Hemma från stan

Nu är jag hemma från stan. Jag åkte in en sväng själv bara för att ha något att göra. Jag hittade ingenting speciellt men det kändes lika bra. Jag ska in igen någon dag i veckan och kolla lite nogrannare. Idag var det sjukt mycket folk och man tappade snabbt tålamodet. Det borde jag kanske ha förstått eftersom det är halloween helg.

Jag sitter just nu hemma hos min far och väntar på mat. Han gör fiskgryta och potatis, det ska bli sjukt gott kan jag tala om! Efter att jag ätit ska jag hem till min mamma och göra iordning lite, och där kring sju ska jag till Björkskatan och umgås med Henny, Tompa och Sanna. Och det blir bara att ta de lugnt, jämfört med förra fredagen. Det blir nog nice!

Ni får bild på håret senare. Det var väl någorlunda bra, men utväxten vart inte riktigt som jag ville. Men man kan ju inte få allt. Hörs senare va'

Färgen i håret

Jag sitter just nu med färgen i håret. Jag är faktiskt inte helt hundra på om det kommer bli bra eller inte eftersom jag inte hade någon hemma som hjälpte mig så jag stoppade bara hela färgen i håret. Risken är väl någorlunda stor att det kommer se fläckigt ut men förhoppningsvis inte!

Jag ska strax hoppa in i duschen och skölja ur håret och sen snabbt som attan dra till bussen, och in till stan. Eftersom jag fick pengar i tisdags så känns det som ett måste att åka in idag och köpa lite behövliga saker eftersom jag inte kommer ha tid till sånt resten av helgen. Det som verkligen känns behövligt för mig är skor, ett par riktigt snygga sådanna! Men jag får väl se vad det är för slags dag, tur-dag eller kanske inte.

Jag slänger upp en bild på håret sen. Hejdo!


The bitch is back

Ohyes i am! Jag tog och vaknade tidigt idag eftersom jag hade tänkt hinna med en del saker, färga håret och annat. Jag ska strax gå och göra mig en god frukost och sätta mig och lata mig framför soffan en stund, sen blir det duschen osv.

Later's!



Veckan har varit helt underbar! Vi åkte med bussen från Luleå klockan 16.45 och var ungefär efter två timmar framme i Vuollerim. Det var helt annorlunda att kliva av bussen eftersom det första man såg var att det var snö på backen, vilket också kändes härligt! Vi åkte taxi till Porsi och det första vi gjorde var att ställa i ordning sängarna osv. Sen kom Markus förbi, vi åkte lite skoter och tog det bara lugnt. Första kvällen hände inte särskilt mycket med andra ord, vi tog det lugnt. Dagen efter vart det ännu mer skoter, och vara ute i den i friska luften. Därefter vart vi trötta och sov middag. På kvällen tog man en skön dusch och därefter vart det bara massa tv-tittande. Vi gick runt i byn, ner till vattnet och kollade läget. Det var sjukt avslappnande att vara där när man knappt såg en levande människa. Vi fotade en del, och jag tänkte dela med mig några utav bilderna. Titta o njut!













Inte så snyggt från min sida eftersom jag höll på att börja skratta.
But anyway, i love you more than words can ever say.


Jag ber om ursäkt

Hoppsan! Jag har inte bloggat på fyra dagar, och det beror på att jag i Måndags åkte till Porsi med Philip och jag hann inte blogga någonting innan det, tråkigt nog. Men jag antar att ingen saknat mig till döds, men nu är jag tillbaka! Jag ska strax ladda upp bilder och berättat om våra dagar där.

Håll utkik!

Väntan på bättre dagar

Jag har blivit ordentligen omhändertagen nu, hur skönt är inte det på en skala igentligen när man som mest behöver det. Mest har jag legat och tagit det lugnt, vi slog på Barry White och dunkade på fram tills att jag hoppade in i duschen, vilket inte var det smartaste. Mitt plåster vart blött och då var det bara att sätta dig ner och ta sig några djupa andetag och därefter ta bort alla hemska plåster. Nu är det omplåstrat och fint, och vi ska snart ut och ta lite frisk luft. Gå en vända runt stan. Frisk luft är något jag behöver! Sen skulle jag väl tro att vi kommer hit och värmer det vi har kvar av pizzorna våra och sätter oss och tittar på tv. En lördagskväll som denna har inte så mycket annat att bjuda på, men det duger i krig.

Jag saknar min syster.


Ingen bra start på dagen

Det är inte kul att vakna dagar som dessa. Då man vaknar med spya i håret, bulor och små sår lite överallt och ett stort jack på hakan. Jag har varit hängig hela dagen, hållt på att svimma ett antal gånger och försökt få upp det sista ur magen.

Jag ska ikväll bara ligga ner och ta det lugnt med Philip vid min sida. Vi ska väl förmodligen se film eller något liknande. Jag känner inte att mitt blodsocker håller för något annat. Vi ska strax åka in mot staden så vi hörs nog inte fören imorgon. Sakna mig inte

Jag jävulst ont. Tyck synd va

6 stygn

Kvällen började bra men slutade dåligt, riktigt dåligt för min del. Tur att man inte var vid medvetandet iallafall. Nu har jag varit till akuten och sytt hakan, och det vart 6 härliga stygn. Kommer ju säkert bli ett jätte snyggt ärr också, men livet är inte rättvist i alla lägen.

