Norrland, here i come!

Jag sitter just nu på tåget påväg upp till det kalla Norrland igen. Jag hade tur och hamnade med fyra stycker ungdomar, men den starka svettlukten gör det värre. Jag har stått ut med den i snart två timmar och försöker att undvika den så gott det går. Jag sitter just nu och lyssnar på dem i hytten bredvid. En jävla massa fylloprat är det enda man hör, och en något berusad man som sitter och sjunger.

Imorgon paserar tåget Luleå 11.10, där min underbara
pojkvän kommer att stå och vänta på mig. Underbart!

Hjärtat

Jag har en pojkvän som gör mig till världens lyckligaste

Hips vips

Nu är det Tisdag och idag är det dags för mig att åka hem. Det vart ingen lång resa, men jag fick komma bort en stund och framförallt umgås mer med Syster och alla. Mitt tåg går inte förens 20:39 ikväll så innan dess ska det hinnas med mycket. Jag, syster och hennes kompis Maria ska in till stan lite senare, när vi sen kommer hem ska jag försöka läsa ut min engelskabok och därefter skriva på bokrecensionen så mycket jag bara hinner. Innan tågresan ska det även hinnas med en dusch och pickpack. Sen tar vi farväl, återigen.

Eftersom jag inte fått mina pengar från farmor, farbror och Gammel-farmor från Julafton så betyder det att jag bara har mitt stackars studiebidrag. Förmodligen kommer det inte att räcka till allt jag vill ha, men jag får väl se hur jag prioriterat när jag kommit hem. Nyårskläder är däremot ett måste. Jag hatar att jag aldrig är ute i god tid!

Vi hörs senare, wish me luck!


Go kväll

Nu sitter jag runt köksbordet med syster och hennes två polare. Mest sitter jag väl här bara för att tjuvlyssna, och kolla på när dem leker "Leif". Ganska komiskt ska ni veta. Sitter förövrigt och har ångest också eftersom jag inte har hunnit gymma nu när det varit jul och hela kalaset, så jag bestämde mig för att dra dit strax efter att jag kommit hem på Onsdag och bränna bort bra med fläsk. Det har blivit julmat och andra onyttigheter för mig, endast tanken gör mig illamående.

Imorgon ska jag in till stan med min syster och hennes kompis Marie. Det är mycket som ska inhandlas för mig, förutom kläderna då. Jag ska komma hem med minst två plagg imorgon! Nyårskläderna är inte planerade för min del, men jag ska se till att det blir löst imorgon. Annars ska jag bara köpa hårprodukter och annat behövligt.

Nu har jag inte lagt in några bilder på ett tag som ni ser och det beror på att jag inte har några lämpliga bilder som kan läggas ut. Jag tänker på systers bästa.
Håll ut, imorgon åker jag hem!

En snabb uppdate

Vi sitter just nu hemma hos Hanna. Vi har käkat lunch här och nu sitter vi bara och umgås. Riktigt kul att sitta och lyssna på deras tjatter. Nu har min biljett bokats om och jag åker hem ett dygn tidigare, alltså redan imorgonkväll. Det känns lite tråkigt med tanke på att jag inte hunnit vara här speciellt länge, men det kommer ju fler tillfällen då man har lite mer tid. På Onsdag när jag kommit fram ska jag till frisören och fixa till mitt hår och eventuellt klippa mig, förhoppningsvis blir det som förr! Sen ska jag hem och bara umgås med min pappa.
Fy fabian vad jag saknar min mor & far!

Ögonblicket jag aldrig kommer att glömma

Igår slutade min dag inge bra alls kan jag tala om,
och jag valde därför att inte skriva blogg heller.

Igår fick jag känna känslan av att mista någon som står en riktigt nära, vilket i dethär fallet var min pappa. Jag kan tala om att i det ögonblicket visste jag inte om jag själv ens ville leva. Det ögonblicket då han sa "Aj mitt hjärta. Jag kan inte andas". Jag hade ångest och kunde varken stå, sitta eller gå utan att det kändes som att man skulle falla ihop. Det som inte gör saken bättre i dessa situationer är om man är 100 mil ifrån varandra och kan verkligen inte göra någonting. Bara den känslan är ju bland de västa som finns. Jag väljer att inte berätta hur det gick till, utan väljer att bara hålla mig till känslan. När jag trodde att jag aldrig mer skulle få träffa min pappa.

Ambulans var snart på plats, och han vart hämtad och omhändertagen. När han sen vaknat ringde han mig, och bara det var det bästa som kunde hända. När jag sen hörde hans röst, att det var min egna far så fick jag kämpa med att hålla gråten i halsen. Fortfarande fanns oron kvar, men jag sken upp när jag fick veta att han var vid liv och att han nu var i goda händer.

Folk mister sina föräldrar, barn och andra nära. Men just jag har aldrig någonsinn innan fått uppleva den känslan, fören igår. Denhär gången hade vi tur, och det var inte alls lika allvarligt som vi trott. Förmodligen hade det kunnat gå värre, men inte denhär gången. Det känns väldigt bra såhär i efterhand, att ha känt dendär känslan och jag tror att det skulle vara nyttigt för de flesta. Förmodligen har jag lärt en hel del saker av dethär, och det är att dels vara glad att man har varandra, och ta hand om varandra. Vad som helst kan hända och man vet aldrig när det är ens egen tur.

Det förra inlägget publicerades av min söta syster. Min blogg börjar bli lite av en gästblogg. Kanske borde jag satsa på det istället?

skidiwippooo!

