Finns det inget annat än plugg?

Jag har hunnit med att plugga, ta en lång dusch och se efterlyst med pappa. Ett perfekt avslut på kvällen! Jag känner mig nöjd med pluggandet, men det känns fortfarande inte som tillräckligt. Kanske skriver jag några rader till, eller också skjuter jag på det tills imorgon.

Jag ser fram emot morgondagen. Vi har endast två lektioner, och därefter ESV (estetiskaval). Dans är ju som kul, så det ser jag absolut fram emot! Det enda dåliga är att vi har en lång lunch och ett långt hål tills estetiska, så det känns ju mer eller mindre ovärt, men måste man så måste man. Jag slutar fem och jag ska direkt efter det till Philip. Vi har bestämt att vi ska plugga, så jag antar att det blir så också. Jag ser fram emot att få träffa honom! Jag kommer förmodligen inte att uppdatera under dagen, men när jag kommer hem slänger jag in ett inlägg om det inte blir alltför sent. D v s som det brukar bli!

Under håltimman imorgon ska jag in till stan en sväng. Jag ska eventuellt köpa skorna som jag hittade idag, och sen kanske någon tröja eller något liknande. Jag hade spanat in världens gulligaste tröja på Monki förra veckan, och dagen efter då jag gick in och skulle köpa den var ALLA borta förutom en stackar Large. Jag vart less, tro mig! Nu har jag försökt hitta en liknande men det har inte gått speciellt bra. Jag vill ha en stickad, go tröja. Ska det vara så svårt att hitta en sån? När jag väl håller på så kanske jag köper ett nytt puder också eftersom Isa Doras verkligen suger, den är inte gjord för min hy helt enkelt. Och sen blir det väl nå underkläder och eventuellt skinn-tightsen jag hittade idag!

Nu ska jag ta min bok och gå till sängen och läsa, och därefter försöka få ihop nån slags läslogg av det. Får se hur det blir med den saken! Sköt om er.

Här är skinntightsen. Äntligen hittade jag ett par!


Onsdag

Dedär med rubriker är inte riktigt min grej, som ni kanske märkt. Jag är en fantasilös människa helt enkelt!

Denhär dagen har varit betydligt mycket bättre än vad gårdagen var. Jag hade en smula ont i huvudet men det gick över så småningom. Vi slutade två och jag gick en sväng till banken med min mor, sen gick jag runt på stan själv. Jag hittade skor, äntligen! Jag ska in en sväng imorgon under hålet och köpa dem, perfans!

Nu ikväll hade jag bara tänkt ägna tid åt att plugga, det är ett måste! Jag ska strax sätta igång med det, men innan det måste jag bara snoka runt i bloggar. Hörs sen, mors!

Det syns verkligen på dem hur mycket det avgudar mina fötter, right?


Sova sött

Imorgon börjar jag dagen med en frukost, som jag nu har bestämt mig för att hinna med. Sen ska vi ha medieproduktion direkt på morgonen med Jan-Ivar så den lektionen lär jag ju ligga och drömma sött på dem osköna stolarna. Därefter har vi en inte så fullt efterlängtad datalektion med Rolf, men har jag klarat 4 lektioner med han så ska jag väl kunna klara en till. Sen har vi endast en lektion till och det är svenska, inte så speciellt rolig lektion men det duger i krig. Det bästa av allt är att vi slutar två imorgon, och efter det ska jag förbi Um och sen springa omkring på stan och köpa behövliga saker. Hoppas att någon annan också är på!

Nu ska jag strax stänga av datorn, känner inte suget längre. Ska gå och ta ett glas med färsk juice och lägga mig och läsa bok. Perfekt!


Tisdagkväll

Jag slutade somsagt sent idag, och tog en tur på stan efter det. Jag hittade dock ingenting, men bestämde mig för att ta en bättre titt imorgon när jag har orken till det. Jag kom hem runt sex-tiden och började med att äta middag, och sen började jag med matten. Det gick väl lite framåt iallafall, jag försökte så gott jag kunde, och det är väl huvudsaken. Jag hade tänkt hinna med gymmet idag också men det vart inte så, mitt huvud höll på att sprängas av huvudvärk och jag kände mig hängig. Jag följde med mammsen till rosvik en sväng och hälsade på mina kusiner. Känns som en evighet sen sist, så det var trevligt! Vi kom just hem, och först nu kunde jag sätta mig här. Jag kan inte påstå att jag saknat datorn speciellt mycket på senaste tiden, känns som att jag bara blir deprimerad av att bara sitta här, av någon konstig anledning.

Min dag har inte varit den bästa, men jag helt enkelt hoppas på en bättre dag imorgon. -Ingen dag är den andra lik. Jag känner att skolstressen är på sin väg, och att den konstiga huvudvärken verkar komma dagligen. Träningen har skitit sig den senaste veckan, och det känns verkligen piss. Imorgon ska jag ta tag i det, och dra och träna efter middagen. Jag ser så mycket fram emot det, ut med alla känslor, ut med allting bara!


Sovdags

Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt! Jag har sovmorgon till tio och passar därför på att gå och lägga mig hyffsat tidigt så jag får mig lite mer sömn än vad jag brukar. Smart av mig tycker jag! Imorgon slutar jag fem, en sen dag för mig, men senare slänger jag in bilder på håret.

