Sen uppdatering

Äntligen Söndag!

Nu är jag hemma efter flera timmar på stan. Jag åkte dit tomhänt och kom hem med ett par mjukisbyxor (Nike) och 3 par trosor. Jag hittade jeans och några söta tröjor, men som jag la undan till imorgon. Jag åkte hem kring tre-tiden eftersom jag kände mig nog less på vädret, och för att min mage bara skrek efter mat. När jag sen kom hem slängde jag i mig en frukt och hoppade in i duschen.

Just nu sitter jag och jäser lilla magen. Jag åt lite för mycket av fiskgrytan. Snart sätter sig Philip på bussen så jag ska väl så småninom börja klä på mig och fixa håret, som för tillfället ser ut som ett fågelbo.

Om ni undrar varför jag inte bloggade igår så strulade Blogg.se för mig. Det gick varken att publicera, och ibland inte ens att logga in. Det beror säkerligen på att dem gör om sidan.


Lättnad

Kvällen har jag spenderat med min mor. Kan det vara möjligt att det är så länge sen sist som det faktiskt känns? Tanken skrämmer mig. Vi har mest bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, en hel del psykologi. Vilken enorm lättnad man känner! Jag har hunnit med plugg och sen även hunnit förbi Ica en sväng, där jag köpte mig glass. Nu är jag nöjd!

Musiken spelas förfullt i lurarna.
Nu försvinner jag i min egna lilla värld.

Den enda lösningen

Det blev inget.

Nu lyfter jag på arslet och knallar till Ica, 
sen får ja se vart kvällen tar mig. Peyz!


Friday

Det har varit en sjukt bra start på helgen. Vi hade sovmorgon till klockan 12 idag eftersom våran So-lärare skulle iväg, så vi slapp den och började med att ha ett engelskaprov och därefter idrott. Idrotten vart roligare än väntat. Där fick vi välja om vi ville spela pingis eller ha spinning. Jag och Helene valde såklart spinning och körde på. Det tog en hel del på ben och rumpa och lär förmodligen stå med på mitt träningsschema hädanefter. Det var ett svettigt pass men det var det helt klart värt. När vi slutade hade jag tänkt gå en sväng men ångrade mig snabbt när jag kände kylan krypa upp längs benen på mig, så jag tog bussen hem.

Även fast det är svårt att tro att det är helg så känns det helt underbart! Och tro det eller ej, idag ska jag plugga! Kanske är det inte lika underbart, men det är sånt som måste göras förr eller senare. Tror det även blir att fira helgen med ett paket glass. Knallar dit så småningom!

Henny, Thomas o Jag för två helger sen. -Ja, vad gör vi egentligen?


Rackarns vad tiden går

Jag hade tänkt hinna med lite plugg idag eftersom jag slutade såpass tidigt, men vart tog tiden vägen egentligen? Jag satte mig ner och skulle ust börja plugga så vart middagen serverad så då var det bara att plocka undan allt och slänga i sig maten istället. Sen satt jag och mamma och bara surrade på om allt möjligt, och nu sitter jag här och klockan närmar sig fem? Ganska sjukt med tanke på att det kändes som att klockan just var två. Men vad gör man då egentligen, då får jag helt enkelt istället satsa på pluggandet när jag kommer till Philip, fast det vet jag redan hur det kommer gå. Hoja

Nu ska jag lyssna klart Coldplay låten en sista gång,
sen blir jag mest troligt upphämtad av pappsen.

Imorgon är det fredag! Blir jag festsugen när jag ser denna bild?
- Oja! Ack vad jag saknar de mörka håret.


Sen uppdatering

Vilket väder. Kaos med andra ord! Igår var det snöstorm och idag är det både snöstorm och tjugo sköna minusgrader. Jag överlevde morgonen, men när vi slutat och sen skulle traska till bussen höll jag bokstavligen på att dö. Jag hade ingen som helst känsel i varken ben eller vader. Jag la undan ett par jeans en snabbis och sen tog jag bussen hem.

Annars har dagen varit riktigt bra! Jag vaknade upp bredvid Philip, helst hade man velat sova bort dagen men det kändes lika bra att ta sig upp eftersom han ändå skulle iväg. Vi hade endast en lektion idag eftersom våran mattelärare skulle iväg på någon kurs eller liknande, så vi slutade redan klockan 11. Jag och Henny var duktiga och väntade med att åka hem. Vi satte oss istället i soff-rummet och jobbade på våran matte uppgift. Vi märkte att det inte gick någe vidare så båda gav upp och begav sig hem.

För tillfället sitter jag bara och degar, det känns som att ögonen kommer att stängas vilken minut som helst. Jag ska om en stund gå iväg och sminka mig, sen ser det ut att bli staden för min del. Jag ska eventuellt köpa ett par jeans och kolla på annat behövligt. Sen går jag raka vägen till Philip och umgås med honom. Blir förmodligen ingen bra uppdatering ikväll heller.

Förlåt mamma..


Hjärta

Jag önskar jag hade tänkt efter lite tidigare.
Jag önskar jag tagit vara på tiden.

Imorgon börjar vi 8.15 och min morgon kommer nog förmodligen inte att vara lika rolig som er. Sömnen lockar inte ett dugg när den väl behövs. Vi börar morgongen med Media med Jan-Banan, klockan tio ska jag iväg på ett möte med Syon, angående de inviduella valen osv. Sen kommer vi att ha matte, och därefter avrunda med en slapp svenskalektion med Ira. Jag klagar inte

Jag räknar timmarna tills vi ses..


Hektisk dag

Hektisk dag, but now i'm back! Denhär dagen har väl i stort sett ut precis som vilken dag som helst. Efter skolan knallade jag och tjejerna in till stan, och som vi hade bestämt så skulle jag och Philip mötas där. Han hjälpte mig med att välja skor, men var kanske inte till så stor hjälp trots allt.
Ungefär såhär lät det:

I: Men vilka ska jag ta nudå?
P: Dem vita tycker jag, för dem röda matchar ju
 inte till allt, och dem vita är för vita..
I: Så.. ?