Idag är det en dag. bara så ni vet,

Söndagkväll

Idag har det inte hänt alltför mycket, men dagen blir ju vad man gör den till. Jag har bara tagit det lugnt och känner att det verkligen har behövts. Jag har tagit en dusch, läsit både skvallertidningar och i böcker och sen bara degat på soffan med mina kusiner. Dem har verkligen roliga funderingar!

Min kära syster slutar jobba om prick två timmar så det blir väl att sitta och vänta på henne och hoppas på att något roligt händer. Jag funderar starkt på att gå ut och promenera eftersom jag inte varit ut någonting alls idag, men den kolsvarta himlen där ute lockar inte riktigt. Jag får väl se vad jag kommer fram till. Nu ska jag gå och koka kaffe!

Ångest leder till magont. Åh mitt älskade hår!

Nu har jag landat!

Det var en lång bilfärd igår och ännu längre vart den när vi hade paserat Umeå. Min rumpa var död! Jag satt i mittensätet och därör kunde jag varken vrida eller vända på mig, knappt röra mig. Men dem sista milen få det var som värst var jag tvungen att tänka till en extra gång, och det var då som jag kom på att jag kunde sätta mig på min feta dun-jacka, och det gjorde susen! Vi var hemma kring tre-tiden och då var man gode trött kan jag tala om. Jag slängde av mig väskorna och gick och la mig på deras gudomligt sköna soffa och där somnade jag så fort jag la mig ner.

Nu är klockan snart tolv och jag har nyss vaknat ur en skön sömn! Jag sitter för tillfället och myser med the-koppen i handen och ska snart gå och ta en lång dusch. Sen får man se var dagen mer har att bjuda på, Later's!

Hejdå Luleå!

Idag klockan tre på pricken så sitter jag i bilen påväg till min syster. Vi kommer förmodligen inte vara framme fören inatt någon gång så förvänta er ingen uppdatering. Nu ska jag springa ner till bussen och åka hem för att packa. Later's!


Prins Carl Philip, Back In Business!

Tjollahopp prinsen lilla flock:D det är prins Carl Philip som skriver:) är nu back in business! ligger här i sängen med älsklingen och dricker julmus, kollar på UFC och provar ny lappen min;) fungerar fin fint:) idag vaknade jag typ tidigt. Drog upp gardinerna och kollade ut på snön. Var i porsi då btw, stugan u know;) aja iaf så satte jag mig och käka lite frulle och sen drog jag på mig björnfittan och gick ut och drog igån Ockelbo'N ;) full gas och ut på åkern:P tog inte länge innan jag var tvungen att köra in skrotern i ladan och gå in och packa för att fara hem och träffa min dyrbaraste pärla ever! För imorgon eller rättare sagt idag klockan 15:00 far hon till Stholm:( inge kul ju! iaf så nä jag var klar så hoppade vi i morsans kille Jonas bil och drog iväg:P det var gode halkigt där efter vägen till murjek tågstation:P eller så gillar han bara att gasa med subben;) tåget gick gode segt tyckte jag. Det stannade fan i boden typ 20min sen i g-stad typ en halvtimme:O de hade nå fel med hjulen på nån utav vagnarna. Så när vi äntligen kom fram typ en timme försenad så stannade tåget längst jävla fucking bort efter tågrälsen så jag fick gå med all jävla packning i 25 minus. Men lätt värt det för där hemma i trappen väntade älsklingen<3 Gode glad jag vart att se henne:) vi gick upp till mig och kramades massor och myste på. Vart lite lata och beställde en familje kebab pizza och en stor cola;) åt lite och sen kramades ännu mer;) sen när vi skulle gå till mitt rum och kolla på tv så hörde vi grannen där upp göka:O fan dem har ju fan 2 ungar för helvete:O levde om som fan så vi ska väl ge igen nu;) tjingeling carl philip är snart king:D 

Juldagen

Alla vet att under juldagen så händer det verkligen ingenting. Vi firade att julen är över och for till Max och käkade, och det satt bra såhär efter all julmat. Efter det tog vi en raggar-runda runt det vackra Luleå och därefter for vi en sväng till Rosvik och hälsade på kusinerna. Nu är jag hemma och har just precis tagit en skön dusch. Jag ska strax börja klä på mig och fixa håret och sminket, sen bär det av till stan där jag ska möta upp älskling på tågstationen.
Idag säger vi hej då på riktigt!

Ibland ångrar man sig

Men sällan så mycket som jag ångrar mig nu. F-A-N!

Nu är det över

För vissa är den över, för andra inte. Julens höjpunkt för de flesta är väl själva julklappsutdelningen, men i år har jag faktiskt inte varit så brydd över julklapparna. Jag fick fler julklappar än förväntat och jag känner mig helt klart nöjd! Det vart bland annat ett par Wesc-lurar, ett par Nudiejeans, kläder och annat kul!

Nu har vi just kommit hem och jag känner mig fortfarande proppmätt efter julmaten. Ikväll blir det mest troligt en tidig kväll för min del med tanke på att jag sovit alldelens för lite inatt. Men innan det blir det en varm dusch, och därefter en varm the-kopp.

Njut det sista timmarna av julen, snart är det ett år kvar igen.

Julaftonsmorgon

Nu är det julafton på riktigt! Enligt tradition så har vi alla vaknat tidigt idag och ätit julfrukost tillsammans, och därefter fått öppna en varsinn klapp som legat under granen. Varför känns det fortfarande inte som att det är julafton? Inte nog med att jag fått för lite sömn så har jag även blivit sjuk, och ännu sämre mår jag idag, men det är bara att hålla ut! Det är ju trots allt bara julafton en gång om året. Nu ska jag gå och leta fram kläder, och därefter pynta mig själv en smula. Finemang!

