:(

The botten is nådd.

Mysfredag

En fredag och jag sitter och gör precis ingenting? Dethär måste vara första fredagen på länge som det händer. Jag funderar därför på att knalla till Ica och köpa en massa gotta, och lyxa till det en smula! Eller ska man helt enkelt bara kalla det för att tröstäta? Hur som helst kommer jag sitta bänkad framför OS klockan nio. Finland mot USA, hejja!

The stayed the same

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

(The same, the same, I stayed the same)

U don't know what u got until you're missing it a lot

Jag fick just ett väldigt sött sms av min älskling, och tro det eller ej men det var skrivet på finska! Under den senaste tiden har jag hållt på att lära honom och gett honom lite "finska glosor", och hur barsnligt det än låter så har han faktiskt lärt sig en hel del utav det. Det roligaste är ju att han faktiskt är intresserad av att lära sig också. Haha, ja det är min pojke det! :)

Nåväl, back to tha bed.



One more try

Hur kommer det sig att den jobbigaste dagen på veckan plötsligt vart till den skönaste? Jo, guess what? Vi fick sluta tidigt även idag och alla elever skrev av lycka! Jag umgåsades en stund med mina b-rudar, sen knallade jag och Sanna in mot stan där det vart det gamla vanliga. En fika, massa skitsnack och sen därefter en runda på stan. Jag fick med mig ett par träningtights, ett par vanliga tights och en skjorta. Jag hittade även ett par jeans och annat tjaffs, men jag förmodar att jag köper resten imorgon.

Det blev många timmar på stan och klockan hann bli mycket, och jag trodde därför inte att jag skulle hinna med allt jag hade tänkt, men att tömma datorn gick förvånansvärt snabbt och sen tog jag min gymbag och drog till gymmet och körde massor av styrke. Bokade även in mig på Spinning/Core, jag ser fram emot det redan nu! Inget plugg har hunnits med, men det får bli någon annan dag. Nu ser jag fram emot lovet!

Jag sitter förövrigt och kikar igenom en massa bloggar medans skön musik spelas i mina lurar. Snart stänger jag av denhär skiten och hoppas på ett sms från min älskling. Åh vad jag saknar honom!

Det rullar på

Dagarna rullar på i bra takt. Imorgon är det Onsdag och ännu en dag att kriga sig igenom. Morgondagens planer är att umgås med Sanna eftersom det inte blivit alltför ofta på senaste tiden. Vi har än inte planerat någonting, men det jag vet är att vi ska ses efter skolan. Förhoppningsvis går morgondagen lika fort som denna. Jag håller nämligen på att bli tokig. Tänka sig att tre dagar kan kännas som en evighet? Men på Torsdag ses vi <3 Jag håller ut.

För övrigt sitter jag och äter på en mockaruta. Jag och min mor bakade idag, och det blev faktiskt riktigt bra! Resten av kvällen har bestått av tvmys och skitsnack, sen tog jag även ett bad för en timma sen. Imorgon är det tidig uppstigning som gäller och en lång dag väntar mig, så jag tar och lägger mig med en gång. Tidigt för en gångs skull!

God natt.


Inte som trott

Denhär dagen vart inte som förväntat. Klockan 8 imorse fick jag ett sms av min mentor där det stod att det uppnåt köldgränsen och att vi därför skulle vara inne och se på film. Det kändes väl rätt så piss med tanke på att vi bara har friluftsdag en gång om året, men jag tog mig till skolan iallafall där vi sen såg en film från 30-talet. En väldigt speciell sådan. Kotte efter kotte drog men vi var duktiga och höll oss kvar. Vi slutade kring halv ett och jag började knalla in mot staden. Jag köpte mig en tröja, ett par tights och en jacka. Jag kände mig sedan hyffsat nöjd och tog bussen hem.

Nu har jag just ätit middag och kommer den närmsta timmen att befinna
mig i köket där jag ska baka. Om jag lyckas är ju en annan historia.

