De tre senaste dygnen

Tre dagar senare sitter jag nere i Västerås hos min syster med min fina. Uppdateringen har varit kass och det beroende på brist på tid och ingen tillgång till dator. Dagarna har varit fullspäckade och jag har först nu, tre dagar senare fått tid över till bloggen.

Min midsommar var bra, precis som jag hade förväntat mig. Det blev dock inget utav det som var planerat, dvs varken Twister eller kubb, men alkoholen och massor av både trevligt och otrevligt folk gjorde kvällen minst sagt bra! Kvällen avrundades med fyllekäk på max (som allitid) några vattenglas och ett hål i dörren. Under lördagen mådde jag som jag förtjänade och var inte alltför inställd på en 14-timmars tågresa, men med det bästa sällskapet fick det lov att gå ändå. Vi åt, vi såg på oc och krigade mot John Blund. Tre timmars sömn var vad vi fick, men det fick duga. Vi anlände klockan sju på morgonen på pricken och vi blev upphämtade av Johan. Så fort vi kommit hem gick vi och skedade på soffan och sov ytterligare några timmar, innan det sen var dags att gå ut i det fina vädret. Sol var vad vädret hade att bjuda på, och det dög mer än väl kan jag tala om. Medans Philip lekte med barnen gick jag själv och la mig på gräsmattan i solen och tittade på. 5 timmar senare blev det att fara iväg och gratta Nicklas och middag på det. Även kvällen spenderades ute i solen!

Idag tog vi en sovmorgon och klev inte upp förens klockan halv tolv, och lika bra var ju det eftersom vädret inte alls såg för kul ut. Vi hoppade in i duschen och tog oss en frulle och först efter det vågade solen titta fram. Plötsligt var det strålande sol och värmen bara steg, så shortsen åkte på och vi tog tåget in till stan. Eftersom både jag och Philip fått oss rejält med färg gick vi och köpte oss en till solskyddsfaktor och jag en påfyllning av allergitabletter. Jag hittade mig mycket kläder men bestämde mig för att hålla hårt i plånboken idag eftersom det bär av till Stockholm imorgon. Även den efterlängtade, röda baseball-jackan från Gina Tricot fick jag avstå att köpa, men den la's dock undan och ska köpas så fort vi kommer in till Västerås igen! Affärerna stängde klockan sju och vi gick och köpte oss en varsinn kaffe och en cheeseburgare och satte oss i solen för att vänta på bussen. En timma senare satt vi på bussen påväg till Hallstahammar igen. Efter en hel del skavsår ligger vi nu i soffan och ska strax gå till vårat lilla rum och se på några oc-avsnitt innan vi sedan förhoppningsvis somnar. Klockan kommer att ringa halv sju imorgon bitti, underbart! Jag kommer se till att min uppdatering inte kommer att se ut såhär framöver. Tack för att ni stått ut!

Allt är perfekt

Efter att ha spenderat en hel del tid ute i det fina, spelat monopol, målat naglarna gula, 
shoppat på stan, ätit för mycket onyttigheter och tittat på oc är jag tillbaka. Två dagar senare,
och sommarvärmen är äntligen här! Både idag och igår låg jag ute och solade, och jag lyckades
bränna mig på både ansikte och knän. Tanken av att fara och svalka av sig slog mig, men
eftersom jag inte hade någon till sällskap nöjde jag mig med en kall dusch istället. Några smothies och en SOLO-tidning var vad jag behövde och till slut gick jag in för att göra mig iordning för en dag på stan. Eftersom bussarna inte går alltför ofta numera blev det cykeln och det var trots den kalla blåsten riktigt härligt! Jag kom hem ett par cykelbyxor och skrubbhandskar rikare, och allt under hundralappen. Jag kände mig nöjd! Resten av pengarna ska sparas till de otroligt efterlängtade Stockholmresan.

Imorgon är det Midsommar vilket för mig kommer att betyda ytterligare några timar i solen, om
vädret så tillåter. Sedan kommer jag att ta en lång dusch för att fräsha upp mig en smula och sen så småningom börja fixa mig inför kvällens bravader, som imorgon kommer att äga rum hos Sanna,
iallafall till en början. Vart det bär av, OM det bär av, har jag faktiskt ingen aning om. Kubb och andra trevligheter är vad som står på listan och resten, vad som sker sen är en oskriven saga.
Alkohol och trevliga peeps gör nog susen!


Bildbomd

Här om dagen skickade Nathalie de efterlängtade bilderna från avslutningen och här är dem. Det flesta bilder från avslutningen äger jag själv och dem befinner sig just nu på pappas dator så dem laddas upp här så småningom. Här kommer några av Nathalies bilder.
















Mot huvudstaden!