Ja, ungefär sådär lät det. Men det var sött av han ändå, och på något sätt fick han det att luta åt dem röda först, och sen återigen till dem vita. Det slutade med att jag var alldelens för osäker och köpte därför ingen av dem, men blir troligtvis att kika vidare imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än så. Vi gick och tog en fika efter att vi varit och kolla skor, vi satt där en timme och sen skildes vi åt. Gymmet fick jag lov att strunta i idag eftersom plugget kommer före, tyvärr. Jag har sen bara packat och blivit skjutsad till mamsen.
Inte varit märkvärdigare än så.

Nu sitter jag bara och väntar på imorgon. Då ska jag äntligen få umgås med min pojkvän igen. Ingenting särskilt planerat än, annat än ta det lugnt. Och som ni vet brukar uppdateringen inte vara på topp de dagarna vi umgås, men lugn. Jag är tillbaka på Torsdag! ;)

Man mår som en gud

Vart inte lika mycket bloggande som jag hade hoppats på, men jag hann istället med mer plugg och mer träning, vilket känns grymt bra såhär i efterhand! Resten av veckan ser väl inte ut att ha något annat att bjuda på, det är såhär veckodagarna ser ut helt enkelt. Imorgon ska jag iallafall träffa Philip en sväng efter skolan, han ska hjälpa mig med det svåra valet. De vita, eller de röda Conversen. Det är frågan! När det kommer till att välja mellan saker så är inte det min starkaste sida, som en del av er kanske märkt. Nåja, resten av kvällen kommer nog ännu en gång bestå av plugg och träning,
sad but true!

Nu lockar sängen nå så enormt kan jag tala om,
tror det är på tiden att jag går och dejtar John.
God natt!


Vart tog timmarna vägen?

Måndagar är helt underbara! Imorse när jag vaknade kände jag verkligen hur äckligt trött jag var och hade bara velat vända mig om och somna om, men jag var duktig nog och lyfte på arslet. Jag tröck i mig en tallrik med Wetabix och knallade till bussen. På skolan höll vi på med ett projekt, nog fick vi en del gjort men den mesta delen av tiden satt vi bara och surrade, jag, Henny och Helene. Vi slutade 11.40 som vanligt, vi gick och åt lunch och sen tog jag bussen hem. När jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade med en gång. Jag sov till halv tre, jag vaknade av alla mina tryckmärken på min kind. Jag sminkade mig en snabbis och sen vart jag skjutsad av far min in till stan. Jag gick till Ungdomsmottagningen en sväng och hade tur som fick gå in direkt. Därefter gick jag en sväng på stan och vart förälskad i två par Converse, tre par räcker inte! Det var ett par röda och ett par helvita så jag ska mest troligt in och köpa antingen dem röda eller vita imorgon. Jag hittade även ett par snygga skor på Monki som jag funderat på att köpa en längre tid, men vi får väl se hur det blir med den saken.

Det känns som att jag fått mycket gjort idag och det känns mer än bara bra. Nu återstår bara pluggandet och kika igenom de inviduella valen som ska göras på Onsdag. Gymmet ska självklart också försökas hinna med, känns som att det är ett måste!


M som i Måndag

En ny skolvecka är igång. Måndagar är inte alltför jobbiga så jag klagar inte. Jag börjar somsagt 8.15 och slutar 11.40. Dagens planer är att åka hem och sova, och sen kring tre fara in till stan igen. Det var lite kort och gott från mig! Nu ska jag strax dra på mig mina skitiga converse,
men först borsta tänderna!

Jag kan inte fatta att du faktiskt kom med en lögn

The hardest part

Nu kan man säga att jag fått saker och ting gjort, den första söndagen på länge det verkligen händer. Gymmandet fick jag lov att spara till imorgon, men det var bara skönt. Jag har städat rummet, garderoben och även hunnit med massor med plugg. Nu känner jag mig fri! Läget är förövrigt stabilt för min del. Jag ska försöka att gå och lägga mig i någorlunda bra tid, men man vet ju hur det kommer bli med det.

Nu ska jag fortsätta med mitt redigerande av bilder,
i väntan på att få ett sms av min älskling.

Det är inte lätt när det är svårt

Nu är det så att jag ligger begravd i mina läxor och det är på
tiden att jag tar tag i det nu. Såhär ser det ut, titta och njut!

Måndag: Lämna in bokrecension (SV)
Tisdag: Lämna in bokrecension (ENG)
Onsdag: Lämna in retorik (SV)
Torsdag: -
Fredag: Prov (ENG)


Helgen

Gårdagen spenderades i Haparanda. Vi gick runt inne på Ikea, två hela varv hann vi gå och sen vart vi less. Jag gick förbi Skopunkten en sväng, det kändes som ett måste när vi ändå var där. Jag provade några par skor men det klickade inte, så jag höll hårt i pengarna. Därefter vart vi bjudna på mat av Philips mamma, vi for på Kalles Grill och tog oss en varsinn Hamburgartallrik. Den satt riktigt fint! Sen var det dags att åka hem. Jag var riktigt trött så jag tuppade av i bilen. När vi kom hem hade vi planer på att dra på bio, men ingen av oss kände sen taggen av att fara, så vi tänkte att vi hyr en film istället, men även det sket sig av några anledningar.

Idag var det en ny dag! Vi vaknade i hyffsat god tid för att vi hade bestämt oss för att dra ut medans det var ljust. Vi började med att kasta i oss en frukost, därefter mysa och sen drog vi ut och promenerade på isen. Det var inte den bästa isen, men vi höll oss på den iallafall. Converseskorna var väl inte det klokaste valet av mig så vi fick traska hemåt efter en stund, men det var skönt så länge jag inte frös.

Kring tre-tiden skulle han göra annat, och jag kände mig lagomt trött så jag tog bussen hem. Planerna är att få så mycket plugg gjort idag som jag bara hinner, sen ska jag även förbi gymmet en sväng ikväll. Måste nog ta och städa i rummet också, städa undan julsaker och annat skräp. Det är såhär dem flesta söndagarna ser ut!

I wonder why..


Haparanda, here i come!

Igår frågade Herr Robertson om jag ville följa med dem till Ikea.
En dag på Ikea låter ju inte helt fel? Så jag bestämde mig för att hänga på.
Nu ska dem strax hämta upp mig, så nu går jag och pyntar det sista,
sen drar vi. Haparanda, here i come!


