Bara du

Du är bara för bra


Sista inlägget för idag

Nu är morgondagen planerad för min del och det känns bra. Morgondagen börjar med tandläkaren vilket känns mindre kul, men ändå annorlunda eftersom jag ska till en tandspecialist. Där ska hon kolla om det är nödvändigt för mig att skaffa tandställning. Jag beställde själv tiden i somras eftersom jag känner mig onöjd med mina tänder, och för att jag vet hur snygga tänder man får efter att bara haft räls i någon månad. Dock är oklart, och jag tippar på att jag inte kommer att få det. Men det är ju alltid värt att "försöka".

Jag känner mig lite nervös inför läkarbesöket också men det kommer nog gå bra. Philip sa att han ville följa med så det gör det hela snäppet roligare. Imorgon blir det en till tråkig pluggdag, men först stan och sen gymmet!

Fyra timmar senare

Jag hade kunnat sitta i timmar och plugga, men det sa stopp. Nacken sa ifrån och nu satte jag mig här istället, snäppet bättre iallafall! Jag har nu jobbat flera sidor matte och det mesta har väl fastnat i skallen, men det är väl bara för stunden. Om pennan glöder imorgon när jag väl har matteprovet framför mig återstår väl bara att se, fast det är ju trotts allt bara ett G-prov.

Imorgon är det en lång skoldag men snäppet kortare för mig. Jag har tid hos Leo Hassler (en privatläkare) klockan 15.00 imorgon. Om han kommer att göra något är är inte än säkert, så jag väljer därför att inte säga någonting än. Vi ska iallafall träffas och prata, och vad som händer sen återstår väl bara att se. När jag blivit klar där ska jag gå en sväng på stan eftersom jag knappt hunnit på den senaste tiden. Och nu när studiebidraget trillat in på kontot så har man ju en extraslant, fast tyvärr blir det att hålla ett extra öga på pengarna denhär månaden eftersom vi inte får nå pengar före jul. Dock har jag aldrig varit den som varit bra på att köpa julklappar, men i år lär det blir några fler iallafall!

Nog om julen. Kvällsfika, next!

Idag är jag lat

Dagen har varit lite upp och ner idag, lite som en berg- och dahlbana men den har funkat bra ändå. Jag har fördrivit tiden här framför datorn, vilket inte alls var ett bra val såhär i efterhand eftersom jag känner att jag skulle kunna gå och be någon frivillig att såga nacken av mig, men sånt är väl livet. Jag hade tänkt gymma idag men tänkte att läxorna går före och skippade därför tränigen. Och hur slutar det då? Att jag ändå sitter fastklistrad vid denhär skärmen i flera timmar. Det känns ovärt såhär i efterhand, men vad gör man? Idag är jag med andra ord lat.

Nu är det på tiden att jag sätter igång med mattepluggandet om jag ska klara provet imorgon, och det ska jag. Matte är nämligen inte min starkaste sida, men huvudsaken är att man försöker så gott man kan. Förra veckan fick jag ett besked av min mentor, angående min mattelärare. Sen dess började jag ogilla henne ganska hårt, men det är bara att acceptera läget. Förra provet gick inge bra alls, men dethär ska banne mig inte gå sämre!

Finally!

Nu har jag just ladda ner Mozilla Firefox på datorn, och det första jag gjorde var att kolla om bloggen fungerade som den skulle, och visst gjorde den det? Så nu tar jag farväl av Internet explorer och välkomnar istället Mozilla firefox. Jag är överlycklig!

Glasögonorm

Här sitter jag fastklistrad framför skärmen som aldrig förr. Jag valde idag att ta på mig mina glasögon, och det bara för att undvika den extrema huvudvärken. Pappa har nu ringt och bokat in mig på Synsam i veckan så jag ska kolla synen och eventuellt skaffa mig linser. Tur det så att man slipper se ut som världens smartaste person. Kanske slänger jag in en bild på mig senare? You wish! Jag såg just att läsarstatistiken sjunkit enormt nu på senaste tiden och det är ju inte det roligaste. Jag får känslan av att det faktiskt beror på att bloggen ser ut som den gör, d v s att det inte går att ladda upp bilder och för att texten blir som den blir, bara grötig. Tappar man kanske lusten av att läsa en "ful" blogg? Jag är nog en av många som skulle bli det. Jag läser för det mesta bloggar som är snygga, som gör att det ser mer intressantare ut än vad det kanske i själva verket är. Nog tjatat om mitt bloggutseende. Jag fixar det ikväll!

Hemma från skolan

Nu är jag hemma igen och det märks väl säkert på texten också. Grötig och otydlig som vanligt. Antingen är det fel på själva Internet explorer eller också min dator, men jag förmodar att det är sjävla internetet. Jag ska därför ta och ladda ner Mozila firefox kanske redan ikväll, eftersom jag börjar bli sjukt less på dethär. På skolan fungerade allting som det skuulle iallafall. Nu är jag hur som helst hemma. Hungrig som en varg är man ju också. Jag har varit trött och hängig idag och kanske beror det på att det vart sent igår eftersom jag och Philip såg på Shindlers list. En film från andra världskriget. Helgen har varit super för min del! I fredags skulle jag och Philip vara med Linus och Sanna men det vart inte alls som tänkt. På lördagen gick vi en sväng på stan och kollade på skor åt mig, och fram mot kvällen bestämde vi oss för fest. Det kom massa trevligt folk till Philip och vi vart där hela kvällen. När alla sen dragit drog jag och Philip till max och tog oss ett "fyllekäk" hem. Och det var nog det godaste på länge! Därefter vart det sovdags. Söndagen var som vanligt inte en speciell dag. Vi vaknade, myste i sängen och åt en sen frukost. Vi gick därefter en sväng på stan eftersom det var skyltsöndag. Vi kollade på skor åt Philip och jag hittade en klänning som jag la undan. Därefter gick vi till Philip och åt lussebullar och myste framför tvn. Senare åt vi middag och åkte en sväng med bilen. Kvällen slutade därefter med en långfilm. En ganska skön måste jag säga! Det vart en sen kväll så jag blev kvar där över natten.

Tre dagar senare

Dålig uppdatering från min sida men det är inte första gången dethär händer. Jag har varit hos Philip ända sen fredags och har därför inte kunnat uppdatera. Min helg har varit bra som vanligt, vi har tagit det lugnt, umgåtts och sen vart det lite fest i lördags. En helt okej helg!

Nu sitter jag på skolan och har ljud. Jag och Nathalie ska strax iväg och intervjua folk. Temat är Konsument, inte det roligaste men en skön mjukstart såhär på en måndag. Ssärskilt dagar som dessa då jag är trött och bara har sovit några få timmar. Lyckat

Mer detaljerat om helgen senare. Håll utkik!


Fredag

Gud så skönt med fredag! Det blir en chillkväll för min del, eller våran kanske jag ska säga. Jag och Philip ska till Sanna och umgås med henne och Linus. Det blir nog supertrevligt! Jag vet dock inte vad vi ska göra, men jag förmodar att vi bara tar det lugnt ikväll. Jag har inte hunnit uppdatera fören nu eftersom jag slutat sent, precis som varje fredag. Sen gick jag och Henny på stan en stund, förbi banken en sväng och sen kikade vi på kläder. Mitt studiebidrag hade inte kommit så jag tappade suget och vi for hem. Jag ska nu byta om och sen ringa Philip och höra vart han håller hus. Ha en trevlig kväll allesammans!