Efter en hel del planerande löste sig allting till slut och jag kan med ett leende på läpparna tala
om att jag och min fina tar tåget mot huvudstaden på lördag för att göra Stockholm samt Västerås alla gator osäkra. Att gå i Stockholms alla parker, shoppa, och självklart gå på Grönan är bara det få av alla saker vi ska göra. Vi får äntligen träffa min syster och hennes lilla familj igen och lille Melvin får äntligen träffa sin efterlängtade lekkamrat Philip. Nu återstår det bara att hoppas på att vi har vädret på våran sida, men skulle det inte vara så gör det inte särskilt mycket. Det är sällskapet som räknas!

Hur bra jag kommer att må under tågresan dit ner är ganska så tippat men det kommer förmodligen att kännas värt! Som det ser ut nu blir det att fira Midsommaren med dem bästa + många andra till. Bara vädret är på topp kommer det att bli awesome!

Vi blir där från lördag till fredagen veckan därpå. Underbart!



Nu har vi allt, utom sommaren

Sommarlovsveckorna fortsätter att rinna iväg, utan det minsta sol eller värme. Dagarna då solen väl vågat visa sig har det blåst kallt och solen har emellan åt försvunnit bakom ett stort molntäcke och ibland aldrig mer visat sig igen. Det ryktas om att sommarvärmen är påväg och att det redan imorgon ska vara mycket varmare, och hur bra låter inte det när vädret börjat gå en på nerverna? När man knappt kan gå ut utan att behöva vara rädd när nästa skur kommer. Vart fan är sommaren?
Vi vet att Norrland kan bättre!

Gårdagen var en fin dag, till en början iallafall. Jag och Philip klev upp klockan halv tolv och gjorde oss en lunch, en gammal goding bestående av makaroner och köttbullar. Jag gjorde mig därefter iordning och vi for in till stan. Väl där hittade jag en jätte söt jacka/kavaj på HM som jag köpte, som dessutom var på rea, det blev därefter en sväng förbi Apoteket och sen gick jag och var social med Henny en stund. Efter det gick vi och kikade på kläder till min man och bra smak som jag har passade allting och även han köpte sig lite kläder, ett par shorts, en långärmad och en jätte snygg skjorta, och allt på Carlings. Vi blev därefter båda väldigt trötta och hungriga så vi for hem till mig och lagade spaghetti och köttfärssås. Mot kvällen åkte vi hem till Philip, vi laddade ner Oc och i väntan på det for vi ut på en cykeltur. Vi såg klart Linas kvällsbok som vi hade börjat på tidigiare i veckan och efter det hade Oc laddat klart, och då började vårat lilla marathon. Tre hela avsnitt såg vi och sen kallade sängen. Eftersom Philip hade andra planer idag blev jag hemskjutsad där kring två och har sedan dess bara tagit det lugnt. Jag sitter just nu och kollar på tågbiljetter ner till Stockholm till mig och min fina. Helst av allt hade jag velat komma iväg redan i helg, men det känns som att dem skulle kunna fått vara en aning billigare..

Allt för idag

Klockan närmar sig elva, vilket betyder att min fina kommer att dyka upp när som helst. Till en början blir det nog att ta ett varmt bad och sen avrundar vi nog framför tvn med en the-kopp eller dylikt. Jag är jätte sugen på att ta en kvällspromenad men eftersom vädret är så ostabilt känns det inte som att det är rätt läge för det nu. Om morgondagen har bättre väder att bjuda på blir det förmodligen att vara ute. Jag måste en sväng förbi Um och sen göra stan en sväng. Vad som händer sen får dagen avgöra. Med andra ord, vi får se vart måndagen tar mig!

Detta är som ni kanske förstår sista uppdateringen för idag. Beroende på vad jag och
Philip gör imorgon kanske det dyker upp en uppdatering här också, det kan alltså ske.

Kan vädret bestämma sig?

Nu är jag ombytt och redo för en springtur. Jag hade först tänkt mig en kväll på gymmet men eftersom jag har en hel del tankar som behöver rensas så slår nog springturen allt! Vädret ser
inte särskilt stabilt ut men börjar det regna är det sånt man får ta, när man väl tagit risken.
Jag tänker inte låta vädret hindra mig.

Misslyckat

Efter en välstekt hamburgare, en film och en hel del bröllopstittande skiljdes vi åt, ovanligt tidigt. Jag kände mig trött och hängig och ville ingenting annat än att sova. När jag kom hem tog jag min medicin och la mig framför tvn med mamma och kort därefter kom illamåendet. Jag vred och vände på mig, vattenglas efter vattenglas slank ner i min mage och illamåendet blev allt värre och värre. Till slut slumrade jag till men vaknade av mitt mobil-alarm som satte igång där efter tre. Jag och Philip hade tidigare under kvällen bestämt att han skulle komma till mig kring tre, och eftersom han inte syntes till bestämde jag mig för att ringa honom. Efter ännu en timmas väntan kom han hit, genomblöt. Vi tog mopeden hem till min mor och la oss skönt i min säng där vi sedan somnade
med en gång. Jag är inte särskilt nöjd.

