Update

Jag har varit igång hela dagen och först nu får jag äntligen lov att pusta ut. Jag sitter här nyduschad och fin och ska snart gå och prova kläder. Det inhandlades en kavaj och en tröja idag och båda var i svart så mest troligt blir det något utav plaggen eftersom jag mest troligt ska ha ett par svarta tights till. Några snygga tights hittade jag dock inte, men det kändes lika bra såhär i efterhand. Nu återstår ju bara sko-problemet, ett par sprillans nya Marbleshoes eller ett par trasiga Converse?
Det åter står att se. Nu, tillbaka till verkligheten!

Stressen kryper fram

Vilken jävlig och stressig dag. Nu är jag hemma och ska nu
med en gång hoppa in i duschen. Jag återkommer gott folk!

En fantastiskt tråkig dag

Jag hade tänkt skriva någon rad innan jag går och lägger mig eftersom det inte blivit så många inlägg idag. Fast om man inte har något att skriva så varför då egentligen ens skriva? Denhär dagen har varit den mest ointressantaste dagen på ett bra tag eftersom det enda jag lagt ner tid åt är plugget. Sen att det har blivit alldelens för många timmar framför datorn är ingenting jag är förvånad av, med tanke på hur tråkigt jag haft det. Nu ikväll hade jag tänkt och ta mig en dusch men inte ens det orkade jag så jag sköt på det till imorgon. Då väntar mig en jobbig dag på stan, ett idrottsprov och ett snabbt möte med Kalle. Mot kvällen blir det valborgsfirande med dem bästa, och några till. Adjöss!

Tröja

Jag har sedan långt tillbaka velat ha en sånhär. Dagen då jag gick in i butiken och såg att dem kommit in blev jag mer än glad! Jag bestämde mig direkt för att köpa en röd, men eftersom jag inte hade fått pengar bestämde jag mig för att springa in dagen efter istället och det gjorde jag, men tur som jag har hade alla tagit slut i storlek xs. Självklart blir jag förbannad. Förra veckan gick jag in igen för att kolla, dag efter dag men ingenting hände. Jag frågade till slut en expedit när dem skulle få in dem och hon sa att dem inte skulle komma in förens eventuellt v.24, men att dem hade kvar en xs i blått. Jag provade den och jag gillade den minst lika mycket som den röda så jag bestämde mig för att denna gång vara smart och lägga undan den! Dagen efter kommer jag in i butiken med ett leende på läpparna och ber dem plocka fram det jag lagt undan. Expediten letar men hittar ingenting. Sen kommer hon med den idiotiska frågan, Är du säker på att du la undan den i namnet Ida? Hon bad sedan så hemskt mycket om ursäkt, och jag gick därifrån, arg. Har jag otur eller har jag otur?


Nu har dem kommit!

Nu har mina älsklingar anlänt! Många hade skrivit att dem var stora i storleken och även jag upplevde dem som lite stora, vilket jag nästan hade räknat med. Men innan jag är dum och säljer iväg dem ska jag imorgon in till stan och köpa nå typ av inlägg och se om det blir bättre och blir det inte det får jag tyvärr lov att sälja iväg dem. Annars satt dem bra, väldigt höga men as läckra till ett par tights!
Om jag lyckas gå i dem utan att bryta några ben vet jag dock inte.

Nu har jag varit hemma i ungefär två timmar. Vi slutade klockan ett idag eftersom lärarna skulle iväg på ett möte och skönt var ju det! Jag gick förbi Telia en sväng och sen tog jag bussen hem med Nathalie. Idag har jag inte tänkt göra något annat än att plugga. Jag hade gå en sväng på gymmet men jag får lov att skjuta på det med tanke på hur mycket plugg jag har nu. Jag måste även försöka hitta något att ha på mig imorgon, tights står högst upp på listan. Nu vet ni det!

Kort om dagen

Det blev tyvärr ingen träning för min del idag. Det går inte att fokusera när man håller på att drunkna i läxor, och när man samtidigt har en sjuk morbror att tänka på. Så jag valde att stanna hemma idag och plugga. Jag kan inte riktigt påstå att jag kommit nå mycket längre, men jag har iallafall gett det en chans. Boken är snart utläst och har nu endast läsloggen kvar. Imorgon är det nationella prov i engelska, och även fast det är omöjligt att plugga till hade man ändå velat sitta och träna in det ett eller annat sätt. Men vad gör man då när det inte går, och överhuvutaget inte vet vad det är man ska skriva om? Matteboken orkade jag inte ens öppna idag, jag får helt enkelt jobba gärnet imorgon istället.

Annars då? I helhet har min dag varit helt okej, trots alla tankar som snurrat omkring i mitt stackars huvud. Jag vaknade lite tidigare idag för att hinna med det jag skulle och för en gångsskull inte behöva stressa. Jag kände mig både pigg och glad och skoldagen hyffsat fort. Efter skolan umgicks jag som sagt med Sanna. Vi tog en macka på dago där vi sen satt kvar en stund och snackade om allt möjligt. Jag hade ingen större lust att gå på stan någon längre tid eftersom mina pengar tydligen inte hade blivit insatta på mitt konto, så det fick lov att bli en snabbis idag.

