Home sweet home

En vecka senare är jag hemkommen till Sverige igen, som en ny människa! Fler detaljer om vad som har pågått den senaste veckan kommer att komma senare och även massvis med bilder. Datorn har inte varit prio ett det närmsta dagarna, men jag kommer att framöver ta tag i detta. Nu ska jag däremot sätta igång med att göra mig i ordning för ikväll är det party. Efterlängtat!


Nattsvart

Det är nattsvart här ute och jag måste erkänna att jag faktiskt saknar det. Jag gick ner och satte mig med de vuxna som i största del bestod av farbrors mc-kompisar och sist men inte minst pappa och farbrors ragg. Dem snackade om allt ifrån Ruisrock till böcker och politik. Det är ganska kul att sitta och lyssna på halvdragna människor som snackar om allting på största allvar, när man vet att dem annars inte skulle bry sig ett skit. Jag och min farbror satt även och pratade om rockfestivalen som äger rum här på hans tomt varje år, och när jag fick höra att artister som Ozzy Osbourne brukar vara här tände det till kan jag lova. Förövrigt satt vi och pratade om allt som hänt under dessa två år och särskilt nyfiken var han på att höra om min och Philips historia. Förstås.

Jag hann även träffa på en groda. Hur lyckad bilden blev är ju en annan femma.


Hej Finland!

Efter tio timmars bilfärd är vi äntligen framme i Åbo. Detta har verkligen bevisat att man behöver åka hela 100 mil för att få uppleva sommar i år. Här har det varit hela 30 grader och solen har legat på ända fram tills nu. Vi har ätit gott och även blivit bjudna på bastu, men jag stod över och gick istället ut och promenerade. Staden här är minst sagt vacker men också väldigt stor. Även min farbrors tomt är väldigt stor. Mycket grönt och blommigt, precis som vi tjejer gillar det! Och lägenheten är ju minst sagt underbar. Jag älskar den och dess inredning. Lägenheten består av två stora rum och kök, det är högt i tak och lägenheten har stora gammeldagsa fönster och värdlens finaste utsikt! Imorgon ska vi även åka iväg för att hälsa på farmor som flyttat, så det ska bli spännande att se hur hon bor. Sen pratade pappa om att vi skulle åka iväg till stan för att kika där, shoppa med andra ord. Kvällen kommer jag att spendera hos farmor med hennes nya kille. Jag blir mest troligt kvar över natten eftersom min far och min farbror ska ut. Helst av allt hade jag velat ha farmor för mig själv imorgon med tanke på att vi inte setts på hela två år och har därför en hel del att ta igen, men hur det blir med det lär jag se. Det är väl bara att bita ihop och le.

Just nu känner jag inte för något annat än att sova. Jag är trött och har ruskigt ont i huvudet. Men eftersom far och farbror sitter där ute ska jag nog först gå ut för att se vad som händer. Det börjar bli kolsvart. Tanken av att jag redan saknar Philip gör mig rädd, eftersom jag trots allt ska vara här till på Tisdag. Fan för det!

Nu åker jag.

Minut för minut, timma för timma. Jag känner ångesten. Om åtta timmar kommer jag att sitta i en bil påväg 100 mil bort. Bort ifrån min älskade, mina vänner och min mamma. Sex hela dygn ska jag vara utan min fina. Somna utan honom, vakna utan honom och göra allt utan honom. Nu ligger han där i sängen så fin och väntar på att jag ska krypa ner bredvid honom, och här sitter jag och skriver blogg? Rackarns! Nu vet ni vart ni har mig dem resterande dagarna av denna vecka. Jag åker imorgon och återvänder på Tisdagkväll. Önska mig en trevlig resa, för det är vad jag hoppas på. Tack för mig!