Jag återkommer.

Varför?

Om du bara visste hur svårt jag har att somna om nätterna när jag inte har dig i min närhet.
Jag önskar att du vore här med dina varma stora händer på min mage. Det känns tomt.


M som i mensvärk

Nu har man återgått till det normala igen. Som det ser ut nu kommer vi inte ha så mycket plugg nu innan lovet så jag ska därför satsa på gymmet fullt ut och försöka ta mig dit varje dag när jag väl kan. Jag har legat på soffan hela dagen med världens mensvärk, som verkligen vägrar att ge sig. Självklart glömde jag vete-värmaren hos min far också så nu lär man väl ligga med kramper hela natten. Bortsett från det har dagen varit bra. Jag verkligen älskar måndagar! Som vanligt slutade vi 11.40 och jag knallade in mot stan. Jag hittade mycket fint idag, b la snygga tights, en tröja, en skjorta och ett par skor. Eftersom jag inte kände mig alltför pigg idag la jag undan allt till imorgon och ska väl mest troligt in till stan efter skolan och köpa det jag känner för. Vi slutar tidigt även imorgoneeftersom vi har våran friluftsdag då. Som det flesta andra klasser ska vi gå till Grå sjalören, och sedan slutar vi kring 12-tiden. Underbart! Fast först gäller det ju att kriga sig genom de 25 minus graderna,
vilket säkerligen inte kommer bli alltför underbart.

Jag fick just reda på att min Philip åkt på
vinterkräksjukan. Krya på dig älskling! :(


Och så var det helgen..

Hallådär! Ännu en helg utan någon som helst uppdatering, hur kommer det sig egentligen? Eftersom jag vet att ni bara måste veta vad jag gjort i helg är jag söt och skriver det, kort och gott!

Fredag: Fredagen såg lugn ut för min del. Efter att jag slutat packade jag mina saker och drog raka vägen hem där tacosen stod serverad när jag kom. Jag åt, jag sov och vaknade kring 9 av att jag hör Annika skratta i vardagsrummet. Jag går ut till vardagsrummet där far och Annika sitter, och umgås med dem. Det blev en hel del fika och os-tittande. Sen vart det en tidig kväll för min del!

Lördag: Jag klev upp tidigt eftersom jag och Philip hade bestämt för att gå ut och promenera i det inte alltför sköna vädret. Jag tjorvar till det och det blir ändrade planer. Philip kommer då därför till mig där vi äter lunch och sen åker in till staden. Klockan 18.00 började Boxningen på Pontus och det blev en hel del stress innan det. Biljetterna fick vi gratis och det kändes därför helt okej att fara dit en lördagkväll då vi ändå inte hade något bättre för oss. Boxningen var bra och matcherna vart bara bättre och bättre, även fast Lule-killen svek alla som satt i hallen. Kring 21.00 slutade allting och då for vi till Hemmakväll en sväng, hyrde filmer och köpte gotta och därefter åkte vi vidare till Lulsundet och myste vidare med chirre, dirre och Sunes sommar!

Söndag: Det blev en tidig morgon även då. Under dagen följde jag med min far och Annika på loppis. Nackdelen var väl att det var ungefär lika kallt där inne som ute, men det var tur att man hade en varm dunjacka på. Kring två-tiden vart jag hemskjutsad av min far, där jag sen gjorde mig klar och fräshade upp mig. Philip kom till mig kring fyra tiden, vi blev bjudna på pizza och åkte därefter till Lulsundet där det blev film. När vi sett klart filmen tog Philip fram gamla bilder på honom som vi satt och kollade på. En hel del skratt kan jag tala om! Vi gick och la oss i god tid men somnade sent. Vilket också resulterade till att vi försov oss idag. Men det var de värt!

Iphone, im in love!