Friday baby

Nu är det bästa sparat till sist, helgen är här! Morgonen började med ett hetsigt morgon humör som jag hade att trotsa emot, men det gav sig så småningom. När jag satt på bussen till skolan kom jag på att jag glömt mina gympaskor, men jag bestämde mig för att livet inte skulle gå under för det, och bra var ju det eftersom vi inte hade någon idrott idag utan istället HRL, (Hjärt och lungräddning). Det kändes ju sådär lagomt bra en fredag som denna. Halv fyra slutade vi för dagen och jag tog bussen hem.

Nu sitter jag och degar med Mange Schmidt i lurarna.
Snart dansar jag iväg till toan för att sminka mig.
Sedan drar jag vidare på äventyr. Helt ok!

Nu välkomnar vi fredagen

Nu har jag hunnit med allt jag velat idag, jag hann även klämma in ett träningspass så jag känner mig mer än nöjd! Jag hann inte ägna allt för mycket tid åt pluggandet men under helgen ser det inte ut att hända något speciellt så jag får ta tag i skiten då istället. Det måste vara första gången på länge det inte känns som att det är fredag, dagarna bara rullar på och jag kan knappt fatta att det vi kommit såhär långt på veckan. Vart tar alla värdefulla dagar vägen egentligen? Jag får fundera vidare på den framöver, men nu blir det att lägga sig i sängen med boken i handen och hoppas på lite sömn.

Godnatt.


So cold

Efter fyra timmar på stan är jag äntligen hemma! Jag fick pengar idag och det kändes bra, både för mig och min plånbok. Jag kände för att köpa upp hela staden men nöjde mig med två tröjor, ett par jeans, en kjol, en ögonfransböjare, och sockar. Det kändes sådär lagomt! Jag hade tänkt köpa mig en ansiktskräm när jag ändå höll på, men tänkte ta mig en funderare. En kräm från Clinque, som tydligen ska vara riktigt populär och bra. Hon var snäll och gav mig tre små burkar som jag sen fick ta med mig hem och prova. Riktigt gullig tant!

Nu har jag just pressat i mig middag. Fiskgryta med ris vart det, och jag är mer än nöjd! Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills halv nio, då drar jag till gymmet och bränner igen. Underbart! Jag slänger förmodligen upp en bild på kläderna senare.


Inte den bästa Onsdagen

Den här dagen har haft mycket bra, men också mycket dåligt att bjuda på. Jag väljer att inte gå in mer på det, utan håller mig till det som varit bra. Jag vaknade upp hos Philip efter att ha sovit bort halva dagen. Vi valde att strunta i skolan idag, och bara vara med varandra. Det har inte hänt alltför mycket, annat än att vi gått på stan och sen varit till mig en sväng och ätit middag. Han sprang iväg för en stund sen för att följa med sin mor till nya huset och kolla hur det ser ut. Nu väntar jag bara på att telefonen ska ringa så att dem sen kan plocka upp mig igen.

Jag antar att vi båda lärt oss mycket av denhär dagen.
Men fortfarande är jag så tom.


Update

Jag sitter för tillfället hemma hos Philip just nu. Jag tog bussen hit kring halv tio för att inte missa Paradise. Kvällen har inte så mycket mer att bjuda på skulle jag kunna tro, mys och bara glo på tv. Imorgon tar vi ledigt, ye!

Lever min dröm

Ännu en såndär stört skön dag. Jag diggar verkligen vårat schema stenhårt! Onsdagar är väl mindre roliga med tanke på hur många lektioner vi har, men imorgon hade jag faktiskt tänkt ta och vara hemma. Det behövs för min del med tanke på att jag har ett omprov i matte som förmodligen aldrig kommer att fastna. Bråk och jag går inte riktigt ihop med andra ord. Jag satt länge och klurade på mattelektionen idag, men gav upp i slutet av lektionen. Och det var även då jag bestämde, Imorgon är jag banne mig hemma och bankar in det i skallen om det så behövs!

Humöret har hållt sig på topp hela dagen, trots ännu en natt med för lite sömn. Vi slutade 15.15 och jag knallade raka vägen in till stan. Jag mötte upp Sanna som bestämt och vi gick och åt till en början, pratade ut om allting som hänt under den senaste tiden. Sedan gick vi runt och kikade på jeans och lite allt möjligt, jag la undan det som såg någorlunda bra ut och sen tog vi bussen hem. Jag kom alltså hem tomhänt idag med, och det beror på att mina pengar som skulle "rullat" in på mitt kontot inte hade gjort det, utan kommer mest troligt imorgon. Ja visst är det typiskt? Nåja, livet går inte under för det inte.

Nu spelas Lars Winnerbäck i mina lurar och jag bara njuter. Jag ska snart ta mig en skön dusch och därefter kolla igenom matten. Senare ikväll tar jag bussen in till stan, blir kvar hos älskling över natten.


Sova sig lite

Nu går jag tills sängs och hoppas
på att få drömma om min prins! 

Godnatt.

Måndag, avklarad!

Det vart ett hårdare pass på gymmet än jag faktiskt tänkt, men bra är ju det. Idag körde jag endast ben eftersom jag inte kände mig så pigg i resten av kroppen. Det var även därför jag från början tänkt ta det snäppet lugnare idag, men det slutade med att jag stod och svettades och flåsade som en flodhäst, eller något åt det hållet. Idag var en såndär dag då man saknade att ha en kompis med sig, som peppade en till max, men jag klarade mig som vanligt helt utan problem. Imorgon blir det att köra på samma, först gymmet och senare blir det Pontusbadet för att simma.
Jag känner mig riktigt peppad!

Nog om träning..

Denhär dagen har varit en utav dem bättre dagarna, trots att jag varit ruskigt trött. Morgondagen ser ut att bli lika bra, om inte bättre. Eftersom det rullat in massa med saftiga stålar på mitt konto så har jag bestämt mig för en dag på stan. Med mig kommer jag ha Sanna, och sen blir det förmodligen att ta en fika och bara babbla om allting som hänt. Hur bra låter inte det på en skala?
Jo, pretty damn good!