Det var lite kort om dagen. En mindre intressant dag.


Och nu var dem slut igen.

Två timmar senare är dem både slut i storlek 36 och 37. Något eftertraktade kanske?
Tur att jag själv hann nappa åt mig ett par iallafall. Tror inte man kan bli lyckligare!


-

Varför ska något dåligt hända precis då allt är bra?

Du har haft det allt ifrån lätt.
Krya på dig älskade morbror.
Hoppas att du vaknar snart. <3


Idag hade jag turen vid min sida

Idag skulle jag äntligen få mina älskade Marble shoes hemskickade. Jag hade kommit överrens med en tjej om att få köpa dem för 450 kr, inkl frakt, och med tanke på hur galet mycket jag velat ha dem gick jag med på det. Jag har hela dagen gått och väntat på att få komma hem för att föra över pengarna på hennes konto, för att så snabbt som möjligt få hem skorna. När jag väl sätter mig vid datorn och ska gå in på mejlen för att kolla hennes kontonummer har jag fått ett mejl från en annan tjej som tidigare tänkt köpa skorna av, där hon skrev att dem fått in skorna i storlek 36 igen, och att jag borde snabbt som bara den klicka mig in på sidan och beställa dem ifall jag ska ha ha dem. Jag hoppar av glädje och slänger på luren i örat på pappa. Jag fyller snabbt i alla fält och klickar på den röda knappen beställ. Nu är dem snart mina! <3


Äntligen frisk!

Äntligen har jag fått en tränings-schema av min tränare så jag nu kan börja träna Cheerleading på riktigt, medans dem övar inför SM. Idag satt jag mest och tittade på och pratade med Eline om vilka övningar jag ska göra och vad jag ska tänka på. Imorgon sätter jag igång igen, och jag ser verkligen fram emot det! Jag hade även tänkt hinna med en vända på gymmet imorgon men eftersom jag och Sanna ska umgås imorgon så får jag skippa det. Jag ska ju ändå på träningen klockan åtta. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men jag förmodar att vi bara ska gå runt i stan och kika, eventuellt snacka skit över en fika eller så. Precis som vanligt med andra ord! Sen får jag ju även mitt studiebidrag imorgon så förhoppningsvis får jag med något snyggt hem också. 

Kort och gott från mig. Nu ska jag lägga mig i soffan för att chilla på en lite högre nivå,
läsa några sidor innan jag sen ska sova. God natt!

Träning

Idag är jag inte lika miljövänlig och tar istället bussen till träningen pga den kalla blåsten.
Min fråga är ju, vart fan försvann våren egentligen? Hör av er om ni något vet. Tjatja


Storlek 36, en ren plåga!

Finns det något mer irriterande än svaga människor? Människor som helt enkelt inte kan säga ett rakt nej, utan istället svarar ja, och sedan struntar i att höra av sig. Vad är det för fel på dessa människor egentligen?

Som jag sagt är jag helt förälskad i ett par skor som verkligen vägrar att komma in i storlek 36. En tjej hade skrivit i forumet att hennes var för stora och att hon var beredd på att sälja iväg sina, till ingen mindre än lilla jag. Jag hoppade upp i taket och nästintill skrek av lycka! Vi kom överrens om att höras vid, och nu har hon istället slutat att svara. Säkerligen för att hon sålt iväg dem till någon annan som gav mer för dem. Och nu har jag varit inne på hemsidan, och gång på gång fått bli besviken. 
Vem hade kunnat tro att det var en ren plåga att ha storlek 36?

Ett steg in i vuxenlivet

Idag slog det mig, kanske är det dags att börja söka sommarjobb? Och så fick det bli, och först nu är jag hemma efter att ha varit ute och sökt jobb, tro det eller ej! Ett CV och ett personligt brev är vad som behöver skrivas, sen är det mesta löst för min del! Självklart har jag skickat in ansökan om att få jobba åt kommunen också men den tanken lockar inte särskilt mycket efter vad jag fick gå igenom förra året. Nu har jag iallafall kommit halvvägs på mitt cv och kommer förmodligen att blir klar redan ikväll. Efter allt slit hoppas jag på ett dugligt sommarjobb!

Annars då? Jag fick sjuts av Philips mamma till skolan. När jag väl kommer dit blir vi indelade i grupper och planerar våra arbeten. När klockan blir tio i nio släpper Jan-Ivar iväg oss på en föreläsning som enligt han ska vara ända till klockan elva men som redan slutar klockan halv tio, och då slutade jag för dagen. Jag gick förbi Gina tricot en sväng men orkade inte gå längre än så så jag tog bussen hem. Jag hade till en början tänkt sova men tänkte då istället att jag kan vara duktig och ta vara på tiden och göra bort lite jobbigt plugg och så fick det bli. Klockan 1 begav jag och min far oss ut på äventyr, i hopp om att få ett sommarjobb fixat åt mig. Eftersom jag hunnit med en hel del denhär dagen känns den allt annat än bortkastad, som alla andra måndagar brukar göra. Nu, back to work!


Im out

Efter en kort visit hemma sticker jag iväg igen. Jag drar på mig lurarna och knallar mot lulsundet där jag mest troligt blir kvar över natten. Där väntar mig min fina och en kokhet dusch. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk, för det ska nämligen jag. Ciao!