"En släng av iphone-feber" -Tro mig, jag är en av dem! Jag har under en längre tid funderat på att köpa en iphone, och har under den senaste veckan bestämt mig. Jag ska banne mig ha denhär! Jag pratade med min far och mest troligt skulle "vi ordna upp det". Åh, happyface!

Fast jag hade förmodligen älskat den mer om den var rosa..


Pluggtime!

Det känns inte alltför kul med plugg men det är sådant som måste göras, och jag vet att jag inte är inte ensam om det. Jag har egentligen ingenting att klaga på med tanke på att jag vet folk som har prov och läxor dagligen, inte lika sköna sovmorgonar som vi och framförallt inte lika soft mentor som vi. Det kan ju knappast någon ha? Veckan har förövrigt sett lugn ut. Jag gjorde ett omprov i matte igår och förhoppningsvis klarade jag det nu. Känslan av att behöva göra ett omprov på ett omprov skulle känns förjävlig, men det är inte så lätt när man inte går ihop med matten.

Jag har varje dag intalat mig själv att jag måste försöka hålla mig vaken och skippa mina powernaps. Igår gick det bra eftersom jag var med min Philip, men denhär dagen var ju något helt annat. Jag gick och la mig i sängen efter att ha ätit en stor portion fiskgryta. Jag la mig ner med lurarna på och låg och filosoferade. Plötsligt vaknar jag upp, 3 timmar senare. Jag får ångest som vanligt, men lugnar ner det hela med en kopp kaffe. Nu känner jag mig pigg och redo för att plugga. Peyz!

Back to bed

Inte mycket har hänt sedan senast jag uppdaterade. Jag jobbade lite matte där en stund, men insåg att provet kommer att gå åt helvete. Så vad är värt, att åka till skolan imorgon och göra det förbannade provet, eller skjuta på det? Jag hatar verkligen det. Synd att vi ska ha en så envis lärare, som inte ens kan låta eleven skjuta på det en dag, utan istället skjuta på det ända till maj då man ändå glömt bort skiten och dessutom har nationella i det. Ja, visst är det tragiskt men vad gör man? Jag ska förmodligen sitta uppe ikväll och plugga, och vad som händer sen återstår väl att se.

Jag sitter just nu och saknar mig pojkvän, som förövrigt också är min alldelens egna nallebjörn. Vi sover med varandra mer än vi sover utan varandra och det har börjat bli till en vana, vilket man både kan tolka positivt och negativt. Jag sover som bäst när jag har honom bredvid mig, jag känner mig både lugn och trygg. Jag skulle göra mycket för att få somna med han ikväll.
Få en puss på pannan och höra han säga "god natt". Åh

Go kväll, eller go morgon?

Idag är det semmeldagen, den också kallade fet-tisdagen. Jag är förmodligen den enda som inte fått i mig en endaste semla. Själva semlan ser förmodligen god ut, men när man sen kollar innehållet tappar man helt och hållet suget. Min moster försökte lura i mig en sådann igår,
men var heller inte närheten på att lyckas.

Jag har inte hunnit uppdatera någonting idag men det är ingenting jag ber om ursäkt för. Min trötthet tog över när jag kom hem från skolan idag så då gick jag raka vägen till sängen och la mig ner, och somnade förmodligen direkt. När jag vaknar vet jag inte om det är natt eller dag, och när jag sen kollar på mobilskärmen står det 21.20. Jag grips av panik och skuttar upp ur sängen. Nu sitter jag här med håret uppe i en söt toffs och ska strax ta mig en dusch. Jag känner kaffesuget komma upp krypandes, men försöker intala mig själv att om jag är dum nog och kokar ihop en kopp så kommer jag förmodligen sitta uppe till fyra på morgonen. Ja gott folk, klurigt läge!