Det var allt jag hade på hjärtat. Sov gott

Ny vecka igen

Nu är vi inne på vecka 40, helt sjukt vad tiden går. Min helg har iallafall varit bra, jag hann uppdatera i lördags en snabbis men igår hade jag "fullt upp" men att umgås. Jag blev kvar hos Philip över dagen eftersom han syster fyllde år, och senare på kvällen drog vi ut och var med några utav hans kompisar, och därefter en stund med Linus. Det var sjukt kallt så vi for hem istället och såg film, som jag såklart somnade till. Så jag vart kvar där över natten också, kändes lika!

Lördagen var skön. Jag och Philip for och åt lunch på dagoberts, sen gick vi en vända på stan. Därefter satt vi bara hemma hos han och lyssnade på musik och tog de lugnt fram tills efter middagen, då drog vi ut. Vi hade planer på att gå upp till mjölkuddsberget men det vart kolsvart så det var ju bara att glömma. Då tog vi plan B och tänkte gå till udden och bara promenera runt, men då vart vi kvar inne i centrala stan istället. Det var nämligen Luleå Cruising, så det kunde man ju bara inte missa. Vi satt och räknade bilar, och jag gjorde mitt bästa för att lära mig alla olika bilmärken. Mest såg ju man volvo's och benzar den kvällen, inte så oförväntat faktiskt. Sen vart det kallt och vi gick hem och såg film, och sen sov vi i hans mammas sköna säng.



Skoldagen var rätt skön idag, även fast huvudet värkte och man kände sig hur trött och slö som helst. Vi fick en uppgift att skriva en artikel och intervjua folk, så det kändes väl som en någorlunda bra mjukstart. Efter skolan gick jag en sväng på stan och fick med mig puder och ett par jeans. Senare i veckan då jag har mer tid ska jag köpa mer saker som jag behöver. Kul!

Nu ska jag färga håret. Mera slingor, kan väl knappast bli misslyckat iallafall? Hörs sen.

Dagen efter

Jag vet inte vart jag ska börja. Gårdagen vart bra, men nu när jag tänker efter är jag ganska less på en sak. -Jag förtjänar det fan inte, någon dag kommer du förstå de. Nåja, kanske bara bäst att bara ignonera det helt.

Nu sitter jag hos Philip. Jag mår rätt bra annars, vi har varit på stan en sväng och kikat på kläder och ätit lunch, sen har vi hunnit fara till mig snabbt och städat undan och dammsugit. Duktigt! Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske drar vi ut i det sköna vädret skulle jag tro, får se om det bara blir vi eller om vi umgås med nån/några andra.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och lyssna på Amy Diamond. Ha en bra dag!

Jag slänger väl in en bild på en volvo. Sånthär är det enda man hittar på Philips dator.

Full rulle

Förlåt för dålig uppdatering igår. Jag var med Philip direkt efter skolan, så vi hängde hos han en stund, åt middag och sånt och sen drog vi till mig och bakade chokladbollar och bastade. När jag kom var klockan mycket och jag var trött, datorn kändes oviktig just då. Men idag är jag tillbaka!

Kvällens planer är fest. Det är fest på Örnäset, så det blir väl att dra en förfestare hos mig och sen dra vidare. Mor och far är borta, precis som vanligt så allt börjas hos mig. Får se om vi är hurtiga och cyklar sen, eller om vi tar bussen.

Nu ska jag börja kolla vad jag ska ha på mig, och sen gå och tvätta bort sminket och börja om. Måste hinna att dra med datorn till pappsen också, hur ska detta sluta. Nåja, uppdatering kommer förmodligen senare!


Plugga, nästa!

Japp, nu sätter pluggandet igång! Jag tycker det är skönast att göra det såhär under kvällen. Jag känner vä att jag kan koncentrera mig mer, på nått underligt sätt. The-koppen ska få göra mig sällskap, och om det inte blir allt för sent ska jag gå ut och ta en nypa frisk luft, gå runt Porsön en vända och sen hem och avrunda framför tvn innan det är läggdags. Jag tror det blir en sen kväll för mig idag, det känns bara så rätt. Jag är helt enkelt piggare än vad jag brukar vara en vardagkväll!

Nu sätter jag igång med pluggandet. Duktiga lilla jag!

Nyvaken och sådär frusen

Jag gick raga vägen till soffan och la mig när jag kom hem, och där somnade jag lika snabbt som jag la mig ner. Nu var det dags att vakna tyckte jag! Jag har viktigare saker att göra, som exempelvis läxor. Jag ska strax åka förbi pappa en sväng och hämta min kamerasladd, därefter ska jag svänga förbi affären en snabbis och köpa något gott och sen fara hem igen. Jag har bestämt mig för att börja med det skönaste först, En kokhet dusch! Sen sätta mig med thekoppen och plugga järnet. Det låter fantastiskt bra i mina öron må jag säga!

Annars då? -Jag slutade två,det kändes ovanligt tidigt. Dagen var inte speciellt jobbig, utan det var mer åt de tråkiga hållet. Tidigare kände jag mig pigg och glad, och sen gick det lite upp och ner. Jag gick en sväng på stan efter skolan, och sen kom Philip förbi när han hade slutat. Det var nånting jag hade gått och sett fram emot i dagar nu! Det var underbart, äntligen fick jag träffa honom.

Det är snart helg igen. Det är inte klokt hur veckorna går snabbt nu för tiden! Imorgon ska jag vara med Philip, och jag har redan nu bestämt mig för att skippa dansen eller också hela dagen. Jag känner bara att jag inte orkar, och att suget inte riktigt finns där just nu. Kroppen är trött och sliten, huvudet är tungt av höstviruset och ryggen och nacken säger ifrån. Jag ska ta ett snack med min danslärare imorgon och säga vad det beror. Jag måste ju trots allt ha mitt studiebidrag!