En slapp helg

Det har varit en riktigt slapp helg för min del, och den har dugit mer än bra för mig! I fredags hann jag inte blogga något mer när jag kom hem eftersom jag somnade direkt när jag la mig på soffan. Det blev en kvällsfika på Roasters, massa skitsnack och en prommis till Björx, där vi sen tog det lungt at Riekkola's. På lördagsmorgonen kom en inte alltför pigg Philip hem till mig. Stackaren mådde inge bra så vi fick lov att ta det lugnt. Det blev pizza från Marco polo, sova och sen for vi hem till honom. Vi avslutade kvällen med grönsaker i dipp och godis, sen somnade vi. Idag däremot klev vi upp tidigt, åt en redig frukost och drog ut och promenerade. När vi hade gått mer än en mil fick vi nog och pallrade hemåt. Vi stekte oss en burgare var och sen kom far min och hämtade mig. Jag hade strax tänkt att sätta igång med pluggandet och sen ta mig en dusch. Vad som händer sen får kvällen avgöra.
Det var allt jag hade på hjärtat.


Då var det helg!

Nu är helgen här och äntligen kan man pusta ut. För min del blev dagen kort eftersom jag inte hade någon idrott. Jag hade tänkt göra mitt idrottsprov idag men eftersom inte Peter var där tyckte han att vi skulle ta det på onsdag istället, vilket kändes skönt med tanke på hur jag mådde men ändå jobbigt att det blev uppskjutet. När jag slutade gick jag en sväng förbi Kicks och köpte mig en foundation, äntligen! Efter att ha fått slå sönder fyra stycken gamla foundations för att få ut en minsta lilla droppe är jag nu smått less. Nu är jag dock fattig men pengarna rullar in på kontot nästa vecka, så jag får stå ut! Annars då? Jag kom just precis ut ur en skön dusch och ska strax laga ihop någon middag. Jag kan inte påstå att jag är speciellt sugen med tanke på att det blir jag själv som får laga den, men förhoppningsvis blir det något ätbart iallafall. Klockan sju ska jag möta upp Sanna och Thomas inne i stan där det blir fika. Vad vi gör sen återstår att se.
En bra start på helgen med andra ord!


När det inte blir som man tänkt sig

Efter några timmars pluggande är jag tillbaka. Trött, men jag krigar. Det gick inte som planerat så jag satte mig här istället och sitter för tillfället och tycker att livet är fantastiskt tråkigt. Philip kommer inte förens om någon timma så det blir väl att slänga sig på soffan och glo på hockeyn som är igång nu. Lite socialt umgänge skulle ju inte sitta helt fel, men man kan ju inte få allt.


Pictures!

Bilder från förfesten Fredagen den 16/4. Linus var kameramannen!
Ganska enformiga bilder eftersom vi tog alla vid just ett och samma
tillfälle, sen glömdes kameran helt och hållet bort. Men titta och njut!





















Det lär komma fler bilder så småningom. Jag väntar bara på att få resten!

Nobody sad it was easy

Det blev ingen större uppdatering från min sida igår eftersom jag efter skolan gick till frisören (Xtreme Beauty) där Charlotte fixade till det sista i mitt hår. Jag blev nöjd! Efter det tog jag 3:an till Lulsundet och blev kvar där över natten. Gårdagen var inte en utav dem bästa dagarna i mitt liv, men såna dagar har alla. Tack för att du står ut med mig!

Jag kan knappt fatta att det snart är helg igen, när det känns som att det var måndag igår. Men inte klagar man iallafall! Helgen ser inte ut att ha något speciellt att bjuda på, annat än att jag imorgon efter träningen ska umgås med mina fina vänner och resten av helgen blir det mest troligt att spendera med min fina pojkvän. Eftersom båda nu är friska hade vi tänkt vara hurtiga och dra upp
till Ormberget och springa. Jag känner på mig att det kommer bli jäkligt härligt!

Idag då? Jag har precis anlänt hem från skolan. Nu har jag landat här och ska strax sätta igång med pluggandet. Träningslära är det som står på schemat idag och det blir nog inte alltför tråkigt. Det är
ju åtminstone intressant! Senare ikväll kommer min pojkvän hit och sover med mig. Lovely!

Eskobar - Someone new


A dirty girl

Nu när jag kollar på klockan ser jag att den närmar sig ett. Jag börjar fundera och tänker att det kanske är på tiden att gå och ta sig en dusch? Och vet ni vad, det är precis vad jag tänker göra nu, because im so dirty! Det sista tolkar ni som ni vill.


Mindre plugg, mera sova!

Nu är jag hemkommen från ännu en träning, och faktiskt den näst sista för denhär veckan. Idag satt jag mest och tittade på eftersom dem tränade förfullt till SM, men det kändes helt ok det också. Jag tog cykeln idag också och trodde att jag skulle dö den sista uppförsbacken. Dock var det väldigt skönt, det varmt och blåste lite lagom. Jag tryckte i mig en tallrik med wetabix och en banan när jag kom hem och jag ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag nog sätta mig ner och läsa igenom idrotten, och förmodligen sitta uppe någon timme till för att det ska fastna. Jag får fan aldrig sova.