Tillbaka från staden

Jag mötte upp min vän inne i staden kring tre. Eftersom min mage kurrade som aldrig förr så gick vi och åt och bara babblade på det första vi gjorde. Därefter satte vi igång med strosandet. Jag kollade på skor och annat skoj och hittade mig både det ena och det andra, men som tyvärr inte fanns i xs, så jag fick lov att vänta med det. Jag hittade mig en Marinblå jacka som jag vart kär i och la undan den, det blir förmodligen att fara in och köpa den imorgon. Billigt och bra! Och som alla andra veckor hade jag även tänkt få med mig lite skolgrejer hem, så som häften och plastmappar men självklart glömde jag bort det. Klockan sex satte vi oss på bussen, och jag klev av på östermalm. Jag knallade till moster där min moder var och vi fikade och snackade cancer, inte det allra trevligaste. Nu har vi just kommit hem och jag har inte hunnit med det jag skulle idag, men det känns inte som om världen skulle gå under för det. Imorgon är det en ny dag igen!

Onödiga Måndagar

Nu har en ny vecka rullat igång och det känns bra. Förhoppningsvis går denna vecka lika snabbt som förra veckan eftersom lovet börjar närma sig! Måndagslektionerna är man inte alltför effektiv på, så det känns nästan onödigt att ta sig upp klockan redan klockan sju för att åka till skolan till åtta och sen sitta där som ett frågetecken medans Jan-Ivar pratar om saker han själv inte ens vet någonting om. Denhär dagen var inget undantag, så jag och tjejorna satt och pratade om sommarjobb och annat ointressant. Vi fick sluta 40 minuter tidigare idag, och gud tackar man ju för det! Skolans fisk lockade inte särskilt mycket så jag tog bussen hem med en gång.

Nu sitter jag och halvsover. Jag ska strax gå och koka mig en kopp kaffe och sen så smånigom börja fixa mig. Jag ska senare in till stan och träffa en vän. Ska även lämna igen lite kläder och försöka hitta något sjysst plagg, möjligtvis en sjysst tröja eller något liknande. Får se vad jag får med mig!

Peace out!


I'm a busy woman

Nu var det några dagar sen jag skrev senast, men det är ingenting som jag har dåligt samvete för.
Förklaringen på det är väl att jag i stort sett inte varit hemma.

Torsdagen spenderades med Philip, det förklarar ju allt. Fredagen var en allmänt stressig dag för min del. Först skola, därefter fika på stan med mina vänner, och därefter hem och fixa allt inför kvällen. Sen satte festen igång och bloggen kändes allt mindre viktig. Lördagen vart jag sängliggandes hela dagen. Jag låg och kollade på barnprogram och drack vatten, medans Philip for iväg och flyttade de sista. Kring 4-tiden vart han klar och vi åkte in till stan och käkade på max. Det var förmodligen det bästa på länge! Därefter gick vi på bio och såg "Farsan", och när filmen sen slutade vart vi upphämtade av Anci och åkte hem till dem. Inget märkvärdigare än så.



Jag vart hemskjutsad av Philips mor för ungefär en timma sen. Jag har precis fixat håret och ska strax gå och smaka på mors kycklingsallad som hon gjort. Sedan blir det väl att börja göra sig i ordning. Som alla vet är det ju alla hjärtans dag idag och den kommer såklart att spenderas med den bästa! Vi ska först ut och äta på Baan Thai och därefter knallar vi väl mot Lulsundet och myser vidare. Låter aldelens perfekt i mina öron!

Och innan jag går så hade jag tänkt gratta
min moster som fyller år idag. Grattis! :)

Jag räknar timmar

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och snackar bilar med Gustav, vad gör man inte när man har tråkigt? Nu blir det snart att lyfta på arslet och masa sig till toan för att få sina tänder borstade. Jag ser fram emot imorgon, då ska jag vara med denna snygging. Äntligen!

Kanske är björnfittor inte dem allra finaste, men sköna är dem!
Personligen gillar jag inte bilden särskilt mycket, men tänkte
slänga upp en nyare bild för engångsskull. Min näsa såg stor ut..