Sömnlös

Jag ställer mig frågan, vad gör jag uppe nu igentligen? Jag finner inget vettigt svar, så jag går och skedar med syrran nu. Får se om tomten har varit här med en klapp när jag vaknat!


Den stora dagen är här

Nu har klockan paserat tolv så jag antar att det är dags önska en God Jul! Min jul kommer att firas i Rosvik hemma hos Familjen Ericsson, med mina kusiner och familj. Det ser ut att bli enligt traditionerna i år med, d v s Kalle Anka, därefter julmat, och strax därefter en tomte som kommer inklampandes. Nu blir det 16:de året för mig.

Så nu är det bara på med ett stort smile på läpparna och bara se glad ut, trots att julen inte är min grej. Kameran kommer jag att ta med mig och jag ska försöka att få många bilder, som jag sen kan dela med mig utav. Det har inte blivit mycket bilder på senaste tid, men det har mycket med tiden att göra. Den rusar iväg!

Så jag säger det igen. God jul!

Hektiskt

Igår slutade vi direkt efter den såkallade "Grötfrukosten". Det kändes fint som en avslutning, men mindre värt när vi slutade redan klockan 10, men det var samtidigt skönt. Jag gick runt på stan och la undan julklappar åt mig själv, och sen gick jag vidare till Philip och umgicks med honom. Vi for iväg till Storheden och kollade på Ipods och annat kul, och därefter vart vi bjudna på Donken av hans mor. Det satt mycket bra! Trots att ingen av oss var särskilt hungrig. Därefter åkte vi hem till honom och tog det lugnt resten av kvällen.

Idag har jag inte hunnit uppdatera någonting, men jag antar att det inte är någon som sitter där hemma och grinar för det. Nu är det dagen innan julafton och en hektisk dag. Jag har gått på stan och köpt julklappar med far min och därefter syster. Vi umgicks och gick på restaurang och åt, det vart en kycklingsallad för min del och den satt bra kan jag tala om! Sen tog jag och syster bussen till moster och fikade där med alla andra.

Nu har klockan paserat åtta och jag har kommit hem för en liten stund sen. Jag ska strax sätta igång med julklappsinslagning och sedan färga håret. Fina fisken!

Lovet närmar sig

Nu vart jag helt plötsligt trött och hade därför tänkt utnyttja det med någon extra timmars sömn. Imorgon börjar vi kring nio med en föreläsning som treorna håller i och därefter grötfrukost med resten av skolan, fint! Hoppas på att Jan-Ivar har på sig tomedräkten bara.

Imorgon knallar jag somsagt in till stan direkt efter skolan och inhandlar lite julklappar, och därefter drar jag till Philip och umgås med han. Så förvänta er inte alltför mycket. Jag vet att ni saknar mig!

Bloggen ser torr ut för tillfället, men det ska bli ändring på det.
Mer bilder och sen en ny design så småningom, håll ut!


Julstämningen

Nu börjar jag känna av julstämningen. Ska man kanske säga äntligen? Det beror nog mycket på att snön just precis anländigt, fast kanske aningen för mycket på en gång eftersom jag såg ut som en vandrande snögubbe imorrse när jag kom till skolan. Nu är iallafall alla samlade, den stora tjocka "familjen" och allt känns prima. Allt som fattas nu är att köpa de sista julklapparna och pynta granen med familjen. För första gången på länge så längtar jag faktiskt till julen, visst är det fantastiskt?

Det kan inte bli bättre!


Det närmar sig

Varför jag inte har uppdaterat i helg kan ni nog själva räkna ut. I fredags fick jag ett sms av Philip där han skrev att han orkade sakna mig nå mera, och kom därför hit. Vi drog till Mc donalds och slängde i oss käk, sen tog vi bussen tillbaka till Porsön. Båda var något nedkylda och vi tog oss ett bad, och därefter somnade vi till en film. Jag har därefter bott hos Philip, från lördag till idag. Det har varit helmysigt som vanligt, även fast vi inte gjort nå speciellt. Det var tungt att säga hejdå imorse.

Endast en dag till kvar i skolan, och sen tackar vi för dethär året. Vart har tiden tagit vägen igentligen? Imorgon kommer dagen bestå av en grötfrukost, som tydligen verkar vara traditionellt i gymnasiebyn och därefter ska vi tydligen ha Matte med Marianne medans alla andra får sluta, fast det förvånar mig inte när det är henne vi snackar om. Nåja, huvudsaken är att vi hur som helst slutar tidigt och att vi äntligen får gå på lov! Jag ska direkt efter skolan gå in till stan för att kika på julklappar. I år har jag inte varit ute i god tid men jag har väl någorlunda bra koll på vad som ska inhandlas. Dock hade det suttit bra med en extra slant över, men man kan ju inte få allt. Senare mot kvällen ska jag traska till Philip och vara med han, för att sen ta farväl av honom eftersom vi inte kommer att ses på en vecka. Det kommer bli tungt som alltid

Men nu är det fortfarande måndag och det är roliga saker som händer idag! Jag sitter just nu och väntar på att min syster och hennes lilla familj ska komma hit. Det var ett tag sedan sist! Jag förmodar att det bara blir att ta det lugnt och umgås ikväll. Ska även höra medsyster om hon inte kan vara snäll och hjälpa mig med min läxa, sista läxan för i år. Ja så var det ja!