Saker som jag tänkt spana på imorgon:
Jeans. (Jeansleggings, både billiga och bra)
Längre Tshirt (Som både funkar till Jeans och tights)
Smink. (För variationens skull)
Underkläder. (En söt bh med trosor till)
Smycken. (Ev något fräsigt halsband)
Ansikts/hårprodukter.

Nu återstår det väl att se vad jag kommer hem med.
Oftast blir det något helt annat än förväntat. Håll utkik!

Sömnlösa nätter

En vecka, och jag är redan skoltrött. Hur i hela friden kan detta egentligen vara möjligt? Jag har aldrig varit personen som känt att jag hellre legat kvar i sängen hela dagen, och missat en hel dags undervisning pga det, snarare tvärtom! Men den senaste veckan har det vänt sig helt upp och ner för mig och jag varken sover eller äter vilket sen resulterar till dålig och inte lika effektiv träning, humörsvängningar, och inte alls lika roliga skoldagar. Jag måste verkligen ta tag i dethär! Jag har just vaknat ur en djup sömn, och hur skönt är inte det på en skala? Men då är det även jag som kommer få sitta uppe halva natten innan sängen lockar det minsta. Visst är tragiskt?

Nu tvingar jag iväg mig själv på gym,
imorgon blir det däremot Pontusbadet!

Jag säger bara, ta vara på vintern! Hur bra är inte dethär egentligen?


Bildbrist

Bloggen är omgjord men än inte klar, och eftersom detdär med koder inte är riktigt min grej överlåter jag den uppgiften till min vän Sanna. Och så bloggen i helhet då.. Det har inte setts till alltför många bilder under de senaste veckorna, endast någon lite då och då och det skyller jag allt på min dator som för tillfället är tömd. Det beror på att jag snart ska få en alldelens ny, eller också få ta min pappas bärbara eftersom denhär stackaren är hela tre år gammal. Jag har iallafall fört över bilder från Fredagskvällen och annat smått och gott som jag sen hade tänkt dela med mig utav, så håll utkik!
Min dator får jag förmodligen till veckan, så håll ut :)

Helgen hade mycket att bjuda på

Det visade sig att denhär helgen hade en hel del att bjuda på, men visade sig också att uppdateringen inte varit den bästa, men jag hade ju mina anledningar.

I fredags var det fullt upp med både det ena och det andra, jag slutade sent och drog därefter raka vägen hem och åt middag. Jag mådde inget vidare och gick och la mig så jag skulle orka med kvällen. Jag fixade mig och kring halv nio träffades vi alla, och födelsedagsfirandet satte igång! Jag fick mig en mycket fin och välanvänd present, kanske slänger jag upp en bild senare, kanske inte? ;) Senare kom även Philip hit, men vart sen "dålig" och fick gå och lägga sig, stackaren. Vi fick fortsätta med festandet utan honom, och kul hade vi! Dagen efter var inte lika kul, men den smällen fick man ta. Jag och Philip var lata och beställde pizza som han sen fick gå och hämta. Vi låg därefter och degade på soffan framför en svensk film, tills det sen var dags för mig att dra hemåt till mor. Där vart jag firad av släkt och annat folk, och hur trevligt var inte det? Det blev mat, och tårta på det. Kring sex tog jag bussen in till stan, och jag och Philip knallade till bion för att se Snabba Cash. Därefter hände det väl inte allt för mycket, båda var trötta och slitna och vi gick raka vägen hem till honom. Resten av kvällen bestod av chips, film och massa mys! Perfekt lördag med andra ord.

Söndagen var något helt annat, en speciell dag. Vi firade våran ettårsdag! Vi sov ut, vaknade kring 1-tiden, för då stod frukosten framdukad. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för att sen gå ut på isbanan inne i stan och promenera i det sköna vädret. När vi sen kom till isbanan visade det sig att isbanan inte var tillräckligt tjock, och man fick alltså inte gå där så vi gick runt sjön istället. Efter två timmars promenad kom vi hem igen, vi tog oss ett mellanmål och hoppade in i duschen. Därefter tog vi det lugnt en stund, tills det var dags att börja fixa sig. Eftersom det var våran ettårsdag bestämde vi oss för att gå till Baan Thai och äta, och gott var det efter att knappt ha ätit någonting. Vi hade inga planer för resten av kvällen och bestämde oss för att bara ta det lugnt och njuta av dagen, och så fick det bli. Vi såg film och myste på, sen återstod det bara att försöka få sig lite sömn.

090117- Du är hela min värld Philip


Sömnlös

Nu sitter jag här ännu en gång, sömnlös. En vecka har gått och jag har fortfarande inte kommit in i någon bra sömnrytm. Kanske inte är så konstigt heller med tanke på att jag sover när jag kommer hem från skolan, vilket sen resulterar till att jag inte är trött på kvällen, så jag somnar istället kring 3-tiden, sover till 6 och sen är jag trött dagen därpå. Det blir en enda stor ond cirkel bara. Kanske därför man börjat se så gammal ut i ansiktet också? Nä fy fabian, nu går jag lägger mig. God natt!

Torsdagkväll

Som ni ser har det redan blivit lite ändring på bloggen, och även fast den är långt ifrån klar blir det direkt mycket roligare att blogga! Som sagt blir det en enkel blogg, inget satsigt alls och det beror förmodligen på min dåliga fantasi helt enkelt.

Jag mår kung just nu, och jag tror ganska starkt att det beror på att fredagen närmar sig! Jag lyxade till det för mig själv en smula och tog mig ett varmt bad med massa badkulor i olika färger. Jag peelade kroppen, och smorde in mig med massa mysiga krämer. Nu känner jag mig fräsh! Kvällen har inte varit märkvärdigare än så faktiskt. Jag hade tänkt hinna med lite plugg men märkte snabbt att jag inte hade varit smart nog och lämnat kvar grejerna på skolan, så jag fick istället fördriva tiden med annat. Konstigt nog har dagen gått snabbt iallafall, och ett stort + är ju det.

Jag är taggad inför morgondagen, nu kör vi!