Time is running out

Åh, pappa är en ängel. Han kom just in med en kopp the till mig, utan att jag ens hade frågat. Själv visste jag inte ens att han själv drack the, men där ser man! Ikväll har jag varit riktigt hängig, precis som jag varit hela veckan och veckan innan det. Kanske har jag brist på någonting, eller också sover jag bara för lite. När jag hade ätit middag idag somnade jag. Jag sov djupt och vaknade klockan halv nio av ett sms, var jag kanske pepp på gymmet efter 3 och en halv timmas sömn? Inte ett dugg, så jag låg kvar i sängen och såg Andra avenyn istället. Så har väl min kväll sett ut. Och nu sitter jag här och har ångest som vanligt, gud så less jag blir. Är det inte läxorna är det träningen.
Nä, nu får jag ta itu med detta.

"Åh hjälp, vilken bullf*tta" -Förmodligen dagens citat, personen förblir dock anonym.

Känslan av frihet

Fy vad härlig dag på något sätt! Lektionerna gick snabbt, kanske hade det en del med att göra hur o-effektiva vi var idag, men på matten flöt det på bra iallafall. Vi slutade kring tre-tiden och jag och min vän Nathalie traskade in mot staden. Hon tog sin buss hem och jag stannade kvar för att träffa Philip en sväng. Vi gick runt och bara snackade om allt, medans vi försökte hitta någon fin present åt hans mor. Klockan 4 var han tvungen att ge sig av och jag tog min buss hem. Jag kände mig glad, och att hela mitt ansikte bara ville le.

Jag har inte en endast läxa som behöver göras idag och jag tänker ta mej fan njuta till de maximala! Det känns nästan som att man just blivit befriad ur ett fängelse. Tänk att läxorna faktiskt kan ta en sån stor del av sitt liv? Först och främst väntar jag på att få mat. Kyckling blir det idag, helt okej! Sedan väntar mig en riktigt skön powernap och ett träningspass på gymmet. Kan det bli bättre?
-Don't think so.

Vad har den för problem?

Jag skrev ett långt inlägg här för en timme sen och gissa vad som händer precis när jag tänker publicera? Hela bloggen laggar ihop och till slut står det att sidan inte kan visas. Fy vad jag hatar såntdär! Jag vart obeskrivligt less och loggade istället bara ut. Men nu försöker jag igen!

Idag fick jag lov att prioritera. Pluggandet kommer först, men hade jag fått bestämma hade det varit träningen men idag fick jag lov att plugga hur lite jag än ville. Jag blev nöjd med So:n och nu känns allt stabilt på den fronten. Nu har jag endast en engelskaläxa till på fredag, så det känns lugnt med det. Jag hade tänkt hinna med lite matte nu när jag väl höll på men jag bestämde mig för att istället jobba extra med so:n eftersom matten ändå inte kändes som ett måste. Nu vart jag just klar och känner mig ganska trött i huvudet. Jag hade tänkt ta mig en dusch innan läggdags men jag tror jag skippar den.

Tidigare idag var jag på stan och där hittade jag absolut ingenting, föruom en bh. Anledningen kanske är för att dem i princip bara säljer sommarkläder nu, och då ställer jag frågan, varför nu? Det är 3 månader kvar och knappt sommaren har börjat, tror dem ärligt talat att man ska börja köpa kläder som man kan ha på sig då? Fy vad irriterande på något sätt, men pengarna ligger ju bra i plånboken iallafall. Jag vart less och tog bussen hem. När jag kliver in genom dörren luktar det mat i hela lägenheten och när jag kommer till köket står maten på bordet och bara väntar på mig, underbart! När vi hade ätit åkte jag, min far och A till Boden en sväng. Vi gick på några mindre intressanta affärer och kikade runt, sen åkte vi hem.