Bloggsuget inte på topp

Jag har blivit besviken varje gång jag loggat in nu i veckan. Det tycks inte bli bättre med bloggen och jag har fortfarande inte en blekaste om vad det kan bero på och det gör mig nästan ännu mer irriterad. Bloggsuget är därför inte på topp heller, så inläggen kan blåde bli få och korta framöver. Jag ska ta tag i det någon dag och kolla upp vad det är som "stör". Nu närmar sig torsdagskvällen sitt slut och jag har fortfarande ont i huvudet. Jag gick och la mig kring åtta och sov till klockan tio. Självklart hade jag missat tv-programmen som jag hade sett fram emot att se men vad gör man? Huvudvärken var nästan borta men nu är den tillbaka igen. Mitt hår är iallafall nyfärgat och jag känner mig nöjd! Imorgon är det fredag och det kan ju knappast bli bättre?

Sport

Jag har under en längre tid funderat och funderat och kommit fram till att det finns en sport jag skulle vilja börja i, iallafall prova på. Jag ska kolla upp telefonnummer redan ikväll och ringa och höra. Vilken sport det är talar jag inte om än, utan det får ni se när jag själv fått svar på det. Klura på den ni! :)

Massa huvudvärk!

Nu har huvudvärken börjar komma tillbaka igen fast tio gånger värre! Min pappa sa att vi borde fara och kolla upp synen på mig och det lät väl ändå ganska klokt. Själv tror jag dock att det har med ryggen att göra, men jag vägrar att gå tillbaka till kiropraktorn och få armar och ben slitna av mig. Det gör ont kan jag tala om. Bloggen håller på och gormar fortfarande. Är det kanske min dator som inte kan läsa av den? Jag vet inte, men less blir jag iallafall. Bloggen ser ut som skit när texten ser grötig ut, och när det inte går att ladda upp bilder utan att få se hur det ser ut innan. Det blir väl att lämna in den senare i veckan. Alltid är det nått! Nu sitter jag och surar! Jag har hela dagen planerat att dra och träna men om varken alvedon eller 2 liter vatten hjälper så tror jag knappast att träning gör det bättre. Så för mig blir det väl bara att ta fram matteboken och plugga vidare. Jag hade tänkt gå förbi affären och köpa hem några lussebullar också, men jag tror jag avstår. Jag måste ta det lugnt med ätandet nu.

Det blev en hemmadag

Som jag nämnde igår har jag inte fått mig nog med sömn den senaste veckan. Mitt huvud värker och tankarna snurrar omkring i skallen dygnet om. Jag klev upp imorrse men gick snabbt och la mig igen. En halvtimma senare vaknade jag och kände mig tvingad att ta mig till skolan, hur mycket jag inte än ville. Det var som att mitt huvud fick släpa resten av kroppen efter sig, men jag tog mig skolan till slut. Vi hade Mediaproduktion på morgonen och det gjorde ju inte saken bättre. Jag sov därför en stund, och bestämde mig efter den lektionen att gå hem. Jag har nu varit hemma i ungefär en timme. Jag hade tänkt att ta mig något att äta och därefter sova en stund. Senare idag ska jag iväg till pappa och städa lägenheten eftersom jag lovat honom det, vilket jag faktiskt ser fram emot! Av någon konstig anledning har jag alltid gillat att städa eftersom det på nått sätt är avslappnande. Därefter blir det en tidig middag för mig, och efter det åker jag in till stan. Kolla julklappar och annat kul!

Jag börjar lessna

Nu har jag kommit på ett annat sätt att ladda upp bilder på på bloggen, som tur är! Det gör väl så att bloggen ser någorlunda roligare ut iallafall? Jag stör mig fortfarande på att det inte går att göra rad-byten eller att göra texten kursiv. Det får ju verkligen texten att se riktigt grötig ut? VAD ÄR IGENTLIGEN BLOGG.SE'S PROBLEM? Nu har jag iallafall pluggat klart för idag, det känns lika bra som alltid! Jag var tidigare förbi affären en sväng och köpte lussebullar. Jag passade på att lyxa till det lite när jag satt och pluggade, med the, lussebullar och en liten fruktsallad vid sidan om. Den första tuggan av lussebullan var den godaste tuggan på länge. Gudomligt!

Jag vill ha.

En Samsung F480? Ja tack!

Fel på blogg.se

Jag uppdaterade igår, men det är bara vissa utav inläggen som publicerats. Jag gjorde även styckeindelning men det är ingenting de har reagerat på, utan all text vart istället en enda stor "gröt". Jag kan inte heller ladda upp bilder eller göra om texten, dvs göra den kursiv osv. Förhoppningsvis är det bara inte jag som har drabbats av dethär. Inläggen ser ju inte alltför roliga ut nu, men förhoppningsvis är det fixat snart! Nu är ännu en skoldag avklarad och jag känner mig nöjd! Tisdagarna brukar oftast inte vara det roligaste dagarna, men denhär dagen har varit helt okej trots förväntningarna. Jag kom hem för en stund sen och har just ätit middag. Min kväll ser ut att bli lugn, jag ska plugga matte och engelska. Jag har även lovat mig själv att jag ska gå till affären och köpa Lussekatter, det är något jag inte har kunnat släppa på hela dagen. Gud så jag har saknat dem! Är jag inte alldelens för trött senare ska jag packa och dra till pappa som har kommit hem idag. Kul!

Sanningen är hård

Man börjar mer eller mindre inse vilka som faktiskt betyder någonting, och vilka som igentligen inte betyder ett piss. Känns igentligen hemskt att säga, men har man gjort allt man kunnat och inte fått någonting tillbaka, så är det ingen ide att förvänta sig respekt av mig heller. Ibland tror man sig ha rätt, men det visar sig att man har så fel. Sanningen är hård.

Mer om helgen

Eftersom jag inte hunnit uppdatera något i helgen så tänkte jag passa på att berätta lite mer om helgen eftersom jag inte hann det innan. Fredagen vart väl inte riktigt som det var planerat, men den vart bra iallafall. Jag var så nykter som man bara kunde bli, men det kändes lika bra att "spara" det till en annan gång. Jag kände inte suget när vi väl hade kommit dit och det var dags för party. Men alla var nöjda och glada, och vi hade kul ändå! Philip, Pontus och Linus kom dit sen och det vart till och med ännu trevligare. Kring tolv-tiden tog jag, Nathalie, Pontus och Philip en taxi från Björkskatan in till stan. Vi käkade på max, och sen skilldes vi åt och jag och Philip gick till han. Philip var trött och lite "snurrig i bollen" så han somnade med en gång, medan jag låg och tittade på tv och somnade någon timma efter. På lördagmorgon sov vi ut. Vi låg i sängen och degade, och sen klev vi upp och Philips mamma hade gjort oss en god frukost! Vi degade därefter en stund till och sen gick vi till stan en vända innan de stängde. Jag köpte mig en foundation och trosor, inget märkvärdigt! På kvällen tänkte vi dra på fest, men det vart inte som planerat. Vi gick och köpte bio-biljetter men gick och lämnade igen dem och bestämde oss för att mysa hemma istället. Vi åt popcorn och tjockade oss framför tvn, där det visades boxning halva natten. En kanon lördag! Söndagen var inte så märkvärdig, men vilken söndag är det igentligen? Söndagen bestod av tv-mys, en lång-promenad och "söndagsgodis". Klockan nio såg vi Bridget Jones dagbok 2, och bra var den! Jag blev kvar där över natten, med massa mensvärk och magont. Tur att man har en pojkvän som tar hand om en!

Nu har jag tid!