Ett extra långt inlägg

Jag har varit igång hela dagen och först nu kan jag sätta mig ned i lugn och ro för att pusta ut. Det första jag gjorde idag var att dra fram dammsugaren. Jag inväntade min pappa för att prata och i all väntan bestämde jag och mina vänner för att träffas och umgås, men efter en försenad pappa som resulterade till en försenad middag blev det tyvärr inte så. Jag satte mig för att slänga upp bilderna på Fuji som skulle framkallas och sedan var klockan så mycket som åtta när först pappa kom hem, så det kändes lika bra. Vi har suttit och samtalat om resan till Finland och hur härligt det kommer bli, och mitt i allt känner jag att någonting saknas, en vän. För hur roligt är det egentligen att härja runt i en främmande stad alldelens själv, när man kan vara två och göra någonting roligt utav det? Och att ligga knäpptyst på en strand, då man kan vara två och snacka om allt mellan himmel och jord. Ivrigt plockade jag fram mobiltelefonen och samma stund som jag skulle börja skriva insåg jag att den lilla filuren just fått ett sommarjobb. Och jag var strax inne på samma negativa tankebanor igen. Jag tvekade en sekund, men känner nu att jag måste fara. Och hur roligt jag kommer att ha alldelens själv med endast fullvuxna individer runt omkring mig har jag ingen aning, men det får lov att gå an.

De sista dagarna med min fina har trots vädret varit helt underbara. Jag får det att låta som om vi aldrig mer kommer att ses, men eftersom jag endast en gång tidigare i mitt liv varit utan Philip i en vecka känns det verkligen som en evighet. Vi har tagit vara på de senaste dagarna igenom att bara vara med varandra. Tagit dagarna som de kommit, dvs att vi ena dagen legat och sett film, när vi andra dagen bakat tillsammans och åkt upp till Ormberget för att kika på utsikten. Eftersom vi under Lördagen firade ett och ett halvt år myste vi till det en smula extra. Min fina åkte hemifrån mig för att städa hemma hos sig, handla och laga ihop något gott. Han hämtade mig kring åtta-tiden och jag hade mina aningar att det väntade mig en god middag där hemma hos honom, och det gjorde det också. Han hade dukat fram en middag för två och tänt ljus i hela den övre och den nedre våningen. Han tog ut en vin-marinerad fläskfile och kroketter av nå slag och dukade sedan upp massor av olika såser. Han ursäktade att han inte hade hunnit med att göra en sallad, men jag blev nog chockad av att han hunnit göra allt detta på endast en och en halv timma. Vi åt i lugn och ro, och fick sedan en ide om att vi skulle gå på bio. Men när vi väl kommit dit gick det inga bra filmer, så vi bestämde oss för att istället gå och hyra något själva. Efter en film och en godispåse rikare åkte vi hem till Philip för att fortsätta kvällen där. Vi hade det allmänt mysigt hela kvällen och den slutade på bästa sätt, jag fick somna i hans armar. Philip talade om för mig att det skulle funnits en till överraskning men som han inte hade hunnit med, och nyfiken som jag är ville jag veta vad en sån överaskning kunde ha varit. Men hemlighetsfull som han är, och så dålig som han är på att ge ledtrådar gav jag upp. Men ännu en fin års-dag har jag fått uppleva med honom, och det är det enda som betyder något!

Jag ska strax packa i ordning en liten väska för att sedan åka till min fina för att spendera min sista natt där. Även fast tanken först var att vi skulle ses imorgon kände vi båda att vi verkligen ska ta vara på dessa sista timmar, vare sig det är natt eller dag. Jag förmodar att det blir en till uppesittarkväll bestående av endast OC och oss två. Det är vad som behövs!


En vecka utan dig

Nu är jag hemma efter en hel-mysig helg. Nu börjar jag förbereda mig inför en tripp till södra Finland där farmor och resten av släkten väntar förfullt. Jag ska därmed sätta igång med packningen och sedan fixa det sista inför resan för hela morgondagen kommer att spenderas med min fina. Jag vet att den kommande veckan kommer att bli den längsta veckan i mitt liv..

En speciell dag

Jag och min fina var idag bjudna på party hos Philips farmor och farfar där det skulle bjudits på mat och annat gott, men eftersom planerna hastigt ändrades blev vi kvar i Luleå och det kändes lika bra med tanke på det inte är varje dag man firar ett och ett halvt år tillsammans. Och eftersom vädret bjöd på mulet idag blev vi kvar i sängen två timmar mer än tänkt, och det behövdes kan jag lova. Jag klev upp klockan tolv och duschade. Tanken var att vi skulle hinna in till stan till klockan två så jag hade fått bjuda min fina på en lunch på Exotic, men väl på busshållplatsen så får vi vänta 30 minuter på en buss eftersom 13.30 bussen aldrig gick så det blev ont om tid och vi bestämde istället för att knalla runt på stan en stund. Jag kikade mesta dels på rean och lyckades fynda 5 par örhängen för totalt 15 kronor, sedan inhandlades även en söt spetströja som jag verkligen inte kunde motstå. När stan stängde fick vi återigen lov att vänta på bussen i 30 minuter. Philip stack nyss iväg för några ärenden och själv har jag just lockat mitt hår. Nu väntar jag på ett samtal innan jag sedan ska ge mig på sminkningen och sedan så småningom får jag hämtning av min man. Det ska bli riktigt spännande att se vad han nu hittat på för något. Jag älskar överraskningar!