Det var denhär dagen det. Imorgon är det en ny dag igen,
och förhoppnigsvis blir den något mindre stressig. Tack o hej!

När inte allt går som man vill

Min fråga är, hur fan ska jag hinna med allting idag?
Plugg, som består av so-inlämning, matte, och engelska,
och sedan hinna fara och träna? Jag får ångest.

Skolan

Kort och gott mina vänner..

Nu sitter jag i skolan, och bredvid mig sitter Henny. Vi ska strax knalla ner till klassrummet och ha matte med Marianne. Förhoppningsvis har hon med sig proven från förra veckan, men jävlig som hon är så tippar jag på att vi inte får tillbaka dem förens i Maj. Brukar oftast se ut så. Den här dagen har sett chill ut för min del. Jag fick mig en rejäl sovmorgon eftersom jag skulle till optikern klockan 10.30, och behövde därför inte gå till skolan innan. Där kom dem fram till att läsglasögon får duga framöver, men med starkare styrka. Helt okej för mig! Vi kollade bågar och jag hittade två par som jag vart förälskad i. Jag och pappa skulle fundera på saken och komma återigen nästa vecka. Jag kom tillbaka till skolan kring elva och en kvart efter det slutade våran engelska lektion. Jag och Henny knallade ner till matsalen för att se vad dem hade att bjuda på idag. Pizzasoppa vart det, och det fick lov att duga. Nu har vi strax som sagt matte, sen en so-lektion med Mona och sen knallar jag in till stan för att kika på kläder och annat kul.

Peyz!

Fyra timmar senare

Nu sitter en glad Ida här, nyduschad och smått nöjd. Jag hoppas på ett VG, minst! Filmen har jag inte sett klart än, men jag tyckte att det var dags för en paus, precis vad jag förtjänar. Det blir strax att röra sig mot köket och göra sig en kvällsmacka och the, sen rullar förmodligen filmen igång igen. Förhoppningsvis somnar jag även lättare då.

Jag satt för en liten stund sen med min far och A
inne i vardagsrummet, då lät det ungefär såhär:

Far: Fan vad gott det vore med såndär Tom och Jerry glass!
A: Ja, och din pappa som råkade kalla den för Kalle Anka glass tidigare idag.
Jag: Vad är Tom och Jerry glass för någon glass?
Far: Men sånadär dem brukar ha vid kassan, som kostar kring 50 spänn.
Förbannat dyra, men goda är dem!
Jag: Du menar möjligen inte Ben & Jerry's...?
Far: Var de så dem hette?

Resten kan ni lista ut själva. Vi dog!


Back in business

Som ni märkt har inte uppdateringen har inte varit på topp för min del, och förklaringen till det är att jag varken har haft tid eller känt orken för det. Men nu jäklar, nu är hon back in business!

Förra veckan var en tung vecka. Jag och Philip bråkade och läxorna kom efter, och jag hade varken orken eller lusten till att träna, utan låg istället bara hemma och sov bort dagarna. Nu är det nya tag som gäller, och allt ser ut att vara stabilt just nu. Nu har jag endast en uppgift som ska in imorgon sen är jag helt läxfri! Sen återstår det väl att se hur länge det varar.

Min helg var hur braig som helst, jag skriver den lite kort och gott. I fredags småfestade vi tjejer + några till hemma hos mig, för att sen åka till WP. Klockan hann bli 23 och vi tänkte att det inte var så stor ide att betala oss in där med tanke på att det bara var två timmar kvar, men vi åkte in mot stan iallafall. Jag mötte upp Philip och sen drog vi allihopa till max och käkade. Ett ord räcker, Underbart! Vi satt sen bara och surrade om allt möjligt och sen traskade jag och Philip till han och jag blev kvar där över natten.