En för lång dag

Idag började vi klockan 10, och det kändes jätte härligt! Jag hann gå förbi skolsköterskan idag, och fick veta att jag inte alls har något att oroa mig för. Jag har nämligen haft helt vanliga blåsor på överläppen och tungan, och trodde direkt att det var något allvarligt. Men hon kunde lungt säga att det var många som hade kommit till henne och frågat, och att de kallade för Höstblåsor. Ganska märligt tyckte jag. Annars så hade vi hade ganska få lektioner, men långa var dem. När jag satt på bussen hem var jag så hungrig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag tog med mig 4 frukter idag, och jag var hur hungrig som helst. Jag vet att frukt inte mättar särskilt mycket, men frågan är ju hur jag ska göra alla andra tisdagar framöver. Ta med en hel matlåda eller? Jag tyckte denhär dagen var alldelens för lång.

Nu ska jag sätta mig och plugga. Jag ska göra medieproduktionen klar i första hand, sen skriver jag novellen vid något annat tillfälle. Jag ser fram emot duschen efter det, och där efter läggdags. Ta mit dit!

Näst intill ångest

Det har varit en förvånansvärt bra veckostart. Jag var pigg när jag vaknade, och hann med lite extra nu på morgonen. Idag hade vi text på skolan, och jag var inte speciellt peppad på det och hade inte speciellt höga förväntningar, men det var hyffsat kul ändå. Man blev lite extra glad när Bo, som han heter sa att vi gick halvdag idag pga av att lärarna hade ett möte mitt på dagen. Det kändes skönt såhär i början på veckan! Imorgon slutar vi dock fem, men vi får oss en skön sovmorgon till klockan tio. Det är väl värt med tanke på hur trött jag är idag.

Eftersom Sanna går i samma byggnad som jag så fick hon också sluta klockan tolv. Vi träffades och började knalla in mot stan. Jag kollade på skor och högmidjade jeans, och hittade även lite underkläder som ska köpas när jag får pengar. Sen tog vi en macka på Dagobert's, och efter det gick vi till Kulturens hus och satt och pluggade och lånade böcker innan vi drog. Kändes lite speciellt faktiskt för att vara just vi, men det var trevligt.

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Jag kom just hem från gymmet, och jag är ganska så missnöjd med tanke på hur lite jag bara kunde träna idag. Min rygg och nacke är som den är, och idag var en dålig dag för just träning så jag får ta det lugnt ett par dagar. Kanske att jag eventuellt drar dit imorgon, beror på hur min kropp mår. Ska även pallra mig till skolsyster och kolla upp mina blåsor som jag har i min mun, (tungan, överläppen) jag börjar bli ganska så trött på att jag knappt kan äta eller dricka någonting. Typiskt

Nu sitter jag bara och tar det lugnt, lyssnar på musik och softar. Jag har gjort mina läxor och läget känns rätt så stabilt. Jag ska strax gå och ta en dusch, och sen sätta mig framför tvn bara. Jag känner mig inte så pigg idag


"Philip Pullman" Lustigt tyckte vi!


Varför inte en Lemon/Lime/Kyckling?


Sweet :)


Söndagkväll

Jag är trött och riktigt sugen på att gå och lägga mig tidigt, men tror tyvärr inte att det blir så ikväll. Jag måste skriva klart en läxa innan, det känns som att det blir för mycket annars. Imorgon ska jag plugga och försöka hinna träna på kvällen. Det är ett måste igentligen känner jag just nu, nästan så jag har ångest över att jag inte tränat så mycket senaste veckan.

Schemat har ändrats, ännu en gång. Varför kan dem inte bara låta det vara? det är ju frågan. Det ändrades väl kanske inte till något sämre igentligen, så jag ska väl inte klaga. Imorgon börjar vi 8.15 och slutar 15.00, när vi igentligen skulle ha slutat 17.00 så det är ju skönt. Fast dem har flyttat fram den ett snäpp, så vi slutar 17.00 på tisdag istället. Nåväl, ingen ide att klaga iallafall. Imorgon har vi text hela dagen, det ska bli spännande fast känner mig inte på nått sätt taggad. Låter inte så jätte kul om man jämför med foto, och dem andra inriktningarna. Men det återstår väl bara att se!

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och gå och ta mig ett glas vatten.
Sen ska jag somna tungt i min säng, lika tungt som igår. Nattinatti!

Old times

Timmarna bara går, vart tar dem vägen igentligen? Jag har ärligt talat inte pluggat ett piss nu som jag sa att jag skulle göra, men livet går inte under för det. Jag hade tänkt ta fram böckerna när jag kommer hem istället, när jag känner att jag kan fokusera på annat än datorn och tvn. Nu har jag suttit och lekt med min Webbcam, och kollat in lite olika inställningar som den har osv. En ganska rolig pryl ändå! Satt även och kollade igenom gamla bilder som jag tagit med den, och ärligt talat så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Men det är kul att spara bilder som man tagit och kunna ta en titt tillbaka. På den tiden var jag blond och nybliven fjortis. Jag tror ärligt talat att det hade att göra med vilka/vem jag umgicks med på den tiden. Jag ska nog dock inte gå in på namn. Jag väljer att inte dela med mig utav några "smakprov" på bilderna, haha. -Skämmigt

Och vem fyller år idag om inte Henrik Ågren? Grattis Hänks :)

Jag vet vad jag vill

Nu har jag inget val. Nångång måste man helt enkelt bara strunta i andras skitsnack och fokusera på sig själv, och det är just det jag tänker göra fram över. Se mig själv som något bra, och inte gå runt och vara nere över småsaker och se det som något negativt. Jag ska ta en dag i taget, och ta vara på den som om de vore den sista. Självförtroende är något jag måste jobba på. Det är inte lätt, men värt ett försök.