Får se vart kvällen tar mig

Nu sitter man här som ett frågetecken. Flera planer blev istället till noll planer, så jag får istället se vart kvällen tar mig. Jag ska strax gå förbi affären en snabbis och köpa mig något gott att tugga på och kanske möjligtvis en skvallertidning, sen blir det att kolla hur deras hylla med hårfärg ser ut, hittar jag inget bra struntar jag i det. Hittar jag däremot något så blir det väl att göra slingor och därefter slänga i hela färgen i håret. Great!

Och så är det ju dedär med att tänka på andra


Helgen är här

Nu är en efterlängtad helg här och jag ska bara njuta allt vad jag kan. Nästa vecka återstår ju bara måndagen och tisdagen, och sen har vi jul-lov! Julen för mig är ingenting speciellt, och det känns verkligen tråkigt att jag växt ifrån hela den grejen för som liten betydde den otroligt mycket för mig. Kanske är det också för att sammanhållningen i familjen inte är som den var förut, och det blir tyvärr inte alls samma utan den. Men några klappar sitter ju alltid fint!

Nog om julen. Idag tänkte jag faktiskt vara hemma eftersom jag ändå försovit mig, men det blev inte så. Jag gick till skolan iallafall duktig som jag var, men skippade ändå sista lektionen som var idrott. Jag hade inga idrottskläder med mig och kände helt enkelt inte suget, jag är alldelens för trött! Vi slutade så tidigt som klockan ett och då vart det en runda på stan som jag tidigare bestämt mig för. Där hittade jag som vanligt precis ingenting, och jag tappade tålamodet och for hem. Stället kryllade av människor och jag kände verkligen inte för att stå i kö för att få prova nått plagg lite här och där. Så jag bestämde mig för att kanske ta det imorgon, då det i och försig kommer vara ännu mer folk. Men så får det bli! Kvällens planer är få, men duger. Vilket det än blir så blir det att ta det lugnt iallafall, det kommer bli gudomligt skönt!

17 December

Hallådär, kött och blåbär! Citat by Sean Banan


Jag tänkte bara skriva lite kort och gott här innan sängdags. Idag är det somsagt våran 11-månadersdag så uppdateringen har därför inte varit på topp. Efter skolan vart det staden en sväng och sen for jag hit och myste på med Philip. Vi har varit och tagit en fika på Roasters och nu sitter vi och tjockar med popcorn. En mindre hälsosam dag.

 

Innan jag går vill även passa på att Gratta världens
bästa pappa som fyller år idag. Grattis pappa<3

 

Philip på Lucian. Du är obeskrivligt bra!



Den sjuttonde

Nu har jag fått uppleva ytterligare en underbar månad med dig.
Nästa gång blir det ett år. Jag älskar dig!

Den sjuttonde är vårat datum.


Klädfeber?

Jag har suttit och kollat på kläder på alla möjliga sidor. Man känner riktigt hur man vill sitta och bara klicka hem varendaste plagg, men jag hatar verkligen att beställa sånt jag inte kan prova i förväg. Jag är dendär personen som måste stå framför spegeln hur länge som helst innan jag bestämt mig. Samma gäller i princip allt, ex om det skulle stå mellan två drickor. Jag blir kvar där så länge det behövs.

Jag har rensat min garderob nu och fått slänga iväg massor, tro det eller ej. Och nu fick jag ångest och kände för att införskaffa mig nya plagg, massor om nu bara pengarna hade räckte till! Jag har några hundralappar kvar från förra barnbidraget och hade tänkt gå så snart som imorgon en runda på stan och kika runt, och då SKA jag komma hem med något. På tal om det så köpte jag en ny bh idag, i en mysig röd färg! Jag älskar att köpa underkläder, men har ibland haft svårt med det eftersom det känns så dyrt med sånt i dagens samhälle.



En hetsig dag

Inte hunnit komma med något inlägg idag men jag förmodar att ingen blivit speciellt ledsen i ögat för det. Nu är jag här iallafall och har igentligen ingenting särskilt att komma med. Livet ser ut som det brukar med, skola, pojkvän och shopping. Det har inte blivit så mycket annat på den senaste tiden. Igår for jag till Philip och pluggade förfullt. Där fick jag hjälp av hans underbara mor och även hennes kille jonas som kan massor om politik. Kring halv tolv vart jag klar och då blev det att jag istället sov över där. Vem tackar inte jag till det?

Imorrse vart det mycke spring i mina ben när jag kände hur kallt det var. Efter det första andetaget fick jag en ren chock, det kändes inte alls som att det var luft man andades in. Jag klarade mig iallafall till skolan, även fast jag endast hade en t-shirt under jackan. Skoldagen var inte så märkvärdig, datalektionen var väl den enda som igentligen var någorlunda seriös. Även Rolfan var en smula gladare idag! Vi slutade tidigare idag, mycket tidigare än vi trott så jag tog en runda på stan, provade jeans och annat kul. Klockan tre for jag hem till Philip och tog det lugnt. Vi åt middag och gjorde annat kul, sen tog jag halv nio bussen hem.

Nu återstår väl inte så mycket av denhär onsdagskvällen. Jag har sett på Paradise Hotel och just klivit ut ur en skön dusch! Rakhyveln var däremot inte snäll med mig idag. Nu ska jag strax gå och koka en kopp the och bara sitta här och snoka runt.

Later's!

