermys! Jag hade planerat att köpa massor av saker, men kontot var tomt och pengarna hann tyvärr inte glida in på kontot, så förhoppningsvis ligger dem där imorgon! Jag kom just hem och känner kaffedarret i mina händer. Jag ska strax slå på tvn och se mitt och Sannas tv-program. Sedan tar jag mig en dusch och gör mina läxor. Ja, perfekt!

Där lyckades du bra..

"Sidan kan inte visas"

Finns det något jävligare än när man skrivit ett långt blogg-inlägg och ska precis publicera så märker man att nätverkskabeln åkt ur och att den roliga texten "Sidan kan inte visas" kommer fram?
Jag tror knappast det. Där for tålamodet!


Nu är det ännu en gång över

Japp, då har detta lov nått sitt slut och nu väntar vi på nästa! De sista timmarna av detta lov ska jag spendera med min fina. Jag förmodar att vi bara ska ta det lugnt och mysa framför en film. Jag har just duschat och gjort mig klar och ska snart dra på mig någorlunda kläder och sedan kila iväg till bussen. Så, vi hörs om du törs!

Min blogg ser inte alltför rolig ut just nu eftersom den helt och hållet saknar bilder, men det är som sagt för att jag rensat min dator så dem befinner sig just nu därför på en hårddisk. Jag väntar på att få mig en ny dator så jag snabbt kan föra över bilderna igen. Så, håll ut!

Kort och gott!

Nu har jag just kommit hem från en runda på stan och därefter ett två timmars gympass. Nu är det dusch som står högst upp på listan och senare blir det någon timmas matteplugg så det sitter.
Kort och gott mina vänner, duschen kallar! :)


Lördagkväll

Nu är träningen avklarad och jag har även lyckats göra mig en god middag för en gångs skull. Kyckling med pasta vart det, och en massa grönsaker till det! Jag har legat framför tvn och grinat som ett barn, tills jag insåg att jag kanske borde börja fräsha upp mig en smula. Nu sitter jag här, dunkar musik och redo för att börja dra mig mot halv sju bussen till Hertsön där jag sen ska umgås med Josse.
Det är alldelens för länge sedan sist!

Några rader hann jag minsann med. Nu rusar jag!


Tidig morgon

Det vart en riktigt tidig morgon idag med tanke på att våran buss gick klockan 8.40 från Vuollerim. Nackdelarna med att vakna tidigt är att dagarna blir så mycket längre än i vanliga fall. Just nu känns det som att klockan skulle kunnat vara kring fyra, men istället är den bara kring ett. Därför ska jag passa på att fördriva tiden så gott jag kan idag och dra iväg till gymmet en sväng nu. Sen tar jag en lång skön dusch och därefter försöker jag så gott jag kan att få ihop någon middag. Ikväll skulle jag mest troligt umgås med Josefine. Inga planer än så länge, men det dyker väl upp så småningom.
Nu packar jag väskan och knallar iväg, hej så länge!


Vart tog lovet vägen?

De senaste dagarna har jag befunnit mig i Vuollerim, hemma hos Philips gammel-mormor, och jag kan lova er att jag njöt av varendaste minut som vi var där. Inte bara utav vädret och sällskapet, utan även utav att få komma bort för en stund. Det blev en hel del skoteråkning och grillning, resten av tiden gick åt till mys och att umgås med Markus. Tyvärr så hade ingen utav oss någon kamera med så några bilder vart det inte. 

Nu är man tillbaks till det normala igen och man känner hur ångesten sakta börjar krypa sig fram. Nu är det bara två dagar kvar tills vi sitter bakom skolbänken igen. Kanske dags att börja plugga matten?Lovet har bjudit på massor av bra saker och även en hel del onyttigheter så jag kommer förmodligen att bo på gymmet framöver. Nu vet ni det!



Weekend

Jag har inte hållt mig särskilt uppdaterad under helgen, men ärligt. Vem fan bryr sig?

Min fredag såg inte nå vidare rolig ut men jag höll mig sysselsatt hela kvällen, och när hockeyn började satt jag fastklistrad framför tvn. De tio första minuterna av matchen satt jag mest bara och svor för mig själv och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. USA tog ledningen, 4 - 0 när det endast hade gått tio minuter. Dem var sanslöst bra! Senare satt jag framför facebook och fördrev tiden tills min pojkvän kom till mig.

Lördagen spenderades med Philip. Vi följde med hans familj till Haparanda där dem sedan skulle vandra runt på IKEA, men vi valde att istället dra till deras köpcentrum och kika dära. Därifrån fick jag med mig två snygga linnen. Sedan vandrade vi till Skopunkten där jag sen köpte mig två par skor, och Philip två par åt sig själv. Både billigt och bra och kändes helt awesome! Vi åkte sedan hemåt och stannade till hos mig och sen drog vi till MAX och käkade för andra gången den dagen. Det satt sjukt bra! Vi avrundade sedan hos Philip med bastu och film. Lovely!

Även söndagen spenderades med Philip. Vi blev väckta kring tolv-tiden. Vi drog på oss kläderna och gick upp och åt frukost. Därefter åkte vi in till Stan för att kolla på Cheerleading DM som hölls i Pontus, där vi sen vart kvar i några timmar. Vem som vann hade vi ingen aning om eftersom både jag och min pojkvän visade sig vara för blonda för att förstå det, men alla var hur som helst enormt duktiga! Därefter vart vi hemsjutsade till mig där jag packade och gjorde annat behövligt. Kvällen hade kunnat börja bättre, men den slutade iallafall obeskrivligt bra!


RSS 2.0