Jag har nu en väldigt tom mage så jag ska väl så småninom försöka få i mig någonting, och lite vätskeersättning på det. Nu väntar jag på korven som Philip är och köper. Förhoppningsvis håller den sig kvar i magen.

Friday baby!

Jag är verkligen taggad, även fast jag igentligen
känner mig helt spyfärdig. Typ svininfluensan, next!?


Nu sitter jag och dunkar skön musik och ska strax börja fixa mig, leta fram kläder och försöka få mitt hår att se någorlunda bra ut, med tanke på att det ser ut som ett fågelbo just nu. Jag uppdaterar så småningom, tjaa!


Bilder säger mycket

Jag har ikväll suttit och pluggat, och när jag väl tröttnade tog jag fram en säck med en massa gamla foton, och då menar jag gamla. D v s från tiden då min mamma och pappa var ung. Det var även söta bilder på mig, och jag satt där och plockade ut de flesta. Det är ju hur kul som helst att kolla på gamla foton, speciellt när man känner hur mycket man igentligen minns, och hur allt stod till då. Nog saknar man dem tiderna, då farfar levde och då allt var precis som det ska.

Nu är jag tråkig och skippar att ladda upp några smakprov, men det är endast för att jag är så trött. Imorgon åker dem ut på bloggen, några av dem iallafall.


Jag börjar känna doften av fredag

Jag önskar verkligen att jag kunde spola fram tiden. Jag är trött och jag behöver lov nu mer än något annat! Jag är helt slut just nu. Vi slutade klockan fem, och jag var dö-hungrig men jag var tvungen för att gå på stan en sväng innan jag åkte hem. Jag provade rosa mjukisbyxor som jag eventuellt ska köpa imorgon, och sen köpte jag mig en ny mascara vilket verkligen var på tiden! Sen köpte jag hårfärg, och varför vet jag inte. Får väl se om jag orkar börja dona med den ikväll.

Nu har jag ätit middag och sitter här och halvsover. Helgen lär ju inte bli allt för fullspäckad för min del, men nog har man en hel del trevliga planer ändå :) Ikväll ska jag se till att plugga som bara den eftersom jag har engelska-prov imorgon. Jag vart nöjd med mitt förra prov, fast det hade jag knappt pluggat till. Därför ska jag se till att plugga på ännu mer, så jag sen till och med kan bli ännu nöjdare! Matteprovet gick nog inge vidare idag iallafall, men det är väl helt enkelt meningen att jag inte ska kunna matte.

Angående linserna

Jag ser förjävlig ut på bilden, men jag var tvungen att ta en lite "Sämre" bild
så det skulle gå att Photoshopa ögonen. Det ser ju dock inte alltför verkligt ut!
Men det skulle väl se ut såhär på ett ungefär iallafall.

Very very gammal bild btw.


Do you remember?

Jag satt och kollade igenom en massa gamla mappar och pärmar, och där hittar jag denhär. Vad i hela friden kan det vara? Jo, tänk för att det är en handgjord julkalender med tolv luckor. Det är inte alla som får en sån? Nog var man allt bra påhittig som liten.
Även denna person var det. Så söt!

Här är alla luckor öppnade. Det står olika texter.


Vissa var faktiskt riktigt komiska!

Back to black

Altting känns så rätt, men ändå så fel

Nu har vi nått mitten

Nu har vi nått mitten på veckan, det betyder att det börjar närma sig helg och även LOV. Jag har som vanligt inga planer inför helgen, men det blir mest troligt att umgås iallafall, mer än så vet jag inte än. Fram tills helgen ska jag plugga som ett as. Igår pluggade jag So, och idag väntar en massa repetion i matten eftersom jag har matte omprov imorgon. På fredag är det engelska så jag får väl försöka hinna att nöta in det också. Det är väl i stort sett det enda som händer idag. Jag hade tänkt hinna med gymmet också men det får helt enkelt bli en annan dag. Min rygg är mos just nu känns det som, och läxorna går tyvärr före. Om jag har allt för tråkigt någon dag ska jag fara och simma någon dag också. Det är igentligen bland det värsta som finns, men vad gör man inte för att kroppen ska hålla sig i form?

En snabb uppdatering. Nu, mat!


Sista inlägget för idag

Nu har jag tagit mig hit. Finally! Efter att ha burit fyra tunga väskor i regn med uppknutna skosnören så känns det värt det på nått konstigt sätt. Jag har legat framför soffan och ätit frukt, sen ringde min telefon och det var Philip som ringde mig. Vi la just på efter att ha pratat i en och en halv timme. Tiden går verkligen fort när man har mycket att prata om, även fast det inte är någonting särskilt igentligen. Det kändes som ett skönt avslut på denhär dagen

Jag känner mig nu som världens gladaste, efter att jag kännt mig som världens ledsnaste. Det går upp och ner av någon konstig anledning, men det är alltid skönt att somna med ett leende på läpparna. Imorgon börjar jag tio, och det ska bli riktigt skönt att få sova ut för en gångsskull. Vi slutar fem, men livet går inte under för det. Jag har ju två underbara vänner som lyckas hålla humöret på topp även under jobbiga skoldagar!