Här kommer positiva Ida, nu vet jag vad jag vill!


Som vilken söndag som helst

God dagens! Jag vaknade upp hos Philip idag, vilket kanske inte var så oväntat. Jag har just kommit hem och ska strax hoppa in i en varm dusch. Efter det hade jag tänkt ägna lite tid åt läxor och annat behövligt, sånt som helt enkelt bara måste göras på söndagar. Senare ikväll ska jag mest troligt umgås med en vän, beror på. Blir nog en helt okej söndag, precis som vilken söndag som helst.

Igår for jag till Philip igen, efter att jag hade varit hemma i någon timma. Han kom och hämtade upp mig och vi for hem till honom. Vi tog det lugnt fram tills middagen, och efter det åkte vi och mötte upp Markus och åkte till Malmudden med honom. Kort där efter åkte jag och Philip till Bergnäset där "folket" var. Vi gjorde inte så mycket, annat än att prata mopeder och epor, och bara hängde. Sen åkte vi till Trolltjärn och gjorde upp en eld och satt där med allihopa. Och runt elva-tiden bestämde jag och Philip oss för att åka förbi Mc Donalds och käka nuggets, och så fick det bli. Vi åkte hem efter att vi hade ätit och kastade oss på sängen så fort vi kom hem, och somnade med kläderna på. Vi är ganska söta!

Nu ska jag kolla igenom mina läxor och se vad som måste göras.
Ska försöka få i mig lite mat också innan jag börjar. Hej!


Nu åkte gitarren fram

Denhär dagen känns som en såndär typisk seg söndag. Vad händer? Det är lördag och man borde sitta och vara hur taggad som helst, but i'm not. Jag har inga planer som sagt, annat än att jag ska umgås med Philip. Jag sitter och surar och är negativ, dåligt av mig. Det är mig själv jag är sur på. Värt

Jag satt och lyssnade på Ryan Adams - Wonderwall, då jag plötsligt kom på att, Denhär ska jag banne mej lära mig på gitarr! Så nu har jag suttit i min säng och spelat gitarr den tiden jag varit hemma nu idag. Jag försökte att få till låten och det var ju inte precis en dans på rosor, men jag fick till det ganska bra till slut. Och humöret var väl på topp där ett tag kände jag, men nu är det lite upp och ner igen. Vad är det med mig igentligen?

Nu ska jag gå och sminka mig och sen kommer Philip och hämtar mig. Jag måste göra något åt min stackars överläpp också, som ser ut som silikon-läppen x10. Jag har små sår, och den är uppsvullen. Kan ju knappast bli bättre?


Now i'm back

En rätt så lyckad kväll, början var kanon! Sen vart allt lite som en berg- och dahlbana för min del. Hade det inte varit jag, så hade det varit någon annan, men nu har väl allt löst sig på ett och annat sätt. Jag kom just hem från Philip men ska tillbaka dit senare. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, själv är jag sugen på att dra ut och göra något. Blir väl att snacka igenom vissa saker innan vi går vidare och gör något annat. Fan så jag är dum

I love you..

Party

Tjorvigt vart de, men nu är allt löst.
Nu är det fest, mors!


Ack vad skönt!

Nu är det helg igen, en efterlängtad sådan! Om allt blir som planerat ska jag umgåsas med folk idag, blir nog trevligt. Blir att vara hos mig till en början och sen eventuellt dra vidare.

Nu har jag inte skrivit här sedan tisdagkväll och det beror bara på att jag inte hunnit helt enkelt, sånt som händer. Inatt sov jag hos Philip så jag hade väl kunnat skriva ett kvällsinlägg men förmodligen hade internet avbrytits efter halva blogginlägget så det kändes lika bra att låta bli. Igår firade vi åtta månader, och då lyxade vi till det och bestämde oss för att gå en sväng till JV, (Järnvägsgrillen) där jag aldrig ätit. Och när vi kommer dit så är det stängt pga ombyggnad, men då hade de ändå ett litet stånd där utanför så vi köpte med oss mat hem. Det var faktiskt gott, men alldelens för mycket mat för en Ida.

I tisdags träffade jag Philip i stan och vi gick och kollade på jeans. Vi hittade ett par på jeansterminalen efter att vi gått runt och kollat i endast någon minut. Dem var supersnygga, och jag har själv velat ha såna hur länge som helst fast i tjejmodel såklart. På kvällen åt vi middag, och därefter åkte vi iväg till hans mammas kompis och grattade henne. Vi var där någon timma, och sen blev det inte så mycket mer än så. Vi tog det lugnt hemma hos Philip, och sen blev jag hemskutsad.

Nu blir det förmodligen inte så mycket mer uppdatering för min del ikväll men jag ska väl hinna med två inlägg till (minst). Klockan sex måste jag in till stan, och nu ska jag bara ta det lugnt till dess och kolla kläder.

Tjing


Ack vad trött jag är

Jag känner mig trött och hängig, och på nått sätt deprimerad också. Jag har kommit hem för en dryg timma sen, och direkt jag klev in genom dörren gick jag raka vägen till den efterlängtade duschen. Jag hade kunnat stå där i timmar kändes det som!