Först nu har jag tid att sitta vid datorn! Jag for till stan kring halv sex och lämnade igen lite grejer, sen gick jag förbi Philip och lämnade även igen lite grejer där som jag lånat. Jag åt middag där och vart kvar där i ungefär en timme, sen fick jag skjuts hem av han och hans mor. När jag sen kom hem var klockan kring åtta, jag gick raka vägen till sängen och la mig där. Jag somnade så fort jag la mig, och vaknade av ett sms klockan halv tio. Jag kände mig lagomt trött och frusen och gick och gjorde mig en the-kopp och satte mig framför tvn. Jag hann även med en dusch och lite matteplugg som jag lovat, och nu först satte jag mig här. Hoppas ni har saknat mig!

Början på en ny vecka

Helgen har inte varit så speciell. Fredagen var kul, även fast jag nog var den som var nyktrast utav dem alla. Men det är ju inte alkoholen som gör allt roligare. Philip och Linus kom även dit, och sen for jag och Philip hem till honom och sov. Vi har umgåtts hela helgen och jag har därför inte hunnit blogga någonting, synd nog. Datorn har inte lockat särskilt mycket.

Jag har just kommit hem från skolan och ska snart åka in till stan igen. Jag ska lämna igen lite saker, och sen fara förbi Philip och lämna igen kläder och annat som jag lånat. Jag uppdaterar mer detaljerat när jag kommer hem, promise!

Party

Jag har inte hunnit blogga någonting och det beror på att jag knappt hunnit sätta mig ner. Nu sitter jag hos Sanna och vi ska strax börja fira Nathalie som fyller sexton år idag. Förhoppningsvis blir det inga stygn efter denhär kvällen. Vi ska röja!
Gratta stortjejen! www.naathalieeriksson.blogg.se

En timma ifrån

Jag har varit dålig på att ta bilder på senaste tiden och det beror inte på min lathet konstigt nog, utan helt enkelt på att min kamera inte haft nå batterier, men imorgon ska den definitivt laddas! Jag slänger säkert upp bilder på kläderna som jag köpt, och kanske möjligtvis en bild på outfiten som gäller inför kvällen? Så håll utkik, man vet aldrig ;)

Nu är vi en timma från fredagen och tro mig, det är nästan så jag sitter och tittar på minutvisaren och räknar sekunder. Eller okej, det var väl ungefär halva sanninen. Men jag längtar som en tok, och varför vet jag inte. Är det till skolan? Don't think so. Är det till att få umgås och ha skoj med vännerna? Mycket möjligt. Imorgon röjjer vi!


Taggar

Jag sitter och lyssnar på lite go musik och taggar inför morgondagen. Jag kom just på att jag har en skön sovmorgon imorgon och börjar inte fören klockan tio över tio. Det känns som en superstart på dagen! Jag kommer endast ha två lektioner, sen slutar jag halv två och knallar mot stan och möter upp Sanna och Thomas. Och i väntan på att Henny kommer så blir det väl att kolla på kläder och ta en fika. Förhoppningsvis hittar vi något fint åt Nathalie också. Party, untz untz untz!

Ett tag sedan. Fy vad orange mitt hår såg ut på bilden!

Du väljer

Visa ditt intresse innan du förlorar mitt.


I sista minuten

Nu är helgen strax här och det känns helt underbart, precis som alltid! Men det känns extra bra nu när vi för en gångsskull gjort upp planer. Det känns stressigt för min del, tiden börjar försvinna och jag har inte hittat vad jag ska ha på mig än. Jag var en extra runda på stan idag men tappade lusten efter tio minuter, jag hade inte orken. Jag gick en sväng och kollade om de hade fått in nya storlekar på skorna men det borde jag väl förstått själv att dem inte hade fått, för när har jag tur när det gäller sånt igentligen? Jag hann även kolla in några blusar men föll inte för en enda så det blir att fortsätta jakten imorgon. Vi slutar dock halv fyra, vilket kommer bli väldigt "tight", men det får helt enkelt gå som går.

Nu ikväll måste förbi min pappa en sväng och hämta lite grejer, duscha, prova kläder och skor. Visserligen är skor inte det viktigaste, men jag känner väl nånstans att det måste passa med min outfit. Jag vet själv inte riktigt hur jag ska få det att lyckas se bra ut, men några alternativ har jag ju iallafall. Nu ska jag först och främst försöka få i mig mat!

Imorgon fixas det sista, förhoppningsvis! Jag funderar på att "hoppa över" sista lektionen så jag sedan slipper stressa, men jag får se hur det blir med den saken. Jag har skjutit upp allt detta i en vecka så jag antar att jag får skylla på mig själv, synd nog.

Några sista rader

Vilken kväll! Jag har suttit och ägnat tid åt precis ingenting, och ändå kan jag inte klaga på att jag har haft tråkigt! Det känns kanon, förutom att jag tidigare ikväll känt mig stressad inför helgen men det ser ut att lösa sig, såvida det inte vänds helt upp och ner som det ibland gör i sista sekund. Nåja, det återstår väl bara att vänta och se!

Imorgon skulle vi igentligen haft en skön sovmorgon till klockan 9.40 men tydligen ska det komma folk och föreläsa på våran skola, och därför måste vi samlas där redan klockan 8.15. Visserligen är det inte speciellt jobbigt att bara sitta och lyssna, men att gå skola från 8.15 till klockan 17.00 är inte helt okej, en sån dag räcker! Vi kommer ju såklart få comp och den tar vi ut redan på fredagmorgon. Kanske lyckas man hålla humöret på topp imorgon, kanske inte. Efter skolan blir det blir att träffa Mr.M en sväng och därefter ta sig en stressrunda på stan. Jag kommer förmodligen redan ha hungrat ihjäl innan dess.

Morgondagen är ingenting jag ser fram emot, men jag får väl helt enkelt försöka ta mig upp ändå. Dra på mig myskläderna och stoppa upp håret i en knut, redan bestämt! Jag ska även vila hyn imorgon, ingen vacker syn på nära håll iallafall.

Jag och mina bekymmer. God natt


K som i Kärlek

I Just Can't Stop Loving You

I hate this part

Läget är väl någorlunda stabilt för tillfället, fast det lutar ändå mot det "dåliga" hållet. Det går inte riktigt som jag vill just nu, och det är väl det enda som stör mig. Allt annat är fixat förutom en liten skit sak, som igentligen påverkar ALLTING. Förhoppningsvis löser sig allting imorgon, jag vet ännu ingenting. Jag försöker att intala mig själv att inte ha för höga förväntningar. Jag brukar vara jävligt bra på att ha det.

Eskobar - Someone new

Fullspäckat

Jag fixade so-provet idag! Jag hade pluggat ytterst lite, men minnet svek mig inte för det! Provet var ju igentligen inte ett "prov" utan bara ett test på vad jag kunde eftersom jag hade missat en inlämningsuppgift tidigare. Men nu är allt iallafall gjort och det känns awesome! Vi slutade igentligen klockan två, men jag fick stanna kvar till tre eftersom jag tydligen inte fick göra provet fören då. Ganska dåligt igentligen, men jag låg ganska så skönt på soffan ändå. Efter att jag hade gjort provet tog jag bussen hem, och jag och min mor åkte direkt till Boden. Det vart en runda på stan och jag måste säga att det vart direkt mycket roligare att gå på stan där, även fast dem inte hade så roliga affärer och kändes litet jämfört med Luleå, så var det trotts allt annorlunda iallafall. Staden var riktig mysig! Jag provade två par skor och jag föll för ett utav paret, men jag köpte dem inte eftersom jag insåg att dem var alldelens för höga och att det inte kändes värt om jag ändå inte skulle orka gå längre än 10 meter med dem. Dem var sjukt snygga kan jag tala om. Vi åkte hem kring sex, lika tomhänta som vi var när vi kom dit. Jag var hungrig som en varg när jag kom hem, och värmde därför mat från igår. Jag fick nöja mig med kött-gryta och potatis idag, och jag lyckades även få i mig ett mölkglas. Måste varit det första på ett halvår! Men det är så det ska vara, till varma grytor och soppor fungerar helt enkelt ingenting annat än ett glas mjölk.