Efter skolan ska jag en sväng förbi Philip och hämta lite saker, och därefter ska jag väl hem. Det blir det gamla vanliga! Plugga, duscha och sen avsluta kvällen framför tvn. Jag hade eventuellt tänkt vara med Sanna, men kom på att jag har en o-gjord So-inlämning som jag verkligen måste ta tag i. Men på onsdag blir det att umgås med henne iallafall. Galet trevligt ska det bli!

Nu ska jag försöka avrunda här. Klockan börjar bli mycket, och jag har lovat mig själv att försöka gå och lägga mig lite tidigare så jag hinner sova några minuter extra iallafall. God natt

Jossan. Du är guld!


Jag vart plötsligt väldans utseende fixerad!

Kanske ska man prova på ett par färgade linser också när man ändå håller på? Jag har velat prova de ett ganska bra tag i och försig, utan styrka såklart eftersom jag inte har några större synproblem. Jag var inne på en sida och kollade på färgade linser, och jag föll direkt för den bruna färgen eftersom jag igentligen har blå. Det kanske skulle kännas dumt att beställa om de inte passar mig, men och andra sidan så vet man ju inte innan man provat? Linser 199 kr + linnsvätska för ca 40 kr.

Då är ju frågan. Vilken färg?





Hårförlängning eller inte?

Jag vet inte riktigt. Jag anser inte att jag har så särskilt stort behov av det igentligen, men det vore kul att prova på. Jag har därför kollat runt lite på tradera nu och hittat några som går runt 50-lappen, och det känns ju nästan värt att prova. Om det blir snyggt eller inte det återstår väl bara att se, men stiger det över 100-lappen så väntar jag nog. Jag har varit inne på Happyhair och lite andra sidor också, men det verkar vara för såna som verkligen vet vad dem vill ha. Jag ska väl börja buda på nu!


Helgen & lite till

Min helg har varit helt underbart bra! I lördags firade jag och Philip våran 9-månaders dag och den vart bättre än jag nånsinn förväntat mig. Vi hade bokat bord på Waldorf, och maten var dyr men supergod! När vi senare på kvällen kom hem efter att vi hade varit ute en stund, så väntade det mig en överraskning inne på Philips rum. En överraskning som vilken tjej som helst skulle vilja ha. Du är så förbannat fin! Vad det var väljer jag nog att inte tala om. Lite hemlighetsfull får man ju lov att vara?

Under söndagen hände ingenting speciellt, det var som vilken söndag som helst. Jag umgicks med Philip och hans kompisar ett tag. Det vart film bland annat, och bara att slöa hemma. Kvällen dög fint för mig!


Nu är det en ny vecka. Man har denhär lilla ångesten på måndagar, men så småningom släpper den och man inser hur snabbt veckan gått till slut. På fredag får vi lov, och det är verkligen något jag ser fram emot. Förhoppningsvis får vi ett läxfritt lov, men det händer ju bara inte. Jag får se till att göra klart så mycket som möjligt i veckan, så jag istället kan koppla av sen. Jag har inga planer, annat än att åka till Porsi med Philip, och det är något jag verkligen ser fram emot! Annars blir det väl att göra det gama vanliga som man alltid gör. Bara chilla

Jag ska strax sätta igång med mitt pluggande.
Men först, koka nudlar och skala morötter!

Tjing

Då vet jag.

Nu är jag lagomt less. Synd de, eftersom jag var hur pigg och glad som helst för en timme sen. Nu vill jag bara gå och lägga mig i sängen och sova bort hela dagen. Det är väl lika

God morgon

Jag sitter här nyduschad och nyvaken. Jag är pigg och glad, och det kanske beror på att jag gick och la mig klockan elva igårkväll. Jag såg Idol, somnade till lite då och då. Och efter Idol gick det en jätte rolig film på kanal 5 som jag började se på, men det var ju högst omöligt. Jag somnade, även fast jag inte ville så det var lika att gå och sova.

Idag är en stor dag, iallafall för mig. Jag ska ut och äta med Philip senare ikväll eftersom vi firar våran 9-månaders dag idag. Helt sjukt vad tiden går igentligen. Fram tills dess ska jag strax trycka i mig en god frukost, därefter dammsuga hela lägenheten för att få mig en extra slant av pappa, och sen så småninom börja klä på mig och bege mig mot stan. Jag blir borta hela dagen, troligtvis natten också. Men jag slänger nog in ett inlägg eller två innan jag drar.

Visst är det bra med skillda föräldrar ibland? En pappa som mutar en att städa, och så får man lite påfyllning i plånboken. Nu får ni absolut inte tro att min far är en man som lever ett riktigt ungkarlsliv, nej. Han är faktist tvärtom, noga igentligen vad det än gäller. Speciellt när det gäller klädval. Han är bara för bra!

Hur kommer det sig att han ser äldre ut där en vad han gör nu?
Det kanske beror på att han var en toffel då, och är en riktig tuffing nu?
På bilden är det jag och han. Sött va?