Hot

Jag såg på en blogg idag att dessa skönheter hade fått in i fler storlekar. Jag känner mig för stunden överlycklig och klickar in mig på sidan så snabbt som jag bara kan, då jag ser att storlek 36 är slut i lager. Jag vet att det är många som är ute efter dem och kände mig först skeptisk till detta,
men jag ska banne mig ha ett par!

Om ni undrar vad skillnaden är på dessa och dem som jag la ut igår är att dem andra är gjorda av mocka. Varför jag väljer dessa före mockan är för att mocka lätt samlar upp skit och är svårare att
få rena. En helt självklar sak!




Skola, stan & en bitter kärring

Nu är ännu en skoldag avklarad! Morgondagen har dock en tyngre dag att bjuda, men man får lov att se det från den positiva sidan, en dag mindre till sommarlovet till exempel. Denna dag var ingenting att klaga på. Timmarna gick snabbt och lektionerna lika så. Engelskaprovet var svårare än jag trodde, men jag tror att jag spikade det ändå. Det var några få ord som jag knappt kände igen så jag antar att jag missat att plugga på dem, men några poäng hit och dit skadar väl inte. Trots att vi hade en lång dag idag kände jag mig riktigt pigg och bestämde mig för att gå en vända på stan. Dem hade fått in mycket nytt och självklart föll jag för varenda plagg jag såg. Rätt så typiskt när man inte har plånboken full med pengar. Hur som helst la jag undan lite kläder som jag ska in och prova imorgon, och sen ska jag även sätta mig här och beställa hem så småningom. Det blir två par skor, en tröja från Gina Tricot och en supersnygg tröja från Nelly! Im so in love!

Och så från det ena till det andra,

Sura bittra kärringar är något som irriterar mig riktigt mycket. Dem ska alltid vara först, vägra att stå i kö. Men när det kommer till bilvägen står dem jävlarna näst intill still. Idag på H&M stod jag i en kö som från början var riktigt lång. Jag stod bakom en tjej som skulle lämna tillbaka ett halsband och där stod dem i säkert fem minuter och tjaffsa. När det väl är min tur kommer det en tant fram till mig och säger: Ursäkta.. Jag: Ja..? Tant: Jag stod före dig. Jag: Nej men det tror jag inte. Tant: Johoodu! Och knuffar bort mig. Då tänkte jag att det var lika bra att låta henne gå före istället för att börja tjaffsa, även fast jag samtidigt kände för att knuffa undan henne och betala. Precis som jag hade rätt till att göra. Min fråga är ju, vad fan är felet på gamla mäniskor? Sur*ittor som bara den och förväntar sig att vi ska behandla dem bättre än andra.

Trött

Nu är jag hemkommen från en träning. Jag har även hunnit få i mig wetabix och en macka, och nu börjar det roliga pluggandet, fast jag helst av allt bara skulle vilja sova. Åh, vart tar all denna jävla tid vägen egentligen? Jävla Ira.


Shoes

Nu ska jag strax ta min lila skönhet och börja trampa mot Hälsans,
men först slänger jag upp bilder på några väl behövda skor för min del.
Jag vill ha pengar, och det är fan nu!







Timmar känns som minuter

Varför känns timmarna som minuter när det är måndag? Senast jag tog en titt på klockan var den tre och nu helt plötsligt är den fem? Jag har suttit och redigerat bilder förfullt, vilket för mig har tagit en himla tid med tanke på att min stackars dator börjar bli så gott som sprängd, trots att vi rensat skiten. En del plugg har jag också hunnit med och nu är det middag som står på listan. Ris med köttgryta och en stor sallad vid sidan om. Eftersom jag bestämt mig för att cykla till träningen idag blir det att snabbt slänga i sig maten och sätta sig med engelskan igen för att hinna nöta in skiten. Tankarna snurrar och jag känner att jag skolan är det jag behöver minst just nu.

Nu är det nog, nu har du nått botten.

Ja, jag lever!

Ännu en fullspäckad helg, och bra är väl det? Fredagen gick bra, för vissa bättre och för andra en aning sämre, men alltid är det någon som drabbas, tyvärr. Bilder från fredagen kommer senare under dagen, beroende på om jag hinner. Även denna dag ser ut att bli fullbokad. Först engelska-plugg och sen träning klockan 20.00 som vanligt. Bäst att jag återgår till pluggandet nu. Later's!


En aning utvilad

Nu är jag utvilad om något och jag mår bättre än på länge! Inte nog med att det är helg så har även kvällen mycket skoj att bjussa på. Jag har redan nu börjat fixa mig eftersom jag ska iväg om en stund. Jag ska på stan med Mamma och Maria och klockan halv sex har vi ett bokat bord på Baan Thai. Klockan halv åtta ska jag och tjejorna ses hemma hos Sanna så då åker jag raka vägen dit för att sen fixa mig och göra i ordning det sista. Beroende på hur jag mår imorgon ska jag och min fina försöka hitta på något under dagen, då vi även firar 1 år och 3 månader. Annars blir det väl bara att ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Jag ringde även min frisör idag men som inte hade några tider förutom på tisdag, så jag fick ta den helt enkelt. Förhoppningsvis lyckas jag styla till det så det ser någorlunda bra ut ikväll. Jag hatar verkligen missförstånd!