Dags för "renovering"

That's right! Min blogg håller på att "renoveras" för tillfället och kommer nog att synas inom kort. Själv vet jag inte hur den ser ut för tillfället men ser den konstig ut är det pga "renovering" som sagt. Det kommer inte att bli något märkvärdigt, utan jag håller mig till en enkel och söt design. Tur att man har vänner som kan sånthär! Tack

Trött tjej

Två dagar har gått sen jag bloggade sist. Anledningen är att jag varit med Philip. Under Tisdagen stod ordet träning på mitt schema. Jag gick en sväng förbi Philip som inte vart en "sväng" som tänkt, utan jag vart kvar där, åt middag och därefter gick jag och sov medans han satt och pluggade. Jag blev sen hemskjutsad kring halv tolv, och gick raka vägen till sängs.

Igår umgicks jag med Philip "på riktigt". Ingenting speciellt hände. Vi låg mest hemma och tog det lugnt, jag sov en timma som vanligt och sen kring tio gick vi ut och promenerade. När vi sen kom hem vart det lite Ufc-tittande och annat skoj. Hände inget alltför märkvärdigt.

Imorse vart jag väckt av Philip. Frukosten stod serverad på bordet, underbart kände jag! Jag kände mig trött, och vart snabbt illamående efter att jag tagit den första tuggan av frukosten, och jag bestämde mig snabbt för att vara hemma idag. När Philip sen for till skolan låg jag kvar och somnade om, det var förmodligen det skönaste på länge! Jag vaknade kring tolv och jag var utvilad, äntligen! Jag låg kvar en lång stund, och tog mig sen upp för att klä på mig och städa. Först kring två-tiden åt jag frukost, och sen fick jag även sällskap av Philips mor och syster. Jag satt och läste tidningar medans dem höll på med sitt. Klockan närmade sig halv fyra och jag började traska in mot stan. Jag införskaffade mig ett par Lila Hotpants, eftersom det kändes att det var länge sen jag köpte såna. Jag köpte mig även en Lotion och ögonskuggor. Jag hittade även lite andra saker, men som jag valde att gå och köpa imorgon istället.

Nu är det Torsdagkväll och den första skolveckan är snart avklarad. Underbart! Jag kommer att börja helgen med att umgås med mina vänner, äta en god middag och därefter parta inpå småtimmarna. Kan det bli bättre? Jag är taggad. Ikväll blir det att dra till gymmet, därefter ta en dusch och smörja in mig med en massa mysiga krämer. Och sen bara dega framför tvn, förmodligen med boken i handen. Imorgon är det fredag!


Upp och ner

Jag tar mig nu till skolan och försöker göra det bästa av situationen.
Kanske är det bara jag som tänker för mycket, eller också inte nog mycket.
Nu har jag har lärt mig att jag verkligen ska ta vara på tiden framöver.


En för lång dag

Det var mycket som skulle hinnas med idag, bland annat gymmet, städa garderoben, städa rummet, plugg (en gammal rest) och att beställa linserna för engångs skull. And guess what? Jag har bara påbörjat på allt utan att sedan avsluta dem, så nu blir det att ta tag i resten så att jag sen kan gå och lägga mig utan magont och ångest. Det har blivit lite av en tvångssyndrom, att jag måste ha gjort allting innan jag gått och lagt mig. Ibland undrar jag om jag är frisk?

Jag sitter förövrigt och saknar min pojkvän som jag inte träffat sen igår. Bara en dag känns för mig som en evighet, men det är väl bara att hålla ut! Imorgon ser det ut att bli stan för min del efter skolan. Jag ska kika på smink även då, och förhoppningsvis får jag med mig någonting. Det är inte lätt dedär.

Nu tar jag tag i skit-görat. Hoj!

i hate this

Inget gymmande för mig nehej! Jag blir verkligen skit less på dethär, på ren svenska. Det jag själv trott har varit köldeksem (som kommit av kylan) kan i själva verket vara Svinkoppor. That's sounds fresh huh? Finns inte mycket att göra åt det saken, annat än att det ska kollas upp hos farbror doktorn imorgon innan jag åker till skolan. Nu när man sitter här, när man hade kunnat stå och springa allt vad man kunde på ett springband känns livet rätt surt, och bara föra att plåga mig själv satt jag och kollade igenom bilder från förr, dvs från åttan. Jag vill ha tillbaka den kroppen! Visst var jag väl en vandrande pinne, men det spelar fan ingen roll. Åh!


Nu har det satt igång

Nu är dag ett avklarad, och jag överlevde trotts endast 3 timmars sömn. Vi fick ett nytt schema som jag ändå blev smått nöjd med. Det såg betydligt bättre ut än det förra, bestående av kortare dagar och fler sovmorgnar! Måndagen kan man kalla en riktig mjukstart. Vi har Media med Jan-Ivar från 08.15 tills klockan 11.40, då vi slutar. Som alla andra lektioner vi haft med honom, så var denhär lektionen inge annorlundare. Han stod där framme som vanligt och pratade och pratade, tills han själv inte visste vad han pratade om. Vi gick på rast lite då och då, och resten av tiden satt man och sysslade med annat. Enligt han själv skulle han bli snäppet strängare, men man får ju se hur det blir med den saken. Han är guld allså! 

Eftersom vi slutade såpass tidigt passade jag och Henny utnyttja tiden en smula och gick och kikade på smink och annat behövligt. Jag hade även orken att prova Bh:ar och av alla tusen jag provade hittade jag en söt, lila bh som både satt bra och var söt. Trosorna vart jag kär i på en gång! Mest troligt blir det att köpa dem imorgon. Annat ides vi inte kolla på, utan drog hem kring två-tiden.

Nu har jag sovit en timme och fått i mig middag. Nu är jag utvilad och ska snart packa mina gymkläder och knalla till gymmet! Idag blir det nog mest konditionsträning för min del. Känns bra så!

Jag är nöjd!

Åh gud jag hatar dethär! Ni vet när ni skrivit ett långt inlägg, då det helt plötsligt bara försvinner? Ja, det var just vad som hände mig just. Jag tappade nu lusten att skriva överhuvutaget, men jag gör ett nytt försök!

Det har inte hänt alltför mycket sen jag skrev senast. Jag har gjort upp ett tränings-schema nu, vilket såg ut att bli riktigt bra! I den innehåller det simpass, gympass och andra pass som core, box osv. Jag vart nöjd, och känner att dethär kommer bli mycket bättre än vad det var förr! Mycket effektivare och smartare med ett schema, istället för att bara gå till gymmet när det passar. Då blir risken stor att träningen till slut uteblir pga något annat som egentligen är helt onödigt. Mest troligt börjar jag redan följa detta imorgon med tanke på hur mycket onyttigheter jag fått i mig under lovet. Fast, hör inte det till?

