Den gångna helgen

Inlägg 24 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Matlagning, idolfinal, och twister. Fredagskvällen blev precis lika bra som väntat, om inte lite bättre. När klockan närmade sig elva började de flesta bege sig hemåt, och jag hamnade plötsligt på Notviken med tre fifa-lirande män och Matilda.

Gårdagens alla timmar spenderades med E. Vi sov, vi vaknade och vi sov lite till. Torr havregrynsgröt, chokladbollsbak samt hockey var vad dagen hade att bjuda på, innan vi senare mot kvällen begav oss ut på en promenad. Vi stannade till hos Victor där kvällens alla resternade timmar spenderades med han och Matilda. Trots att denna helg inte varit särskilt händelserik har den inte varit den andra lik.
Så underbar!

I can feel your heartbeat through my shirt,
This was all i wanted, all i want.


Friday im in love

Inlägg 23 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Den efterlängtade helgen är här, och som i vanlig ordning firades detta med skitsnack över en fika på café fröjd. Denna dagen har varit den segaste på ruskigt länge, och misstankarna om att det kan bero på att jag haft ett fyra timmars hål är stora. Sova var vad som stod högst upp på listan, men som istället blev till något helt annat. Jag hade alltså en ynka lektion idag, men som kändes som minst 3 lektioner tillsammans, och min hjärna var allt ifrån kontaktbar under den tiden.

Nu är jag äntligen hemma, fri för att göra vad jag vill. Jag ska göra något som jag velat göra hela dagen, nämligen att duscha, innan det sedan bär av på andra äventyr.
Jag har fått en del olika förslag angående fredagskvällen, och som det ser ut nu ska den spenderas med finaste klassen borta på Hertsön, där det ska lagas mat och spelas spel. Pretty awesome!

Jag gör min grej

Inlägg 22 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Jag tog mig en ledig dag idag, vilket för mig var väldigt behövligt
med tanke på hur mycket plugg vi har just nu. Jag fick mig även en sovmorgon som heter duga och hann även med gymmet en sväng där på morgonkvisten. Bra där Ida!

Nu har jag precis klivit ur en kokhet samt en behövlig dusch och hade nu tänkt att slänga mig på sängen och bara ligga där. Jag känner mig apatisk. Lite senare idag kommer E hit på besök. En perfans dag om du frågar mig! Och imorgon är den efterlängtade helgen här igen. <3

När krafterna sviker

Inlägg 21 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Jag är inte pigg i varken kropp eller själ just nu. Läxorna tar kål på mig och stressen får sömen att hålla sig borta under nätterna. Förra veckan tillfrisknades jag ifrån en två månaders lång förkyldning och jag börjar nu, en vecka senare att känna av den igen. Detta är långt ifrån okej.

Träningen för mig vart ytterst kortvarig idag. Jag satte mig redan efter att endast 15 minuter hade gått, och min tränare kunde på långa håll se att jag inte mådde bra. Och hur mycket jag än ville vara med så fick jag då lov att packa ihop mina saker och ta bussen hem.

Eftersom kvällen inte ser ut att bjuda på något annat hade jag tänkt ta tag i lite plugg för att sedan kunna ta mig detdär efterlängtade badet. Jag har även funderingar på att inte alls fara till skolan imorgon, utan bara vara hemma och göra bort resterande uppgifter så att jag sedan kan pusta ut igen. Jag är verkligen sämst på att hantera stress-situatuoner som dessa. Tänk om man ändå hade en fin man som kunde ta hand om en? How lovely!

Perfectly lonely

Inlägg 20 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Min far begav sig just iväg på ännu en jobbresa. Jag är ensam hemma som i vanlig ordning. Och det är första gången på länge som jag faktiskt känner hur skönt det är. Jag har lägenheten för mig själv. Jag kan sjunga ostört och vara på vilket humör jag bäst vill. Detta firas nu med en kopp ljummet kaffe, pepparkaka och sång. Fint om du frågar mig!

Söndagsmorgon

Inlägg 19 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Efter inte alltför många timmars sömn insåg jag just att gårdagskvällen var en bra kväll. Den spenderades i stan med två fina samt många fler. Nu är det dags för en uppfräshning för att sedan se vad denna dag har att bjuda på. Jag börjar med en dusch för att sedan fara till Pontushallen för uppvisning på Planja, och efter det blir det att umgås med E. Detta blir nog en bra dag!

Varför?

Inlägg 18 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Livet är inte rättvist. Krya på dig mamma

Första advent

Inlägg 17 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Första advent idag. Julen börjar närmar sig på riktigt. Det firade jag och min vän med kaffe och lussebullar, samt med en massa go julmusik. Precis som det ska vara! Enligt traditionerna har denna dag alltid varit den dag då man gått på skyltsöndag med personen man tyckt om, julpyntat och bakat julbakelser, men i år kommer ingenting att vara sig likt och det är något jag varit inställd på sedan länge. Men trots att det inte blev enligt traditionerna i år har jag gjort andra nödvändiga saker, som att plugga och en gång för alla packat upp min resväska. Det var på tiden! Magsjukan var och spökade där ett tag, men jag mår nu bättre och hoppas på att få ta mig upp till skolan imorgon. Jag måste, måste!

När det inte blir som tänkt

Inlägg 16 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Allting flyter på i vanlig ordning. Eftersom jag känner för lite variation just nu så var det minsta jag kunde göra att göra om bloggen litegrann. Förövrigt sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag sitter och försöker få fram min ljuva stämma. När hade egentligen denna förkyldning tänkt ge sig?