Innan jag går ska jag även passa på att tacka min vän Josefine för igår.
Maten, sällskapet och ditt för-jäkla härliga humör! :)


Vart tar dagarna vägen?

Det är skrämmande så dagarna går fort, men jag vet iallafall att dessa dagar spenderats med de bästa. Eftersom vädret varit kanon har det blivit många dagar på stranden, även under dagtid och kvällstid. I Onsdagskväll packade jag och min fina ner våra badkläder, tre stora filtar, en falukorv, en Loka, och en stor godispåse och begav oss iväg mot Storsand där vi sedan spenderade kvällen genom att grilla och bara mysa till ljudet av vågorna. Efter en dag med mina vänner på en skitig strand med skrikande ungar bestämde vi oss för att nästa dag ta Arcus. Vädret var kanon tills att vi kom dit, då det började ösa ner regn. Som tur var hade vi med oss två stora paraplyn som vi egentligen hade tänkt använda till parasoll. Familj efter familj gav sig av och till slut var det inte många kvar, så vi bestämde oss för att kasta av oss kläderna och hoppa i. Vattnet var varmare än själva luften och det var hur skönt som helst! Vi hade förhoppningar om ett bättre väder men eftersom solen försvann helt för den dagen bestämde vi oss för att ta bussen hem igen. Gårdagen sov jag bort totalt men hann ändå få mig två timmars sol på stranden, och ännu en gång med Sanna och Thomas. Vi åt galss, snackade barn och familjeliv och bara njöt. Doppet var nog det kallaste någonsin, men det var utan tvekan ett utav de skönaste. Kvällen blev inte som planerad men jag hade det minst lika trevligt ändå. Det slutade med att jag for hem och där väntade en tom 90:s säng som jag intog, själv. Efter en timmas tv-tittande somnade jag, som en stock.

Nu är det fredag och klockan närmar sig två. Jag sitter här med endast en morgonrock och en stor toffs på skallen och hade strax tänkt röra mig mot köket där det ska fixas en frukst och slängas in disk i diskmaskin. Jag gillar dethär, kanske dags att skaffa sig eget?

Borta bra

Ni hittar mig at Robertsons. Puss!

Solbränna

Efter fyra timmars sol, en rejäl bränna i ansiktet och ännu ett häng med mina två vänner Sanna och Thomas känns allting bra, förutom brännan jag fått i ansiktet. Den minst sagt bränner. Imorgon tar vi nya tag och drar istället till Arcus för att även doppa oss och fortsätta där vi senast avslutade, men nu med en sjal på skallen. Förhoppningsvis får vi även med Henny denhär gången, desto fler desto roligare som man brukar säga! :)

Jag höll det jag lovade

Jag är vid livet men alldelens för trött för att skriva nu.
Jag lovade ett inlägg på Söndag, och nu har ni fått ett.
God natt på er mina vänner och ovänner!


Friday night

Efter att ha tagit en dusch, sett på politiksnacket från visby medans jag ätit två hårdbrömackor med gravad lax på samt ett kg jordgubbar börjar jag känna att någonting snart bör hända. Så jag ringde min fina som nu är påväg hemåt från Skellefteå och vi kom överrens om att han skulle komma hit och sova när han anlänt. Imorgon klockan nio är det bestämt att vi ska börja rulla mot Pajala där det förövrigt är marknad just nu. Vi fick en förfrågan om att följa med och eftersom jag aldrig tidigare varit där så var jag hemskt villig att följa med! Nu bör han vara här vilken minut som helst så det börjar väl bli dags att gå och checka av sig vid spegeln och sedan traska ut för att möta honom. Detta lär alltså bli mitt sista inlägg för idag och eventuellt imorgon, beroende på hur sent vi kommer hem.

Hoppas att ni inte avlider nu va?