Lördagen hade inte alltför mycket att bjuda på. Jag och min mor hade bestämt att vi skulle åka till mina kusiner i Rosvik, och så vart det. Där blev vi bjudna på fika och annat gott. Jag fick hemlängtan och vi for hem kring halv sju tiden. Jag tog sju-bussen och åkte raka vägen in till stan där min älskling väntade på mig. Vi å åkte en sväng förbi mig, och sen tog vi bussen in till stan igen och knallade till Gustav och kollade läget. Ingenting speciellt hände så vi gick förbi Kvantum och sen hem och bara myste på.

Söndagen var en skön dag. Finare väder än så kan det knappt bli. Jag och Philip drog på oss ytterkläderna och drog ut på isen. Det var bra till en början, men slutade i katastrof. Vi bestämde oss för att gå till Grå Schjalören (Rätta mig om jag stavat fel) men mitt i allt tar spåret slut, så vi bestämmer oss för att gå över isen. När vi nästan kommit fram efter många krångliga omvägar står vi fast. Det är vatten runt omkring oss och vi försöker klura ut hur vi ska ta oss på land utan att bli genomblöta. Vi stod där i säkert en halvtimma och jag började frysa som en tok om fötterna, känslan gick knappt att beskrivas. Så Philip slängde upp mig på ryggen och han fick plumsa igenom isen. Själv var jag så stel i fötterna att de knappt gick att röra på dem. När vi kom upp på land gick vi in i ett trapphus där vi väntade på Philips mor. Jag prövade på något som jag aldrig provat förr, jag fick nämligen ha mina fötter i Philips armhålor och fötterna blev snart varma igen. När Philips mor väl kom åkte vi hem till honom. Jag slängde mig på sängen och under täcket och somnade med en gång. När vi sen vaknade var klockan kring 6 och det var dags för middag. Resten av kvällen packade vi ner hans saker i flyttlådor.


Jag är tom

Detdär kändes kan jag tala om..


You dont get it

I det förra inlägget skrev jag om hur trött jag var, och då kan jag börja med att säga att det inte vart ett dugg bättre av att gymma, snarare tvärtom. Jag kände mig trött och seg i kroppen, samtidigt som jag kände att jag hade så mycket att ge. Till slut märkte jag själv att mitt gymmande inte gick nå vidare, och att jag inte var seriös. Jag gick till omklädningsrummet och packade ihop mina grejer. Det kändes som att jag skulle svimma, samtidigt som jag fick jätte svårt att andas. Jag skyndade mig ut och traskade hemåt i kylan, besviken.

Nu har jag vilat och jobbat matte. Min mamma gjorde allt för att hjälpa mig men vi båda förstod till slut ingenting alls, så jag gav upp och gick och tog en dusch istället. Nu känner jag mig för tillfället bättre. I väntan på att få ett sms av min älskling sitter jag och lyssnar på musik. En riktigt bra låt faktiskt!

Screamin Lights - Hello tomorrow.
Pretty sweet, fuck you


Trött tjej

Nu är jag hemma efter en inte alltför rolig skoldag, men den har dugit bra mycket bättre än alla andra Onsdagar. Idag började jag morgonen med en tidig uppstigning för att hinna med bussen som gick 07.14. Jag och tjejorna for till SSAB och intervjuade deras informatör, utan att vi ens hade med oss nå vidare bra material. Men det fick lov att gå ändå, och gick ändå förvånansvärt bra utan. Intervjun var klar efter en kvart ungefär och vi började kika bussar. Eftersom vi redan hade klagat på kylan när vi kom dit så var hon snäll och skjutsade oss tillbaka till skolan. När vi kom tillbaka till skolan var klockan kring 9. Vi hade hål fram till 10, då hade vi data. Precis som alla andra Onsdagar så önskade jag att Rolf skulle vara sjuk, och för engångs skull var han det också! Så istället för att göra klart det vi hade i datan så gjorde vi klart våran svenska uppgift. Därefter var det matte. Ingen var väl speciellt engagerad, men Marianne verkade vara förstående för en gångsskull och vi fick gå på lunch lite tidigare. Efter lunchen hade vi Svenska, och det var nog den segaste svenskalektionen på länge. Vi vart indelade i grupper, läste högläsning och satt och diskuterade. Våran grupp var inte speciellt inne på det, utan fokuserade mest på annat. Så som mobiler och annan teknisk utrustning. Till slut slutade vi och då var klockan 14.40. Jag hade tänkt ta mig en vända på stan men hade varken ork eller lust till de, så jag tog bussen hem med Henny.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om dethär är en dag jag bara ska ligga och vila, eller också dra till gymmet och bara ge allt. Jag har varit tröttare än vanligt i veckan och börjar tvivla på att det är skolan som gör mig såhär. Förhoppningsvis har jag inte åkt på någon jobbig influensa, det vore ju ganska typiskt såhär innan helgen. På helgens schema står det fest och eventuellt White Party. Vore ju tråkigt att missa!