Kvällen har varit lugn. Vi förbrände några extra kalorier genom att gå till Kulturens hus och tillbaka, det var ruskigt skönt! Luften var frisk, samtidigt som det var ganska varmt i luften. Vi tog en middag på stan och har bara pratat om allt möjligt. Dagen har varit kanon för min del! Nu väntar bara en skön säng som jag snart ska försöka ta mig till. Jag ska läsa några sidor ur min bok, och därefter sova.

Imorgon väntar mig en till tung skol-dag. Vi har dock endast tre lektioner, men går till tre som vanligt. -Vad fan ska man med alla hål-timmar till? Ska försöka att hålla ögonen öppna, och äta en så bra fruksot som möjligt. Framsteg för min del!

God natt.

Uppdatering från Riekkolas place

Nu har vi just kommit hit och medans hon städar och donar här bakom mig sitter jag här och surfar. Vi gick en sväng på stan efter att jag slutat och jag fick den såkallade sko-febern. Så vi har gått runt i affärer och försökt hitta ett par riktigt snygga, och när jag väl hittade ett par så fanns det inte i storlek. Jag börjar väl så gott så vänja mig! Jag slutade tre, och trodde ärligt talat aldrig att jag skulle överleva denna dag men det gick bra. Imorgon är det Onsdag och eftersom schemat ändrats så har vi ingen sovmorgon, synd nog. Imorgon blir det mest troligt en plugg-dag om jag inte får allt bortgjort ikväll. Nu ska jag umgås med min vän iallafall.

Vi hörs ju ikväll bitches and snitches


Suget

Jag har varit ute på en biltur med min mor. Det kan ibland vara ganska av-kopplande, konstigt nog. När jag kom hem la jag mig på sängen och har bara legat där och tyckt synd om mig. Gjorde klart engelskan och matten, så nu ska väl alla läxor vara gjorda. Skönt! Nu har jag känt röksuget en stund, och känner starkt för att gå ut en sväng men jag står över. Det blir en tidig kväll för min del, jag känner verkligen för att bara sova nu. Nu blir det att ta min medicin, och sen gå och tvätta bort mitt smink.

Det var allt jag hade på hjärtat såhär innan läggdags.

Veckorna bara går

Nu är vi inne på fjärde veckan i skolan, helt obegripbligt igentligen. Sommaren tog slut så fort skolan började, men det kanske var lika bra. Nu väntar man bara på den dagen då man vaknar upp och ser att det är frostigt på marken. Hösten är ju bara onödig igentligen, varför bara inte börja snöa direkt? Nu är ju frågan hur fan ska man stå ut med vintern i 8 månader, ännu en gång. Jag kommer sakna denhär sommaren nå så oerhört. Massvis med minnen

Nu sitter jag mest bara och svammlar, skriver saker jag känner för att skriva om och dela med mig av. Skolan är helt okej, men nu är det en ny vecka och man är alltid lite seg såhär på månadagarna. Min dag har varit bra hur som helst, jag vaknade upp inne i stan vilket kändes så oerhört skönt när man inte behövde tänka tanken av att missa en buss. Jag fick skjuts av Philip till skolan, och vaknade skönt bredvid honom idag.

I helg var jag med Philip. Vi bastade på lördagen, och under söndagen drog vi ut med hans kompisar och umgicks. På kvällen gick vi en sväng på kvantum och köpte gotta, och sen drog vi hem till han igen och slog på en film. Vi somnade tidigt igår, och det blev att jag sov över där. Lika bra

Ikväll har jag tänkt att plugga. Jag har en uppgift som ska lämnas in till Jan-Ivar imorgon, som jag inte igentligen förstår ett piss av. Jag har läst av pappret säkert fem gånger, och jag står där ändå som ett frågetecken. Jag ska på nått sätt försöka klura ut hur gubben har tänkt. Därefter ska jag bara koppla av, ta ett varmt bad och bara njuta. Jag ska inte gymma idag, utan har bestämt att göra det imorgon istället. Känns bara inte som rätt dag idag.

Nu ska jag packa mina grejer och fara till pappa. Pappa-vecka igen!

Söndag

Sitter här hemma hos Philip just nu. Vi har just rensat igenom hans garderob och det var ju inte lite kläder man fick gå igenom. Vi vart just klara och nu har jag ingen aning om vad som händer och fötter. Igår var vi och bastade eftersom hans mor hade bokat den åt oss. Nice! Vi åt massa gott och kollade på tv. När vi kom hem vart det kvällsfika, och därefter sängen. Båda var dö-trötta

Jag har varit duktig flicka och gjort mina läxor, ska väl räkna några extra tal ikväll också. Tänkte bara uppdatera kort och gott. Det var allt jag hade på hjärtat just nu. Hejdå

En kanonstart på dagen!

Det slutade med en fest hos Fredrik Espling igår, helt okej! Förutom att jag var en av dem få som var nykter, men det var kul ändå. Många 94:or från Björx som gjorde bort sig iallafall, så något hade man ju att skratta åt. Vi betalade oss in på Ken Ring för 80 kr och var där i ca en timme. Känns väl någorlunda surt? Vi hann ju iallafall "se" han, men inte när han stod på scen. Nåja, det kändes lika bra att dra därifrån. Jag saknade Philip, och stället kryllade ju nästan bara av turkar iallafall. Som vanligt

Vi vart hurtiga och gick från stan till Malmudden, inte speciellt långt men vi hade klackiskor och jag hade en jäkla massa skavsår. Till slut kom vi fram iallafall och vi gick och satte oss på balkongen och chillade. Lite alkohol hade ju inte suttit helt fel, men det var trevligt ändå. Sen vart jag hemskjutsad av Philip, och jag gick raka vägen till sängen. Jag var trött, och somnade lika fort som jag la mig.