Nu börjar klockan bli mycket. Jag har lovat mig själv att börja gå och lägga mig tidigare, och även idag skulle jag ha gjort det men känner inte tröttheten någonstans. Konstigt är det väl inte det egentligen när jag vänt dygnet åt helt fel håll den senaste veckan. Datorn verkar inte vara den bästa prylen för att locka fram sömnen, så jag väljer att gå och läsa en bok istället. Det funkar 9 gånger av 10! Men först, gå och ta lugnande till min mage, Mr Mens har nämligen kommit på besök. Därefter värmer jag vete-säcken och går och lägger mig med boken i min hand. Awesome!

God natt

Födelsedagspresent

Och den finaste födelsedagspresenten fick jag såklart av Philip.
Tusen tack älskling! Den kommer att vara med mig, vart jag än går.

(Bildkvallan var inte den bästa, men halsbandet ska
föreställa ett härta med en söt liten diamant i mitten)


Sista dagen av lovet

Söndagar brukar oftast inte vara min dag, men idag har jag nog njutit av varendaste minut. Ingenting märkvärdigt har hänt, annat än att jag har varit en sväng på gymmet, tagit en lång dusch efter det, och sen legat i sängen och läst och därefter sovit en timme. Jag har njutit såpass mycket att jag inte ens suttit framför datorn, utan jag har valt att hellre ligga i sängen och titta upp i taket.

Dethär lovet har inte varit ett utav de roligaste loven, men har deffinitivt varit ett skönt lov! Kanske beror det på vädret som varit, när man knappt kunnat gå utanför dörren utan att få köldskador överallt. Och det som egentligen gör mig mest förbannad är att allt bara vändes idag, då det helt plötsligt var 0-gradigt när jag kollade imorse. Nästa lov ska jag iallafall se till att vara ute den mesta delen av tiden, då är det bara fram med brädan och åka lite längre bort för att sen glida. Nästa lov ska det minsann hända grejer! Det var riktigt synd att Philips gammel-mormor Lisa skulle bli sjuk, annars hade vi nog förmodligen kommit hem först idag. Men det dyker upp fler tillfällen!

Nu ska jag gå och värma på lite the och därefter njuta av denhär söndagen fullt ut! Det kommer förmodligen inte bli någon tidig kväll för min del heller, när man varit så smart att man vänt på dygnet åt h*lvete de senaste dagarna. Wellwell, jag antar att jag inte är den enda.


Lovet är ännu en gång över

Nu har ett långt skönt lov nått sitt slut. Det känns på många vis tråkigt, men till en viss del skönt att få komma in i vardagen igen. Jag har en del läxor att göra som jag valt att inte ta tag i, fören nu så det är väl vad jag ska sysselsätta mig med idag. Jag ska även förbi gymmet och jobba järnet idag. Jag hade tänkt dra och simma också, men det ser inte ut att bli så med tanke på mina köld utslag på både armar och ben. Idag är det dock varmt och skönt ute så det blir väl att gå ut och promenera också. Det känns som att det är evigheter sen man var ute sist! Tråkigt bara att dethär inte inträffade lite tidigare.

Min älskling har just åkt hem och jag sitter nu ensam och kollar på Robinson. Jag ska strax gå och fräsha upp mig en smula, ta en dusch och borsta tänderna. Sen blir det att ta tag i pluggandet, läsa ut boken och skriva recension. Inte så mycket svårare än så.

Imorgon kommer vardagen se ut precis som vanligt. Med i stort sett endast skola, plugg och gym. Jag kommer att sakna Philip nå oerhört, men det är väl bara att hålla ut till nästa lov och ta vara på tiden man har under helgerna. Det klarar vi nog!

Friday baby!

En av det tusen saker jag kommit fram till är att det inte är någon som helst ide att ens snegla på rea-stånden för det enda man får syn på då är antingen 500 plagg som sitter in-trasslade i varann eller också bara storlekarna M, L, XL och ja, u name it! Jag tog mig ut en sväng på stan idag, trots inge vidare höga förväntnigar. Rea stånden dissade jag i stort sett, eftersom jag verkligen inte har det tålamodet att stå och kriga om kläderna. Jag hittade mig iallafall en söt blå T-shirt på HM men som jag till slut inte köpte pga ett x antal olika orsaker. Jag vart på dåligt humör och ångrade det lika snabbt som jag hade gått. Jag och Pappa for vidare till Storheden och försökte hitta mig en skidjacka och det gick inge vidare det heller, så jag vart less och vi åkte hem.

Nu sitter jag här och bara filosoferar. Kvällen ser inte ut att vara bra planerad för min del, så det återstår väl bara att se hur den slutar. Jag blir hemma några timmar till iallafall, resten får kvällen avgöra.


Födelsedagsbarnet

Nu har jag äntligen masat mig till datorn. Jag har tidigare inte haft tid med tanke på att det är en viss person som råkar fylla år idag, och vem kan det möjligtvis vara om inte jag själv? Om jag nu ska vara exakt så har jag varit 17 år i ca 9 timmar och 10 minuter. Det har känts bra att ha fyllt sjutton hittills iallafall, och nu återstår det väl bara att önska att det håller i sig. Dock känns Sjutton som en helt meningslös ålder, men samtidigt ett steg närmre vuxenlivet.


7 Januari

Sjunde Januari

Det var dagen då änglarna dansade.
Nu är jag banne mig sjutton år!

Onsdag

Denhär dagen började betydligt mycket bättre än gårdagen. Jag vaknade upp med Philip bredvid mig. Själv var man pigg allert och skuttade upp ur sängen och började morgonen med att platta håret eftersom det stod åt alla jäkla håll. Jag väckte honom strax därefter och vi gick och gjorde oss frukost. Därefter fixade jag mig, och när jag sen var klar tog vi bussen in till stan. Vi tog det lugnt och låg och snackade om allt möjligt, tills det sen var dags för mig att återigen ta bussen hem. Jag har käkat middag och hunnit växla några få meningar med min far. Och enligt planerna ska jag tillbaka till stan om en stund, alltså blir det den 3:dje bussresan på endast tre timmar *jag suckar*, men vad gör man inte för att få umgås med sin pojkvän? Där väntar iallafall en varm bastu och massa mys! Skulle kunna tänka mig att det blir en kvällspromenad och att ladda upp inför den stora dagen som är imorgon!