Morning morning!

Vad är det för rykte som gått igång?
Svar på kommentar: Jag tänker inte gå in så mycket på själva ryktet, men en person har gått och spridit ett falskt rykte på en skola om mig och en annan kille, som inte alls var sant. Personen vet nog själv vem hon är, och jag hade svårt att tro att någon som hon skulle göra något sånt. Men det är ju sånthär som får en att tvivla på varenda jävel. Antingen har man inget liv och måste bara därfår gå runt och snoka i andras, eller också handlar det bara om svartsjuka.

Igår var det min och Philips tio månadersdag, tänk så tiden går fort! Vi bestämde oss för att gå på bio och vi valde att se Flickan som lekte med elden, trots att vi inte hade sett ettan (Män som hatar kvinnor). Filmen var hur som helst jätte bra och sevärd! Den var hemsk, men den slog mina förväntningar totalt! Filmen var lång och slutade därför sent, så jag stannade därför kvar har över natten.

Nu ska jag kila till skolan. Inte en alltför jobbig dag idag ändå!
Efter ska jag eventuellt åka till Boden en sväng. Tjingeling!

Rykten

Vad fan ska rykten vara bra för igentligen?
Vad lever vi i för jävla värd? Åh, lagomt less.

Det gick inte enligt förväntningarna

Nu har jag försökt ladda upp bilder från mobilen ett flertal gånger, men det går inge vidare. Datorn och mobilen turades om att börja lagga, och till slut så gav jag upp. Jag får försöka igen lite senare, och om inte det så kommer väl bilderna så småningom. Jag har svikit min rosa tegelsten och lånat Philips mobil istället, och den är verkligen så seg som han påstod, men mig gör det faktiskt ingenting. Jag kan inte låta bli att sitta och knappra på den!


Håret två cm kortare

Nu är jag äntligen hemma efter en mindre jobbig skoldag och en tre timmars-runda på stan. Jag klippte mig, och som alltid så blir håret lite för kort och man blir missnöjd. Men jag får lov att vänja mig, det känns ju trots allt mycket fräshare nu! Efter att jag klippt mig kände jag för att gå runt och kolla runt litegrann, och jag började med att fynda. Jag köpte ett par jeansleggings för inte mer än 50 kronor. Jag kan ju inte medge att det var dem snyggaste jeans jag nånsin köpt, men dem var helt klart värda 50 kronor. Jag köpte mig även en svart helt vanlig tröja från HM. Jag hade tänkt köpa underkläder men bestämde mig för att ta det någon annan dag eftersom jag kände att jag fick ångest bara av att kolla. Jag är en såndär som verkligen inte kan bestämma sig, vad det än gäller.

Jag köpte ju även lacktights igår så jag slänger in bilder på "köpen" lite senare, och sen kan jag väl vara lite snäll och slänga in en bild på håret. Nu ska jag slå på nån skön musik och snoka runt i bloggar.

Ångest

Nu är det slut på ännu en helg, men det kommer ju fler! Demhär helgerna som varit har inte varit mycket att se fram emot, med tanke på att jag bara tagit helgerna som dem kommit, umgåtts med vänner och bara såsat framför tvn och njutit helt enkelt! Det ligger väl nå bra i det också, men eftersom jag inte festat på flera veckor så börjar man smått känna dedär suget. Eftersom Nathalie fyller år nästa helg har vi planerat att fira henne, vilket igentligen är en ren självklarhet. Och eftersom jag längtar såpass mycket är det de enda jag sitter och tänker på just nu. Allting är fixat för min del och det känns kanon att behöva slippa tänka mer på det. Kläderna är en annan femma, men jag skulle tro att jag hittar någonting som duger åtminstone. Skor är däremot något helt annat, som verkligen inte går att hitta just nu. Visst är det sjukt? Skor hittar man ju alltid, speciellt jag som är dendär skomänniskan som kan bli dö-förälskad i flera par. Men NU, när jag väl ska köpa, och desperat springer och letar 7 dagar i veckan så finns dem inte i min storlek. Vad har hänt med skoindustrin igentligen? Är det meningen att man ska behöva ha storlek 40 på skor?

Konstigt nog ger jag inte upp. Jag ska göra ett nytt försök imorgon, och kolla varenda butik inne i stan! (Som jag igentligen också gjort hitills) Jag har till och med sparat en stor del av mitt barnbidrag för att ha råd med skor. Och vänta bara till den dagen jag går och knäcker dendär 500-lappen. Tror ni fan inte att jag hittar ett par 36:or som bara står i hyllan och väntar på mig? Detdär har redan krossat mitt hjärta ett flertal gånger. För många gånger

Fy bubblan vad gammal bild, jag hade brunt hår. Coooosy


Paradise hotel

Klockan tio ikväll smäller det! Jag som är en trogen tittare kommer att sitta bänkad vid tvn som aldrig förr, troligtvis Sanna också. Paradise hotel sätter igång igen, oförlåtligt att missa!


Plugg

Söndagen är en pluggdag för mig, som för många andra så jag har nu suttit och jobbat matte i två timmar. Snart sätter jag igång med novellen, och sen läser jag igenom so:n som är till på onsdag. Tungt, men det måste göras. Och eftersom söndagen ändå är den sämsta dagen på veckan, så varför inte lägga ner all tid på plugg istället för att sitta och göra ingenting?

Och som jag har sagt, jag får ont i huvudet av att tänka.
Och jag kan bara säga att snart kommer mitt huvud sprängas.
Wish me luck guys!

Saknat mig i helgen?

I fredags vart det lite ändrade planer för min del. Jag for och var med mina vänner, umgicks och såsade på i soffan. Därefter skulle jag hem och sova, men valde istället för att åka hem till Philip och sova över där istället, så jag hann snabbt fara hem och packa och sen vart jag upphämtad av hans mor. Så där har ni min förklaring på varför jag inte slängt upp några inlägg under helgen, ni har väl inte saknat ihjäl er va? Nä, tänkte väl det.

En sjukt härlig dag idag! Jag och Philip har bara legat och degat i sängen hela dagen, fram tills att jag for hem. Vi har legat och kollat på MTV, tv programmet Next som igentligen är helt skrattretande. Det är inte bara fejkat, utan det är också ett jävulst skämmigt program. Det flög nog en hel del kommentarer från Idas mun, men det är väl inte så konstigt? När tjejerna klär sig som om dem gick i fyran, och snackar om hur snygga och perfekta dem är, och verkligen verkar tro att dem är godis för ögat. De homosexuella var ju inte heller så normala. När vi kände att vi fått nog av programmet, var det dags för mig att fara hem. Vi gick förbi Åhlens och jag köpte mig ett par lack-leggings, äntligen fanns dem i XS! Därefer tog jag fyran hem.