Myskväll

Jag väntar på att du ska höra av dig

Nu har jag gjort iordning en dipp och skärt upp grönsaker som står framdukade på vårat vardagsrumsbord. Jag fick även hjälpa mig far med vad han skulle ha på sig ikväll när han ska ut. Han är alltid lika söt som kommer och frågar, och ber mig hjälpa honom.
Min far har stil

Jag har ingen aning om vad som kommer på tv ikväll. Nånting kommer det väl förhoppningsvis! Senare ska jag ta mig ett långt bad, raka benen, peela och smörja in mig i massa krämer. Lyxa till det litegrann för mig själv helt enkelt. Jag gjorde illa min rygg och nacke på idrotten idag, så jag måste försöka få nacken att slappna av. Jag antar att jag får knarka Voltaren sen innan jag ska sova också. Förjävligt att ha en sånhär rygg och nacke, tål ju verkligen ingenting.

Puss snygginar!

Tatuering

En tatuering i svanken skulle ju inte sitta så dumt?


Ännu en efterlängtad helg

Fy vad nice dag! Lektionerna har varit helt okej. Dem har med andra ord dugit i krig. Sista lektionen var idrott, en efterlängtad lektion! Vi fick ha styrke, jag var chefen i gruppen och fick bossa över grabbarna ;) Helt underbart! Där tog skoldagen slut, och jag har just kommit hem. Min kväll kommer bestå av en skön hemmakväll med film, grönsaker och dipp. Det låter riktigt bra i mina öron! Och höjdpunkten måste ju vara att jag är ensam hemma. Cosy

Jag ska nu börja min kväll med en god middag, därefter ta mig en lång skön dusch, eventuellt ett bad och därefter bara ta kvällen som den kommer. Jag ska väl ut och promenera och gå förbi affären. Mest troligt ska jag hyra en film och sen dra hem och skära grönsaker och göra mig en dipp. Gudomligt gott! Mer av kvällen vet jag inte. Jag kanske ska höra av mig till en viss person. Får se

Det närmar sig sovdags

Nu börjar jag känna mig trött, ögonen vill bara blunda och börja drömma. Jag ska strax gå och borsta tänderna och sen därefter "dejta kudden", vilket varit en såndär efterlängtad grej hela dagen. Jag älskar att sova med andra ord!

När jag vaknar imorgon kommer det att vara fredag. Jag kommer förmodligen att vara pigg och glad, eller också trött och gnällig, det återstår väl att se. Jag har en lång dag imorgon, och måste även förbi stan innan jag åker hem. Förhoppningsvis orkar jag det, annars får jag helt enkelt tvinga mig. Låter ju hemskt i och försig

Nu har jag inget mer på hjärtat för idag. Mina blogginlägg är allt ifrån intressanta, men konstigt nog så har jag läsare iallafall? Jag bryr mig inte. Jag har skrivit av mig, och jag är nöjd!

God natten.

Ibland saknar man

Jag har suttit och kollat igenom gamla bilder från 06-07, och 08. Helt sjukt vad tiden går fort! Självklart väcks minnen upp till liv när man sitter och kollar på bilderna. Varje bild säger mig någonting och påminner mig om saker som jag både vill och inte vill komma ihåg. Allt var så jävla bra där ett tag

(Gick i Sexan) Sanna (proffsfotarn) ska fota mig när jag hoppar.





Helgen närmar sig

Igår var jag med Philip och uppdaterade därför ingenting på hela dagen. Vi var och bytte min vinterjacka till en svart så nu är jag nöjd. Sen gjorde vi inte så mycket annat än mös, och kollade på film som jag somnade till tio minuter senare. Och det vart att jag blev kvar där över natten, ännu en gång.

Denhär dagen har varit helt okej, om man tänker själva "skoldagen", men jag har ändå känt mig allmänt deprimerad idag. Varför vill jag inte riktigt gå in på. Jag är en känslig person, det är bara så.

Efter skolan gick jag en sväng förbi Philip och lämnade hans hem-nyckel. Därefter gick jag runt på stan och kollade runt litegrann. Jag hade planer att köpa mig ett par tights, väst och jeans, men köpte mig bara ett par strumpbyxor. Det kändes bra i slutändan! Jag kom hem kring sex, jag åt middag och pluggade en stund. Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och drar en funderare. Jag funderar nog för mycket ibland.

Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad som händer! Jag ska höra runt senare om vad andra ska göra. Det vore ju tragiskt att sitta hemma skälv en efterlängtad fredagkväll. Det enda som står på schemat inför imorgon är stan en sväng efter skolan. Jag ska kika på en väska och lite annat.

Nu ska jag strax fortsätta med pluggandet, och lyssna på skön musik. Sen om jag hinner ska jag nog städa mitt rum också, och kanske ta en dusch också. Jag beställer skorna idag, vet dock inte vilken färg. Hjälp mig!

Nä nu får jag nog

Jag är så otroligt trött, jag kan knappt beskriva känslan. Vad är det som händer med mig? Jag har inte den blekaste aning om vad det igentligen är som får mig att bli såhär trött om kvällarna. Igår somnade jag nio, och jag hade förmodligen kunnat somna redan klockan åtta idag. Kanske har det någonting med min svåra huvudvärk att göra? Den har dock varit lite mildare idag, och det får man ju vara glad för. Imorgon kan den dock vara värre igen.

Jag har inte hunnit göra så mycket annat än att duscha och sitta framför tvn sen att jag kom hem från Storheden/stan. Jag tog mig en lång dusch, smörjde in mig i alla möjliga krämer och gick och la mig under en varm filt framför tvn. Jag slumrade till några gånger, och bestämde mig sen för att gå till datorn istället. Jag blir ju fan orolig för mig själv när jag somnar såhär dags hela tiden.