Bättre sent än aldrig

Som sagt skulle det bli en sen uppdatering idag och det vart till och med lite senare än jag trott. Jag kom hem kring fem-tiden. Jag åt middag har efter det suttit och bara pratat om allt möjligt med min far. Snart åker han igen och det är lika tråkigt som alltid, men jag är väl van. Idag är det Tisdag och det är även en pluggdag idag. Jag har en so-uppgift som ska göras och en bokrecension i engelskan. Inte alltför kul, men det är sånt som måste göras! Därefter har jag förmodligen inga fler läxor före jul-lovet och bara det känns ju gudomligt skönt!

Jag hade nu tänkt att ta mig en liten powernap, för att jag känner att det verkligen behövs. Senare åker jag till Philip för att få hjälp med pluggandet, bara det inte blir alltför sent. Jag uppdaterar väl så småningom, håll ut!

Inte min starkaste sida

Pluggandet går inte framåt för min del. Jag har kollat igenom so-frågorna och fattar igentligen inte ett piss, hur mycket jag än vill det. Jag har istället suttit och knaprat på morötter och fördrivit min tid framför datorn, rätt så typiskt? Jag försökte komma undan med att jag skulle söka fakta på internet och sitter istället och läser bloggar, vem försöker jag lura igentligen? Bäst att sätta igång nu då.

Imorgon slutar jag kring fem så förvänta er ingen uppdatering innan dess. Det blir mest troligt stan en sväng också efter skolan, får se om jag lyckas få med mig något kul!

(Bilden är inzoomad. Det är en bil som precis kör förbi)
Sommarminnen, jag saknar det starkt!



Drömmer mig bort

Jag och Philip har under den senaste tiden snackat om att vi skulle vilja göra något speciellt under jul-lovet, och att framförallt få komma bort från Luleå, och med det menade nog ingen av oss att fara till någon by uppe i Lappland utan söderut såklart! Nu har vi kommit fram till att vi eventuellt ska åka med syster och c.o ner till Västerås efter jul, och jag har nu suttit och kollat tågbiljetter förfullt! På flygfronten ser det fullt ut, och det lilla som finns kvar är biljetter som kostar kring två tusenlappar, helt onödigt dvs. Vi snackade om att bara fara dit några dagar, och sen komma hem till nyår för att fira den med vänner mfl. Det låter helt underbart i mina öron! Om det blir av så åker vi Lördagen den 26 och kommer mest troligt hem på Nyårsafton, den 31:a.

Drömmer mig bort

Gymmet, nästa!

Nu har jag försökt smällta maten så gott det går och beger mig strax mot gymmet för att bränna fläsk! Därefter väntar mig en lång, kok-het dusch och massa plugg.
Visst är det härligt med en ny vecka? -Nä, tänkte väl det

Två dagar senare

Min uppdatering har inte varit på topp under helgen och det har nog bara berott på ren lathet. Även denna helg spenderade jag den mesta delen av min tid hos Philip, man kan nästan säga att det är mitt andra hem. Fredagen vart bra till slut och allt löste sig hur bra som helst. Jag tog det dock ganska lugnt och det kändes bra såhär i efterhand. Det tråkiga var väl att jag kanske inte fick umgås så mycket som jag velat med de andra, men vad gör man inte för en vän som inte mår bra. Jag och Philip tog nattbussen in till stan kring ett, han mådde inte heller så bra sen men vi gick förbi Max ändå och köpte käk. Det slutade med att jag var den som till slut fick äta upp maten, och sen gick jag och la mig bredvid Philip.

Lördagen var däremot snäppet lugnare. Vi sov ut på morgonen, och det behövdes verkligen! Under dagen for vi in till stan och kollade på jeans åt mig, och sedan vidare mot Porsön för att lämna av lite grejer och sånt. Senare under kvällen tog vi bara allt som det kom, vi åt en god middag med hans mor och senare gick vi förbi Kvantum en sväng och köpte oss en massa gott. Sen avslutade vi kvällen med en skön dusch, film och massa mys. Vi sov ganska sött på soffan

Igår bestod dagen av en massa degande. Det vart en sen frukost, sen gick vi på stan en sväng och kollade på bhar åt mig och därefter satte vi oss på Max, tog en glass och samtalade om allt möjligt. Senare på kvällen gjorde vi tacos, och sen bar det av mot bion där vi såg "Luftslottet som sprängdes". Klockan var kring tolv när den var klar, så då gick vi raka vägen hem till Philip och sov.

Inte en fullt så intressant helg kanske, men det har varit gudomligt skönt! Idag hade vi introduktionsdag på skolan och idag var det Text. Jag och tjejorna skulle iväg till Björsbyn och intervjua en snubbe, men eftersom jag redan var inne i stan skippade jag det och tog ut en sovmorgon istället. Jag kan inte påstå att vi jobbat särskilt seriöst idag, men alla är väl lite sega på en måndag.

Nu knallar jag

Nu trallar jag iväg mot mamsen och byter kläder och fixar allt det övriga, sen trallar jag vidare mot Björx där det sen blir att småfesta med Herr Robertson och gänget. Vi hörs om du törs!

Inte så pepp

Nu är det helg, kanske inte så efterlängtad som alla andra men det duger. Kanske beror det på att kvällens planer inte blivit som det planerat? Har nog mycket med det att göra. Jag känner mig just nu väldigt uppstressad eftersom jag inte vet hur det blir. Mest lutar det väl åt att umgås och småfesta, men i nuläget är ingenting än säkert.

Skoldagen var jobbig, och det har nog berott på att jag varit så obeskrivligt trött, varför vet jag faktiskt inte? Idrotten blev man ju inte piggare av, men kul var det iallafall! Vi hade boxning och det var faktiskt myckte tyngre än jag nånsin kunnat ana. Helene slog ju på som en galning så att armarna nästan höll på att lossna, men hon fick stå ut en hel del hon med. Hon var då superbra på att peppa en :)

Nog om allting. Nu har jag bråttom!