Nu ska jag välja ut lite kläder och smycken inför kvällen och jag
slänger förmodligen in ett inlägg till innan jag drar, så don't worry!

Ångest

Okej nu fick jag sån jävla ångest.
Mitt hår ser verkligen inte okej ut.

Jag vill ha de som jag hade det. F-U-C-K


Hemma igen

Nu var det ett tag sen! Hela gårdagen spenderades med min fina. Jag var på skolan i två timmar och kände mig täppt i hela skallen och att örat mitt värkte. Jag gick en sväng förbi skolsköterskan som inte var där så jag bestämde mig då för att fara hem. Eftersom Philip också var hemma från skolan for jag dit och sjukade med honom. Vi låg framför tvn och bara mös dagen lång och under kvällen fick vi i uppgift att göra en middag, spaghetti och köttfärssås. Kring åtta tog vi oss en promenadare mot Konsum där vi hyrde film och sen hem igen för att slänga oss i soffan. Filmen hette Fast Food och vi hyrde den endast för att den var äcklig. Den handlade om några spanjorer som hade det dåligt och fick åka iväg till Amerika för att jobba på ett slakteri, där man fick se både det ena och det andra. Trots allt en bra film! Sedan var klockan kring tolv, vi båda kändes oss trötta och vi gick och la oss. Trots det blev det en sen kväll för min del.

Philips väckarklocka ringde kring åtta, örat mitt värkte och jag kände mig värre än dagen innan. Även Philip kände sig krasslig, vilket för mig var ett plus så vi båda blev kvarliggandes idag. Vi sov vidare och vaknade kring halv tolv. Vi skyndade oss upp för att göra en frulle och sen la vi oss i soffan och såg på Så ska det låta. Det blev soffdeg hela långa dagen och kring halv sex tog jag bussen in till stan som bestämt. Jag for och klippte mig samt färgade min utväxt. Dock tyckte jag att frisören tog alldelens för mycket på längderna och att håret mitt ser nästintill oranget ut? Nåja, jag får höra av mig imorgon.

Annars då? Läget är inte så stabilt för tillfället. Imorgon är det helg och fest som gäller, vilket lär bli spännande eftersom det var ett tag sen sist. Även ett bokat bord på Baan Thai klockan sex.
Det kommer bli awesome!


L som i less

Nu sitter man här och känner sig helt värdelös. Jag har pluggat som en tok idag men ändå känns det inte nog, jag skippade till och med min träning dels därför. Jag har en stor mediainlämning som väntar mig imorgon men som jag kommer att faila totalt på eftersom mitt arbete befinner sig på Philips dator. Han skickade det till mig tidigare idag men det gick inte att öppna, vilket berodde på att jag inte har det nya skriv programet som han har. Ja, vad fan ska man nu göra efter 6 timmars onödigt pluggande? Tror jag fan går och tuggar på en morot eller nå.

Trosor är min grej!

Nu är jag hemkommen från en tur på stan! Jag slutade skolan kring tre och efter det gick jag och flickorna in till stan och fikade. Sen var det dags att skiljas åt och jag och Sanna fortsatte att kika runt, dock blev det inte alltför länge eftersom båda hade brådis hem. Men jag fick med mig ett par jeans, en t-shirt och tre par trosor. Inte illa för att bara ha kikat runt i en halvtimma? Jag la även undan ett linne på vila som jag tidigare tänkt köpa. Jag var nämligen alldelens för lat för att prova idag.

Det var 3 för 2 så jag passade på.



Nit-trosorna som jag köpte förra veckan. Fräcka va?


Kärlek

Att få spendera min tid med dig är ren lycka.
Endast några timmar, och saknaden är enorm.



Det är inte lätt när det är svårt

Jag åkte till träningen pigg och glad och kommer hem med världens huvudvärk och hosta, och ändå har jag knappt varit med? Det kan man kalla en jäkla envis förkyldning alltså, inte nog med att jag smittat min pojkvän också, som nu ligger hemma och nästan drunknar i sina egna snorpapper.

Nog om det. Imorgon är det en ny dag, och då ska jag på stan och spendera cash, om jag hittar något det vill säga. På senaste tiden är det inte mycket nytt som åkt in i garderoben men det är för att jag har bestämt att hittar jag ingenting som jag faller sådär pladdask för håller jag hårt i börsen, för här ska bannemig sparas! Snart är det sommar, pdol och andra roligheter som gäller. Kanske är på tiden att jag börjar söka sommarjobb snart också (?)


Timmarna passerar

I veckan kommer min blogg att äntligen få lite liv i sig igen, för jag har nämligen fått lov att ha pappas kamera under veckan eftersom han ska iväg och jobba, och han har då lovat mig att kameran stannar hemma under den tiden. Nu känner jag verkligen hur mycket jag saknat fotandet och redigering av bilder, även fast jag inte kan påstå att jag är den bästa på att redigera så är det ett utav mina större intressen. Jag har under den senaste tiden fått fota med min iphone, dvs med inte en alltför duglig kamera. Tyck synd om mig.