Nu ska jag snabbt platta mitt hår innan jag somnar här sittandes. Sen ska jag snabbt gå och borsta mina tänder, och sen lägga mig framför tvn. Jag kommer förmodligen somna direkt. Imorgon börjar jag 8.15, och jag känner väl att det är lika bra att vara utvilad. Nattinatti


I'm back

Det vart en lite senare uppdatering idag än tänkt. Jag slutade skolan fem, och jag och tjejorna gick till stan en sväng eftersom Nathalie skulle köpa sig ett par Converse, och jag en bh. Efter det åkte vi till storheden en sväng, och jag fick prova vinterjackan i svart, tyvärr var den undanlagd på ett annat namn men butiken skulle höra av sig imorgon om den fortfarande fanns kvar. Efter det gick vi och tog oss ett orginalmål var på Max eftersom det var extrapris idag, och vi alla var hungriga som vargar efter en lång dag. Vi gick förbi coop en sväng, och därefter tog vi bussen hem.

Nu kom jag just hem. Äntligen! Klockan är mycket, vilket igentligen är ganska skönt eftersom man känner att man bara kan ta det lugnt tills det är dags att sova. Jag ska ta mig en varm skön dusch strax, och försöka bestämma mig om jag vill ha jackan i blått eller i svart. Det är verkligen inte så lätt som man tror. I och försig är det bara en jacka, så det är väl inte hela världen. Jag ska även beställa ett par skor från H&M, antingen idag eller imorgon. Vilken färg det blir vet jag dock inte:



Sen uppdatering

Jag skulle uppdatera igår men jag hann inte mer än att äta middag, åka till pappa och lägga mig på soffan och se på film. Där slutade min kväll. Jag sov verkligen som en stock! Jag har börjat bli sjukt trött på senaste tiden. Jag vet inte riktigt vad det beror på.

Jag tänkte bara skriva några rader innan jag far till skolan.
Jag slutar fem, inte det roligaste. Nu måste jag kuta till bussen! Mors

Skolan

Jag sitter just nu i skolan. Jag visste att detta skulle bli en långtråkig dag. Vi har legat i soffan hela dagen fram tills nu, och slutar förmodligen efter våran redovisning som är klockan 1. Inte så värt
Jag hade tänkt dra till Storheden efter skolan och byta min jacka men eftersom våran bil är mos just nu så sket det sig. Så det blir att dra förbi stan en sväng iallafall, eventuellt Um också om jag orkar det. Det lär ju vara smockat som alltid. Jag ska även försöka plugga en del idag, och sen dra förbi gymmet. Det känns behövligt för mig just nu!
En snabb uppdatering bara. Hörs sen!

Nu lägger jag ner

Nu blev jag less. Jag har tagit nog mycket skit av dig nu.
Äsch. Som du sa: "Jag orkar inte bry mig".


Varför inte kunna spola fram tiden?

Jag har suttit och väntat hela dagen på att klockan ska bli 19.58. Då kommer jag sitta på bussen påväg in till stan, där jag sen ska möta upp Philip och därefter basta. Mest ser jag fram emot att träffa han, och slippa ha tråkigt som jag i stort sett haft hela dagen. Pluggandet gick inge vidare, och planerna som jag och Sanna hade sket sig. Eller rättare sagt sket Vi i. Ingen av oss kom på något vettigt som fanns att göra en söndag som denna, då båda i stort sett var utan pengar. Huvudvärken har ju inte gjort denna dag till något bättre, men jag ska besöka våran skolsköterska imorgon och kolla med henne om det kan vara möjligt att jag behöver glasögon. Jag har haft ont i huvudet i två veckor i streck, och det blir nästan bara värre och värre. Vore ju någorlunda skönare att slippa denna skiten.

Nu är det ca 40 minuter kvar tills bussen går så jag ska väl gå och packa ner det sista och sen gå och sätta mig framför tvn tills dess. Jag känner mig nästan spy-färdig av all denna huvudvärk. Lid med mig

Sista gången jag uppdaterar här för idag.
Jag blir kvar hos Philip över natten. But tomorrow, I'm back!


Jag är verkligen less

Det är inte så konstigt att det omöjligt att göra läxorna hemma, för när jag väl sätter igång visar det sig att jag glömt bort allting som sagts på lektionerna, hur kommer det sig igentligen? Jag skulle göra min so-uppgift som jag fått, och det slutade med att jag satt där som ett frågetecken. Min mamma försökte hjälpa allt hon kunde, men redan då hade jag tappat greppet helt. Nu värker mitt stackars huvud, och det kan ju knappast vara för att jag tänkt för mycket. Synen är ju också åt helvete, vilket underbart liv jag har va?

Engelskan är strax klar. Jag har suttit med Google translater hela vägen. Nu är det läsloggen kvar, som jag inte förstår ett piss av. Antingen är det våran svenskalärare som är dålig på att förklara, och förväntar sig att alla elever har Mvg i svenska och förstår så fort dem läst första meningen på pappret. Eller så är det också jag som har gått och blivit grek och inte förstår ett endaste ord svenska. Vad låter rimligast?

Ingen jävel hjälper ju.