Vad kan det vara?

Inte den bästa Tisdagen

Blogghumöret har inte varit på topp idag som ni kanske märkt, och jag tänker inte gå in på varför utan tycker att det räcker med att nämna ordet gräl och allmän trötthet. Nu är jag tillbaka iallafall, och förmodar att uppdateringen kommer vara igång imorgon igen som vanligt. Jag sitter förövrigt och väntar på att Philip ska komma till mig. Vi ska väl prata igenom om det som hänt, och sen därefter sova så småningom.

Dagen har sett rätt lugn ut. Jag kom hem efter två och tog det lugnt med far min. Vi for en sväng till Ica Maxi och handlade allt möjligt, och dessutom massa behövliga saker till mig. Sen for vi hem och jag slumrade till på soffan. Det var nog höjdpunkten under denhär dagen skulle jag tro! Därefter har jag bara stått under duschen och tagit det lugnt framför 52 tummarn. Två Paradise Hotel avsnitt var det ju idag också, ovanlig tur!

Det var allt jag hade på hjärtat för denhär gången.

Fuck this

Now there's nothing left to say..

Ph'rins Carl Philip här igen yaow :D

Idag klockan halv 1 kom min älskling till mig<3 Hade vid det tillfället just kommit ut ur duschen helt naken och blöt:P vart lite mys sen gick vi till dagobert och to en taco tallrik och en trocadero:) efter det gick vi på clas ohlson och shekka in lite stuff. sen gick vi hem till mig och väntade på mat. Båda var lite trötta så vi tog oss en power napp:) väntade på käk fan typ hela dan. Först klockan halv 8 fick vi i oss mat:O fast morsan hade glort något riktigt gott. Fisk/grönsaks gryta med nudlar:) efter vi hade ätit så vilade vi lite och sen tog vi oss en smakbit på en kaka jag baka här om dan. Sen gick vi till mitt rum lyssna på lite musse och mös på! Senare på kvällen drog vi ut och tog en uppfriskande promenad=) väl hemma efter det tog vi oss lite gott kavrings bröd och gjorde lite lärre (läsk) :) nu sitter vi här framför tv och kollar in vad som visas. Kanske slår på en film eller något annars om de int är nå bra. Under dagen har inte så mycket speciellt hänt och vi har inte gjort något speciellt heller men det är alltid speciellt att vara med älsklingen! älskar att vara med henne spelar ingen roll vad vi gör<3 hade bara kunnat sitta och titta på varandra och hade fan aldrig blivit uttråkad! Du är så underbar älskling och skulle aldrig kunna tänka mig att leva utan dig! du är bäst<3 pussar på dig!!!

Back to the telly! ciao alla readers:D


Vart tog timmarna vägen?

Kvällen såg väl ut som de flesta andra kvällarna. Det blev film och annat svammel. Vi hade en himla tur idag! Det rullade nämligen en bra film på tvn ikväll, det måste ha varit första gången på ett halvt år. Ondskan var det iallafall, och den dög bra eftersom jag ändå bara sett den en gång. Därefter vart det Two and a half men och det var då jag bestämde mig för satt sova. Dem som känner mig riktigt bra vet att jag somnar 98 gånger av 100, men kort därefter bestämde jag mig för att istället hålla mig vaken. Jag vart snabbt rastlös och alla började snacka om mat. Vi satte oss därför framför datorn och började desperat att kolla igenom alla möjliga Pizzerior i Luleå. Tur som man alltid har så var det stängt på varendaste ställe, så vi drog istället till Mc Donald's. Visserligen var det ingen som var ett dugg hungrig, men suget fanns där! Själv nöjde jag mig med ett Happy Meal, och jag vart mer än mätt!

Nu är jag hemma och ännu en dag av lovet har flygit iväg. Imorgon är det Måndag och jag har bestämt mig för att vakna tidigt. Jag ska in en vända på stan, och därefter eventuellt till Storheden om det behövs. Det ska inhandlas en hel del känns det som. Det var prat om att jag skulle umgås med Philip imorgon, och Ja tack säger jag! Saknar honom en hel del sen vi sa Hej då i lördags.


Nu sticker jag!

Nu ska jag gå och ta på mig ytterkläderna för att sen bege mig mot Ica och möta upp folk.
Sen drar vi vidare och hänger gäng. Sound's good huh?


Söndagkväll

Nu är jag hemma efter två timmar på Storheden. Jag hittade allt möjligt men lät bli att köpa, så jag la undan istället. Jag hittade två blusar, en klänning och underkläder som jag eventuellt ska in och köpa imorgon. Klänningen hade jag tänkt ha när vi ska fira mig, blusarna passade perfekt att bara ha till vardagen till ett par tights eller liknande. Självklart föll jag för en massa underkläder också.
Det är viktigt med snygga underkläder tycker jag!

Nu har jag precis ätit middag och sitter just nu bara och försöker smälta maten genom att bara sitta ner och lyssna på musik. Kring sju-tiden ska jag iväg och umgås med några vänner. Känns perfekt en dag som denna, när söndagar är som dem är.

Jag har försökt föra över bilder från mobilen till datorn, men någonting blir fel så det går inte.
Om jag på något sätt lyckas föra över bilderna så lägger jag upp på alla senaste köp. Ögongodis!

Förändring

Tja, Sanna här! Ida ville ha lite förändring här på bloggen så eftersom jag kan hennes lösen så var jag snäll och hjälpte henne lite. Dock så har jag inget photoshop just på denna dator så andra färger och header får vi fixa nån dag framöver. Tills dess får det se ut såhär, om nu Ida godkänner det vill säga. Var bara det jag ville säga. Heippa!