Idag ringde mamma och väckte oss klockan kvart i ett, jag kände mig en aning utvilad och vi klev upp. Vi åkte hit till pappa för att äta en snabblunch innan han sen åkte iväg igen. Eftersom vädret fortfarande är dåligt blir det väl att spendera söndagens timmar här hemma, ensam. Om det lyckas spricka upp fram mot kvällen tar jag mig ut och springer, annars blir det eventuellt gymmet.
Roligare än så ser det inte ut att bli.

Tre timmar senare

Tre timmar senare sitter jag här, osminkad utan att varken ha bytt kläder eller ha borstat tänderna. Efter att bröllopet satte igång har jag och min mor suttit som fastklistrade framför tvn, och ett stort fan som min mamma är utav kungafamiljen har man fått höra en hel del kommentarer emellan åt och jag har fått skratta kan jag lova! Som det ser ut nu så kommer Sanna och Thomas till mig klockan halv sju, där vi sedan tänkt steka hamburgare och snacka skit. Det är även mycket möjligt att vi tar cykeln in till stan för att hyra en film som vi sen kan sitta och pladdra åt. En dö-chill kväll med andra ord! Men först får jag lov att ta itu med sminkning och andra tråkigheter. Later's!

Två dagar senare

Efter två dagar med min fina är jag återigen hemma. Vi har som vanligt bara tagit dagen som den kommit och bara låtit tiden flöda. Torsdagens timmar spenderades till en början på stan där vi kikade på kläder och tog därefter en fika på roasters för att "fira" den stora dagen. På kvällen tog vi en moppetur till gammelstad för att lämna av en mopeddyna till en snubbe och därefter åkte vi hem och slog på en film. Fredagen blev det ytterligare en dag på stan, men mitt sura humör tog över och vi åkte hem till Philip. Vad som hände har jag ingen aning om, men maten gjorde sitt och jag blev på glatt humör igen! Efter en middag på max med vännerna Sanna och Linus samt en lång pratstund tog vi cykeln och cyklade ner till södra hamn. En stund därefter bestämnde vi oss för att köpa jordgubbar och därefter åka hem och ta oss ett varmt bad. Kvällen slutade därefter med att Philip läste för mig och jag sov som en stock.

Imorse vaknade jag av att jag fick frukost på sängen av min fina, en bättre start på dagen finns väl inte? Kort därefter blev jag hemskjutsad av Philip och hans mor eftersom Philip skulle till Haparanda med hans kompisar, så jag bestämde mig därför för att fara och umgåsas med min mor innan jag sen drar vidare för att umgås med mina två knasbollar, Sanna och Thomas. Ett bättre väder hade man ju inte tackat nej till!

Precis som det är nu

Nu sitter jag här alldelens nyduschad och varm, det är nästan så man vill kasta av sig badrocken och springa ut och rulla i det kalla gräset. Hur illa det än låter så känns det som att jag inte duschat på år och dar. Nu återstår det bara att vänta till min ny-insmorda kropp har torkat och sedan slänger jag mig i en renbäddad säng så man är pigg när älsklingen kommer hem. Innan det blir det en snabb vända in till stan och sedan åker jag hem igen för att städa och göra det lite fint. Något jag kanske inte nämnt är att vi firar 1 år och 5 månader imorgon, det känns helt underbart!

Löprunda, avklarad!

Det var ett perfekt löparväder idag, och redan efter att jag bara sprungit endast någon meter känner jag hur jag börjar svettas men trots hettan och bultande skavsår krigade jag mig igenom dendär milen och fort gick det! Sista biten fick jag lov att gå för då sa vänster foten ifrån totalt. På hemvägen gick jag förbi Ica och köpte mig tranbärsjuice eftersom jag misstänker att jag har en urinvägsinfektion på väg, inte alls kul såhär på sommaren. Så resterande timmar av tisdagen kommer förmodligen att spenderas framför tvn med tranbärsjuicen till sällskap. Sen hoppas jag på att få mer sömn inatt!

Det blir inte alltid som förväntat

Denhär dagen blev inte som planerat men det kan inte hjälpas, annat än att ta vara på tiden och hitta på något annat. Jag ska strax bege mig ut i det fina vädret och jogga. Det har varit ännu en dag då jag känt mig trött och sliten och det är just sånahär dagar som ordet träna inte står högst upp på listan. Efter några timmar i den friska luften blir det att ta en behövlig dusch och sedan lägga sig och se på fotbollen. Lite sällskap hade ju inte suttit helt fel, men man kan ju inte få allt.