Idag är jag pigg och glad! Jag har vaknat tidigt, gjort mig en god frukost, varit ute och promenereat, och därefter kom jag in och hoppade in i duschen! Nu har jag just dammsugit mitt rum, och nu ska jag väl strax gå och äta lunch. Senare idag ska jag till Philip! Ikväll hade vi tänkt basta, och efter det får man ju se vad kvällen har att bjuda på. Kommer nog bli nice vilket som!

C ya'll later

Ken Ring

Nu drar jag till Björkskatan, och därefter vidare.
Ken Ring kommer stå på scen ikväll. Nice


Fredag, igen!

Fett skönt! Ännu en efterlängtad helg är här. Ikväll blir det att dra in till stan till Fiskekyrkan, blir nog nice. Imorgon ska jag vara med Philip när han kommit hem, och jag förmodar att vi bara ska ta det lugnt. Helgens planer är planerade och jag kan äntligen luta mig bak och njuta. Jag ska strax gå och leta fram kläder till ikväll, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig.

När jag kom hem idag såg jag ett paket på bordet, och i paketet låg mina Converse-skor. Dem var splirrans nya och jag vart supernöjd! Storlek 35 är det, men ändå tycker jag på något sätt att dem ser stora ut. Jag kanske inbillar mig? Nu sviker jag ta mej fan mina gamla, vita, sul-lösa skor!

Nu ska jag slå på lite musik och läsa bloggar.
Halv åtta drar jag till Björx, sen vidare. Hörs om du törs

Kanska sova sig lite

Slappt! Jag har bara tagit det lugnt ikväll. Tagit världens längsta dusch, och legat framför tvn och kollat på en negerfilm -Får man säga så? Jag tycker såna är riktigt sköna faktiskt, sköna typer. När dem klämmer in minst 3 svordomar i en mening, och deras attityd överhuvutaget. Så överdrivet, men ändå för jävla bra! Jag såg hela filmen, och därefter en till. Jag drack två koppar the och pressade i mig två frukter också.

Nu har jag suttit här en stund, kollat igenom alla möjliga bloggar och läst mina mail. Jag känner mig ganska nöjd nu! Så jag ska väl strax börja traska mig mot sängen, läsa någon rad ur "Räven" och sen somna. Förhoppningsvis i en skön dröm denhär natten, förra natten var hemsk!

Vi har sovmorgon imorgon men eftersom jag lovat mig själv att börja äta frukost så måste jag vakna tidigare, och sen även för att jag ska hinna fixa mitt hår innan jag åker till skolan. Just nu ser det ut som ett fågelbo för att jag inte orkat göra nånting med det efter att jag duschat. Jag kanske låter det vara bara, så låter jag Hennan få pilla i mitt hår imorgon eller nå, as usual.

Jag slutar halv fyra imorgon. Sakna inte ihjäl er förfan. Natt!


Lektioner med Jan-Ivar

Ännu en väldigt lärorik lektion med Jan-Ivar

Vi bjuder på den!


Herren

Det rullar ju på

Igår var jag som sagt med Philip efter skolan. Jag hann inte skriva något när jag kom hem eftersom det var mitt under natten och jag var ruskigt trött. Vi tog det lugnt, såg film och gick ut en sväng på en promenad. Jag somnade mitt under filmen så jag var ju lagomt social! Vi åt även riskakor som faktiskt börjat bli en vana, känns det som.

Jag var pigg imorrse. Halsen mådde inte speciellt bra, men jag tog mig till skolan iallafall. Skoldagen var skön idag! Vi hade ett långt hål och inte alls speciellt jobbiga lektioner. Vi slutade dock fem, men dansen var riktigt rolig.
Det är min grej de;)

Nu har jag just kommit hem. Jag har hunnit äta middag och packat upp väskan. Jag ska väl snart sätta mig med matteboken och jobba några tal. Sen ska jag hoppa in i duschen, längtar redan!

Det var allt jag hade på hjärtat

Sova

Jag kom hem för en dryg timma sen. Jag har suttit här och läst mina mejl och försökt få tag i tjejen som ska skicka skorna åt mig. Jag hade därför nu bara tänkt skriva snabbt om vad som hänt under dagen, dock inget märkvärdigt. Men jag drog ju somsagt till Sanna efter skolan. Vi åt gott, och jag jobbade en hel del matte men vi pratade och babblade på precis lika mycket för det. Jag var duktig och jobbade flera sidor och det känns bra nu såhär i efterhand. Vi hade planerat att se Idol hela kvällen och så vart det ju såklart. Synd bara att dem mest bara ska stå och babbla, istället för att visa deltagarna som ska sjunga. Nåväl, efter det åkte jag hem direkt. Jag somnade nästan på vägen hem. Jag borde gå och sova strax!

Jag har en skön sovmorgon imorgon. Jag börjar 10.05 och får därför sova en extra timme! Jag har bara två lektioner och det är ju ett ännu större plus. Efter skolan imorgon ska jag vara med Philip så jag kommer mest troligt inte att uppdatera förens på kvällen när jag kommit hem.

Sköt om er


Hallådär

Jag sitter här hos Sanna just nu. Vi bestämde oss för att umgås en hel dag så jag följde med henne hit efter skolan. Hon har lagat mat åt oss också, tacos vart det. Supergott! Nu har jag suttit i hennes säng och jobbat massa matte. Jag känner mig ganska duktig nu trots allt! Jag hade tänkt stanna kvar här tills ikväll eftersom vi planerat att se Idol tillsammans. Blir nog en trevlig kväll!