Hem ljuva hem

Hela åtta timmar senare är jag hemma ett par haremsbyxor, tre par trosor, en databänk, en spegel, en fåtölj, åtta klädhängare, förvaringsboxar, ett överkast, och en matta rikare. Jag älskar verkligen pappa och dotter dagar, det lönar sig alltid! Pappa ville äta skräpmat men jag sa emot eftersom vi redan hade proppat i oss en varsinn Daim-glass så vi for iväg till den Finska sidan och åt på ABC där
det bara finns husmanskost, men smarrig sådan! Klockan sex vart vi klara och vi började brumma iväg hemåt. Jag hade räknat med lite sömn påvägen hem men istället blev det att dunka musik i bilen.
Jag älskar verkligen dem finska radio kanalerna, dvs NRJ, Bandit Rock osv.

Nu har jag satt upp det mesta. Fåtöljen står på sin plats, mattan ligger där den ska samt sängöverkasten. Spegeln och databänken, samt datastolen kommer att sättas upp när vi kommit hem ifrån Finland, dvs om ca två veckor eftersom vi fick lov att beställa databänken. Jag har just proppat förvaringsboxarna med en massa gamla saker som jag valt att spara och nu återstår väl inget annat än att hänga kläderna på klädhängarna så att jag sen kan hänga dem in i min "fina" och inte alls stökiga walk-in-closet. Jag hade även önskat att få med mig ett par nya gardiner och annat småtjaffs, men jag glömde lappen här hemma och fick därför utgå från mitt minne, och hur bra det är ska vi inte gå in på. Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag försöka hinna klart med det sista, för imorgon drar vi nämligen norrut!

Härnäst, Ikea

Pappa försov sig en smula imorse och kom och väckte mig först klockan halv tio. Han hade ställt sig och gjort frukost och när jag hörde han säga orden stekt ägg var jag klarvaken direkt! Pappa klagar alltid på att jag är seg på morgonen, men vem är det som står i duschen först nu när vi egentligen skulle varit påväg? Om inte herrn själv. Jag fick även igår höra att våran Mercedez inte är så myket att ha när man ska till Ikea eftersom det inte går att vika fram baksätena på bilen, och man kan därför inte handla nå speciellt stora saker. Så där sprack ju min köplista med detsamma, men det återstår väl att se vad som fås med och vad som får vänta. Vi håller tummarna!

Detta är vad som står på köpeslistan just nu,
sen tillkommer det ju alltid andra småsaker.

Skrivbord (bestående av bräda)
Klädhängare
Längre Spegel
Gitarrhängare
Skrivbordsstol
Golvlampa


Allt visar sig vara värt i slutändan

Nu är allt färdigplockat i mitt rum, thank good! Tidigare idag när jag städade hittade jag mina gamla färgpennor, jag blev jätte sugen på att sätta mig ner och rita så det är vad jag gjort den senaste timmen. Jag kände mig som ett barn igen. Men efter några gånger, då jag inte fick det som jag ville la jag av och gick och satte mig här istället. Men eftersom datorn inte heller hade så mycket roligt att bjuda på tar jag nog och traskar mot sängen. Väckarklockan kommer att stå på 09.00, och det är väl något man ser mindre fram emot, men det ska nog gå an!

Jag kommer förmodligen inte att hinna uppdatera någonting förens
imorgonkväll då jag kommit hem. Så sakna inte ihjäl er nu va'!


Ut med gammalt, in med nytt!

Det är inte mycket som hänt sedan jag skrev här sist. Visserligen har jag slitit som ett svin i mitt rum genom att riva ut hela garderoben, förrådet samt skrivbordet. Sen var det bara att sätta igång och rensa och jag kan ju inte påstå att jag är personen som har lätt för att slänga saker när alla saker bär med sig minst ett minne, men hälften har åkt ner i soporna och det är jag nöjd med! Efter att ha slitit i några timmar började ryggen säga ifrån och jag gick och satte mig här istället. Nu har jag och min far just sett klart en Wallander film och nu återstår väl inget annat än att fortsätta så jag blir klar innan läggdags. Imorgon åker jag och min far till Ikea för att handla saker till mitt rum. Vad som önskas att följa med hem imorgon är: Förvaringslådor, ett skrivbord (bestående av endast en enkel hylla), en spegel, en ny stol till skrivbordet och en ny läs-lampa. Hur mycket pappa är villig att betala har jag faktiskt ingen aning om, men med dem ledsna hundögonen och tjatet ska det nog gå an!


