Just the way you are

Inlägg 10 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She’s so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see
But every time she asks me do
I look okay I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She’s so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same
So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are


Den gågna helgen

Inlägg 9 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Det har inte blivit många rader här dem senaste dagarna, men tiden rinner iväg.
Det var många spekulationer kring halloween-helgen, vilken helg det skulle firas och vad man skulle klä ut sig till. Enligt källor var det inte halloween förens nästa helg men eftersom de flesta verkade festa till det denhär helgen var det inte så att jag bangade heller.

Under fredagen tickade klockan iväg och väl på stan hittade jag mig två snygga toppar och en body som jag tänkte ha till min utklädnad. När jag kom hem packade jag mina saker och hann även slänga i mig lite middag innan jag sen traskade mot Snövägen där kvällen skulle styras upp. Det blev en minst sagt vild kväll, och bortsett från att jag tog sönder pappas kamera vart kvällen riktigt lyckad. Senare mot natten tog vi en taxi in till stan där vi sedan spenderade kvällens sista timmar hos Kristoffer med ett gäng andra killar.

Lördagen var dagen då jag skulle ta halloween på allvar, dagen då hag skulle klä ut mig. Men eftersom jag istället för att vistas kring fulla och jobbiga ungdomar var på myshumör, bestämde jag mig för att göra något bättre av kvällen. Jag umgicks istället med en väldigt nära vän till mig, där vi till en början tog det lugnt. Vi åt god middag, och begav oss sedan ut på andra äventyr.

Eftersom halloween firas i Sverige först nästa helg tänker jag ge halloween en andra chans, men vad jag klär ut mig till är fortfarande ett mysterium. Förra helgen var jag utan tveckan en porrstjärna, utan att jag ens behövde klä ut mig.
Ida levererar, woop woop!


Höstlov

Inlägg 8 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

För första gånger på två veckor kan jag äntligen pusta ut. Alla läxor och prov
är nu gjorda och det är först nu som jag kan börja fokusera på annat. Saker
som jag vill göra. Träna, stunta och sjunga. Det har varit en kaotisk period,
och jag har vissa stunder undrat om det ens varit värt det. Men det känns bra nu. Trots att inte spikade företagsekonomi-provet spikade jag allt annat.
För jag är så jävla bra.

Nu är det fredag och även höstlov. Det är nu vi glömmer alla bekymmer och tar livet med en klackspark. Trots att mitt höstlov inte innehåller några planer som helst kommer detta att bli ett bra höstlov. Bortsett från allt kommer jag att få göra det jag gillar mest. Träna cheerleading och ta mina sånglektioner, as usual. Sedan har jag även planer på att åka bortåt, men det är än så länge
bara planer och ingenting annat.

Nu ska jag börja ta mitt pick och pack och förflytta mig mot
andra delen av lilla Luleå. Ha en bra kväll, för det ska jag!


Vart tog fritiden vägen?

Inlägg 7 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Alla tisdagens timmar ska spenderas på plugg. Hur illa det än låter är det vad som krävs för att ligga i de sista dagarna som är kvar. Två prov och en inlämning är vad som ska göras, sedan går min hjärna på lov! Hur proven kommer att gå är ju en annan femma. Fint, då vet ni vart ni har mig!


Dreaming with a broken heart

Inlägg 6 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

When you’re dreaming with a broken heart
Then waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she’s not, ‘cause she’s gone, gone, gone, gone, gone….

When you’re dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
She takes you in with her crying eyes
Then all at once you have to say goodbye
Wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No she can’t, ‘cause she’s gone, gone, gone, gone, gone….

Now do i have to fall asleep with roses in my hands
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my , roses in my hands?

Would you get them if i did?
No you won’t, ‘cause you’re gone, gone, gone, gone, gone….

When you’re dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part


Tillbaka till verkligheten

Inlägg 5 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Ångesten börjar ta över. Ännu en helg har nått sitt slut. Jag ligger så gott som begraven under alla mina läxor och jag undrar vart min fritid håller på att ta vägen. Trots att jag tänkte ägna denna dag åt plugg har jag inte ens varit i närheten av mina läxböcker. En rapport, samt två prov är vad som ska prentas
in innanför skallbenet, och då till frågan, varför ska det vara så svårt? Inget vet. Förhoppningsvis får sånglektionen mig på andra banor. Jag hoppas.

Nog om det. Nog om allt. Kaffet kallnar, sköt om er!