Gårdagen var ju inte heller så tokig. Under dagen skulle vi in till stan, men jag var alldelens för sur för det, och timmarna gick och klockan vart över fyra så vi blev kvar hemma. Vi hjälpte Philips mor med maten, därefter åt vi och sen fick vi skjuts till Bergnäset, där vi sen umgicks med Peter och Gustav H. Vi spelade skoterspel och bara chillade, med en hel del skratt på det. Sen traskade vi alla mot staden, vi gick till Philip och såg på tv och tjockade med två chipspåsar och en dipp. Ungefär så såg väl gårdagen ut.


Im out!

Nu är mjukisbyxorna pådragna, håret uppsatt och jag känner mig sugen på att mysa och bara såsa framför tvn. Nu drar jag iväg mot ica för att först möta upp lite skönt folk, köpa massa onyttigheter och sen drar vi vidare och myser. Jag kommer hem senare inatt, så vi hörs då. En hunka på att jag kommer somna framför tvn ikväll? ;)

Brownie

Jag saknar verkligen min gamla hårfärg. Kanske inte just den här, men min chokladbruna fast med en mörkare nyans. Jag har nog förmodligen gått igenom alla möjliga hårfärger. Jag har i mina dagar haft kolsvart hår, mörkbrunt hår, chokladbrunt, nougat brunt, ljusbrunt med slingor, orange (vilket var oönskat), blondt med svart underhår, helblondt, och naturligtvis råttfärgat innan man hade hört talas om ordet hårfärg.

Jag känner starkt för att någon dag bara slänga i en brun färg i mitt hår, men det måste ju alltid finnas en gräns där man tänker om det verkligen vore det rätta, och om det vore värt alla pengar. Då tänker jag naturligtvis inte på femtiolappen som en hårfärg kostar, utan på hur mycket pengar jag igentligen lagt ner på att bli blond. Visst, vissa kör den gamla vanliga, köper en avfärgning och färgar avfärgning efter avfärgning till ingen nytta alls. Då håret blir vitt upptill och orange nertill, och ser allmänt förjävligt ut. Jag valde därför att en gång för alla bli blond, och snyggt blond! Min pappa betalade alla gånger jag färgade hos frisören, och det sved nog en hel del i hans stackars börs som bara fick spotta ut alla dessa pengar. Jag får dåligt samvete bara av att tänka tanken, men fy så nice det skulle vara att bli brownie igen. Det som däremot är typiskt Ida style är ju efter att jag sen varit brunett en månad, kommer denhär: Åh, jag vill bli blond igen!

Det är väl bara att drömma vidare


Fredagen den trettonde

"Fredagen den trettonde" Det är ett riktigt intressant datum igentligen, fast det har numera börjat kännas mer som en vanlig dag, att man inte lägger märke till den lika mycket. Förr kände man det i hela kroppen, man gick runt och bara väntade på att det skulle gå illa för en. Denhär dagen har däremot känts som en helt vanlig dag för mig, och absolut inte som en fredag, utan mer som en vanlig onsdag. Skoldagen har iallafall gått snabbt, precis som alla andra fredagar. Vi slutade kring tre-tiden och jag gick in till stan och mötte upp Philip, Gustav och Mp en sväng. Därefter mötte jag upp Nathalie och Henny, och vi gav upp med en gång och tog bussen hem. Shoppinghumöret var bara helt enkelt inte på topp när alla var trötta och griniga. När jag klev av bussen på Porsön så gick jag raka vägen till vårdcentralen och tog bort min stygn, och det var ju långt ifrån skönt eftersom dem satt som bara den. Hon försökte verkligen med allting! Drog, lirkade, klippte, och till slut slet hon allt vad hon kunde, och stackars jag låg där helt tårögd. Sjuksköterskan som sydde hade visst spänt åt allt hon kunde. Men nu är jag omplåstrad på nytt, nöjd och glad! Förhoppningsvis blir det inga mer stygn på ett tag.

Nu har jag tagit det väldigt lugnt alla helger sen insidenten med min haka. Det blir att fortsätta i samma stil denhär helgen, men nästa helg fyller Nathalie 16 år och då minsann blir det att göra allt förutom att ta det lugnt. Jag känner riktigt hur taggad jag är efter 4 veckor. Men vild som man är så får man väl helt enkelt ta och tagga ner litegrann när det gäller det ena och det andra.

Nu ikväll blir det att dra iväg till en pompis och mysa framför tvn med en massa mysiga människor. Det blir väl allt från idol till att skratta åt Thompas pappas fisar. Det är faktiskt lika kul som det låter!


Socialt umgänge

Jag har suttit och planerat, och kommit fram till att jag faktiskt skulle kunna gå skola istället för att ha helg. Jag har absolut ingenting planerat, och det känns bara inte värt för fem öre. Varför kan man bara inte bestämma själv när man vill ta ut sin helg? Och låta en "jobba över" om det nu är så att man verkligen inte har något att göra, istället för att sitta hemma och tröstäta sig på chips och kolla på Singing bee,
eller något annat värdelöst program.

Åh. Rädda min tråkiga helg!

Stygn

Nu har jag sytt 2 gånger på 3 veckor. Ganska lustigt va? Jag var nämligen och tog bort ett födelsemärke för en vecka sen, och jag var helt säker på att dem skulle ta bort den med laser och var därför inte ett dugg orolig för hur det skulle gå eller kännas. Jag fick lägga mig i patientrum, ta av mig tröjan, och två sjuksköterskor kom in. En av dem började plocka fram saker, medans den andre bad mig lägga mig ner och började prata med mig. Det stack till, och inte som en spruta gör utan det liksom sved en längre tid. Efter en minut började sköterskan sy och jag förstod ingenting. När jag väl ställde mig upp såg jag fyra stygn, och mer än så hann jag inte se innan hon snabbt stoppade på ett plåster. Handduken jag hade haft bredvid mig hade blodfläckar på sig, och jag frågade en av dem om dem verkligen tog bort den med laser? Hon svarade att dem skart bort den med kniv. Och då tänkte jag direkt, fyra stygn för ett såntdär litet födelsemärke? Mindre värt

Imorgon åker stygnen bort! (Ursäkte kvaliten. Tagen med min mobil)

Helgen närmar sig

Det var en lång skoldag. Jag valde att inte åka hem efter skolan, och har därför inte hunnit uppdatera någonting idag. Jag och Nathalie vart kvar på stan en stund, sen tog vi bussen till Coop Arena och kollade på en hockeymatch och snackade skit. Like old times

Jag kom hem för ett tag sen och sitter nu bara och varvar ner här i soffan och funderar starkt på att snart gå och ta mig något att äta. Min mage mår nog inte alltför bra efter demhär dagarna eftersom jag knappt lyckats få i mig någonting sen i måndags. Min och Nathalies middag var ju inte heller den hälsosammaste idag, vi fick i oss en korv men det dög väl för min del. Jag är fortfarande sådär äckligt mätt.

Imorgon är det fredag och det duger mer än fint för min del! Jag måste säga att denhär veckan gått snabbare än någon annan, men det kanske beror på att jag legat hemma och såsat hela veckan tills idag. Fast denhär veckan har inte varit den bästa, absolut inte. Mer utav dem värsta som jag varit med om. Som tur är så är jag frisk inför en ny och skön helg. Planerna är dock väldigt få, som vanligt.

Hockey!


God morgon!

Hallådär, kött och blåbär! Jag stannade kvar hemma från skolan igår, och for istället hem till älskling och tog det lugnt med honom eftersom han också kände sig sjuk efter vaccinet. Vi degade här hela dagen, duschade, och gick ut och promenerade en sväng. Mot kvällen vart båda piggare, och min rygg lika så. Jag vart kvar här över natten, och sitter nu helt ensam hemma hos familjen Robertson. Jag ska strax packa och sen därefter börja traska mig mot skolan. Dagen kommer bestå av matte, ett långt hål och därefter dans. Efter skolan blir det att gå igenom stan en sväng, och därefter åka hem och plugga. Inte en alltför kul dag, men imorgon är det helg igen!