Söndagar är inte allt för roliga

Nu har jag degat färdigt känner jag! Jag ska strax höra med Sanna och se om vi kommer fram till något. Jag hade tänkt vara med henne ett tag innan jag sen åker in till stan och är med Philip. Eftersom det är söndag finns det inte allt för mycket att göra, men godis skulle sitta väldigt bra i min mage just nu. Jag har ju mitt lilla löfte, som jag ska försöka att inte bryta alltför ofta. Jag och Philip ska basta ikväll iallafall, gudomligt skönt! Därefter kanske jag sover över där, beroende på vad mor säger om det.

Jag har suttit och kollat litegran på färglinser, jag funderar starkt på att skaffa såna! Jag skulle vilja prova på bruna bara för skojskull, och annars skulle jag vilja ha isblåa. Jag vart kär direkt när jag såg dem, men dem är ju inte precis gratis. Men fysatan vad snyggt 

Nu ska jag planera litegran med Sanna och se vad
vi kommer fram till, förhoppningsvis något!

Jag älskar att vara blond!

Paketet i brevlådan

Här om dagen fick jag ett paket i min brevlåda.

Vad kan det vara?


Jag öppnar..


En nalle och... En sten?


En sten som är i två delar.


Philip <3 Ida, Föralltid


Är han inte gullig? Probably the best boyfriend in the world!


Äntligen söndag

Gårdagen var riktigt skön trots allt. Jag hann med massor känns det som, förutom att plugga. Hur kommer det sig? Kanske bara säga som det är istället, att man inte helt enkelt hade orken. Istället försökte jag hitta på annat jag kunde göra, så jag hade nånting att skylla på. Jag städade mitt rum, rensade igenom garderoben en smula och färgade håret. Sen var jag tvungen för att gå förbi pappa en sväng och lämna hans nyckel som jag råkat ta utav misstag. Sen var det bara att kuta hem för att kolla fotboll! Jag satte mig framför tvn med riskakor, frukt och en flaska Loka. Jag satt och skrek och svor, så till slut vart faktiskt min mor ganska less och sa att jag fick dämpa mig lite. Hon själv verkade ju inte precis så intresserad. Det slutade med att Danskarna vann med 1-0, kändes ganska surt eftersom dendär matchen var ganska viktig för svenskarna. Men mig spelar det ingen roll, på onsdag är det en ny match, Sverige mot albanerna. Det är nog något att se fram emot ;)

När jag vaknade imorrse hade jag sovit i elva timmar. Jag gick nämligen och la mig klockan elva igår, och vaknade idag klockan tio. Hur skönt kändes inte det på en skala? Jag var utvilad, pigg och glad. Jag gjorde mig en rejäl frukost och satte mig framför tvn. Nu har jag just duschat och ska strax gå och sminka mig och bestämma vad jag ska ha för kläder på mig. Jag och Sanna pratade igårkväll om att vi skulle umgås idag, så vi får väl se när det blir, om det blir senare eller så. Annars ska jag inte göra nånting speciellt, bara koppla av och försöka plugga så jag kommer ikapp.

Yes! Idag kommer Philip hem!

Färgen i håret

Nu sitter jag med färgen i håret. Jag känner på mig att det inte kommer sluta bra. Jag ska skölja igenom håret om ca tjugo minuter så det återstår väl att se efter det. Håll tummarna!

Som om det vore söndag

Av någon konstig anledning känns det som att det är söndag idag. Det beror väl säkert på att jag befinner mig hemma just nu, vilket jag inte brukar vara en helt "vanlig lördag". Jag har iallafall tagit det lugnt idag. Jag tvättade bort gårdagens smink och for in till stan en sväng. Jag la undan två väskor som jag ska in och köpa på måndag, sen köpte jag mig hårfärg och ett navelsmycke. Kändes som att det var på tiden! Jag hittade även lite annat som jag ska in och köpa senare nästa vecka. Jag kände inte riktigt för att gå nå länge på stan, med tanke på att jag såg ut som en riktig riskaka. Jag har även hunnit fara förbi min pappa och hämtat min gitarr och annat behövligt, kändes bra att jag hann träffa honom en stund också. Jag ska dit på måndag, och jag längtar!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lugnt. Jag har tänkt färga håret ikväll, hur jobbigt det än låter och sen måste jag även hinna med lite plugg innan fotbollen börjar, Sverige-Danmark. Otillåtet att missa efter en veckas väntan!

Nu ska jag förbereda mig för hårfärgning. Jag kommer förmodligen bara slänga i färgen och inte vara särskilt noga som jag brukar. Jag slänger in bilder ikväll om det blir bra!


7 timmar i onödan

Jag hann inte uppdatera någonting alls igår, eftersom jag blev fast i stan. Jag väntade sju hela timmar, fast helt i onödan. Jag vart lurad på pengar, en liten men ändå stor summa för mig som inte har så mycket pengar just nu. Det kändes inte värt, men vad kan man göra i efterhand igentligen? Bittert.

Jag kom hem runt åtta-tiden och kastade i mig middagen. Jag satt och samtalade med min mor en stund eftersom jag tyckte det kändes behövligt. Därefter fick jag skynda mig att sminka mig och byta kläder och gå och möta mina vänner. Kvällen dög för mig, men den vart inte som planerat. Jag var mindre tagg än de andra, och jag förstörde väl i stort sett kvällen pga det. Men det kommer fler helger tjejor! Vi åkte iallafall in till stan och träffade gamla klasskompisar, känns alltid så bra, Jag åkte hem med ett leende på läpparna, och så fort jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade direkt!