Älskade fredag

Inlägg 4 från min dåvarande blogg,
www-ida-stark.tumblr.com

Jag har av olika orsaker gått runt och väntat på denna dag, och nu när den väl är här så finner jag inte fredags-feelingen. Inte någonstans. Trots detta elände känner jag på mig att detta kommer att bli en bra kväll. En middag för två är vad planerna lyder. Sedan kommer vi att invänta resten av sällskapet och låta resten av fredagens timmar ticka iväg. Ack så bra detta kommer att bli!

The Kooks, bra skit!


En kick ifrån ingenstans

Inlägg 3 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Efter ett två timmars pass på mitt andra hem Helex, samt en cheerleading träning med mina tjejor är min kropp nästintill död. Men ändå så vill den bara ha mer! Nu börjar jag sakta men säkert att känna av träningsvärken och kan nu gå och lägga mig med ett gott samvete. God natt kärt och okärt folk!




Ännu en helg

Inlägg 2 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Helgen har varit händelserik. Kanske lite för händelserik för min del, men jag är lycklig och det är det som räknas. Jag har gjort saker som gjort mig glad, som jag mått bra av. Som fått mig att se livet ur en annan synvinkel. Jag har lyckats! Vägen dit har varit lång, men det är först då man uppnått något som man förstår vad man åstadkommit.

Trots att fredagen inte blev som den var planerad hade jag en räddare i nöden. Min käre vän. Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allt du gör för mig? Trots att kvällen inte bjöd på annat än en påse godis och gott sällskap var det det enda som behövdes. Ännu en kväll blev räddad.

Lördagen bjöd på lite mer fart. Under dagen for jag och resten av laget till Örnäset där Hertsön mötte Notviken i innebandy. Vi överaskade publiken med en mini-uppvisning som gick förvånansvärt bra efter att bara ha fått två dagar på oss. Sedan finns det ju alltid saker som hade kunnat gå bättre, men det var ju trots allt bara för träningens skull vi var där och ingenting annat. Efter uppvisningen for jag hem och tog en välbehövd dusch och gjorde mig iordning, sedan knallade jag till Carro där resten av laget var. Vi lagade tacos, vi åt och vi skrattade. Två timmar senare, proppmätt och nöjd bar det av till Hagelvägen där jag och mina väninnor satte oss och snackade skit över några glas vin.

Efter två glas vin, en torr snus och många skratt fick vi skjuts till Hertsön där det skulle vara fest. Vi hann inte mer än att bara gå igenom lokalen så kunde vi konstatera att festen inte var annat än kaos. Turligt nog träffade vi på några kända ansikten och hakade därefter på dem. Kvällen slutade inte riktigt som tänkt, men jag ångrar absolut ingenting. Jag sammanfattar helgen som en fullt duglig helg, och för det tackar jag mina tjejor, samt laget. Ni är underbara!


Nu var det dags

Inlägg 1 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com

Ska man börja om på nytt krävs det även en ny blogg. Det var ett tungt beslut kan jag er lova, men jag tänker iallafall ge tumblr.com en chans. Det kändes en aning tungt att övergå från Blogg.se eftersom det trots allt var min första blogg och bär därför en hel del med sig. Men eftersom livet handlar om att prova på och prova sig fram, så är det just vad jag tänker göra.

Det har under den senaste tiden sakta men säkert börja klia i fingrarna. Nu är det på tok för länge sedan jag skrev sist och har därför bestämt mig för att sätta igång med bloggandet igen, fast nu här på tumblr.com istället. Något större jubel hör jag inte, men det är mest för min egna skull som bloggar.

Som ni kanske förstått har det hänt en hel del den senaste tiden. Kanske har detta till och med varit bland de mest händelserika perioder i mitt liv, men allt har haft sin mening. Jag har gjort mina misstag. Vissa som jag ångrat, andra inte. Men hur ska man annars lära sig vad som är rätt och fel? Jag har med detta lärt mig en hel del och på så sätt blivit en bättre människa. Jag har blivit starkare.

Nu är jag redo för ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel där jag ska fokusera på mig själv i första hand, och inte andra. Det är sånt man kommer fram till då det ändå alltid visat sig vara fel i slutändan, och då man i slutändan inte fått någon respons. Jag har påbörjat ett nytt kapitel där jag kommit en god bit på vägen. Ett kapitel med en ny linje, nya vänner och framförallt nya möjligheter. Jag kommer att satsa på skolan, satsa på sången och bli världsmästare i cheerleading. Jag ska bli bäst!


RSS 2.0