Som ni ser har jag de senaste dagarna lagt upp lite mer bilder än vad jag brukar och det beror på att min far varit hemma och jag har därför suttit vid hans dator. Nu är han däremot och jobbar igen och nu är det därför min dator som gäller en vecka framöver så förvänta er inte något, om jag inte fotar med min iphone dvs. Det återstår att se!

Ännu en seg start

Denhär morgonen har jag varit allt ifrån pigg. Jag lyckades snooza mig genom två timmar och sen fick jag lov att tvinga mig själv att kliva upp, när jag helst av allt hade velat sova bort hela dagen. Jag klädde på mig och for in till stan och mötte upp min lärare Mona en sväng, sen strosade jag runt själv i en timma. Jag la undan tre par shorts, en shortsdress och en kavaj som jag bara måste ha! Nu är jag just hemkommen från staden och sitter och kikar på fotboll i väntan på att Sanna ska sluta. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men förmodligen bara umgås och ta det lugnt. Sen kanske vi även slår en pling till Thomas som jag lovat. Nu, en powernap med Lars.W i öronen <3

Sometimes we don't learn from our mistakes

Träningen gick väl sådär idag. Jag kände att jag gav mitt allt men i slutändan visade det sig att jag inte hade så mycket att ge. Samuel var snäll och peppade mig och hjälpte mig massor, vilket jag är väldigt tacksam över, för annars hade jag förmodligen suttit och rullat tummarna under hela träningen. När vi väl började insåg jag hur mycket jag har kvar att lära mig men att jag ändå kommit en god bit på vägen. Min höjdskräck är någonting jag måste börja ta itu med, samt spänsten eftersom jag inom kort ska bli topp i laget. Sen är det detdär med mitt tålamod som vi inte ens behöver prata om, men trots många misstag tog jag mig upp på hög höjd, föll ner och nöjde mig med det. Jag klarade ju trots allt av det jag aldrig någonsin trodde jag skulle klara av, att stå på en hög höjd och bara falla bakåt och landa spikrak, men det måste varit tack vare all peppande som jag fick. Ibland kan man mer än vad man tror, och idag fick jag det bevisat. Så ett litet leende på läpparna fick jag med mig hem idag iallafall!

Jag hade tänkt klämma in ett gympass efter träningen men min kropp var alldelens för trött för det och jag bestämde mig för att istället åka hem och se på fotbollen, vilket visade sig vara helt rätt i slutändan! Nu ska jag strax lägga mig framför tvn och avsluta min tisdag där. Förhoppningsvis har morgondagen en bättre dag att bjuda på, och framförallt bättre väder!

T to tha rött

Efter bara några dagars sommarlov har jag lyckats vända dygnet åt helt fel håll vilket resulterade till ännu en uppesittarkväll. När klockan blev tre fick jag lov att slå igen datorn och krypa till kojs och utan vidare förhoppningar somnade jag konstigt nog direkt. Eftersom jag och Philip hade planerat att han skulle komma till mig på morgonen innan han åkte fick jag lov att vakna redan klockan nio, vilket för mig var en ren plåga. När han väl kom hit la vi oss i sängen igen och somnade om, fast denhär gången i hans armar. Klockan halv tolv var han tvungen för att åka igen och det höll på att komma en tår, trots att det bara är två dagar det handlar om. Jag tröstade mig själv med en god frukost och gjorde mig därefter i ordning för en tripp till centrum. Jag gick förbi skolan där jag skulle lämna av några papper och när jag kommer dit så är det låst och jag suckar djupt och vänder på klacken igen. Väl på stan så hittar jag ett par jättesöta shorts, en kavaj, ett par solglasögon och ett läppstift. Tanken av att jag inte hade pengar gjorde mig bara irriterad så jag la undan och nöjde mig med det. Jag bestämde mig därefter att ta bussen till Björkskatan för att hämta min stackars cykel som snart stått där i en månad, det kändes skönt att få det bortgjort.

Annars då? Ikväll är det Cheerleading träning på Voltarenan, och hur jag kommer dit har jag absolut ingen aning om men det lär väl bli att jag trampar dit, även fast jag helst skulle vilja slippa. Jag har ingen aning om vilken tid det börjar vilket gör det ännu svårare för mig, men hoppas på att snart få reda på det. Mot kvällen blir det att titta på fotbollen, och förhoppningsvis blir det fler mål denhär gången. Nu har det blivit oavgjort alldelens för många gånger!

Ensam

Den gulliga flickvännen som man råkar vara har jag lovat min fina att det ska stå ett bord dukat med en stor härlig frukostbuffe imorgon när han anländer. Klockan nio kommer han hit för att äta den sista frukosten med mig, och sen bär det av för hans del. Därefter kommer jag att snabbt plocka undan och sedan sätta igång med städningen eftersom min plånbok är i stort behov av pengar just nu. Efter det hade jag tänkt hinna med en vända på stan innan jag sen ska på Cheerleadning träning. Den första träningen på riktigt länge, och jag måste säga att det ska bli riktigt skönt! Sedan ska dem sista timmarna spenderas med min far, innan han sen åker iväg mot det södra och jobbar.
Och här bli jag kvar, ensam. Återigen.