Texten är tagen från bdb, och ser därför annorlunda ut.
Jag uppdaterar mer senare, för nu måste jag kila!



Allt ifrån frisk

Jag är nu svårt sjuk, och det beror inte på vaccinet. Febern är väl lite pga av det, men attackerna som jag fått i både mage och rygg sen igår har med någonting annat att göra eftersom jag haft så en gång tidigare. Det är allt ifrån kul kan jag säga, och man vill nästan bara dö när demdär attackerna väl kommer. Jag fick inga mediciner tidigare idag när jag besökte vårdcentralen för då var läget någorlunda stabilt, men är det så att dem kommer tillbaka (vilket dem håller på att göra) så åker vi in till akuten och tar då tag i dethär. Som det ser ut nu så blir det ingen skola hur det än blir, utan jag blir hemma och vilar imorgon. Är det inte bättre till imorgon får jag ringa till dem på vårdcentralen och be dem skriva ut smärtstillande, eftersom jag inte klarar av dessa spy-attacker jag får av all ryggont och magont.

Hoppas jag inte skrämt upp er. Jag är fortfarnade väldigt glad över att jag tagit sprutan. Jag kommer förmodligen inte vara så aktiv här, men nu vet ni varför. Jag skriver då jag väl orkar, och då jag blivit "frisk".

Take care.

Som om det vore söndag

Jag drog som sagt in mot staden och här blev jag kvar. Vi fick stå ute i kylan i lite mer än en timma, men det kändes helt klart värt. Jag fick smita före alla andra eftersom jag hade kryssat i ett "Ja" på pappret. Jag fick prata med en läkare om eventuella biverkningar och fick sen återigen sätta mig och köa. Sprutan kändes knappt, men det är nu jag börjar känna biverkningarna. Jag har dels ont i mina leder och jag har även känt av lite feber. Men så länge det inte blir farligare än så ska jag nog överleva.

Jag sitter just nu inne i stan hos Philip. Han sitter och pluggar och själv har jag suttit och läst tidningar och nu satte jag mig här för att kolla vad som händer. Det blir att bara ta det lugnt hela kvällen, precis som läkaren rekomenderat. Jag ska duscha varmt, och sen kanske vi slår på någon film. Antingen tar jag en sen buss hem, eller också blir jag kvar här över natten.

Imorgon är det tisdag och jag är väl inte alltför taggad inför en lång skoldag, men det går lov att gå ändå. Jag ska besöka läkaren klockan 10 på Porsön, och därefter åker jag raka vägen till skolan igen. Jag har haft mycket kontakt med vårdcentralen på senaste tiden, och det beror på mycket. Dock inget allvarligt

Vi hörs imorgon igen. Ha en skön kväll!


I'm out!

Nu drar jag in till stan för att vaccinera mig, och sen eventuellt gå på stan.
Nu måste jag först gå till Vårdcentralen, sen knallar jag till bussen. Later's

Jag överlevde!

Konstigt nog överlevde jag även denna tråkiga söndag. Jag har fördrivit tiden åt att plugga matte, och det är tur att man har en pappa som är rena mattesnillet när det gäller procent. Jag jobbade så mycket att far min till och med fick säga åt mig att sluta upp och ta en paus, och tur var ju det för jag börjar nu sakta känna av dendär jobbiga huvudvärken. Kan det vara möjligt att jag får huvudvärk av att bara tänka?

Imorgon är jag ledig, och jag kommer verkligen utnyttja tiden till max för det behöver jag. Och tro det eller ej men imorgon klockan tolv kommer jag stå och köa utanför kyrkhuset och vänta på att få en spruta mot Svininfluensan. Det känns så rätt, men ändå så fel på något sätt men det är något som ska göras! Om jag blir sjuk efter det är ju bara vänta och se, jag har inte "råd" att vara hemma från skolan i veckan iallafall.

Så imorgon blir det en någorlunda tidig uppstigning för min del. Som om det inte blivit det alla andra dagar hitills också? Det blir att gå förbi Vårdcentralen en sväng och hämta blanketter och därefter ta bussen in till stan kring elva. Jag har även lyckats övertala min pokvän om att ta den, så jag kanske plockar upp honom på vägen dit också.

Idag läste jag faktiskt en hemsk artikel ur Aftonbladet. Det var en liten pojke som hade tagit sprutan och faktiskt hamnat i koma. Nu vet man ju inte om man ska tro på att det just var pga sprutan, men det är sånt b la som gör att man blir orolig. Förhoppningsvis kommer jag hem levande imorgon. Wish me luck!


Som alla andra söndagar

Planerna ändrades och söndagen känns nu lika ovärd som alla andra söndagar. Jag funderar starkt på att gå en sväng till Ica och köpa mig en stor påse godis och sätta mig på sängen och sura och bara tröstäta. Dethär kommer bli en långtråkig kväll.

Krya på dig

Ännu en helg borta med vinden

The bitch is back! Gårdagen var en riktigt skön lördag, bortsett att det var stressigt. Jag blev upphämtad kring sex och vi åkte raka vägen till Tina och co. Det var riktigt mysigt och det serverades en förrätt, varmrätt och en supergod efterrätt! Vi blev kvar där tills tio, när vi sen tog bussen från Gammelstan. När vi kom till stan gick vi till Gustav och umgicks med han, Markus och favoriten Peter. Man fick sig en riktigt bra uderhållning och massa skratt på det. När sen Peter och Markus hade åkt hem var det bara vi tre, och vi for ut en sväng med Gustavs pappas Bmw och körde och sladdade runt. Kring tolv var det dags att gå hem, och vi gjorde oss kvällskäk och satte oss framför tvn. Sen vart det natten för min del

Imorrse sov vi ut. Vi klev upp kring elva och åt frukost och kollade på tv. Sen bestämde vi oss för att gå ut och promenera och så fick det bli. På vägen hem gick vi förbi Kioskpiraten och köpte en fet godispåse, och därefter hem till han och pressade halva den.

Kvällens planer är att nu snart gå och borsta mina stackars tänder, sminka mig och umgås med pappa den lilla tid jag har kvar. Jag blir upphämtad av Philips mor och vi ska lasta min pärla på släpet och köra den till Philips garage. Då, äntligen slipper jag gå runt och tänka på att den står här utanför och fryser. Jag har aldrig sagt att jag är normal? Jag blir sen kvar där över natten and guess what? Imorgon när Philip far till skolan kommer jag ligga kvar i sängen och sova vidare några timmar, jag är nämligen ledig!


Farsdag

Nu ska jag strax bege mig hemåt mot Porsön. Jag ska vara en duktig flicka och städa lägenheten, både dammsuga och skura för att sen få sig en extra slant i börsen. Sen blir det att äta middag och umgås med far, fram tills senare ikväll. Då drar jag tillbaka hit. Det blir väl förmodligen film och annat mys.

Jag slänger förmodligen in ett inlägg när jag kommit hem.


Jag hatar att stressa!

Stressigt är det rätta ordet! Jag hann inte blogga imorrse eftersom jag sov längre än jag själv tänkt. Jag åkte in till stan som planerat. Vi gick på Öppet hus, och därefter gick vi runt på stan. Jag fick inga skor med mig hem, men däremot en snygg svart halsduk, en tunika och ett par leggings, som faktiskt min pojkvän köpte åt mig. Jag vart nöjd, även fast skorna inte fanns i min storlek men det kommer väl så småningom. När jag skulle med bussen hem träffade jag även Henny, Nathalie och Tompa. Bussresan vart direkt mycket roligare!