Kort och gott

Nu tänkte jag bara skriva någon rad såhär innan läggdags. Imorgon kommer min uppdatering inte att vara på topp och det beror på att jag slutar så sent som klockan fem, därefter ska jag vara inne i stan tills jag sen ska till Porsön på julfesten. När det slutat ska jag umgås med Philip och jag förmodar att vi inte kommer att skiljas åt fören sent på kvällen, så vi hörs då! Hoppas ni inte saknar mig alltför mycket, he-he

Sov sött, vakna blött!

En av alla "traditioner"

Imorgon är det dags igen! Porsöskolan ska jag julfest och vi tjejer som gått där har genom alla år gått på julfesten, och därefter kollat på lucian, och det har genom åren blivit lite traditionellt för oss. Porsöskolan har enligt mig varit den bästa skolan jag gått på, trots att jag bara gått två skolor innan dethär. Det är där jag har haft som roligast! Alla raster, alla bus man gjort och varit med om. Oförglömligt!

Här är en bild från förra årets lucia. Det kändes som att det var igår man stod där själv, nervös och nästan svimfärdig. En av de saker jag aldrig lär glömma var precis när vi skulle gå in, då mitt hår plötsligt börja brinna, men faran var över lika snabbt som jag märkte det, tur nog.


Efter en the-kopp och många timmars sömn

Inte nog med att jag känt mig nere och deprimerad idag, så börjar jag känna mig sjuk också. Känns inte som någon förkyldning eller så, utan mer en infektion i kroppen. När jag klev in i badrummet var mitt vita ansikte och mina sprängröda ögon det första jag fick syn på och det var ju knappast den vackraste synen kan jag tala om. Jag ska därför strax hoppa in i en kokhet dusch och bara stå där. Efter det ska jag smörja in mig med lite roligare krämer och göra mig en stor the-kopp och bara ta det lugnt framför tvn. Det får bli en någorlunda tidig kväll för mig idag, jag känner hur min hjärna skriker efter sömn.

Förlåt för tråkiga inlägg på den senaste tiden, att jag bara skrivit om vardagen och att jag knappt skrivit om något annat, + att bilderna varit väldigt få. Den hårda sanningen är att jag faktiskt inte hunnit göra så mycket annat än att pluggat de senaste veckorna, och har därför inget kul att komma med. Inläggen kommer så småningom innehålla fler bilder också, jag har bara inte haft varken tid eller ork för att ens ta i dendär förbaskade kameran. Håll ut!

Så bra, men ändå inte

Underbart det känns när halva veckan är avklarad! Jag kan inte påstå att jag gjort så mycket på den senaste tiden, annat än att jag pluggat och gått på stan några svängar förra veckan. Träningen har skitit sig på senaste tiden, och är det inte för ryggen så är det för läxornas skull. Nu är alla läxor gjorda och klara så jag hoppas på att vi slipper dem det lilla som är kvar av terminen. Jag hade tänkt ta tag i träningen redan ikväll men jag har inte bestämt mig om jag ens känner orken idag, och när man väl inte känner orken och far dit iallafall blir det ingen "träning" av det hela, utan mest bara slö-träning som inte känns ett dugg värt i slutändan. Jag saknar verkligen dendär känslan efter man har tränat, att man gjort någonting riktigt bra som man sen mår bra av!

Jag ska ta och sluta upp med mitt snack nu innan jag blir ännu mer deprimerad över dethär med träningen. Idag är en såndär dag då man bara känner sig missnöjd när det gäller en själv och en egens tänkande ibland. Jag får väl se det från den ljusa sidan och försöka någon annan dag igen.

Nu är det natten

Det har inte blivit så mycket mer pluggande för min del sen jag uppdaterade sist men jag känner mig nöjd med det jag gjort idag, det får duga. So-provet kommer nog gå fint imorgon eftersom det ändå bara är ett G-prov, vilket är jäkligt skönt för min del eftersom jag knappt pluggat någonting i helg. Nu är allt gjort iallafall och jag kan gå och lägga mig utan att känna någon minsta oro i magen.

Imorgon är det onsdag och onsdagarna brukar oftast vara ganska lugna. Imorgon slutar jag dock en timme senare än vanligt eftersom jag ska stanna och göra provet, men jag är ju inte helt ensam utan Henny ska också göra det vilket känns kanon för min del. Efter skolan har jag inga planer, utan kommer väl bli att jag åker hem och umgås med pappsen nu när man väl hinner.

Nu ska jag stänga av datorn och gå till sängs, trots att det inte varit en alltför tung dag för mig precis. Med mig tar jag telefonen och smsar med en snygging tills jag somnar. God natt!


Det går framåt

Jag har inte gjort så mycket annat än att pluggat sist jag uppdaterade. Min dag är verkligen inte intressantare än så. Jag har gjort klar novellerna, och kommit långt på engelskan. Nu har jag suttit med son och försökt nöta in det, men det vägrar att fastna. Precis som om det inte finns plats för mer information i mitt stackars huvud? Jag har varit förbi affären med pappa och där köpte vi lussekatter och annat gott, så jag hade snart tänkt sätta mig och kolla på Andra avenyn i sällskap av en varm the-kopp och en lussekatt. Sen fortsätter pluggandet, igen

Det är inte första gången jag ser skel-ögd ut på en bild.


Nästan klar!