Nu närmar sig klockan sju. Jag blir alldelens förvånad eftersom jag inte förstår vart alla dessa timmar tagit vägen. Nå plugg har jag inte heller hunnit med, men det får bli uppesittarkväll för min del istället. Jag ska ju trots allt bara läsa igenom ett häfte. Busenkelt ju! Nu ska jag börja packa träningsväskan och sen tar jag bussen mot Hälsans.

En utav prästens uppgifter. Vi skulle rita av varandra med vänster hand,
utan att kolla på pappret. Här är jag, ritat av NathalieEriksson, konstnären själv.


Inte lätt att vara tjej

Efter två timmars städning och plugg satt en middag gode bra i kistan. Idag fick det bli en kycklingsallad, både enkelt och gott, eftersom mor min är på ett möte. Nudå? Nu sitter jag här med en obotlig mensvärk som inte går att beskriva, men jag har bra musik i öronen som jag försöker bota det värsta med. Det är i sånahär lägen man önskade att man varit en kille.

Jag satt och funderade, och kom fram till att den senaste månaden känts som en vecka för mig, och att det förmodligen beror på att vi haft lov hit och dit, men att det ändå bara är 9 veckor som återstår innan vi går på sommarlov. Jag har redan börjat planera min sommar lite smått, som dels kommer att bestå av en husbilssemester till Tyskland. Cant wait!

Men för att få veckorna att flyta på får man lov att ta en vecka i taget.

Måndag: Plugg, Träning
Tisdag: Svenska prov, Träffa Sanna, Träning
Onsdag: Media-redovisning. Vara med min fina
Torsdag: Matteprov. Klippa och färga håret
Fredag: Idrottsprov. FEST


Dag ett

Nu är första skoldagen avklarad, om man ens kan kalla det för en skoldag. Vi hade en präst på besök idag som skulle försöka få våran klass lite mer samansatt och få oss att helt enkelt lära känna varandra bättre. Om han lyckades tvivlar jag på, men det kändes i varje fall som en skön start såhär efter lovet. Jag vaknade med en mensvärk som hette duga, jag tröck piller efter piller och läget börjar nu att stabilisera sig. Det var nästan så att man tackade gud för att vi fått dessa korta måndagar.

Vad händer idag då? Plugg som alla andra vardagar och klockan åtta drar jag iväg till hälsans och har cheerleading träning. Om jag ska vara med har jag dock inte bestämt, men jag åker dit ändå. Träningssuget är på topp just nu och jag skulle verkligen kunna ge allt på detdär jäkla springbandet, men vad gör man när man är sjuk? Jag har iallafall bestämt mig för att fara och träna på torsdag,
vare sig jag är frisk eller inte. Träna ska jag bannemig göra!


Hjärnan, ur funktion

Jag kan knappt fatta att lovet är slut. Eftersom man varit ledig i en och en halv vecka i streck har man varken koll på dagar eller veckor, och jag kan garanterat säga att detta inte känns som en söndag. Dum som man är under loven skjuter man upp allt plugg och vaknar sedan upp och märker att man håller på att drunkna i läxor. Detta lov är inget undantag. Jag satte mig ner med läxorna idag, skrev både idrott och räknade matte men sen stängdes mina hjärna av och vägrade att arbeta med mig, och så fick det bli. Jag käkade just middag och sitter just nu och väntar på att min fina ska höra av sig. Vad vi ska göra sen vet jag inte, men det blir antingen att fara ut och åka moped med pojksen eller också bara hänga. Får jag de allt för tråkigt tar jag tag i pluggandet för en stund.


Helgen blev inte så tokig ändå

Helgen blev bra, trots mina förväntningar. I fredags kom Philip hit kring fem, jag var hungrig som en varg så vi tog bussen till Lulsundet där vi åt vegetarisk köttfärssås och spaghetti. Det smakade trots mina förväntningar väldigt bra! Den kvällen kände jag mig extra hängig så vi bestämde oss för att bara ta det easy. Vi blev skjutsade till hemmakväll där vi skulle hyra film. Eftersom vi var sugna på en rolig film fick det bli en gammal klassiker, Ace Ventura som spelas av Jim Carrey. När vi sen kom hem igen kände jag hur det kliade i mina ögon nå så fruktansvärt mycket. När jag sen gick fram till spegeln för att kolla vad det var ser jag att mina ögon var som två golfbollar, utan att överdriva! Själv tyckte jag nästan bara att det såg roligt ut, och tänkte inte mer på den saken. Kvällen fick ett bra avslut som bestod av film, riskakor och saft!

När vi sen vaknade på lördagmorgon hade ögonen bara blivit värre och vi bestämde oss för att åka till Jouren och kolla upp det. När vi sen kommer dit säger dem att det säkerligen beror på förkyldningen och att jag bör vänta till måndag. Det kändes bara som en lättnad från min sida eftersom jag aldrig någonsin hade orkat sitta där i två timmar i väntan på att få bli undersökt, så jag och Philip tog mopeden och gled vidare till honom istället för att käka en lunch. Kring tre-tiden tog vi mopeden och gled ut till Kallax, till "kallax-rakan" som dem kallar det, där vi gjorde upp en eld, grillade korv, och pojkarna körde runt med sina fordon. Även solen tittade fram en stund. Kring sju var det dags att åka hem, mina stackars fötter hade fått lida en smula för mycket och magen kurrade nå så kopiöst. Vi hade planer på att hänga gäng senare på kvällen, men allt tjorvade till sig och så vi bestämde oss för en promenad genom stan istället. Kvällen avrundades med Ufc tittande och ett glas med saft.
Sen sov jag, tungt.