Världens bästa Pappa


Saknaden växer

Måndagens timmar har gått till städning, matlagning och en hel del planering. Nu sitter jag och tittar på fotbollen och ska efter det gå och ta mig en dusch, eventuellt ett varm bad. Helst utav allt hade jag velat att du hade varit här och gjort mig sällskap. Jag hatar att vara ensam numera, och speciellt när jag vet att du är långt ifrån mig. Förövrigt sitter jag här med en nypande känsla i min mage. Det är endast 6 timmar sedan vi tog farväl och saknaden blir bara större och större. Kanske är det till viss del rädslan, men också tanken av att jag ska vara utan dig i tre dagar till, trots att det är precis som du säger, bara tre dagar av ett två månaders långt sommarlov. Men du ska veta,
jag räknar timmarna tills vi ses <3





Do you remember?


Detdär med överraskningar

Det är någonting med mig och överraskningar. Då menar jag inte att bli överraskad själv, utan att faktiskt själv ta initiativet och överraska någon person som man tycker om eller som man anser förtjänar det. Det var för en halvtimma sen då jag bäddade ner mig i soffan som jag kom och tänka på detta. Jag tänkte om en extra gång och tänkte att detta förmodligen var ännu en såndär "dröm", av bara ren förhoppning. Men snabbt efter det insåg jag att detta faktiskt skulle kunna bli verklighet, bara jag själv visade lite engagemang. Tanken har länge funnits där men inte slagit mig förens nu, då livet visat sina tråkigare stunder. Så varför vänta, och inte bara göra det nu?

Jag kommer att återkomma om detta!


Första sommarlovsdagen

Jag hade räknat med en mycket skönare start på mitt sommarlov, och då syftar jag såklart på vädret. Och inte blev man gladare av att kolla på väderprognosen där det visade sig att det skule fortsätta att vara såhär, och hur länge framöver vet jag inte men åtminstone veckan ut. Jag blev en aning less och sitter nu och funderar på att ta tåget ner mot det södra, mot sommaren med andra ord.

Trots det skiftande vädret och alla mygg så har iallafall helgen varit underbar. I lördags mådde man som man förtjänade, men en god frukost och en lugn dag framför tvn gjorde susen. Under Söndagen tog vi oss ut i det inte alltför sköna vädret, vi bestämde oss för att försöka fixa min moped men efter knappt en timma gav vi upp och for och åt istället. Under kvällen blev det Fotbolls vm och film-tittande efter det. Riktigt längesen vi degat såhär rejält!

Bilder från helgen får ni när folket själva skickat sina egna,
då kommer alla bilder på en och samma gång. En bildbomd!


Sommaren 2010

Nu sätter jag igång och planerar min sommar 2010.
Det kommer att bli minst sagt underbart! Tja


Lite av gårdagen

Jag hade aldrig kunna föreställa mig en till fest när jag vaknade igår, men när kvällen väl kom, då folket väl anlänt och musiken strömmade ur högtalarna blev man sugen och taggade till för ännu en kvälls firande! Efter en hel del drinkar och drinkspel begav vi oss utåt och eftersom alla befann sig på Udden så fick det bli ännu en kväll där. Jag och Philip hamnade efter av olika skäl och cyklade därför dit efter ett tag, och väl där så skulle alla tydligen dra så vi hakade på vårat lilla gäng. Det blev ett fyllekäk på max och sen begav vi oss till Lulsundet och styrde upp vårat egna lilla party. Vi gjorde en eld i hopp om att myggen skulle försvinna men dem envisades så till slut fick vi nog och for hem. Möjligtvis att det blev det en smula för mycket för min del eftersom vissa saker hade kunnat gå bättre, men det finns bara en person att skylla på och det är mig själv. Men att det ibland kan gå riktigt snett på fyllan är det ingen som gått misste om.

Trots att det är strålande sol ute sitter jag inne och tittar på fotbolls-vm, kanske beror det på att det bara visas var fjärde år, eller också för att jag är en smula bakis. Lite av båda skulle jag nog säga. Ikväll ska jag vara med min fina, vad vi ska göra har jag faktiskt inte en aning om men en sak är säker, och det är att jag ska se när England möter Usa klockan 20.30. Ja, då vet ni!

Jag finner inga ord.. (Bilden är tagen av Malin.W)


Efterlängtat!