Inhandlat på senaste tiden

Jag sitter just nu och redigerar bilder förfullt, bara för att fördriva tiden en smula. Jag har fotat mina inköp och tänkte att jag slänger in dem här. Jag har även handlat annat samt mycket småtjaffs som jag inte fotat, men jag lägger upp de plagg/saker jag hitills fotat och som jag faktiskt blev nöjdast med, prismässigt alltså!

Jeansshorts från Urban Outfitters 410:-


Collegetröja från Gina Tricot 249:-


Shortsdress från New Yorker 179:-


Adidas bag från Adidas 39:-


Hawaiian Tropic (Sololja) från Parfymeri 95:-


Mascara från Loreal, från Parelle 89:-


MAX

Jag gillar Pappa och dotter dagar på något sätt, men skräpmaten är ett
stort minus för vem kan egentligen stå emot det efter att ha stått och
krigat mot en städmopp en hel dag? Jag känner att idag förtjänar jag det!


Dagarna drar iväg

Eftersom ingen uppdatering dykt upp under tisdagen och onsdagen så förstår ni nog mycket väl vart jag spenderat dem timmarna. Lite kort om detdå. Eftersom tisdagen hade ett mycket fint väder att bjuda på låg jag och min fina ute i solen nästan hela dagen. Senare mot kvällen hade jag och tjejorna blivit bjudna till Thomas för att äta tårta, och efter några timmars skitsnack och skratt kom även Philip förbi en sväng. Det blev ingen träning som tänkt, så vi for istället till Kvantum en sväng och köpte oss en chipspåse och for hem och såg Parlamentet. Onsdagen hade inte lika bra väder att bjuda på så vi sov istället bort halva dagen och tog den som den kom. Vi tog en dusch och gjorde oss i ordning för att åka in till stan en sväng. Vi hade planerat att köpa ett nytt cykeldäck och annat skoj, men vi kom hem tomhänta. Vi fick en aning bråttom när vi insåg att Philips mormor skulle firas klockan sex. Väl hemma hos Philip blev det att äta jätte god mat, därefter blev det en efterrätt bestående av glass, jordgubbar och en chokladtårta av något slag. Det satt fint kan jag lova! Kvällen spenderades därefter ute i det fina vädret, då vi tog en cykeltur  Hemmakväll. Sedan for vi hem igen för att se Parlamentet del 2. Där slutade kvällen för våran del. Jag somnade gott i min älsklings armar.

Nu känner jag mig fri igen! Efter att ha vaknat ruskigt tidigt, tagit farväl av min fina och storstädat klart för denna gång ska jag strax ta och njuta av en hårdbrömacka med gravad lax på. Klockan tre ska jag vara inne i stan för ett litet ärende och sedan blir det mest troligt att åka hem direkt efter det om ingenting annat dyker upp. Under kvällen står planerna på noll så förhoppningsvis finns det någon söt filur där ute som är villig att göra något för det är nämligen jag! Nu, laxmacka. Sen, borsta tänderna.

Storstädning!

Nu är det storstädning på g, och efter många stånk och stön har jag nu kommit halvvägs och
ska alldelens strax fortsätta. Jag återkommer inom kort mina vänner. Om jag överlever dvs!

Detdär med spindlar

Okej, jag höll just på att skrämma livet ur min egna far. Jag satt framför datorn och det var inga konstigheter med det, tills jag såg något stort svart i ögonvrån. Jag tittade upp och på golvet sprang det en stor svart spindel! Jag greps av panik och började skrika allt vad jag hade tills pappa kom hit, han frågade mig vad det var och jag klämde fram ordet spindel. Han trampade på den, och det enda han klämmde fram var en djup suck och gick ut ur mitt rum.. Förlåt pappa


Bilder från Stockholm/Västerås

Nu när jag väl är igång passar jag på att även slänga upp bilderna från Stockholm.
Detta är långt ifrån alla vill jag påpeka, men resten kommer väl så småningom.
Jag längtar redan tillbaka. Förhoppningsvis blir det en till vända senare i sommar!


















































Thomps dag idag!

Jag har glömt att gratta min vän Thomas Hedin som idag fyller 17 år.
Grattis Thomps, hoppas du har en bra dag. Imorgon firas det!

En bild från i Vintras, då vi var allt ifrån nyktra.