Idag är det lördag, den näst bästa dagen på veckan! För min del blir det nog att tråka idag. Philip befinner sig inte i Luleå, och det betyder att jag inte har så mycket att göra annat än att vänta hem honom. Jag känner inte för att festa, utan bara ta det lugnt. Lördagen för andra ser det väl ut att bli antingen fest eller vara med deras pojkvänner. Jag får väl helt enkelt se vad som dyker upp för mig!

p.s i love you

Inga i ord i världen kan beskriva


Rackarns vad tiden går

Nu har jag haft det körigt. Jag har knappt varit hemma så jag har inte haft tid att blogga nånting alls. Pluggandet har helt tagit över, och igår umgicks jag med min pojkvän. Nu idag har jag umgåtts med Sanna, det känns som att det blir lite för sällan nu när det finns annat i ens liv som styr och ställer, skolan dvs. Vi har haft mycket nu, och mer blir det bara. Jag känner mig dock ganska stabil i nuläget.

Nu har jag precis kommit hem. Jag är lagomt kall och magen värker av all mensvärk så jag ska väl strax hoppa in i en varm dusch och låta duschstrålarna masera magen. Det vore verkligen gudomligt skönt att slippa denna skit, men det är väl sånt vi kvinnor får ta. Jag är inte den enda världen, men lid med mig ändå!

Klockan tickar. Jag måste duscha och göra läxor. Imorgon efter skolan ska jag umgås med Philip eftersom han åker bort i helg så jag skriver troligtvis på kvällen innan sovdags. Sounds good huh? Later's

Stan, nästa!

Nu har jag precis ätit min middag. Det var en tidig sådan men jag kunde helt enkelt inte hålla mig eftersom jag var så hungrig. Jag ska strax börja göra mig iordning, sminka mig och sedan försöka hinna fara förbi pappa innan jag går till bussen. Det blir att ta med sig en tung väska full med läxböcker och plugga, så en stor del av kvällen kommer bestå av just det, plugg. Jag kommer hem senare ikväll och jag uppdaterar bara det inte blir för sent. Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, jag måste försöka.

(Bilden är suddig, varför vet jag inte riktigt)

Jag var smal.


Lugn start på veckan

En riktigt bra start såhär på början av veckan. Vi hade graf hela dagen och jag och min grupp var klara redan innan lunch. Vi började på en ny upgift, men så fort vi fick höra att vi skulle få sluta när vi hade gjort klart så hamnade den snabbt i papperskorgen! Jag och tjejorna gick en sväng på stan istället och kollade på vinterjackor. Jag hade tur och hittade mig en jättefin, ljusblås dunjacka. Jag la undan den och ska väl förmodligen in till stan med far någon dag under veckan och köpa den. Det kan eventuellt bli den svarta också, men det lutar åt den blåa. En riktigt skön och bekväm jacka faktiskt! Jag vart superglad som hittade en nu, i tid. Till skillnad från alla andra år. Känns sjukt skönt att ha det överstökat iallafall! Mer än så orkade vi faktiskt inte kolla. Vi gick in till Make up store, och kom ut lika tomhänta som vanligt. Att dem aldrig beställer in sina varor i tid! Man får hoppas på att dem fått in foundationen i den nyansen på torsdag. Annars kommer jag förmodligen få ett utbrott eller två.

Hur ser dagen ut för mig? -Jo, jag ska ta det lugnt fram tills fem. Jag ska kasta i mig mat, och sen åka in till stan där jag ska plugga med Philip. Låter ganska lustigt, men jag antar att det kommer gå bra. Jag ska ta med mig min matteläxa och skriva klart min engelskaläxa snabbt. Resten får bli till senare i veckan, känner inte suget att göra klart just allting på samma dag. Det blir väl att söka fram någorlunda bra kläder inför morgondagen också med tanke på att vi har skolfoto, men jag vet än inte om jag ska vara med, de är den stora frågan. Jag funderar väl vidare på den saken!

Nu har jag just tryckt i mig en mandarin och ska väl sitta här och läsa bloggar och lyssna på örongodis. Känns helt rätt just nu!


You give me something

Äntligen! Först nu börjar jag känna att humöret är på topp, ganska synd med tanke på vilken tid på dygnet det är nu men det duger. Det är skönt att inte behöva gå och lägga sig när inte allt är som det ska. Awesome! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och snacka med goa människor på msn. Dem måste nog tycka att jag är ovanligt social just nu, med tanke på hur less jag varit tidigare idag. Sitter för tillfället o lyssnar på James Morrison, kanske inte min musiksmak tänker ni? Men han har faktiskt ett par riktigt sköna låtar, avkopplande på något konstigt sätt. Och Philip håller just nu på att lära sig "You give me something" på guran, och förhoppningsvis får man höra det imorgon. Själv försöker jag förfullt med Bryan Adams låt, det går väl inge framåt igentligen. Och bättre blir det ju inte när man sjunger som en skata. Tur att man har en pokvän med fin sångröst iallafall, man nästan ryser!