Nu sitter jag här och har precis fixat mitt hår lite smått. La i några lockar och ska väl snart he i lite håvårdsprodukter. Jag ska därefter sminka mig och sen ska jag även hinna till mor min innan jag blir upphämtat klockan kvart över sex. Nu är det prick en timma kvar, så jag ska väl börja röra på mig.

Uppdateringen kommer inte vara på topp nu som ni förstår med tanke på att jag kommer bli borta hela kvällen, och åker nog mest troligt till Philip efter det. Uppdatering sker imorgon, och jag lägger även upp bilder på vad jag köpt. Håll utkik!


Övertrött

Min fredagkväll har varit kanon! Jag kommer förmodligen vakna med ett 8pack imorgon med tanke på hur mycket jag skrattat idag. Det vart Idol, för vad är igentligen en fredag utan Idol? Sen låg vi bara och såsade på soffan och tröck i oss två påsar popcorn och julmust. Det satt bra, trots att man fick dåligt samvete redan efter det första popcornet. Men man måste ju få lyxa till det ibland. Den sista timmen höll det på att spåra ur totalt, jag grät verkligen av skratt. Till slut skrattade man bara av att kolla på vad som helst.

Jag mår bra nu iallafall. Klockan börjar bli natten och jag har just precis duschat. Jag förmodar att det sakta men säkert närmar sig sovdags, jag ska nämligen försöka ta mig upp tidigt imorgon eftersom att jag ska in till stan och kika på skor och därefter till skolan som har Öppet hus. På kvällen ska jag iväg på middag eftersom jag och Philip blivit bortbjudna på middag hos några. Det blir nog sjukt nice!

Det var lite kort om morgondagen.
Jag slänger in mer detaljerat imorgon.
God natt

Sean Banan. Favoriten just nu!
-Hallådär, kött och blåbär!


Mys fredag

Gud så efterlängtad helg! Jag kände mig pigg och glad idag, extra glad var jag nog för att det är helg men så är det varje fredag. Roligast idag var idrotten och jag kan då säga att jag redan har sjuk träningsvärk i både vader, ben och rygg och även magen, men man får ju alltid denhär sköna känslan i kroppen efteråt. Love it!

Efter skolan gick jag en sväng på stan med tjejerna. Jag kollade mest på skor, eftersom jag bestämt mig för att köpa det före någonting annat! Jag hittade mig två par som var helt okej, men självklart finns dem inte i storlek. Det är inte lätt att ha storlek 36 ibland.

Nu ska jag strax börja packa. Jag ska till min pappa idag som kommit hem. Jag ska umgås med han en liten stund, och därefter dra iväg och hänga gäng med några kompisar. Det kommer bli mysigt som alltid!

Hörs senare ikväll. Tja

Nu är jag nöjd!

Nu har jag suttit och pluggat som en no-lifer, men jag måste tala om att de var det värt. Jag har pluggat matte och pluggat inför engelskaprovet, samt gjort engelskaläxan och Journalistiken. Nu är jag klar för idag, och för hela helgen. Nu ska jag bara ta det lugnt och tänka på allt annat än läxor och skolan. Nu väntar ännu en underbar helg!

Jag sitter och verkligen längtar till idrotten imorgon, precis som alla andra torsdagar. Jag har dock ingen aning om vad vi ska ha, men idrott är idrott. Kul oavsett vad! Efter skolan ska jag gå på stan en vända, lämna igen lite kläder och fylla på med nytt. Jag har bestämt mig för att köpa skor och en ny sjal. Jag är dock inte hundra procent säker på skorna. Det finns såå mycket jag vill ha just nu, och allt kostar pengar synd nog. Imorgon ska jag även till min fader och vara där över helgen, och van som han är gör han sig alltid redo för att det ska svida i den stackars börsen. Får se vad jag lyckas med

Mitt hår är absolut jätte risigt. Topparna står åt alla håll och jag skulle behöva mig en rejäl klippning. Och vem vill igentligen betala 400 kronor för att toppa sig en smula? Inte jag iallafall. Varför ska precis ALLT kosta pengar?

Ni får väl se vad jag kommer hem med imorgon. Håll utkik!


Så trött, så sliten

Nu känner man sig sliten efter en lång och plågsam vecka men imorgon är det helg minsann, thank good! Jag har inga planer inför helgen, annat än att jag ska gå en vända på stan imorgon efter skolan och lämna igen lite kläder och fylla garderoben med lite nytt, om det hittas nå. Jag har varit alldelens för trött för att gå på stan i veckan, och jag har inte precis dött av de. Det är först idag jag har börjat känna dedär suget, ni vet då man bara måste ha någonting nytt!

Ikväll ska jag bara ägna mig åt plugg hade jag tänkt, det är lika bra med tanke på att helgen närmar sig, och jag har redan nu bestämt mig för att inte sitta med läxor då. Jag ska verkligen njuta fullt ut, som aldrig förr. Ta vara på varenda minut! Jag hade velat fara och träna idag också, men jag får nog skjuta på det tills imorgon eftersom det känns som att det blir för stressigt. Mitt huvud mår inte bra, och kroppen hänger inte riktigt med. Det är inte min dag idag helt enkelt

Jag kan varken säga att jag mår bra eller dåligt. Jag mår illa, men ändå inte. Jag har ont i huvudet, men ändå inte. En sak kan jag iallafall konstatera, jag är trött! Och då menar jag det verkligen. Sådär trött så man varken orkar gå eller hålla huvudet uppe. Det skulle inte sitta så fint med en svininfluensa nu inte

Torr som en skorpa

Nu märker jag att vintern börjar närma sig. Den kalla luften gör så att jag får sköldeksem vid armveck och ibland även knävecken. Nu har jag även fått det i ansiktet, och det märkte jag idag så jag lät bli att ha smink överhuvutaget. Jag såg ut som en prickig tomat i hela ansiktet, och tur det att jag märkte de i slutet av dagen, annars hade jag nog förmodligen gått hem med detsamma. Så imorgon blir det att köpa en ny salva, en riktigt fet! Philip skulle betala den för att hans söta gammel-mormor hade diskat ur lilla burken som min festade salva låg i. Man kunde helt enkelt inte bli irriterad, det var omöjligt.

Jag har nyss smort in mig med Bus och ska snart gå och lägga mig framför tvn. Jag har ju en skön sov morgon imorgon som sagt, men jag ska ändå försöka stiga upp i hyffsat bra tid så jag hinner med allt jag ska och slipper stressa. Gymmet blir det om jag känner för det helt enkelt, och om jag lyckas trycka i mig en frukost. Det funkar inte allt för ofta för mig under vardagarna

Imorgon kommer jag nog inte slänga upp några inlägg förens senare på kvällen, eventuellt ett om jag får tillgång till datorn. Sakna mig inte alltför mycke va', godnatt!


Man mår som en gud

Ack vad träningen gjorde gott! Jag fick dock en himla huvudvärk efter att jag hade sprungit på bandet ett tag och sen började det till och med snurra i skallen så då var det bara att ta sig några klunkar av vattnet och sen därefter fortsätta. Jag tränade mest lår och rumpa idag, vilket kändes bra för min del! Och eftersom jag imorgon har tid hos vårdcentralen klockan 11.00 så hade jag tänkt hinna med gymmet innan det. Sounds good huh?