God dagens

Idag vaknade jag kring tio men kände för att ligga kvar sängen. När klockan var halv tolv klev jag upp och jag kände mig inte fullt så pigg i mitt stackars huvud. Förkylningen hade blivit värre och halsen lika så. Så det första jag gjorde imorse var att göra en kopp-the med massor av honung i. Eftersom jag knappt kunde svälja hälde jag i mig nästan en halv liter youhurt på det också, eftersom jag inte hade ätit på ett dygn. Nu känns det aningen bättre, men jag ska försöka att ta det någorlunda lugnt ändå.

Senare idag ska jag iväg till stan med Sanna. Hon var villig att följa med och hjälpa mig att välja ut några saker eftersom jag sälv är så dålig på såntdär. Senare har jag inga som helst planer. Jag funderar på att dra till Pontusbadet och simma några längder, men funderar samtidigt på att skippa det mes tanke på att jag är sjuk. Som om en jäkla förkylning hindrat mig förr? Igentligen inte, men jag får väl se. Ikväll hade jag velat umgåsas eftersom min kropp i stort sett skriker efter socialt umgänge, men jag får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och därefter ska jag slänga på mig sminket och kläderna. Vad är det ens för ide att fixa sig när man ändå ser så hängig ut som man gör?

Senare idag kommer det mest troligt ut bilder från året 2009.
Jag har redan påbörjat inlägget, håll utkik gott folk!

Eddie Murphy

Oh vad jag diggar denna mannen! Jag slog på tvn häromdan och på trean rullade Den galne professorn. Jag vart överlycklig! Mannen kanske är lite för mycket ibland, men han är en jävel på skådespeleri! I Den galne professorn är det ju han som spelar allihopa i den filmen.
Inte illa va?

Nu har jag varit och hyrt film med mamma. Och eftersom jag var sugen
på en humorfilm så blev det filmen Norbit, som han också är med i.




Söndag?

Nu har jag återhämtat mig helt efter en dö-skön nyårsafton! Kameran var givetvis med,
men självklart tog jag inga bilder utan var i min egna lilla värld, typiskt.

Gårdagen kändes som en Söndag, varför ska då denna dag också kännas som en söndag? Kanske är det för att jag ligger hemma och slappar. Jag ska strax ta mig en skön dusch, och därefter gå och lägga mig bredvid en hög med skvallertidningar och knarka halstabletter. Så ser min lördag ut än så länge!

Hem ljuva hem

Tänk för att jag har faktiskt inte sovit hemma en endaste natt sen att jag kom tillbaka till Luleå. Jag har tillbringat all min tid med Philip och har därför inte varit alltför skrivsugen. I Onsdags kom han som sagt och mötte mig på tågstationen. Jag umgicks med han fram till halv fyra, då jag gick till Xtreme Beauty och färgade mitt hår hos Charlotte. Awesome! Jag var mer än nöjd med resultatet. Efter det gick jag och Philip en vända på stan, och sen gick vi hem till honom där vi sen chillade resten av kvällen.

På torsdagen var det fest, nyårsafton med andra ord. Jag for hem en sväng på dagen, hämtade kläder och annat behövligt. Senare på kvällen vart det att dra tillbaka till Philip och göra sig klar där. Kring nio-tiden kom Sanna och Linus. Vi småfestade och umgicks. Senare kom det ett helt gäng med människor. Kvart i tolv tog alla på sig ytterkläderna och drog till Kulturens hus. Kring tolvslaget vart det massor med pussar och kramar från alla håll! Sen var det efterfest, som spårade ur för vissa. Men det var trevligt ändå! Jag var grinig och hungrig så jag och Philip avsluade kvällen med Max-käk, och allting ordnade sig!

Igår var det säng-liggardagen tror jag. Vi sov ända tills klockan två och jag höll på att få panik när jag vaknade. Vi låg och såsade fram tills klockan fem, då drog jag hem där det väntade 1kg Oxfile och gudomligt god potatisgratäng. Jag åt och tog det lugnt, umgicks med far min. Kring sju tog jag bussen in till stan igen och umgicks med Philip. Vi gick ut och promenera, eller borde jag säga lekte i snön? Det var iallafall skönt att komma in i värmen igen. Vi slog på tvn och kollade på Ufc, tills vi sen somnade.

Nu är jag hemma igen!


Update

Lördag:

Jag sitter nu hemma hos Philip. Just klätt på mig och ska
väl strax fixa det sista innan jag sen beger mig mot stadn. Ye


Tågresan

Tro det eller ej men jag överlevde faktiskt tågresan! Jag åkte med ett trevligt gäng, men fick snabbt därefter byta hytt. Jag lärde känna en kille vid namn Andre, han var en riktigt rolig prick! Vi pratade i flera timmar, tills båda sen somnade. Kring halv sju vaknade jag, och jag önskar att jag inte hade gjort det. Jag kände hur det blev blött på mitt ben, och sen hör jag Andre säga, Vad fan?. Tjejen som låg högst upp spydde, och hon lyckades spy ner både mig, Andres både jacka och skor, och hela min väska där mina kläder låg! Vid det ögonblicket ville jag inget annat än bara skrika och svära, men jag fick bita ihop. Det är då jag tänker att det är sånthär som verkligen bara händer mig. Av alla hyttar, så hamnar jag med en person som därefter spyr ner i stort sätt hela hytten, och mina käraste ägodelar. Flickan som var tolv år gick därefter på toan, och syntes därefter in till nå mer. Vi började bära ut alla grejer, och Andre fick även äran att bära ut alla mina grejer eftersom jag kände att jag inte kunde. Vi fick därefter byta hytt igen, där det sen bara blev vi två. Flickans mamma kom in ett flertal gånger, bad om ursäkt och gav mig pengar för att sen gå till kemtvätten med väskan. Ganska omtänksamt tyckte jag. Problemet var därefter löst och allting kändes stabilt igen. Strax därefter hör jag en röst som kommer ur högtalarna, där de säger att tåget är 3 timmar sent. Då får jag bita ihop, ännu en gång. Jag klarar inte av lukten nå mer och går därför till restaurangvagnen och sitter där två timmar av de tre. När vi sen till slut passerat Boden går jag och packar ihop mina grejer. Strax därefter stannar tåget i Luleå och jag får äntligen komma ut i den friska luften där min pojkvän står och väntar på mig. Norrland, i'm back!


RSS 2.0