Nu ska jag fortsätta att vara social en stund, sen ska jag gå och packa ner mina skolböcker och göra mig redo för sängen. Jag har en känsla av att detta blir en sen kväll trots allt!

Puss


En bilkrock

Nu har jag fått uppleva min första bilkrock i hela mitt liv. Det var dock inget allvarligt, men en ganska stor smäll med tanke på hur liten fart vi hade. Det gick bra, och den enda "skada" jag fick var på mitt knä. Jag slog i det just när bromsen tog i. Annars var jag lite chockad, vilket inte alls är konstigt. Jag hade aldrig trott att dendär lilla hastigheten kunde göra något så stort. Skrämmande!

Nu är jag hemma iallafall, jag ska snart sätta igång och plugga. Humöret är väl någorlunda bättre, och jag ska försöka fokusera på allting bra nu och inte trycka ner mig själv i skiten. Ingenting är mitt fel! Jag for in till stan en sväng tidigare idag för att rensa lungorna. Jag gick förbi Philip och hämtade mina kvarglömda jeans också, och jag blev kvar där ett tag. Jag fick äta middag, och en god efterrätt med dem. Därefter låg vi bara i sängen och pratade om allt möjligt, kändes allmänt skönt. Jag kom hem för en timme sen ungefär, det känns som att klockan är runt tio på kvällen eller till och med ännu mer. Fattar inte varför söndagar ska vara såhär sega!

Imorgon är det skola och jag är inte speciellt taggad. Vi ska mest troligt ha Rolf, vilket inte gör saken så mycket bättre. Efter skolan ska jag hem och äta middag och ta det lugnt, och efter middagen ska jag till Philip och få hjälp med matten. Känns grymt bra att ha någon som hjälper en med matten! Jag kanske borde ha tänkt på det lite tidigare i och försig eftersom provet är på tisdag, men det får gå som det går. Min mattelärare vet

Nu hade jag tänkt fokusera på pluggandet en timma, kanske lite till. Sen ska jag bara ta det lugnt! Försöka att bli piggare och gladare inför morgondagen. Dagar som dessa är hemska!

En gång för mycket

Nu drar jag ut, bortåt i blåsten


Långsöndag

Nu har vi kommit till denhär tråkiga, långa söndagen igen, men jag ska inte klaga. Min helg har varit bra! Philip kom och hämtade mig i fredags pga problem, och jag blev kvar där över natten. Vi spelade finns i sjön, inte så seriöst men vi tog det lugnt. Vi skulle se film men vi valde att gå och sova istället, sjukt skönt!

Igår for vi en sväng förbi min mamma, och sen åkte vi in till stan. Jag lämnade tillbaka mina skor och köpte mig en höstjacka på Hm, en ganska billig sådan också för den delen! Kostade endast 300 kronor, så det tyckte jag kändes värt. Vi kollade på fina navelsmycken åt mig och jag hade svårt att bestämma mig så jag väntade med att köpa. Sen gick vi hem till Philip och tog det lugnt. Avrundade ett tag, med riskakor, bullar och oboy. Runt sju-tiden åkte vi till Mc donald's och åt, det var det bästa på länge kan jag tala om! Och resten av kvällen tog vi det bara lugnt, eftersom alla var så torra. Vi gick ut och promenerade inne i stan och gick förbi kioskbaren. Sen var det bara att gå hem när man kände att man tappade känseln i dem stackars fötterna. Vi tog en dusch och sen la vi oss i soffan och kollade på Ghost som kom på tv, en gammal men ändå så fin film!

Det vart en tidig uppstigning för våran del idag. Philip skulle till sin far och äta lunch, och jag fick ta bussen hem. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka och träna så jag slipper dethär, och sen eventuellt dra vidare. Jag måste få mat i magen också förstås

Och där förstördes min fredag

Nu händer dethär igen. Jag bara inbillar mig att det ska bli bra,
och när det väl är det så känns det så fejkat.
Men nu har jag fattat, det kommer aldrig bli som förr.

Jag är less. Nu drar jag ut på äventyr, förhoppningsvis är jag bättre humör sen. Vi hörs!

Äntligen helg!

Igår var jag med Philip, och uppdaterade därför ingenting på hela dagen. Jag sov även över där och hade ingen tillgång till dator, brukar oftast bli så. Idag har skoldagen varit helt okej, jag har inte haft någon huvudvärk och det känns riktigt skönt. Det känns så ovanligt på något sätt, nu när man väl vant sig. Engelskaprovet gick bra, och resten av lektionerna var mest bara diskussion, helt okej för min del! Under so:n pratade vi om reklamer, och det var riktigt intressant med tanke på hur allting passade in så bra. Monkan är fan en favoritlärare! Sista lektionen var idrott, och jag vart less när jag fick veta att jag inte fick vara med. Så jag gick en sväng på stan och brände kalorier på mitt egna lilla sätt istället, och nu har jag precis kommit hem. Så skönt det vore med fotmasage!

Det blir en lugn helg för min del. Ikväll ska jag åka till en pojk och se film med han och massa andra, härligt att bara umgås ibland också! Det blir att se på film och tjocka skulle jag tro, vem tackar nej till det en fredagkväll? Inte många skulle jag tro. Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills dess, sitter förövrigt och lyssnar på Lifehouse. Riktigt bra!

Later's

RSS 2.0