Kort och gott. Uppdaterar mer detaljerat sen!


Läxor

Min dag har bestått av läxor, men inte så hemskt besvärliga sådanna. Jag är klar med intervjun, jag blev väl någorlunda nöjd men vet inte alls om jag gjort rätt. So:n och matten har jag lite att jobba på, men brevet till min mattelärare är klart. Jag ska väl så småningom skriva klart det sista och sen gå och lägga mig. Kommer ändå inget bra på tv nu när Paradise hotel har slutat.

Nåväl. Nattinatti!

MISSFÖRSTÅND med stora bokstäver.

Ny start på veckan

Våra måndagar kan man kalla en mjukstart, fast ändå inte med tanke på att vi slutar fem. Vi hade foto hela dagen idag och det var riktigt skoj, precis som jag hade förväntat mig. Vi fick en uppgift att gå ut på stan och fota tanter, och det var inte så lätt som jag trodde. Hälften av tanterna sprang iväg så fort man närmade sig dem med kameran i handen, och andra var bara allmänt otrevliga. Men jag fick ihop några fina bilder på tanter som konstigt nog var trevliga! Senare under dagen fick vi redigera bilderna, en kanondag!

Jag kom just hem. Efter skolan åkte jag direkt till min far och packade grejerna och knallade över till mamma. Jag har just ätit middag och jag tänkte nu avrunda mig lite här framför datorn. Snart sätter jag igång med läxorna som är till imorgon, så jag hinner inte träna något ikväll vilket känns surt. Men jag får väl helt enkelt träna extra hårt imorgon. Läxor kommer före träning, i guess.


Mer om helgen.

I fredags var det party. Vi hade tänkt åka vidare in till stan senare, men det gick som det gick och det var lika bra. Jag åkte som sagt till Philip och blev kvar där över natten. På lördagen vaknade vi runt åtta-tiden på morgonen, det var konstigt nog väldigt skönt! Vi låg i sängen och degade i en timme, och därefter gick vi upp och åt frukost. Runt ett-tiden tog vi bussen till Nordpolen. Det första vi gjorde där var att trycka i oss ett skrovmål, båda var hungriga som vargar. Vi tog det mest lugnt i bubbelpoolen osv, det kändes som att det var skönare det än att hoppa omkring och plaska med småbarnen. Det var lugnt! Runt sex-tiden blev vi hämtade av Philips mamma och åkte därefter hem till han och åt middag. Runt nio-tiden gick vi in till stan eftersom det var Kulturnatten. Det var mycket folk och vi lyckades träffa på mina vänner. Vi hängde med dem i två timmar, sen gick vi hem. Jag somnade så fort jag la mig i sängen, ännu en gång.

Gårdagen var inte så märkvärdig igentligen. Vi vaknade där runt halv-tio, en tidig uppstigning igen! Vi tog det lugnt hela dagen. Duschade en snabbis, gick ner till garaget och fixade Philips kedja på pärlan och på kvällen vart det film-mys och godisätande. Kändes helt rätt! Precis så en söndag ska de ut.

Jag lever

Jovisst lever jag! I fredags vart det lite för mycket för min del men det gick bra ändå. Jag blev hämtad av Philip och hans mamma runt tolv-tiden och fick somna i hans underbart sköna säng. Eftersom vi hade planerat att åka och bada igår (lördags) så gjorde vi ju naturligtvis det också. Blev dock inte havsbadet, utan istället nordpolen, men det funkade också. Och nu har jag blivit kvar där sen igår, och jag kom just hem. Ska strax lägga mig i sängen och läsa, och därefter somnar jag väl så småningom.

Jag berättar väl eventuellt mer detaljerat imorgon.
Jag älskar dig Philip!

Ack vad skönt med helg!

Oh så skönt med helg, känns precis passande också eftersom jag redan är så förbannat skoltrött. Jag kom just hem efter en rätt skön dag. Vi hade endast en lektion, sen hål i tre timmar och efter det en idrottgenomgång som gick snabbt. Vi fick själv välja inriktning och själv valde jag såklart fys. Kändes hur bra som helst! Efter skolan gick jag in till stan en sväng, träffade några vänner. Vi gick runt ett tag och jag hittade mig en söt skjorta som mest troligt blir min imorgon. Jag fick med mig en söt tröja hem idag, en billig skön tröja från Gina tricot.

Nu ska jag gå och laga mig en middag, en snabb middag. Jag känner att min blodtryck är lite som en berg- och dahlbana just nu. Senare bär det av mot en kompis där vi kommer att umgås flera stycken. Det blir nog mysigt tror jag!

Hörs senare.

Hemma

Nu är jag hemma. Jag blev just hemskjutsad av Philip och hans mamma. Jag ska gå och tvätta ansiktet, borsta mina tänder och hoppa ner i sängen nu, jag är allt ifrån pigg. God natt!

En skön kväll

Det har varit en perfekt, slapp kväll. Jag har umgåtts med en vän och det var nog det som behövdes. Vi har bara tagit det lugnt, vad annars ska man göra en onsdagkväll? Och nu har jag precis kommit hem. Det var riktigt skönt väder ute, och jag hade helst stannat tag ett kvar till. Jag tog mig faktiskt en riktig omväg, eftersom luften kändes frisk men ändå så varm och skön.