God, put a smile upon your face

Bloggsuget inte på topp

Humöret har varit på topp idag, men däremot inte blogghumöret. Eller rättare sagt har jag inte lagt till någon större mängd energi på varken dator eller annat idag. Jag har vilat med andra ord. Jag tog en lång promenad eftersom jag kände att det verkligen behövdes. Rensade tankarna en smula, och sen när jag kom hem satt jag och mor min och snackade om allt från A till Ö. Vi förstår varandra fullt ut! Jag missade nästan hela Paradise Hotel finalen men mig gjorde det inte särskilt mycket. Jag såg slutet och vem som vann, och jag tyckte väl till viss del att det var bra att Jacki vann, även fast hon aldrig riktigt var någon stark spelare.

Nu närmar sig klockan tolv och jag skulle kunna tänka mig att det blir en sen kväll för min del, det bara känns så. Jag ska snart ta och skriva min svenska uppgift som är till imorgon, och sen bara lägga mig framför tvn. Imorgon väntar inte en alltför rolig dag! Jag återkommer om det. Hejhå!


Kärlek

The kiss - sweetest
And touch - so warm
The smile - kindest
In this world - so cold and strong

The arms - safest
And words - all good
The faith - deepest
In this world - so cold and cruel



Och så var det ju detdär med matematik

Jag har hunnit med massor av plugg idag och det känns bra, men när det väl kom till matteboken öppnade jag den, läste två rader och stängde igen den igen. Jag och matte det går bara inte ihop, och då är ju frågan hur i helvete matteprovet på torsdag kommer att gå? ..

Jag avslutar inlägget med att tala om att min
mamma-mu är bäst. Så var det med den saken!

Jag längtar redan tills nästa helg

"Fyfan vad roligt dethär var alltså,
dethär måste vi fan göra varje dag!"

Citat från vår första fylla. Kommer du ihåg sanna?

Bilder från senast. Vad kan man säga? Vi pussades en hel del.










The bad touch

Måndagar, respekt!

Jag sitter här nyvaken, just vaknat ur en skön dröm. Medans jag försöker piggna spelas Bloodhound Gang i lurarna för fulla muggar. Idag är det Måndag och precis som alla andra Måndagar slutar jag 11.40. Kan det bli bättre? Jag vaknade upp med Philip, vilket resulterade till att jag kom en timma sent men det var det värt! Eftersom Jan-Ivar stackaren inte har någon större koll på oss ungdomar så satt vi framför Facebook hela dagen, och det kändes väl inte alltför tungt. När vi sen slutade gick jag och tjejorna förbi Monki en sväng och jag fick med mig ett par Chinos för endast 62 kronor. Dem dög fint! Jag åkte sen raka vägen hem, åt och gick och la mig. Finns det något mysigare än att vakna med dreggel på kinden?

Jag hittade en gammal låt på min spotify-lista, gammalt örongodis.
Staind - Outside, Gammal och rockig, men ändå så go!

RSS 2.0