Hemma från Övertorneå

Det blev en snabbvisit till Övertorneå, vilket för mig kändes helt ok. Det blev även en French på Sibylla, vilket inte kändes lika ok men ibland får man lov att ta det som finns. Samhället verkade trevligt men efter att ha sett allt på ca en kvart fick jag ångest och ville åka hem. Vägen kändes lång men jag lyckades slumra till och vaknade inte förens vi var hemma. Tur var ju det eftersom pappa slog igång finsk-radio på vägen hem. En ren jävla plåga med andra ord.

Eftersom jag inte har så mycket annat för mig just nu tänkte jag passa på att slänga upp några bilder från i lördags från Boden Alive. Vi var alla rätt "flummiga" av oss när bilderna togs och ingen av oss hade därför kameran på våran sida. Några bilder delar jag med mig utav, dvs dem bilderna som jag anser vara lite mer "lämpliga". Titta o njut!












Deprimerande

Grått och mulet, vecka efter vecka. Man känner sig bara dum som går runt och hoppas på att solen ska våga titta fram. Jag tog därför en sovmorgon idag eftersom jag ansåg att jag förtjänade det. När klockan stod på 11.30 fick jag ångest och klev upp för att koka kaffe. Jag klev därefter in i en kall dusch, fixade därefter håret och smorde in mig och nu sitter jag här. Jag ska strax gå och göra mig en lunch och sedan följer jag mest troligt med min far till Övertorneå över dagen, bara för att. Sjukgymnasten och stan var vad som stod högst upp på listan idag, men jag kände inte för det idag och genom ett samtal var det fixat. Idag tar jag dagen som den kommer!

Senare idag slänger jag mest troligt upp bilderna från både Boden Alive och Stockholm,
beroende på när jag kommer hem förstås. Så håll gärna utkik! Ha det bra tills dess :)


Söndag

Jag säger som de flesta, Boden Alive var ingen höjdare. Rättare sagt sög det faktiskt, men sällskapet dög däremot fint och vi hade det minst lika trevligt för det. Några karusell-åk blev det inte för min del. Suget fanns där men jag ansåg att priset för ett åk var för högt, och det fanns ingen rolig karusell som jag kände var värda dom pengarna. I väntan på bussen hann vi med att ta några inte alltför fina bilder på oss allihopa, vi sjöng samtidigt som vi krigade mot myggen. När vi väl kom till Luleå var det bara att cykla hemåt. Jag for förbi Sanna en sväng för att hämta mina grejor och sen cyklade jag vidare mot Lulsundet för att sova med min pojkvän. Inte helt illa faktiskt!

Denna dag sov vi ut, precis som vi tidigare bestämt. Det var bestämt att jag skulle åka hem direkt efter frukosten men vi slöade istället framför tvn, tog en lång skön dusch och satt och snackade över en kopp the. Kring sex-tiden blev jag hemskjutsad av Philips snälle mor. Middagen stod dukad på bordet men jag gick raka vägen till kylskåpet, hämtade mina jordgubbar och satte mig här istället för att redigera bilderna från Stockholm. Det blev en hel del, men än är jag inte klar. Så det är väl det jag tänkt sysselsätta mig med nu resten av kvällen, sen slår jag eventuellt på en film och bara myser vidare. Jo, så får det bli!


Jag vill tillbaka.

Nu är jag och min fina tillbaka i Norrland igen, tillbaka till det "normala" med andra ord. Jag kände hur ångesten dag för dag kom krypandes och igår var det som värst men tur nog blev tåget två timmar försenat så vi hann gå på City festivalen som just hade satt igång. Minutrarna innan tåget kom satt vi utanför tågstationen och vi lyckades även höra några bitar av Hoffmaestros låtar, och dem lät sjukt bra live kan jag lova! Några vinglande människor hann vi även se, vissa drogpåverkade och andra halvdäckade. Det var mindre kul att se en kille spy ner sig själv, men det är ju sånt som hör till.

Nu råkar jag ha en smula brådis och ska snabbt som attan dra på mig kläderna och rusa till bussen. Jag ska in till stan en sväng för att köpa lite småsaker och sen fara vidare till Sanna där vi ska käka, fixa oss och dra vidare mot Boden Alive. Nu vet ni att jag är back in business så nu kan ni räkna med fler uppdateringar framöver.

Bilder och fler detaljer kommer att slängas upp så småningom när jag får tid.
Jag skulle själv tippa på att det blir imorgon. Håll utkik allesammans!

RSS 2.0