Nu är vm äntligen igång! Hade jag inte planerat fest idag hade jag garanterat spenderat fredagens alla timmar framför tvn. Nu kommer det inte att bli så, men jag tror att denna fredag har massor av annat kul att bjuda på. Nu har pappa just kilat iväg och jag ska så småningom knalla till pö-pizzerian och köpa med mig en pizza och därefter sätta mig och glo på vm. Klockan åtta drar festandet igång så förhopp-ningsvis lyckas jag slita mig från tv-apparaten. Imorgon kommer det garanterat att bara bli vm för min del, vad Philip säger om det vet jag dock inte..

Titta så stilig min man var igår, mums!


En repris

Gårdagen påbörjades på porsön. Klockan nio tog vi våra cyklar och vinglade iväg mot udden där i stort sett alla var. Vi var då alla väldigt kalas och vi påbörjade vårat såkallade "mingel". Eftersom jag bara hade en kavaj blev det en smula kallt i blåsten men det flöt på bra ändå, tills polisen gled in. Det var visserligen någonting som varenda skalle hade förväntat sig. De gled in en efter en så vi var smarta och drog därifrån istället. Taggen fanns där men kände inte längre suget efter det, så vi drog in på max och tog oss ett fyllekäk sen drog vi hemåt. Mina fingrar var som isbitar så jag tog istället bussen hem när Henny själv erbjudit sig att ta min cykel. Väl hemma satte jag mig i våran gudomligt sköna fåtölj och växlade ett par ord med pappa, tills jag sedan somnade.

Man börjar känna allt mer och mer att man fått sommarlov. Jag for och handlade med pappa och då möter jag dem yngre barnen som precis gått ut skolan i deras fina klänningar och sandaler som man hade förr. Vädret är betydligt mycket bättre än vad gårdagens hade att bjuda på, dock är blåsten fortfarande lika kall men med lite alkohol i kroppen bordet det nog göra susen. Ikväll ska vi köra på en repris, men med mer folk och förhoppningsvis en varmare kväll.
Jag känner taggen mina damer och herrar!


Slut på riktigt

Nu är jag hemkommen från en helt okej skolavslutning där Freja, Alexandra och Amanda hade styrt upp massor med lekar, och man kände sig som ett barn igen. Det blev knytkalas följt av hela havet stormar som alltid varit en höjdare. Därefter blev det några omgångar av hänga gubbe och frågesport om infokoll där jag, Henny och Nathalie vann första pris, ett nyckelband. Kunde ju knappast ha blivit bättre! Därefter traskade vi iväg till svenskan för att få våra betyg och för att sen få gå på det efterlängtade sommarlovet. Det känns helt underbart när man väl tänker efter, men synd nog vägrar min hjärna förstå att två månaders ledighet väntar, men det kommer väl!

Annars då? Livet känns underbart och det är klart att man måste fira att sommarlovet äntligen är här! Så ikväll börjar jag och tjejerna med en förfest, därefter drar vi vidare till udden i hopp om att få träffa på massor av annat trevligt folk. Trots att jag inte känner mig speciellt pigg idag får jag lov att orka med iallafall. Slår jag igång några partylåtar borde det nog göra susen!

O som i onsdag

Jag tog mig en rejäl sovmorgon idag för det kände jag mig värd! Nu har jag just duschat och ska alldelens strax ta fram kläder och börja göra mig i ordning. Som sagt kommer jag att spendera onsdagens timmar med min fina. Det blir först en sväng på stan för att köpa kläder till helgen och därefter ska vi hem till mig för att baka till morgondagens knytkalas. Jag känner starkt att jag är i behov av pengar just nu och ska därför försöka hinna med att slänga ut mopeden på blocket också. Vi får väl se vad det blir av det.  Jag kan inte lova några fler uppdateringar idag. I'm a busy woman!


Det var allt för ettan!

Jag har just gjort klart det sista i skolan och det känns bara för jäkla bra! Jag har fortfarande inte riktigt fattat att ett två månader långt sommarlov väntar, men det får jag lov att skylla på vädret.
För egentligen, vart fan är sommaren?

Som sagt är jag ledig imorgon och trots det har jag tänkt mig en någorlunda tidig uppstigning, följt av en lång löptur och därefter dusch och sen stor frukost på det. Det känns som att man borde ta vara då man väl är ledig! När Philip slutat ska jag in till stan där vi ska köpa mina avslutningskläder och sen får vi lov att se vart onsdagen tar oss. Det blir nog bra vilket som!

Nu kallar min 90:is. God natt!

Detdär med min beslutsångest

Nu börjar det bli brådis här. Jag är fick förra veckan pengar av pappa till skolavslutningskläder, jag är redan pank och jag har inte köpt ett endaste plagg till skolavslutningen, hur går det ihop? Jag spenderade mina sista slantar på skorna och det är därför det enda jag har till skolavslutningen. Men imorgon ska jag för sista gången gå på stan innan det är dags och visst är det tur att man har en rik pojkvän som lånar ut pengar till sin stackars flickvän. Jag känner mig hemsk. En kavaj, ett par leggings, en blus/top är vad som ska inhandlas. Får jag över någon slant köper jag nå sjyssta örhängen också.