Några bilder blev det också, vissa mer miffade, andra inte.








Sjuk tjej

Jag sitter här och har just snutit näsan sista gången för idag, nu får det jävlart vara nog! Snart ska sminket på, kläderna likaså och sen ska jag invänta min fina. Jag sitter förövrigt och är bitter,
min helg ser inte ut att bli alltför rolig. Det är inte roligt att vara Ida Stark just nu.


And it's not getting better

Läget är väl någorlunda kaos just nu. Det är fredag idag och endast 2 lediga dagar till skolan sedan sätter igång igen. Kvällens planer sket sig, pluggandet under detta lov likaså, och förkyldningen blir minst sagt bara värre. Vad ska man ta sig till? Jag vaknade med en himla feber idag, jag knaprade alvedon och blev någorlunda bättre sen. Det är ungefär så mina dagar ser ut numera. Jag hade sett fram emot att festa i helg men det sket sig även denna gång. Jag antar att det bara är och tänka som alla andra helger, "vi tar det nästa helg". Så vad har denna fredag att bjuda på då? Jag tror jag börjar med mitt hår som står åt alla olika håll, sedan fixar jag resten och åker in till stan föra att fördriva tiden en smula. När min pojkvän sen kommit hem från sin farmor och farfar har jag ingen aning om vad vi hittar på, det återstår väl bara att se.

Ett någorlunda deppigt inlägg från min sida men det är så jag känner mig idag, deppig.
Hoppas att ni sjävla fått er en bättre start på dagen än vad jag fått. Take care!


The winner takes it all

Just nu befinner jag mig hemma hos min fina. Vi har hunnit med en lunch på Exotic och massa spring på stan, där jag hittade en billig tröja på HM. Jag slänger möjligtvis upp en bild på den senare. Vi hade egentligen tänkt fara till Vuollerim över dagen men planerna vart ändrade, och det kändes bra såhär i efterhand. Vi tog bussen hem kring fyra-tiden och har bara legat och latat oss fram tills nu. Jag har känt mig febrig och varm, men det börjar släppa nu faktiskt :) Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte än, men förmodligen ingenting speciellt. Annat än en promenad i det sköna vädret och en
massa mys på det. Underbart!

 

 

 


God natt

Nu är alvedonen så gott som sönderknaprad, hostmedicinen svald och tänderna väl borstade.
Nu drar jag på mig mina sköna lurar och går och lägger mig i sängen i hopp om att få mig en 
god natts sömn. Imorgon väntar nya äventyr. Peyz!


Hon failade.

I förra inlägget skrev jag att vi såg en film som hette Happy People,
men fick en rättning där det står att den visst heter Funny People.
Ja, det förklarar väl bara hur insatt jag var.


Nu är hon hemma igen

Nu är jag på plats igen! Tidigare idag fick jag rusa till bussen och hann därför inte med någon uppdatering innan men se där, världen gick inte under för det? Som planerat träffades jag och Sanna inne i stan, där vi sen traskade runt. Jag la mest bara undan idag eftersom jag inte kände för att stå i ett provrum och flåsa. Några tröjor blev det iallafall! Vi tog även en lunch på stan, men som för mig kändes riktigt onödig eftersom jag inte alls kände smaken. Jag snöt mig, harklade mig och gjorde allt för att få känna smaken av flottigt pommes men förgäves, så jag åt några tuggor och så var det med det. Vi tog sju-bussen till Pön (Porsön) för att möta upp Henny och Thomas. Givetvis möttes vi på Ica där dem gottegrisarna fick handla sitt godis. Hos Thomas såg vi en film, Happy people. Jag har ingen aning om vad filmen egentligen handlade om, men jag förmodar att den var bra. Som vanligt blev det mest prat och skratt, och självklart en hel del mys med Tusse, kattjäveln..

Henny und Tusse


En sömnlös natt

Denhär natten har varit allt ifrån kul. Jag har vaknat till och från, läst och snutit mig. Jag somnade först imorrse och sov till tio. Jag skulle precis börja fixa mig då jag verkligen insåg hur hemsk jag såg ut. Ögonen hade svullnat upp och näsan var rödare än en tomat. Jag langade iväg ett sms till Sanna och vi bestämde oss därför att ses i stan lite senare.

Nu känner jag mig någorlunda piggare. Jag har även lyckats få i mig lite mat. Nu är det drygt två och en halv timma kvar så jag ska strax hoppa in i duschen i hopp om att se någorlunda kryare ut, och därefter börja fixa mig. Ser ni en likblek tjej med röd näsa så hälsa vettja!