Plugg var vad som var tänkt idag, men som blev till något helt annat. Istället for jag med min mor till den nya lägenheten och packade upp låda efter låda, samtidigt som vi rensade och bara umgicks med varandra. Vi placerade även ut de större möblerna och det blev verkligen jättebra! Nu ser jag bara fram emot att börja få bo där :-)

I väntan på att Harry Potter ska börja igen hade jag tänkt röra mig mot min gaderob för att ta fram kläder samt annat inför kvällen. Kvällens planer är fortfarande för mig oklara, men det löser väl sig så småningom.
Ha en bra kväll, för det ska jag!

Du och dina ord gjorde min kväll ikväll, lycka!

Back to reality

Inlägg 15 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Efter en veckas semester är jag nu tillbaka. Tillbaka till verkligheten. Skolan pushar på som vanligt. Julen närmar sig vilket inte alls underlättar den saken, men det är smällar man får ta. Samtidigt som det känns skönt att vara hemma har jag inte förens nu förstått vad jag egentligen fått uppleva. Tiden där var magisk. Ett ställe där man bara kunde vara. Ett ställe där ordet bekymmer inte existerade. Ett ställe jag inte trodde fanns. Det var med andra ord helt underbart! Eftersom jag inte är människan med några större databehov fick inte tanken av att vara utan dator i sju dagar något att oroa mig för. Det var snarare som att ta semester och bara fly ifrån allt. Tänk om det ändå skulle varit så istället?

Men Luleå är ju alltid Luleå. Dagarna går och hur bra man än har det kan man inte låta bli att skänka en tanke åt sina fina. Tanken av alla läxor och alla onyttigheter man proppade i sig var dag höll nästan på att ta kål på mig, men mest av allt måste jag ändå säga att jag saknade träningen och sången. Det är först vid såna tillfällen man verkligen förstår hur mycket saker och ting kan betyda för en. And i'm freaking love it!

Första världskriget

Inlägg 14 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Okej. Fem timmar har gått och första världskriget har redan utlösts. Nu ser jag fram emot ytterligare åtta dagar med min syster. Hur ska detta gå?

Det närmar sig

Inlägg 13 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Nu är den första och sista skoldagen avklarad för mig och det återstår nu inget annat än att packa, för imorgon klockan 10.15 lyfter planet till Stockholm. Där blir jag sedan kvar i två dagar tills jag och resten av högen sedan flaxar ner till Kanarieöarna. Det kommer att bli bra. Hur flygresan kommer att gå är ju en annan femma. Helst hade jag velat slippa.

 

Den kommande veckan kommer jag att vara på tiden som aldrig förr, för det är precis vad jag behöver just nu. När jag fredagen därpå kommer hem igen kommer en ofantligt stor läxhög att vänta på mig, men som jag känner nu är det värt det. Jag kan inget annat än hoppas.

 

Bortsett från att packa ska jag iväg på ett möte klockan 16.00. Efter det väntar ett hårt träningspass på Helex och sedan en god middag på det. Vad som sker efter det är oklart, men eftersom jag fått en hel del olika förslag förmodar jag att jag inte kommer att sitta sysslolös. Så var det med det!


Det blir vad man gör det till

Inlägg 12 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Möjligtvis hade denna helg kunnat vara bättre, men jag har gjort det bästa av situationen och helgen har i slutändan glidit på galant. I fredags festade vi till det litegran. Vi for hem till Alexandra på Skurholmen där en massa andra individer befann sig. In mot småtimmarna började jag och min vän traska oss in mot stan där vi skulle möta upp några andra, men eftersom allt i slutändan visade sig bli kaos avslutade vi kvällen där och for istället hem. Lördagen bjöd på hockey, vilket för mig var riktigt efterlängtat. Det var en ruskigt bra match, som sedan slutade i seger. Som vanligt. Jag har även hunnit se filmen Saw3D med ett härligt gäng. Och jag säger som alla andra, den var inte bra som film men den var sjukt bra gjord. Kanske hade jag en aningens för höga förväntningar, men vem hade egentligen inte det?

 

I stora drag har mitt lov varit perfekt. Jag har tagit det lugnt som aldrig förr, och för engångsskull kunnat fokusera på mig, mina träningar, samt sången. Mitt välmående. Och eftersom det inte blivit alltför mycket pluggande under detta lov har jag bestämt mig för att ta tag i det idag. Sista dagen, men det är ju så det brukar se ut. Nu står läxböckerna fint uppradade på mitt skrivbord och nu återstår det bara att välja vad som ska göras bort först. Jag har en hel del valmöjligheter, men kommer förmodligen att ta det som är lättast först, så att jag sedan slipper tänka mer på det. Tanken av hur mycket jag kommer att missa under veckan då jag är borta är skrämmande, men nu står resväskan nästintill packad och klar och jag vill inget annat än att bara åka!


Jag har sett min idol

Inlägg 11 från min dåvarande blogg,
www.ida-stark.tumblr.com


Nu är jag äntligen hemma efter en runda på stan. Ingenting nytt inhandlades men en fika blev det med en kär vän till mig. När jag anlände till stan fick jag ett sms som förgyllde min dag. Det visade sig att Amy Diamond var inne på Shopping och signade autografer, så det första vi gjorde var att gå förbi där. Eftersom det var en lång kö och näst intill fullsmockat fick jag lov att ta en bild på långt håll, och turligt nog fastnade hon på bild till sist, och vi kunde sedan gå vidare. Jag hittade mig en hel del behövliga saker på stan, men valde av någon konstig anledning att inte köpa något. Så jag nöjde mig med det.

 

Nu ska jag strax ta bussen in till stan för att sedan träna med mina tjejor. Var denna kväll sedan kommer att leda har jag ingen aning om, men det kommer förmodligen bli bra vilket som. Varför är jag expert på att lova flera samtidigt?


RSS 2.0