Som alltid så har jag svårt för att bestämma mig och jag kan tala om att denna gång inte är något undantag. Eftersom jag har beslutsångest när det gäller kavajerna leder det till att jag har beslutsångest till precis allting annat också, dvs vilken blus jag ska ha, smycken, vilka skor
och andra småsaker. Kommer jag någonsin lyckas kriga mig ur detta?

Igår när jag provade lite outfits inför helgen passade jag på att ta några bilder på hur skorna sitter. Bildkvaliten blev dålig eftersom det endast blev skakiga bilder och för att jag inte dammat av min spegel på 10 år. Ja, tänka sig hur jobbigt en sån liten sak kan vara!



Första året är avklarat!

Denhär dagen var minst lika lugn som alla andra. Engelskan gick åt till betygsnack, matten likaså. So:n var något speciellare, där vi körde en "Feel good" lek där man skulle ta ett kort, läsa vad det stod på det och ge kortet åt någon som det stämde in på. Det kändes som en riktigt bra avslutning, men när man väl kände att det började nå sitt slut visste man att man trots allt skulle sakna Mona. Hon är faktiskt bland de bästa lärare jag vet om, fast  So-Fredriks nivå kommer hon aldrig att nå.

Jag hade själv ingen aning och fick först på skolan veta att vi gått klart alla våra kurser, så därför tog vi sommarlov som mångra andra redan idag. Klockan nio på torsdag ska klassen träffas för att ha ett knytkalas, fika och köra frågesport om Infokoll. Jag ska därför vara duktig och baka i min ensamhet, och sitta där och låtsas att jag kan precis allt om infokoll, när jag knappt vet betydelsen av ordet.
Jag tänker inte vara bitter.

Vi har räknat dagar, veckor, månader och nu är äntligen den efterlängtade dagen här.
Jag har sommarlov, jag kan pusta ut och samtidigt känna mig trygg inför betygen.
För jag har gått ut första året på gymnasiet!

Jag är taggad!

Denna kväll har gått åt att planera veckans slut, och självklart blir man taggad av att endast tänka på det så jag passade på att prova lite olika outfits till helgen. Som det ser ut nu kommer det att bli en "två-dagars" som för dem allra flesta men jag har trots allt lovat att ta det lugnt under torsdagen och sen istället köra på som vanligt under fredagen! Allt annat är fixat som det ser ut nu. Det kommer nog att bli en toppen avslutning!

Just nu sitter jag och lyssnar på bra musik i väntan på att min fina ska höra av sig. Blir det som planerat kommer han hit och sover med mig inatt så jag slipper sova ensam. Imorgon väntar en ny skoldag och en massa plugg vad jag vet. Dock känns det som att min hjärna redan gett upp och tagit sommarlov, men jag får försöka hålla ut i två dagar till.

Nu ska jag gå och göra mig en jordgubbs-smothie
och sätta mig och redigera en massa bilder. Kul liv.

Det blir inte alltid som man förväntar sig

Från att ha planerat en lugn helg bestående av plugg och andra tråkigheter visade det sig bli något helt annat och för det tackar jag Mattias, Linus, "Matte", Josefine och allt annat roligt folk vi träffade på under lördagskvällen! Lördagen började dock mindre bra. Jag vaknade med en inte alltför skön mensvärk och ingenting gick därför som jag ville. Jag bestämde mig för att sova bort dagen med vetesäcken på magen. Kort därefter gick det över, samt det dåliga humöret så jag bestämde mig för att trots allt åka in till stan. Jag hittade ett par skor som jag hade kunnat dö för och att dem var slut i hela Sverige förutom i Piteå gjorde min dag! Jag var trött när jag kom hem från stan och gick därför och tvättade bort sminket och la mig därefter och kollade på tv. Mot kvällen hade jag tänkt sätta igång med bakningen men då erbjöd sig Mattias att komma och hämta mig för att sedan åka och cruisa. Suget fanns där men suget att behöva duscha och börja om från början gjorde mig mindre sugen. Eftersom han ändå erbjudit sig att hämta bestämde jag mig snabbt för att ta dendär duschen samt fixa mig, och tur var ju det! Klockan var halv fyra när vi blev hemskjutsade och jag bestämde mig därför att sova hos Josefine. Vi pratade i timmar innan vi sen bestämde oss för att sova. Trots endast fyra timmars sömn var jag pigg och glad, men hur jag såg ut behöver jag inte ens tala om,
men det var det helt klart värt. Tack för allt Josse!