En sjuk Ida

Jag hade glömt bort hur jobbigt det verkligen är att bara ha en helt vanlig förkyldning. Jag har snutit näsan så mycket idag att jag till och med fått sårskorpor under näsan, så nu får jag istället sitta här med två papperstussar instoppade i vardera näsborre. Tro mig, jag känner mig inte ett dugg tagen på allvar. Även ögonen har runnit idag så dem ser ut som två jordglobar, sen så jag har blivit alldelens torr i hela ansiktet, och när jag nyss skulle smörja in mitt ansikte började jag kort därefter att skrika för att det sved så mycket. Sen att vi flög idag känner jag fortfarande värken i öronen.
Kan det bli mer synd om mig?

Förhoppningsvis kan jag sminka mig imorgon för då ska nämligen jag in till stan. Där ska jag möta upp Sanna och om jag inte förstått helt fel skulle vi strosa runt där och även ta oss en lunchare på stan, helt okej! Kvällen är dock inte planerad för min del, men vi skulle eventuellt basta och bara ta det lugnt. Sound's very mys to me?

Tiden var underbar

Efter att bara ha varit hemma i några timmar längtar jag redan tillbaka. Nu kanske vi inte var särskilt smarta som åkte ner under den största helgen på året, men vi fick istället koppla av och strosa runt på stan det dagar då det var öppet. Det måste ha varit första gången i mitt liv som faktiskt Långfredagen inte kändes särskilt lång. Vi degade under dagen och senare grillades det fläskfile ute i solen. Mot kvällen vart det soligt och vi gick på en lång kvällspromenad. Under lördagen hade stan öppet så vi åkte in en sväng. Jag hittade mig lite allt möjligt men ingenting som jag direkt föll pladdask för, och lät det därför vara. Ett par trosor blev det iallafall, och sen köpte min älskling ett par vita shorts åt mig som han tyckte att jag skulle ha. Det blev en sen kväll för våran del. Min syster hade fått i sig några glas vin, och Johan lika så. Vilket ledde till massor med prat och skratt, och därav en hel del politiksnack som till slut spårade ur en smula. Söndagen var en röd dag igen och allt hade stängt. Jag kände mig sjuk så vi bestämde oss för att ta det lugnt. På kvällen vart vi skjutsade in till stan, till bion där vi sen såg Remember me. En riktigt fin, men ändå sorglig film. Filmen slutade kring nio och vi gick till Mc Donalds och köpte oss en varsinn kaffe i väntan på att Johan skulle hämta oss. Under måndagen var det öppet på stan igen så vi bestämde oss för att åka in en sväng för en sista titt. Det blev en lunch och många sura miner från min sida. Näsan rann, tårarna ur ögonen rann. Jag var ordentligt förkyld med andra ord! Vi blev upphämtade av familjen Larsson och fortsatte sedan köra mot Surahammar där vi blev bjudna på Påskmiddag och annat gott. Kvällen blev lugn för våran del, en bastu och därefter en massa mys framför tvn.

Denhär dagen har varit någorlunda stelare. Vi har legat i sängen hela dagen, jag har hostat och snorat medan Philip fått springa efter papper. Klockan halv fyra åkte vi från Hallstahammar och vi anlände till Arlanda kring fem. Vi köpte oss dyr och dålig mat, men som dög. Mina trummhinnor höll på att spräckas när vi var påväg att landa, jag grät som ett barn och stackars Philip fick sitta och trösta mig. Det var även då jag kom fram till att jag aldrig någonsin ska flyga förkyld igen.

Nu är jag iallafall hemma och ska krya på mig tills i helg,
då det blir fest både fredag och lördag. Awesome!

Back in Luleå

Nu är jag hemma igen efter en underbar vistelse till det södra.
Jag har även lyckats dra på mig en rejäl förkyldning, vilket var mindre lyckat.
Uppdateringen har stått på noll på grund av brist på tid, 
men nu är jag tillbaka så håll er uppdaterade!


Det närmar sig

Nu närmar sig klockan fyra och först nu har jag hunnit andas ut. Jag fick ett samtal av min far som just ringde och sa att flyget var inställt pga halkan. Först efter att jag fått mitt utbrott sa han det två magiska orden, APRIL APRIL! Ja, tur var ju det med tanke på hur jag stressat och gormat idag. Jag kan knappt fatta att jag åker. Nåväl, nu tar jag tag i det sista och börjar röra mig mot toaletten där sminket väntar, sen packar jag ner det sista och blir skjutsad till flygplatsen. Can't wait!

The day

Nu är det Skärtorsdag, och ska man vara riktigt rolig kallar man den för Emotorsdagen,
som jag och Sanna var fyndiga och kom på för ett par år sen. En smula komiska var vi ju!

Anyway, så är jag hemma från skolan idag. Det började med att jag försov mig till klockan tio, jag kände mig en smula krasslig och misstänkte direkt att det var mor min som hade smittat mig. Det kom ju såhär passande till resan också, taskigt läge med andra ord. Jag kom på att jag inte ens hade hunnit packa och den tanken gjorde mig alltmer stressad och jag blev därför hemma. Jag måste in till stan där i kring ett för att möta Henny som har min mattebok och dunjacka, sen ska jag även hämta ut min Happy People väska. Det blir förmodligen en rosa skönhet, eller också en lila. Nu vet ni det!

Förövrigt sitter jag och lyssnar på världens bästa låt, som de flesta Bert-älskare borde ha hört.
Bert and Herman Hunters - Är det såhär när man är kär när man är liten. Awesome!


RSS 2.0