Det var tur att jag tog ledigt idag för det kändes riktigt behövligt såhär i efterhand. Jag har hunnit med en hel del plugg, storstädat i mitt rum och fått mig en skön sovmorgon så jag känt mig utvilad hela dagen. Nu återstår bara att packa det jag ska ha med mig till pappa och fara och träna. Det var ett tag sen sist så nu är jag mer taggad än någonsin! Nu kommer jag framöver att träna 3-4 gånger i veckan, no matter what! Nu har jag lagt så mycket tid på bara läxor och annat. Nu kommer träningen komma i första hand!

Jag har skrivit en bokrecension på en bok jag inte ens har öppnat.
Det är ganska bra gjort för att vara Ida Stark va? ;)



Don't panic

Nu är jag mer än nöjd. Jag bestämde mig för att vara hemma idag eftersom jag inte hade hunnit klart med allt. Det kändes bättre det än att lärarna skulle tro att man var dendär oansvariga typen. Jag slog därför av alarmet på mobilen och vände mig om och sov några timmar till. Jag vaknade kring elva och har just ätit mig en ordentlig frukost för en gångsskull! Nu ska jag strax sätta igång med pluggandet, men först slår jag på Coldplay. Dem lyssnar man inte på varje dag minsann.

See you guys later!

Svar på kommentar

Jag glömde att svara i mitt gamla inlägg så jag gör det nu.
- Kan du länka videon på när han sjunger?:)

Svar: Det kanske jag kan göra så småningom, men den var ganska så svår att hitta just på youtube.  Jag kan säkert fixa fram den, men innan måste jag fråga efter herrns tillstånd ;)

Måndagkväll

Nu har jag varit duktig och pluggat häcken av mig och ändå är jag inte klar. Jag har ett prov imorgon som jag inte känner mig helt hundra på, och det gör mig nervös. Allt annat ser ut att rulla på bra för min del, novellen är strax klar också. Nu kände jag att jag förtjänade en paus framför datorn och passar på att kolla vad som hänt de närmsta timmarna. Jag funderar starkt på att gå och städa mitt rum snart men jag vet inte riktigt vad mor min skulle säga om det när klockan är såhär elva på kvällen. Kan hända att jag blir hemma imorgon om jag inte blir klar med pluggandet idag, hellre det så jag kan känna mig lugn, istället för att gå besviken från klassrummet efteråt. Det återstår väl att se imorgon. Nu ska jag snoka vidare, laters!

Läxorna väntar

Nu sitter jag framför datorn när jag som minst borde, så jag ska strax packa mitt och knalla vidare till min mor där en massa plugg väntar mig. Jag hade tänkt att vara snäll mot mig själv och gå förbi affären en sväng innan och köpa mig en lussebulle, bara för att jag ska orka plugga hela kvällen. Jag kommer även som vanligt att ha sällskap av the-koppen min.

Jag hittade en fin sak på Facebook när jag var inne och tittade.
Nämligen ett klipp på min älskling på youtube. Snart är han känd!


En ny vecka

En liten update från skolan.
Helgen har varit underbar! Fredagen vart lyckad och vi hade det kul så länge det varade. På lördagen vaknade jag upp med min älskling och det första vi gjorde var att knalla till Porsö-pizzerian. Senare på dagen drog vi hem till honom där vi låg och kollade på bolibompa-kanalen hela dagen. På kvällen åt vi middag och därefter drog vi till Gustav där han, Peter, Hugo och Mp var. Det vart film-mys och annat kul.

Gårdagen var en lugn dag för både min och Philips del. Vi följde med hans mor och Jonas till Piteå där vi fikade hos Jonas föräldrar. När vi sen kom hem till stan igen så åt vi middag och därefter tog vi det lugnt hela kvällen. Vi gick ut och promenerade en sväng ute i den friska luften och sen vart det bara tv-tittande och massa mys.

Imorrse försov vi oss en hel timma och kom därför försent, men det kändes värt. Vi har nu text på skolan och ska snart iväg och intervjua Hans Englund. En skön mjukstart på veckan!

En seg Lördag

Vart lite för mycket igår, så nu blir det att ta det lugnt med herr Robertson hela dagen.
Uppdateringen kommer nog därför att inte vara i topp. Ha en bra dag!

Friday

Nu är det fredag och det känns bättre än någonsin! Skoldagen för min del var väldigt lugn, och efter skolan gick jag och till Philip och var med honom ett tag. Kring fem avslutade vi med en middag och sen tog jag bussen hem. Nu ska jag slå på nån bra musik och tralla iväg till toan och sminka mig. Ikväll blir det fest!

Bättre sent än aldrig

En sen uppdatering från min sida, men bättre sent än aldrig! Jag åkte till Philip idag efter skolan och som det ser ut nu blir jag kvar här hela kvällen. Jag ska strax försöka få med han ut på en promenad, sen får vi se vad kvällen mer har att bjuda på. Nu vet ni vart ni har mig, sakna inte ihjäl er för guds skull.

I hate this part

Du har börjat visa en annan sida av dig.
Och tro mig, jag gillar den inte.

Kvällsöppet

Nu är jag hemma igen efter att ha gått på stan med Sanna. Det kändes som ett riktigt bra tag sen vi umgicks såhär sist. Vi gick runt på stan, snackade om allt mellan a och ö och sen avslutade vi med käk. En mycket trevlig kväll! Klyftig som jag var så glömde jag mitt bankomatkort hemma så det blev inte att köpa jackan idag, utan jag fick lägga undan den till imorgon. Nu är det bestämt, den ska jag ha!