Söndagen fortsatte bra. Jag blev skjutsad av Josefine och hennes familj till Piteå där jag köpte mina skor, sedan hoppade jag på bussen till Luleå. Philip kom och mötte mig på busshållplatsen och vi åkte vidare till mig. Vi bakade, snackade om allt ifrån A till Ö och drog senare iväg till stan för att se Skaburbian. När vi kom hem till mig igen la vi oss framför tvn och åt utav våran goda kaka
och sen blev det läggdags.

Eftersom det blev en sen kväll för oss resulterade det till försovning, vilket för oss börjat bli till en vana. Jag blev därför hemma från skolan medans min fina lämnade mig kring lunch-tiden. Jag började fixa mig och åkte därefter in till stan för att träffa Josefine N. Vi satte oss och babblade över en fika och jag tog därefter bussen hem. Jag sitter nu och taggar inför helgens bravader med en massa bra musik medans jag sitter och funderar på vad jag ska laga mig för mat. Jag tippar på ris, älgskav och en stor sallad till det!

Ändrade planer

Jag hade planerat en lugn kväll med bland annat plugg och bakning, men ändrade mig snabbt då jag fick förfrågan om att följa med till Piteå på cruising. Nu har jag just tagit mig en snabbdusch och ska strax fixa det sista innan jag sen får hämtning. Det kommer nog bli awesome!

Bättre dagar

Min uppdatering har varit lite upp och ner på senaste tiden och det ber jag om ursäkt för, till viss del iallafall. Tyvärr är det så att jag inte mått särskilt bra den senaste veckan och har gärna låtit andra saker gå före. Under onsdagen och torsdagen umgicks jag med min fina och hade därför varken tid eller tillgång till en dator. Gårdagen såg något tråkigare ut. Jag gick en sväng på stan efter skolan för att försöka hitta mig något fint till skolavslutningen. Om jag lyckades vet jag inte riktigt. Jag träffade även Philip en snabbis för att säga hej då innan han for iväg på klassresa. Kvällen spenderades här hemma. Jag gjorde bort lite plugg och annat behövligt. Det blev en sen kväll för min del. Dirty Sanchez, Wildboys, Jackass, ja jag kunde helt enkelt inte slita mig ifrån tvn.

Trots det tråkiga vädret for jag in till stan idag. Jag kände mig illa tvungen eftersom jag hade lagt undan kläder, bestående av två kavajer mörkblå/svart, två lite elegantare uteplagg, och två söta toppar. Eftersom jag inte kunde bestämma mig vilken utav kavajerna jag skulle köpa kunde jag inte köpa varken kavajen eller någon utav topparna så jag la undan dem ytterligare en dag. Ett par skor lyckades jag hitta och det var kärlek vid första ögonkastet vill jag lova! Jag blev snabbt besviken då jag fick höra att dem inte fanns i min storlek, och att det berodde på att dessa var väldigt populära. Expediten hjälpte mig och vi ringde till Scorette i Piteå där det fanns kvar i storlek 36. Tack gode gud för det! Dem kostar en hel del pengar, men det är dem värda!

Dem ser mycket bättre ut på kan jag lova!

Jag spanade även in dessa (nedan). Vilka jag köper återstår att se imorgon!


Just nu vet jag ingenting

Dethär är en såndär dag då man bara känner för att sitta och stirra in i en vägg, utan att själv förstå varför. Klumpen i magen bara växer och jag börjar alltmer oroa mig inför framtiden. Jag har försökt att fokusera på nuet, men kommer jag verkligen att kunna leva med dethär? Jag önskar jag visste.

Tiden rinner iväg

Vart har de tre senaste dagarna tagit vägen egentligen?
Vad jag sysslat med och hållit hus får ni veta senare.
Nu ska jag till busstationen och möta upp min moder!

Tja

Mindre intressant dag

Idag är det tisdag vilket för mig är en plugg dag. Det är väl i stort sett det enda jag kommer att syssla med idag. En vända förbi gymmet hade ju inte suttit helt fel men eftersom jag ligger nästintill begravd under mina läxor får jag stå över ett kast och ta det någon annan dag. Efter skolan hade jag och Josefine planerat att prata över en fika men efter dess omständigheter bestämde vi oss för att ta det någon annan dag. Och istället för att gå på stan valde jag att istället ta bussen hem och direkt sätta igång med pluggandet, och så fick det lov att bli.

Efter allt plugg ska jag ta och städa igenom huset så det är snyggt och fräsht här i hemmet, eftersom jag trots allt ska bo här alldelens själv i två hela veckor. Därefter blir det att varva ner. Jag kan tänka mig att det blir att ta en lång skön dusch, krypa ner i soffan och sedan läsa vidare på boken som jag fick av Philips mamma, "Att välja glädje". Mer än så har jag inte på hjärtat.

RSS 2.0