Idag har det varit en lite tyngre dag, men man har försökt hålla humöret på topp ändå. Vi slutade klockan fem, och då var man faktiskt riktigt less där i slutet. Jag gick in till stan och träffade Mr.P en sväng, och kring halv sex tog jag bussen hem. Jag åt direkt när jag kom hem, därefter varvade jag ner en stund och sen var det bara raka vägen till gymmet! Mer än så har inte gjorts idag. Jag ska dock börja läsa igenom engelska-glosorna strax och kolla igenom texten eftersom jag har ett engelskaprov som inte gjorts. Jag lär väl klara det hur som helst

Imorgon kommer min dag bestå av en rejäl sovmorgon, gymmet, vårdcentralen därefter skolan (och ha en lektion) och sen blir jag kvar i stan hos Philip. Så imorgon är det ingen ide att förvänta sig några inlägg, kanske slänger upp ett om ni har tur? Jag blir förmodligen kvar där tills sent på kvällen. Lovely!

Bråttom

Jag har just bytt om till mina träningskläder och ska strax sticka till gymmet. Jag är grymt taggad och har bestämt mig för att verkligen träna arslet av mig idag, bara få ut allt! Jag ska se till att jag har sån grym träningsvärk imorgon. Fan vad härligt!

Jag har bråttom, och återkommer senare. Och please, sakna mig inte!

Porsön, ett riktigt tattarställe

Man knivhuggen i ryggen LULEÅ. En man knivhöggs i ryggen på Porsön i Luleå sent på måndagskvällen. Mannen har förts till sjukhus.

En man har knivhuggits i ryggen i en lägenhet på Docentvägen på Porsön. Enligt de första rapporterna har en kvinna tagits om hand av poliser på platsen. Mannen har förts till sjukhus med ambulans, men de exakta omständigheterna är oklara.

Detta har skett idag, och för dem som inte vet bor jag på Docentvägen.
Fast vad fan, sånt här händer hela tiden. Porsön har blivit som det nya "Hertsön"


Msn konversation

(anonym) säger (21:33):

eller så vare såhär

(anonym) säger (21:34):
ida: asså fan va sugen ja e på att sova naken
jag: göre då?
ida: men, (anonym) gör ju inte de..
jag: jaha?..
ida: men ja göre ändå, är helhjärtad nudist så..
jag: okej? ... lol
(ida slänger av sig byxorna, slår på barbados magnus och sjunger "Var är tvålen?" )

Det är säkert ingen som förstår det roliga i det hela.
Men den sista meningen var ju mer än bara klockren!

New start!

Nu har skolan satt igång, och dagen för mig var en skön mjukstart. Vi hade foto hela dagen, vi redigerade smått och resten av dagen låg vi och degade på soffan. Klockan två när vi hade samling var det ingen som kom, och konstigt nog inte läraren heller? Men duktiga som vi var satte vi oss och redigerade klart våra bilder ändå. Däreter var klockan kring tre och jag knallade iväg till Um på ett snabbt återbesök. Efter det vart det en vända på stan, och därefter hem.

Jag har just ätit kyckling och en god sallad till och hade nu tänkt att ta det lugnt en stund, och därefter kanske dra en sväng till gymmet, beroende på hur mycket plugg jag har. Det kommer riktigt skönt att börja gymma igen, man mår som en gud efteråt!

Jag råkade sparka till en sök liten sak när jag var påväg hem från bussen. Jag paserade den, men tänkte om och vände mig snabbt om och tog upp den. Nu ska jag sätta igång och pyssla litegrann. Jag kanske slänger upp en bild lite senare när det blivit klart? ;)


Det kommer inte bli lätt

Hur ska det nu gå att somna? Helt ensam, utan att ha Philip bredvid sig som gör att man känner sig trygg och älskad. Han är som en stor nallebjörn, som har demdär stora mörka ögonen och dedär leendet på läpparna som gör att man blir alldelens varm. Jag får nöja mig med hans t-shirt. That's life

Jag saknar att ha dig nära.

Söndagkväll

Det är en helt vanlig söndag kväll och man känner det verkligen i hela kroppen. Jag känner hur jag verkligen inte vill till skolan imorgon, hur jag skulle vilja ha en till sånhär underbar vecka, eller också bara spola tillbaka tiden och börja om. Nu kommer vardagarna gå åt till skola, plugg, gymmet och sen hem och sova. Hur kul är det på en skala igentligen? Nästa lov är jul-lovet, och jag ser verkligen fram emot det.

Jag känner iallafall att jag varit duktig idag, någorlunda iallafall. Eftersom jag fick så sjukt tråkigt där ett tag så bestämde jag mig för att rota igenom mina gamla lådor, där jag har saker från förr. D v s från då jag gick femman/sexan. Jag satt och läste igenom gamla dagböcker, och det var riktigt kul att se hur man igentligen tänkte på den tiden. Jag hittade även några riktigt roliga sidor, och det som var det mest komiska var ju hur jag bytte killar. Ena dagen var det en, och andra dagen var det någon helt annan. Jag var en riktig player med andra ord, haha!

Efter allt det roliga fick jag ta tag i det tråkiga, d v s städa mitt rum och när jag väl städade så städade jag även igenom våran garderob som är i rummet intill. Det låg allt möjligt där, som nallar och leksaker från att kusinerna varit på besök. Jag tog tag i de, stark som jag är så städade bort allting, så nu kan man även gå igenom så man kommer snabbare till toaletten och köket. Riktigt fint gjort av mig, faktiskt

Nu sitter jag hos mamma och har just sett ensam mamma söker. Det börjar närma sig sitt slut fast det känns som att det knappt är värt att kolla på med tanke på att man märkt redan från början vilka de ska väla. Nåväl, har jag haft något bättre för mig kanske? Inte det. Nu börar det en film på trean som jag ska se, och sen ska jag hoppa in i en kokhet dusch. Oh så efterlängtat!

Lovet är över

Imorgon sätter skolan igång igen, men jag ska inte klaga. Jag har haft ett jätte skönt höstlov, där jag bara slappat massor. Sovit ut på morgnarna, och bara tagit dagen som den kommit, och jag har även fått umgås extra mycket med min pojkvän.
Fy så härligt det har varit!

Halloween helgen var ingen efterlängtad helg från min sida. Jag bestämde mig för att ta det lugnt och så fick det bli också. I fredags umgicks jag som sagt först med mina vänner på björkskatan. Vi såg en film, barnfilmen "Det brinner" och därefter Idol, sen vart det bara en massa snack. Jag tog halv elva bussen till stan, och traskade mot Philip. Jag vart kvar där hela helgen och vi har bara tagit det lugnt och myst på. Igår skulle vi på fest på malmudden, men vi väntade tills folket hade kommit till stan istället. Men då var "stan-festen" bara påhittad, men vi gick och umgicks med dem ett tag ändå. Därefter gick vi hem och såg film och somnade sen.

Det vart en tidig morgon idag, vilket var skönt! Frukost, tv, dusch och därefter vart jag hemskjutsad av Philips mor. Nu sitter jag bara och tar det lugnt och ska sätta igång och planera mitt tränings-schema. Jag ska gymma i veckan eftersom min rygg blivit bättre, och jag ska även försöka klämma in ett sim-pass någon dag också. Det ska bli grymt skönt! Denna kväll händer det väl inte så mycket mer. Jag ska kolla igenom läxorna lite snabbt, och sen blir det väl att ta det lugnt. Precis som alla andra söndagar.

Peace!


RSS 2.0