Jag gick och kikade på julklappar åt mig själv, saker som jag önskar mig. I år har det varit tufft för mig att komma på, men jag har bestämt mig för att önska mig behövliga saker. Såna saker som man inte ids lägga ut pengar på själv. Hitills har jag hittat mig ett par jeans (Nudie), en klocka, en väska, plånbok, och två par skor. En bra början iallafall! Jag antar att det andra får bli smycken och annat kul. Jag fyller ju faktiskt år två veckor efter ;)

O som i onsdag

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Det skönaste var nog att sluta tidigt och att vi bara hade en seriös lektion. Jag slutade kring två och gick sen på stan en liten stund med tjejorna! Jag åkte därefter hem till pappa och packade och sen fick jag släpa väskorna vidare till mamma. Jag satte mig och pluggade lite engelska, och nu sitter jag bara och tar det lugnt.

Ikväll ska jag in till stan och kika eftersom dem har kvällsöppet. Det blir väl att kika på julklappar och annat kul, både till mig och andra. Jag kanske eventuellt köper jackan idag också, jag är ännu inte helt hundra procent säker. Sen blir det mest troligt att ta något att äta där också. Blir att dra dit med Sanna, det ska bli skönt att umgås igen!

Då tiden går som fortast

Tiden går skrämmande fort. Dethär är en dag jag kommer ihåg. En helt vanlig dag i januari då jag satt i kemisalen och skulle göra ett omprov. Då jag istället satt och luktade på dethär hjärtat som jag hade fått av Philip, andra gången vi var med varandra. Snart är det ett år sedan!

Bilden var kanske inte den snyggaste,
men den väcker upp många fina minnen.
Jag saknar den tiden.


Man får det man ger

Nu är jag pigg och glad efter att ha sovit i två och en halv timma. Nu kommer jag förmodligen inte kunna somna när jag väl ska sova senare men tro mig, varenda minut kändes det värt. Jag vaknade med ett leende på läpparna och jag kände bara hur glad jag var i hela kroppen. Tänk så mycket en dröm kan göra egentligen. Jag vaknade precis till Andra Avenyn så jag låg kvar och såg det, sen kom pappa in med lussebullar och the och de var då livet kändes som bäst kan jag tala om.

Det har inte blivit nå plugg för min del idag, men jag är helt enkelt så slut när jag kommer hem från skolan. Man ska inte skylla på annat, men jag har varken känt lust eller ork för nånting idag. Nu är läget bättre och jag känner mig någorlunda stabil. Jag har just sagt hej då till pappa också, och det känns precis lika jobbigt som alltid. Imorgon åker jag till mamma och bor där i en vecka.

Jag sitter nu och lyssnar på lite upp-piggande musik, det har för mig varit en lång dag, en dag som varit längre än de andra. Jag har legat och tänkt på det mesta, i princip allt som rör mitt liv, de som väl finns kvar dvs. Imorgon ska jag till syon och prata med henne angående att byta linje. Dock ska jag inte ha för höga förväntningar, kanske inga alls igentligen men jag har bestämt mig för att fråga så jag känner att jag försökt iallafall. De är väl en bra början iallafall!

Nu var det klart!

Nu är jag förhoppningsvis klar med alla läkarbesök och tandläkar besök för i år! Min morgon höll på att börja dåligt, men jag försökte göra mitt bästa och bara låta ilskan rinna ur mig. Jag kom prick nio till tandläkaren, och där fick jag sitta och vänta i 35 hela minuter på att tandspecialisten skulle komma och kalla på mig. När jag väl fick komma in så växlade vi några meningar och därefter var det klart. Det kändes ganska ovärt efter att ha suttit där så länge, men vi bestämde oss för att ses igen efter jul. Ingen räls blir det för mig, vilket känns synd. Men vi skulle titta närmare på mina tänder, och besluta oss för om vi ska göra något åt det eller bara låta det vara. Hon tyckte att jag hade fina tänder och att jag inte skulle förstöra dem. Tänderna var i bra skick och det var ju skönt att höra! Efter det åkte jag raka vägen till skolan och hade tre långa lektioner. Matteprovet gick bra, och jag kände mig riktigt nöjd när jag lämnade in det!

Efter skolan gick jag till Leo Hassler (Läkaren). Operationen gick snabbt och kändes knappt, vilket kändes som en stor lättnad för mig. Det var ingen stor grej, utan jag gick bara dit för att jag hade hört mycket bra om han, att han brände bort födelsemärken och att det tydligen inte fanns någon annan i lilla Luleå som gjorde det. Det vart klart på bara någon minut, och därefter gick jag vidare in mot stan. Jag kikade runt på skor och jackor, och hittade mig en jättefin jacka på HM. Den kostade 500 kronor och kändes därför inte alltför dyr heller. Jag la undan den och ska eventuellt köpa den imorgon, om det inte blir en julklapp istället. Skor hittade jag dock inte, men det är inte så att jag känner mig särskilt besviken heller. Jag hittar väl så småningom! Jag köpte även en Primer, från märket Lumene som gör att sminket ser mattare ut och håller längre.

Det vart inte en så lång sväng på stan, men det kände jag inte för heller. På vägen hem gick jag förbi Ica en sväng och köpte lussebullar och the. Andra gången i år som jag äter det! Så ikväll hade jag tänkt lyxa till det en smula när jag sitter och pluggar. Men först ska förbi min mor en sväng, och sen eventuellt duscha.

Nu är det sämre tider

Jag är inte stark nog att gå igenom dethär en gång till.
Antingen accepterar du det, eller så är du fri att gå din väg.

RSS 2.0