Jag har beställt ett par jeans från Gina tricot. Högmidjade, och världens skönaste tyg! Förhoppningsvis kommer dem på fredag så jag slipper vänta hela helgen, fast jag brukar dock inte förvänta mig sånt eftersom jag inte brukar ha så tur när det gäller kläder. På söndag ska jag ut på tradera för jag ska banne mig ha demdär skorna! Sen är jag nöjd. Jag får vänta på mitt käraste studiebidrag som i och försig inte kommer förens 27 september. Men har jag överlevt i en månad ska det väl gå en till.

Imorgon börjar jag klockan 8.15, känns faktiskt ganska drygt. Vi börjar med medieproduktion med Jan-Ivar, därefter har vi nästan två timmars svenska med Ira, och sen äntligen lunch. Efter lunchen har vi matte, och efter det hade jag tänkt sluta. Blir så för min del imorgon, en ganska så lång historia. Men i vanliga fall hade jag slutat fem så det är ju skönt.

Jag hade inte tänkt vara uppe så sent ikväll, men jag känner mig igentligen hur pigg som helst. Ska väl börja med att gå och borsta tänderna, och sen lägga mig och se på tv. Men först, gå och prova kläder för morgondagen! Jag lär inte kunna uppdatera här förens imorgonkväll eftersom jag säkerligen kommer komma hem runt denhär tiden från Philip imorgon. Sakna inte ihjäl er, PUSS!

Onsdag

Hej! Somsagt så tog jag det lugnt igår, ingen träning alls. När jag precis hade kommit till pappa igår bad Philip mig att komma och möta upp han och hans vänner eftersom dem var här på Porsön. Sjävklart gjorde jag det! Det var skönt att få träffa han, trots att bara två dagar hade gått sen sist. Vi satt på gamla skolgården och bara snackade. Jag var ute i ungefär 40 minuter, sen var det dags för att dra. Jag hade tänkt uppdatera innan sängdags men det vart inte så. Datorn lockade inte det minsta när jag kom hit, det var struligt för tillfället. Det tog sin tid för mig att somna igår, men jag fick skylla mig själv. Jag låg och hade dåligt samvete, även fast allting i stort sett var löst. Dumma, dumma mig!

Idag hade jag en liten sovmorgon. Vi började klockan tio så det var ett stort +. Konstigt nog kände jag mig riktigt utvilad, och vaknade faktiskt av mig själv redan vid åtta. Jag fick skjuts till skolan, vilket också var skönt eftersom det var regningt och jäkligt ute. Skoldagen rullade på bra, vi började med datakursen som var en liten utmaning för mig. Därefter hade vi lunch, och efter det svenska och sen var dagen slut. Kändes bra! Jag gick in till stan, kikade lite på t-shirtar och annat behövligt. Jag hann även träffa Sanna en sväng, och sen kom Philip. Jag kände för att få en varm kram, och en puss och höra att det var bra. Vi satt och pratade en liten stund, sen hoppade jag på bussen till Porsön.

Ska strax äta middag. Jag kommer förmodligen bara kasta i mig maten eftersom jag är sjukligt hungrig! Jag drar eventuellt och tränar, och sen ska jag umgås. Känns som en lagomt bra onsdag! Imorgon ska jag vara med Philip efter skolan, jätte skönt! Han har lovat mig en skön ryggmasage, det är ren lyx. Saknar han

Nu ska jag kila. Tjingeling!


Vilodag

Jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Inget gymmande för mig idag, känns inte som att världen går under för att jag står över en dag lite då och då. Det blir väl att fara dit imorgon igen, och träna på som vanligt. Inte för att jag har något speciellt att göra hemma nu, men jag tyckte det bara lät skönt i mina öron. Så strax ska jag packa mina grejer och åka till min far, och därefter går jag nog på en kvällspromenad. Jag blev jättesugen! Kanske tar med ipoden också, eller annars går jag utan. Skönt det också


Allt från början

Allting gick som planerat imorrse. Jag gick direkt till studievägledaren och hon hjälpte mig med en gång. Jag fick veta att jag skulle gå i klass A, som också var en bra nyhet. Första lektionen var mediaproduktion, därefter hade vi engelska. Lärarna verkade trevliga så det var ett stort plus! Därefter hade vi lunch, jag lunchade med flickorna en snabbis och sen var det bara att gå tillbaka till skolan. Där hade vi först matte, ett diagnostest. Och efter det hade vi So i nästan två timmar. Jag måste säga att det kändes ganska drygt, men drygast var nog läraren. Till slut slutade vi iallafall, kring tre tiden. Jag gick och mötte upp min pappa inne i stan! Vi gick in på LLT en snabbis och fixade ett busskort, och därefter gick vi runt på stan och kollade på skor. Och otur som jag har när det gäller skor så fanns inte storlek 3 så jag gav upp. När jag kom hem satte jag mig här och började söka igenom alla möjliga hemsidor, såg ut att vara ganska tomt där också. Nu hittade jag dock ett par på tradera, tydligen använda två gånger. Dem såg fräsha ut på bild, och jag hade väl eventuellt tänkt köpa dem, d v s om ingen annan hinner före.

Nu ska jag snabbt göra ett konto på tradera, prata med tjejen angående skorna och sen ska jag packa min gymväska och dra iväg till gymmet. Jag känner mig inte så taggad, men jag känner mig tvungen. Känns nästan hemskt faktiskt. Det brukar oftast bli bättre när jag väl är igång! Senare ikväll ska jag väl inte göra någonting. Jag ska förbi mamma och hämta mina saker, och därefter åka till pappa igen. Ett tag sen sist

c you guys later


RSS 2.0